Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
hendrik32
HV Guru
|
12.02.2016 20:53:00
|
|
|
alartt kirjutas: |
Hey kas see mobiilne internet on torrenti jaoks sobiv? Või on kuskil lepingus kirjas et ainult emaili lugemiseks. Paar aastat tagasi mingid targad rääkisid siin foorumis et mobiilne net piiratud ressurss ja seda ei tohiks kasutada torrentamiseks. |
Eetiliselt ei tohiks, aga ühendust keegi ei piira.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
12.02.2016 21:21:06
|
|
|
jaank kirjutas: |
Mul nüüd non-hilink Huawei E3272 Asuse RT-N66u ruuteri taga.
Kõik toimib kenasti, aga kuidas ma saaksin ta ainult 4Gsse suruda? |
download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=14386
sind huvitab AT^SYSCFGEX
kui AT käskudega jamada ei taha, siis lihtsam moodus on arvutis mobile partneriga.
AGA kumbki moodus ei pruugi toimida. Mul on Asus RT-AC56U ja see keerab seaded tagasi auto peale. Kui sul sama jama on, siis sellest saab mööda kui panna ruuterisse Asus Merlin ja teha user script, mis ppp konfi sobivaks muudab. Aga see on juba selline natuke häkkimise teema ehk mingit intuitiivset kasutajaliidest selle jaoks ei ole.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
12.02.2016 21:40:05
|
|
|
Ladna, mul see Merlin on ammu peal.
Tundub, et see mobile partner ei aita seega jääb mingi kolmas variant ilmselt.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
kfl
HV Guru
|
12.02.2016 21:58:05
|
|
|
tcumen kirjutas: |
urri kirjutas: |
... nt tuleb alarm ja saaksin punktis X vaadata üle telefoni laivis koduseid kaameraid... |
... staatilise või vähemalt avaliku IP-ga masin/võrk, mille peale saad ehitada oma VPN-serveri, millega siis mobiilsest kodunetist saad ühenduda... |
ONVIF asja hakkasin uurima, ei suuda süveneda ... kas sellel on tunneldamise P2P vmi server NAT-i taha vaatamiseks?
_________________ Müügis: YARIS! ja FOCUS Tel: 1214*5100741*100 |
|
Kommentaarid: 111 loe/lisa |
   |
107 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
12.02.2016 22:32:29
|
|
|
Tundub, et see mobile partner ei aita seega jääb mingi kolmas variant ilmselt. |
Et siis sul keerab ka ruuter konfi tagasi?
https://github.com/RMerl/asuswrt-merlin/wiki/User-scripts
sealt on sobiv services-start
ppp konf on /etc/ppp/3g kaustas, aga seal muutmine ei aita, peale restarti on jälle vana konf tagasi. Pead kopeerima selle /jffs kasuta, seal ära muutma ja user scriptiga kustutama selle /etc/ppp symlinki ja panema enda oma asemele. Alternatiivina võid muidugi seal skriptis ka /etc/ppp/3g kaustas olevaid faile muuta.
Kui kõlab nagu hiina keel, siis soovitan mitte näppima hakata, kui midagi valesti teed siis võib pärast olla jama rohkem kui asi väärt on.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
sutekas
HV vaatleja

|
12.02.2016 22:42:19
|
|
|
Tahaks Teliat kiita! 8 aastat on täielik kamm olnud netiga ja kahetsetud et Lasnamäel ei ela. Nüüd aga ping 18ms, kiirus piirajas, telekas läbi Minu TV ja rohkem polegi vaja. Hea et seda Telia pakutud 169 eurist ruuterit ei võtnud mis tundus ilge kirves. Samas keskuses oli ka Euronics kust sai 27 euri eest usbi pesaga dlinki ja kunagi ammu elisast võetud huawei netipulk toimis selle ruuteriga probleemideta.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
13.02.2016 15:47:55
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Tundub, et see mobile partner ei aita seega jääb mingi kolmas variant ilmselt. |
Et siis sul keerab ka ruuter konfi tagasi?
https://github.com/RMerl/asuswrt-merlin/wiki/User-scripts
sealt on sobiv services-start
ppp konf on /etc/ppp/3g kaustas, aga seal muutmine ei aita, peale restarti on jälle vana konf tagasi. Pead kopeerima selle /jffs kasuta, seal ära muutma ja user scriptiga kustutama selle /etc/ppp symlinki ja panema enda oma asemele. Alternatiivina võid muidugi seal skriptis ka /etc/ppp/3g kaustas olevaid faile muuta.
Kui kõlab nagu hiina keel, siis soovitan mitte näppima hakata, kui midagi valesti teed siis võib pärast olla jama rohkem kui asi väärt on. |
No kiirus on selline ja pulk näitab ka VIST tulede järgi 3G tulesid. Arvuti taga 4Gsse fixituna tuleb nagu peab.
Üritan süveneda sellesse.
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
13.02.2016 19:35:33
|
|
|
jaank, kui sa just testperioodil liitunud ei ole, siis väidetavalt töötab pulk ainult 4G võrgus st. ei saa 3G võrku minna. Võid muidugi loomkatse teha ja lukustada pulga arvutis 3G külge ning vaadata, kas üldse ühendub. Aga see kiirus paistab sul täpselt samasugune nagu mul ühe Asuse ruuteriga, kui DMZ oli sisse lülitatud. Kui sul see aktiivne on, proovi korra välja lülitada ja vaata kas saab parem. Teine asi muidugi, et speedtesti tehes veendu, et ükski teine seade(sh. kodusesse wifi võrku ühendatud telefonid/tahvlid) ega ka samas arvutis jooksev rakendus samal ajal netti ei kasutaks.
Kui pulk tõesti 3G külge läheb, siis võid priva saata, võin selle ruuteri häkkimisega natuke aidata.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
liisu1919
HV vaatleja
|
13.02.2016 22:06:15
|
|
|
Kasutan ise elisa interneti ja pole midagi halba öelda kiiruse kohta...elan ise umbes 300 meetrit eemal mastist.
|
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
13.02.2016 22:08:17
|
|
|
liisu1919 kirjutas: |
Kasutan ise elisa interneti ja pole midagi halba öelda kiiruse kohta...elan ise umbes 300 meetrit eemal mastist. |
äää, kas mitte vale teema?!
elisat kiida ikka Elisa teemas
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markz
HV kasutaja
|
16.02.2016 21:06:34
|
|
|
Siiani siis kaks probleemi tekkinud/olnud:
1) WiFi-ga ühendatud seadmetel kaob üsna tihti mõneks hetkeks internet ära (nii 2,4GHz kui ka 5GHz peal). Siiani pole aru saanud milles jama võib olla
2) Teleka pilt jääb lihtsalt kinni. Kuskilt lugesin, et see pidavat juhtuma iga 3h tagant, et vähendada sisse unustatud telekate tõttu kasutatavat andmemahtu? Mul juhtub see igatahes tihemini kui 3h
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
16.02.2016 21:16:37
|
|
|
Võibolla oled sellise tobeda koha peal, et ruuter pendeldab kahe masti või kahe sageduse vahel. Võib aidata, kui muudad ruuteri asukohta.
|
|
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markz
HV kasutaja
|
16.02.2016 21:25:23
|
|
|
Ruuteri ja masti vahel peaks kõik OK olema, sest kaabliga pole sellist probleemi olnud (samas tegu ka teise arvutiga). Telia mastiga on otsenähtavus (linnulennult u 1km).
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
AntsKask
HV vaatleja
|
18.02.2016 12:00:30
|
|
|
sutekas kirjutas: |
Tahaks Teliat kiita! 8 aastat on täielik kamm olnud netiga ja kahetsetud et Lasnamäel ei ela. Nüüd aga ping 18ms, kiirus piirajas, telekas läbi Minu TV ja rohkem polegi vaja. Hea et seda Telia pakutud 169 eurist ruuterit ei võtnud mis tundus ilge kirves. Samas keskuses oli ka Euronics kust sai 27 euri eest usbi pesaga dlinki ja kunagi ammu elisast võetud huawei netipulk toimis selle ruuteriga probleemideta. |
Nende dLink ruuteritega tuleb ettevaatlik olla. Mul oli pikka aega kasutuses ML3220 ruuter. Ruuteri taga masiniad rohkem kui üks. 10/5 püsiühendus üle õhu. Kiirused olid väga kõikuvad. Ära just ei katkenud, kuid ebameeldiv ikka. Pidevalt sai ISP ga sõideldud. Tegin katsetuseks vanast rondist ruuteri ja probleem kadus. Jutu mõte on selles, et need odavama otsa ruuterid kipuvad suurema pakettide hulga kätte ära kõngema. Üks asi veel. Nende tehase soft koormab hirmsasti protsessorit. Minu ruuteri valgest plastikust kõhualune on kollaseks läinud. Jahutus peab hea olema.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
maichal16
HV vaatleja
|
18.02.2016 12:20:59
|
|
|
AntsKask kirjutas: |
Tahaks Teliat kiita! 8 aastat on täielik kamm olnud netiga ja kahetsetud et Lasnamäel ei ela. Nüüd aga ping 18ms, kiirus piirajas, telekas läbi Minu TV ja rohkem polegi vaja. Hea et seda Telia pakutud 169 eurist ruuterit ei võtnud mis tundus ilge kirves. Samas keskuses oli ka Euronics kust sai 27 euri eest usbi pesaga dlinki ja kunagi ammu elisast võetud huawei netipulk toimis selle ruuteriga probleemideta. |
Nende dLink ruuteritega tuleb ettevaatlik olla. Mul oli pikka aega kasutuses ML3220 ruuter. Ruuteri taga masiniad rohkem kui üks. 10/5 püsiühendus üle õhu. Kiirused olid väga kõikuvad. Ära just ei katkenud, kuid ebameeldiv ikka. Pidevalt sai ISP ga sõideldud. Tegin katsetuseks vanast rondist ruuteri ja probleem kadus. Jutu mõte on selles, et need odavama otsa ruuterid kipuvad suurema pakettide hulga kätte ära kõngema. Üks asi veel. Nende tehase soft koormab hirmsasti protsessorit. Minu ruuteri valgest plastikust kõhualune on kollaseks läinud. Jahutus peab hea olema. |
ml3220 on ikka tp-link mitte dlink ju. Mul üks selline on, töötab küll ja kiirused ei kõigu.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
AntsKask
HV vaatleja
|
18.02.2016 12:27:25
|
|
|
maichal16 kirjutas: |
AntsKask kirjutas: |
Nende dLink ruuteritega tuleb ettevaatlik olla. Mul oli pikka aega kasutuses ML3220 ruuter. Ruuteri taga masiniad rohkem kui üks. 10/5 püsiühendus üle õhu. Kiirused olid väga kõikuvad. Ära just ei katkenud, kuid ebameeldiv ikka. Pidevalt sai ISP ga sõideldud. Tegin katsetuseks vanast rondist ruuteri ja probleem kadus. Jutu mõte on selles, et need odavama otsa ruuterid kipuvad suurema pakettide hulga kätte ära kõngema. Üks asi veel. Nende tehase soft koormab hirmsasti protsessorit. Minu ruuteri valgest plastikust kõhualune on kollaseks läinud. Jahutus peab hea olema. |
ml3220 on ikka tp-link mitte dlink ju. Mul üks selline on, töötab küll ja kiirused ei kõigu. |
Ups. Minu viga. tp-link just. dLinkidega kogemus puudub.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
18.02.2016 12:47:36
|
|
|
Need, kes kasutavad eraldi ruuterit ja netipulka, võiksid originaalpüsivara ümber vahetada ROOter'i vastu - http://ofmodemsandmen.com/
Stabiilsem, kiirem, rohkemate võimaluste ja pulkade toega jne.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
18.02.2016 13:07:25
|
|
|
hendrik32 kirjutas: |
Need, kes kasutavad eraldi ruuterit ja netipulka, võiksid originaalpüsivara ümber vahetada ROOter'i vastu - http://ofmodemsandmen.com/
Stabiilsem, kiirem, rohkemate võimaluste ja pulkade toega jne. |
Kui just erilist vajadust ei ole ROOter'it kasutada, siis tasuks vaadata OpenWRT poole! ROOter on OpenWRT vanast versioonist tehtud aretis. OpenWRT on raskem pulgaga tööle saada, aga pärast on õnn suurem.
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
18.02.2016 14:05:54
|
|
|
MaXakas kirjutas: |
Kui just erilist vajadust ei ole ROOter'it kasutada, siis tasuks vaadata OpenWRT poole! ROOter on OpenWRT vanast versioonist tehtud aretis. OpenWRT on raskem pulgaga tööle saada, aga pärast on õnn suurem. |
Chaos Calmer'i baasil on ka saadaval, lihtsalt pole esilehele märgitud - http://ofmodemsandmen.com/downloadsp.html
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
18.02.2016 14:21:50
|
|
|
MaXakas kirjutas: |
Kui just erilist vajadust ei ole ROOter'it kasutada, siis tasuks vaadata OpenWRT poole! ROOter on OpenWRT vanast versioonist tehtud aretis. OpenWRT on raskem pulgaga tööle saada, aga pärast on õnn suurem. |
Chaos Calmer'i baasil on ka saadaval, lihtsalt pole esilehele märgitud - http://ofmodemsandmen.com/downloadsp.html |
OK, alles möödunud pühapäev välja tulnud. Hetkel söön oma sõnu: ROOter väärib proovimist
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
18.02.2016 20:49:58
|
|
|
indrekp puhkus foorumis paistab läbi olema.
indrekp kirjutas: |
Kui teenus ametlikult välja tuli tehti teenust paremaks, dyn avalik ip ja pordid avatud. Teadmata on lihtsalt veel see kuidas testperioodi klient samuti nendest hüvedest kasu saaks. Ootan vastust. |
Ega seda va vastust vahepeal laekunud pole ehk?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
18.02.2016 20:58:38
|
|
|
tcumen kirjutas: |
indrekp puhkus foorumis paistab läbi olema.
indrekp kirjutas: |
Kui teenus ametlikult välja tuli tehti teenust paremaks, dyn avalik ip ja pordid avatud. Teadmata on lihtsalt veel see kuidas testperioodi klient samuti nendest hüvedest kasu saaks. Ootan vastust. |
Ega seda va vastust vahepeal laekunud pole ehk? |
Peaks olema nii, et eile/täna tehti süsteemis muudatus, mis peaks lubama teenindajal teenust süsteemis muuta.
Pead ei anna, et täna homme seda võimalust kohe kasutada saad.
Teeme nii, et kõlista järgmine nädal 123 ja küsi kas nad saavad sinu teenuse värskendada fix4G teenustele vastavaks.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
18.02.2016 21:02:12
|
|
|
Ok. Tänud.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
18.02.2016 21:54:06
|
|
|
nii, olukorrast rindel
hetkel kiirus all ja kogu allalaadimine pendeldab kõvasti üles/alla
4G 1800 peal
4G 800 peal suurt muutust ei too
allalaadimine pendeldab kõvasti
3G peal
tahaks 4G ka 2600 peal proovida, kuid Kuusalu kandis seda sagedust ei ole
veel korra 4G 1800 peal, üleslaadimine on nagu ok, alla on ikaldus
sai nyt veel paar testi tehtud
trend on, et kiirus läheb kohe sinna 20 juurde ja sama kiirelt kohe alla 4 tagasi
nagu oleks 4 lagi, et üle selle minna ei taha.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
18.02.2016 21:56:47
|
|
|
Sa vaata pigem signaalitugevuse statistikat. -85 dBM on vähemalt miinimum kiiruse saamiseks. Kiirusetestimisest pole essugi kasu, kui seade siseruumides näiteks pööningul ja väliantenn puudub.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|