Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Etz
HV Guru

|
14.01.2016 11:55:33
|
|
|
ksl kirjutas: |
Etz kirjutas: |
Handbrake...
Seadeid kahjuks enam ei mäleta, enne sai igal juhul mitu tundi katsetatud...
RF oli 20, High@4.1 ja very slow, vms... |
Tänud!
See Handbrake katsetamine on jah üks tänamatu asi, kuid peab proovima siis pilti "pakkida" ja helirajad ehk toorelt kopeerida, et saaks kiiremini. |
Kuna igasugune ümperpakkimine on seotud ka suuremal või väiksemal määral ka kvaliteedi kaoga, siis heliradasid ei torkinud ma taotluslikult...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
heikis
HV Guru
|
15.01.2016 14:43:57
|
|
|
kas Yamaha R-N602 jäi ka valiku tegemisel silma?
Äkki oskad ka kommenteerida neid kahte kõrvutades? jätame kõrvale selle, et üks on koos võimuga ja teine ilma.
|
|
Kommentaarid: 338 loe/lisa |
   |
4 :: |
290 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
15.01.2016 22:20:07
|
|
|
Ei jäänud, otsisingi spetsiaalselt komponente ja alternatiivideks olidki pioneeri, ning denoni vastavad tooted, mis eelpool ka ära märgitud. Kirjelduse järgi paistab all in one toode, st kõik omadused näikse olemas olevat + musicast, mis võib päris huvitav asi olla. Mis minu silma riivab, on yamahalikult jube välimus, aga see on puhtalt maitse asi, ülejäänud on puhas kõrva teema, st peab kuulama, featuuride stabiilsuse ja toimivuse kohta ülevaate annab ka pikem tutvumine ja katsetamine.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
warwas
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
3 :: |
224 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.01.2016 18:16:46
|
|
|
Nüüd selline küsimus. NAS asub 1 ühenduse taga ja seal olevaid asju sooviks ka mujal vaadata.
OK, jah, saan sisse logida ja nas-i enda gui kaudu vaatama hakata aga probleemiks see, et eraldi failina olevaid subtiitreid kuvada ei saa.
Leiutasin siis win 7 all network location kus saab kenasti kaustasi brausida aga probleem tekib just mkv failidega - neid pole nõus ükski player sedasi avama. mpeg2.mpg faile avab kenasti aga .mkv puhul annab errorit (nn ftp lahendus).
Seega, kellelgi ideid?
NAS iseenesest on zyxel nsa310. Jookseb seal sees ka twonky media server, kui sellest miskit kasu peaks olema
Eraldi nas-st arvutisse nagu tirida ei viitsiks, puhas ajakulu.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
24.01.2016 19:57:53
|
|
|
Mis sa selle mujal vaatamise all silmas pead? Väljaspool koduvõrku?
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
24.01.2016 20:53:36
|
|
|
väljaspool koduvõrku jah.
Hetkelahendus on selline, et login twonky media serverisse sisse, brausin seal vastavast kaustast vastava sarja/muuvi välja ning selle peal paremklõps, copyn lingi, link VLC-sse ja play. Kõik toimib kenasti.
Aga kui mul on lisatud sedasi
(target on kujul ftp://kasutajanimi:Parool@domeen:port/) siis ma saan kenasti brausida faile nagu oleks kõvaketas mul arvutis, VLC oskab maha mängida kenasti ka mpeg faile kui neid sealt avan aga probleem tekibki just x264.mkv failidega, mida ta nõus avama pole. On sellele miskit lahendust või peangi lihtsalt twonki kaudu linke käima võtmas
Keegi xbmc-ga rohkem kursis inimene ehk oskab öelda, kas on võimalik kuidagi väljaspool koduvõrku oleva NASi sisu kuvama panna, siis leiutaks tollega ehk miskit
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
141 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomm2n
Kreisi kasutaja

|
24.01.2016 22:06:12
|
|
|
Kodi saab sellega hakkama küll. Seal erinevaid võimalusi võrgukohtade lisamiseks meedia allikaks. Pole kasutanud, aga ftp valik on kindlasti olemas. Sõprade vahel oleme meedia jagamiseks Kodis kasutanud virtuaalses LAN-s jagatudi kettaid. Kui hea netikiirus on, siis toimivad suurepäraselt.
Kui su NAS toetab PLEX-i serverit, siis sellele on ka väga lihtne väljastpoolt ligi pääseda. Subtiitrite tugi ka kenasti olemas. Kodi on muidugi parem ja erinevaid võimalusi rohkem. Plex on vbolla lihtsam. Kui Plexiga kliendi poolelt serverisse sisse logid, siis on kohe kõik kraam olemas. Kodiga peab enne natuke skännima ja jämmima, et kõik hea oleks .
|
|
Kommentaarid: 157 loe/lisa |
   |
148 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
25.01.2016 10:56:05
|
|
|
Võin kinnitada, et kodi saab ftp sourcega ideaalselt hakkama. Ilmselt ka kõige lihtsam on field lahendus üle interneti striimimiseks.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.02.2016 02:34:48
|
|
|
Kas keegi NVIDIA Shield ka ostnud on?
Mõtlen, kas võtta 16GB või 500GB mudel.. on sel suuremal mahul mõtet?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
VeixES
HV veteran
|
10.02.2016 11:05:45
|
|
|
SKG, NVidia Shield android 6.0 uuendusega peaksid saama ka tavalise USB3 või microSD storage integreerida androidi. Seega võiks 16GB versioon ka täitsa pädev olla.
Näide https://www.youtube.com/watch?v=IRZyig2L8Qc
Hetkel vist Shield TV android 6.0 update on onhold.
_________________ Tule ja arutle mobiilsidest, võrkude kaardistamisest, tehnoloogiast, telefonidest ja operaatoritest http://t.me/cellmappereesti |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.02.2016 06:34:07
|
|
|
OK, tellisin 16GB Shieldi ära omale. Hetkel saab tasuta bt puldi kaasa. Diil kestab kuni Feb 28.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B015CM435I
Võrdlesin siin erinevaid meediastriimereid ja Shiled on teistest ikka peajagu üle. Suht nobrainer ost.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
tomm2n
Kreisi kasutaja

|
11.02.2016 11:20:27
|
|
|
SKG, Shield TV juba mõnda aega olemas ja oskan ainult kiita. Võtsin ka 16GB versiooni, sest erilist meediat/mänge seal hoida ei kavatse. Suuremad programmid ja asjad saab sd kaardile panna. Mängude striiminine toimib suurepäraselt.
|
|
Kommentaarid: 157 loe/lisa |
   |
148 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
12.02.2016 19:08:30
|
|
|
Mnjah 100 eur juurde maksta ei tundunud arukas. Kui vaja ostan 64GB microSD kaardi juurde 12 eur eest. Esmaspaeval saan katte... yeehaw.
Selle riista raudvara spec on küll kerge overkill heh.
Kui aega on, siis voin ylevaate ka teha.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
pnormak
HV vaatleja
|
17.02.2016 13:04:03
|
|
|
Ise võtsin sellest kampaaniast osa. Just sain kirja oma pine-de kinnitamiseks ja tundub, et ma saan oma esialgsele valikule lisaks erinevaid pine-sid juurde valida. Kui keegi on huvitatud mõnest pine-st, siis minu kaudu saaks. Kinnitan täna õhtuks oma tellimuse ära, seega PS mulle tänase päeva jooksul kes on huvitatud. Kickstarteri hinnad tunduvad olema samad mis ametlikus veebipoes, erinevusega et kickstarteritele lubatakse märtsiks asjad kätte toimetada.
ametlik veebipood: https://www.pine64.com/product#pricing
transpordi hind läheb siis miskitmoodi jagamisele.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
20.02.2016 15:58:28
|
|
|
Kas kellelgi on kogemust vähe kallimate muusika striimeritega? Olen kasutanud pikalt rPi+digipi i2c helikaart+runeaudio mille ui on ka igast seadmest väga mõnus. Hiljuti vahetasin oma htpc i3 asrocki plaadil vastu ja see tundub oluliselt mõnusama kõlaga. Kuna Kodi on ikkagi rohkem pildi näitamiseks mõeldud, siis muusikat mulle sealt kuulata ei meeldi. Samuti ei tahaks telekat samal ajal sees hoida ja web ui on kohutav võrreldes runeaudioga. Siit tuli idee proovida "päris striimereid". Näiteks midagi siit: http://www.whathifi.com/products/streaming/music-streamers
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
21.02.2016 03:08:52
|
|
|
usb omad ei kõlba?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
21.02.2016 13:59:12
|
|
|
spezwend, mulle jääb mulje, et sa võrdled spetsiaalselt meediamängijaks loodud asju ja mitmekanali võimendit+AVmaatriksit ehk ressiiveriks loodud seadmeid omavahel.
Need ei ole ju ometi samad seadmed, ressiiveri igasugu muud lisad on niikuinii loodud, et näe, mis sa kõik kaasa saad kui meie seadme ostad ja tegelikkuses on need ainult marketingi lisad ostja peibutamiseks ning ei olegi mõeldud reaalseks mugavaks kasutamiseks.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
spezwend
HV veteran
|
21.02.2016 14:51:20
|
|
|
jägaja kirjutas: |
spezwend, mulle jääb mulje, et sa võrdled spetsiaalselt meediamängijaks loodud asju ja mitmekanali võimendit+AVmaatriksit ehk ressiiveriks loodud seadmeid omavahel.
Need ei ole ju ometi samad seadmed, ressiiveri igasugu muud lisad on niikuinii loodud, et näe, mis sa kõik kaasa saad kui meie seadme ostad ja tegelikkuses on need ainult marketingi lisad ostja peibutamiseks ning ei olegi mõeldud reaalseks mugavaks kasutamiseks. |
Just, see oligi jutujätkuks sellele viitele mõned lehed tagasi, et ress ei kõlba meediamängijaks isegi kui tegu suht kalli mudeliga. Samuti lugesin selle Marantzi striimeri kohta googlest kus kiruti äppi, samuti CA StreamMagic6 kohta. Millegipärast suuremad tootjad ei pane äppidele ja/või web ui/ux peale erilist rõhku. Selles mõttes on Runeaudio ikka väga hea. Üldiselt ma ei kujuta hästi ette sadade lugude haldamist ainult puldist, kindlasti on vaja veidi kaasaegsemat lahendust. Paar päeva nüüd uurinud ja tahaks minna kuhugi poodi näppima seda Cambridge Audio CXN-i, mis on ilmselt suht keeruline kuna meil on kõik ajsad 2-3ndlt tellimisega.
jaank, usb ei kõlba jah. rPi usb ja lan samas kivis mis tekitab häireid + liiga palju lülisid allika ja lõpptulemuse vahel. Ma ei ole kallimaid usb dac-e ise proovinud, aga odavamatel on küll vahe i2c vs usb "kaartidel". Netis ka päris palju sellest juttu. Muidugi vähem nõudlikule kuulajale tundub see "mõttetu juuksekarva lõhki ajamisega" aga kui kuulates on vahe sees, siis tahad ikka paremat ju...
|
|
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
ihvike
HV Guru
|
22.02.2016 13:54:40
|
|
|
Kui suhtuda helitehnikasse emotsionaalselt ja eelarvamustest lähtuvalt, siis on võimatu rahuldavat lahendust leida. Esmalt seetõttu, et alati on kallim ja "parem" lahendus kellelgi pakkuda, mistõttu jääb okas hinge ja see segab reaalselt muusika nautimist. Muusika kuulamise asemel otsid vigu.
Mul on nii RPI kui ka hea usb helikaart ja neid runeaudioga kasutanud üle võrgu striimides. See on 100% töötav lahendus, kasutusmugavus on suurepärane ja helikvaliteet on selline nagu ta eeldatavalt olema peabki - perfektne. Kuna ma igapäevaselt kasutan RPId Kodiga, siis ma ei ole pikalt sellele lahendusele pidama jäänud, kuid kui mul oleks vaja ainult muusikalahendust, siis poleks üldse mitte mingisugust küsimust.
Mis puutub helikvaliteeti, siis ma olen VÄGA nõudlik kuulaja, kuid ma lähtun reaalsest helikvaliteedist. See, mida netis räägitakse, on kahjuks valdavalt totaalne jura. Esimene samm perfektse heliallika leidmisel on eelarvamused unustada ja lähtuda helikvaliteedi hindamisel mõõdetavatest parameetritest ja nende parameetrite korrelatsioonist inimkuulmisega. Kui neist parameetritest mitte lähtuda, siis inimene lihtsalt kuuleb sõna otseses mõttes mida ta ise tahab. Kui tahad kuulda, et Yamaha ress kõlab palju halvemini kui Roteli ress, siis sa seda ka kuuled, olenemata sellest, mis neist aparaatidest tegelikult välja tuleb. Samast seeriast on need jutud, et ressid ei kõlba helikvaliteedi poolest meediamängijaks või võimendiks jne. Kui ei ole subjektiivsete eelarvamuste kõrvale lauale panna konkreetseid parameetreid, mis seda "mittekuulatavust" objektiivselt ja kontrollitavalt väljendavad, siis on tegu mõttetu muinasjutuga, mis takistab inimestel reaalselt muusikakuulamist nautida. Ja seetõttu on minu arust selliste juttude levitamine pehmelt öeldes ebaviisakas. Ja no kui muidugi veel selle juurde käib see "mul on paremad kõrvad ja rohkem raha kui sul, mistõttu sinu arvamus on tühine" retoorika, siis kindel soovitus on - IGNORE.
Seda lisaks ka, et kui on olemas HDMI sisenditega ressiiver, siis pole ju RPI jaoks mingit helikaarti vajagi.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
22.02.2016 19:49:40
|
|
|
ihvike kirjutas: |
Seda lisaks ka, et kui on olemas HDMI sisenditega ressiiver, siis pole ju RPI jaoks mingit helikaarti vajagi. |
Kuna enda RPI taga veel ikka resiiverit ei ole, siis tunnen huvi, et kui FLAC fail näiteks Kodiga tööle panna, siis kas resiiver (FLACi toetav Yamaha RX-V477 näiteks) saab aru, et tegu FLACiga ning tegeleb FLACi töötlusega ise?
_________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
22.02.2016 20:04:57
|
|
|
Töödelda ei ole vaja, ikka otse läbi lasta tuleb.
Ega see DSD pole, mda suurem enamus võimalust omavaid ressivereid tegelikult töötleb, kuigi reklaamitakse, et DSD Direct jne.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |