|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
16.12.2015 10:37:43
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| HV lehel soodsaim 589€ |
aaa, ei no ma siin võrdlesin opekate hindadega. Ma ise ei julgeks üldse kuskilt suvalisest veebipoest või elektroonikapoest telefoni osta. Mitmeid näinud kellel probleeme. Alles hiljuti oli tuttaval probleem mingi LG-ga mis oli ostetud Tartust äkki kuskilt telepointist võimidagi. Telefoni sisse lülitades oli kui ma ei eksi mingi itaalia opeka logo ja telefon oli kohe itaalia keeles ka. Jumal teab mis seal veel võis teisiti olla kui meie apastraatidel...
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
renx
HV kasutaja

|
19.12.2015 15:36:22
|
|
|
Z5 mida kirunud olen, üllatas mind taas. Nimelt näpujälje lugeja, mis mul on töötanud laitmatult, teeb nüüd sellist vigurit et ükskõik kes või millise näpuga saab igaljuhul viienda katsega telo lukust lahti. Ehk siis mõttetu!
_________________ If juu tount andörständ tö kestiön, tount äsk tö kestion. |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
0 :: |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
19.12.2015 16:47:42
|
|
|
| renx kirjutas: |
| Z5 mida kirunud olen, üllatas mind taas. Nimelt näpujälje lugeja, mis mul on töötanud laitmatult, teeb nüüd sellist vigurit et ükskõik kes või millise näpuga saab igaljuhul viienda katsega telo lukust lahti. Ehk siis mõttetu! |
Sul mingi universaalne näpujälg et kõigi teistega sobitub. Tee rahaks.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
renx
HV kasutaja

|
25.12.2015 22:28:03
|
|
|
jep. Jõulude puhul on esimesed neli lugemist tasuta. Maksad vaid viienda eest
Edit:
Avastasin nüüd, et kuna kasutan ka kella, mis on teloga ühenduses, siis kella "juuresolekul" saab luku maha, vastasel korral õnneks siiski mitte. Nii et näpujälje lugeja toimib siiski suurepäraselt.
Samas ma ei saa aru kui higised, või ligased need näpud peavad olema et lugeja ei toimiks. Omal pole siiani probleeme olnud.
_________________ If juu tount andörständ tö kestiön, tount äsk tö kestion. |
|
| Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
25.12.2015 22:47:41
|
|
|
Usaldusväärsed seadmed selle nimi.
Auto näiteks saad ära linkida selle kaudu ja ei pea toimetamiseks paroole trükkima. Mul auto & köögis bluetooth kõlar pandud.
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
25.12.2015 23:02:17
|
|
|
| renx kirjutas: |
jep. Jõulude puhul on esimesed neli lugemist tasuta. Maksad vaid viienda eest
Edit:
Avastasin nüüd, et kuna kasutan ka kella, mis on teloga ühenduses, siis kella "juuresolekul" saab luku maha, vastasel korral õnneks siiski mitte. Nii et näpujälje lugeja toimib siiski suurepäraselt.
Samas ma ei saa aru kui higised, või ligased need näpud peavad olema et lugeja ei toimiks. Omal pole siiani probleeme olnud. |
Ei pidanud üldse palju olema. Piisas kui käsi taskust võtta.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UnknowFunk
Kreisi kasutaja

|
25.12.2015 23:21:51
|
|
|
Minu jaoks on olnud sõrmejälje lugeja peavalu ainult - 5 erinevat pöidla sõrmejälge lisatud ja sain pöidla asemel kogemata teise käe faki näpuga telefoni hoopis paremini lahti.
_________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
84 |
|
| tagasi üles |
|
 |
YvaaT
HV kasutaja
|
30.12.2015 20:09:21
|
|
|
No nii kaks nädalat sai Compacti õnnelik omanik oldud ja eile avastasin ootamatult, et tagumisel klaasil on pragu. Ma võin vanduda, et ei ole seda kuhugi pillanud ega midagi koledat sellega teinud aga ikkagi on seal pragu.
Googeldasin "z5 back glass cracked" ja selgub, et neid juhtumeid on ikka väga palju. Kusjuures mõnel on iseenesest ka ekraani klaas katki läinud, näiteks mängimise ajal silme all.
Täiesti müstika, miks on vaja teha sellist aparaati, mis täiesti iseenesest katki läheb???
Ma ise kahtlustan, et minu puhul võis põhjuseks olla kümade saabumine. Ilmselt ta taskus olles ikkagi paar kraadikest madalama temperatuuri sai ja siis kasutamisel natuke soenes ja oligi valmis.
Nüüd ei teagi mida teha, vaevalt keegi mind usub, et ta iseenesest katki läks isegi vaatamata paljudele sarnastele juhtumitele. Võibolla kuskil mujal riigis keegi usub, eestis kindlasti mitte.
Huvitav on veel see, et tundub nagu pragu on selline, et telefon võib isegi veel vett pidada. Igaks juhuks ma ei katseta aga kui sõrme, või küünega praost üle libistada, siis ei tunne mitte midagi. Ilmselt on ta pigem mõra kui lahtine pragu.
Igatahes on hetkel pettumus suur, sest minu vana telefon on iganes vatti saanud ja korduvalt maha kukkunud aga sellega ei juhtunud mitme aasta jooksul küll midagi. Ma ei kujuta ettegi, mis juhtub, kui peaks selle uue maha pillama.
Tõesti ei saa aru, miks on vaja teha tagumist külge klaasist
_________________ Elu on imelik, aga kõik kipuvad seda kole tõsiselt võtma... |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
30.12.2015 20:55:13
|
|
|
Kuna jätkuvalt ilusast klaasist teevad, siis ei ole see % nii suur, et neile või enamikele tarbijatest peavalu tekitaks. Mingi omanäolisus võiks ikkagi säilida.
| YvaaT kirjutas: |
| Tõesti ei saa aru, miks on vaja teha tagumist külge klaasist |
YvaaT, kas kile/ümbris/panzer oli ka peal?
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
30.12.2015 23:26:16
|
|
|
YvaaT, Z3C oli/on sama teema. Kui ikka kõvasti istud telefon taskus, siis raam võtab pinged sisse ja voila...
See raam võiks neil vähe kõvem sulam olla.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
30.12.2015 23:43:29
|
|
|
On mõte oma samsung S4 kevadel väljavahetada. Uus telefon peaks olema veekindel ja sobima tsiklile navigaatoriks, mida võiks vaadata?
1) veekindlus
2) korralik hoidik millisest ei kuku niisama välja ka auklikul teel
3) 10megane min. kaamera
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Mirage
HV veteran
|
31.12.2015 10:00:24
|
|
|
| ot: |
| sama123 kirjutas: |
On mõte oma samsung S4 kevadel väljavahetada. Uus telefon peaks olema veekindel ja sobima tsiklile navigaatoriks, mida võiks vaadata?
1) veekindlus
2) korralik hoidik millisest ei kuku niisama välja ka auklikul teel
3) 10megane min. kaamera |
S5? |
_________________ Terrorists have two eyes, pandas have two eyes. Coincidence? I think not!
><(((°> |
|
| Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
31.12.2015 12:45:47
|
|
|
| inca kirjutas: |
YvaaT, Z3C oli/on sama teema. Kui ikka kõvasti istud telefon taskus, siis raam võtab pinged sisse ja voila...
See raam võiks neil vähe kõvem sulam olla. |
Z3 oli vist metallist ja Z3C raam nailonist vms?
Z5/C vist kõik metallist?
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
31.12.2015 12:58:25
|
|
|
Nailonist? Nojah. See võiks veel eriti pehme ju olla.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
YvaaT
HV kasutaja
|
31.12.2015 19:36:49
|
|
|
| sooty kirjutas: |
YvaaT, kas kile/ümbris/panzer oli ka peal? |
Kahjuks ei olnud. Ekraani jaoks oli kile küll pakendis kaasas, oleks teadnud, võiolla oleks selle kohe hoopis tagumisele küljele kleepinud. Samas kui ikka klaasil on pinge sees, siis ta ka katki läheb. Siin mängib temperatuuri kõikumine võib-olla ka mingit osa.
Mingit rinnataskus painutamist ma ka ei tahaks väga uskuda...
Üldiselt ma vaatan ja jälgin, mis maailmas selle aparaadi kohta kirjutatakse. Kui neid tagumisi klaase nüüd pidevalt ja paljudel puruneb, siis võibolla tuleks tõesti garantii peale isegi eestis mõtlema hakata. Muidu vist ei viitsi jamada, praegu see mõra mind oluliselt ei häiri.
Veekindlusega on Z5-l vaatamata sellele praole juba varem nii ja naa.
Mingi ümbrise peab vist igaks juhuks siiski muretsema.
Muide nalja ka, nimelt täna tegin sellele telefonile restardi ja see Sony startup pilt kus need jutid jooksevad sarnanevad üks ühele tagumise külje mõrale, mis minu telefonil nüüd seal ilutseb. Ma ei tea, kas Sony tegi oma startup pildi meelega mõradele mõldes, või on kokkusattumus juhuslik. Igatahes mind ajas see küll muigama.
_________________ Elu on imelik, aga kõik kipuvad seda kole tõsiselt võtma... |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
31.12.2015 20:00:24
|
|
|
| inca kirjutas: |
| Nailonist? Nojah. See võiks veel eriti pehme ju olla. |
Pean silmas seda raami, mis z3c väljas klaasi ümber on. Sees vist ikka metall.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
01.02.2016 14:33:38
|
|
|
Hei,
Omajagu aega mööda läinud. Siin teemas on palju muid asju räägitud.
Nüüd oleks aeg ikkagi hakata kaplusesse sättima ennast.
Kas kellelgi on tekkinud mingeid väga ebamugavaid kogemusi, näiteks seda müstilist isepurunemist ? Ulmelist ülekuumenemist ? Niiskuse sissetõmbamist ?
Miinustest olen aru saanud paljude puhul, et:
1. Aku pole parim, samas minule ilmselt piisav. Mingi aeg räägiti, et mingi softiuuendusega lubati seda optimeerida ?
2. Paljud kiruvad kaamerat, paljud jälle ütlevad mõistlik on - Minule nähtavasti jälle piisav, sest olen Z1C kaameraga ka üsna rahul.
3. Jälle osad inimesed räägivad, et sõrmejälje lugeja ei taha normaalselt tööd teha, teised jälle kiidavad seda
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
etsipongu
HV kasutaja
|
01.02.2016 15:56:32
|
|
|
| c4v6 kirjutas: |
Hei,
Omajagu aega mööda läinud. Siin teemas on palju muid asju räägitud.
Nüüd oleks aeg ikkagi hakata kaplusesse sättima ennast.
Kas kellelgi on tekkinud mingeid väga ebamugavaid kogemusi, näiteks seda müstilist isepurunemist ? Ulmelist ülekuumenemist ? Niiskuse sissetõmbamist ?
Miinustest olen aru saanud paljude puhul, et:
1. Aku pole parim, samas minule ilmselt piisav. Mingi aeg räägiti, et mingi softiuuendusega lubati seda optimeerida ?
2. Paljud kiruvad kaamerat, paljud jälle ütlevad mõistlik on - Minule nähtavasti jälle piisav, sest olen Z1C kaameraga ka üsna rahul.
3. Jälle osad inimesed räägivad, et sõrmejälje lugeja ei taha normaalselt tööd teha, teised jälle kiidavad seda |
Kaamera on ulmeliselt aeglane.
Sõrmejäljelugeja on kindlalt positiivse poole peal. Vahest veiderdab, eelkõige kui näpp märg vms. Iphone oma toimib paremini aga ei ole midagi märkimisväärselt hullu.
|
|
| Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
76 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
01.02.2016 21:00:18
|
|
|
Mina ütleks et sõrmejäljelugeja jälle miinuspoole peal. Töötab isegi halvemini kui samsungi esimene variant. Sellele loota ei saa.
Samas noh, alati võimalus pin trükkida kui sõrmega lahti ei tule aga mind ajas kettasse.
Aku on parem kui igasugusel samsal jne.
Kaamera pole jah suurem asi.
Muidu ok telefon.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kaspar737
Kreisi kasutaja
|
01.02.2016 21:07:43
|
|
|
| RustyZ kirjutas: |
Mina ütleks et sõrmejäljelugeja jälle miinuspoole peal. Töötab isegi halvemini kui samsungi esimene variant. Sellele loota ei saa.
Samas noh, alati võimalus pin trükkida kui sõrmega lahti ei tule aga mind ajas kettasse.
Aku on parem kui igasugusel samsal jne.
Kaamera pole jah suurem asi.
Muidu ok telefon. |
S5 sõrmejäljelugejat mõtled?
|
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
49 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
01.02.2016 21:08:56
|
|
|
Ise oman küll Z3C seega pole ehk kõige objektiivsem inimene kommenteerima aga sony tegemistega olen kursis seega võtaks sõna:
| 1. Aku pole parim, samas minule ilmselt piisav. Mingi aeg räägiti, et mingi softiuuendusega lubati seda optimeerida ? |
Sony aku vastupidavus on tegelikult üsna hea konkurentidega võrreldes. Eriti vaadates aku mahutavust. Hiinakad oma poole suurema akuga peavad sama kaua vastu. Ehk siis mahutavuse asemel loeb tarkvara ja riistvara toimivus.
| 2. Paljud kiruvad kaamerat, paljud jälle ütlevad mõistlik on - Minule nähtavasti jälle piisav, sest olen Z1C kaameraga ka üsna rahul. |
See on #1 kaebus iga nutitelefoni kohta, et kaamera on kehva. Aga millisel see siis suurepärane on? - sellist polegi veel. Mõned on paremad kui teised. Igatahes testid näitavad, et Z5 kaamera on üks parimaist.
| 3. Jälle osad inimesed räägivad, et sõrmejälje lugeja ei taha normaalselt tööd teha, teised jälle kiidavad seda |
Nagu ülevalpool postitatud siis sõltub ilmselt sellest kas sõrm higine/märg või kuiv. Mina olen kuulnud, et toimib täitsa hästi.
Eesti kliimas muidugi oleks silmaiirise skänner parem, kuna sõrmejäljelugejaga pead ikka kinda käest võtma nagu ka mustri või PIN-i sisestamisel.
_________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846 |
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
362 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
01.02.2016 22:07:58
|
|
|
| tsitaat: |
|
Xperia Z5 oma ilmselt ikka
Zperia Z5 Compact mul ja samamoodi jukerdab. |
Jutt käis Samsungi esimese sõrmejäljelugejaga võrdlemisest
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
02.02.2016 11:55:36
|
|
|
Mina küll ei kurda oma z5 compacti sõrmejälje lugemisoskuse üle. true, märja näpuga ei taha väga töötada, aga sellega olen juba arvestanud ning samas tihti need näpud nii väga märjad ka on...
ise tooks ka välja aku, aga see sõltub palju ekraani kasutusest. minul on ta pidevalt töös ning aku peab õhtuni välja, samas sõber kes kasutab enamasti ainult kõnede jaoks, temal pidas aku 3 päeva ning oli veel 28% alles (stamina mode peal, aga whatsapp, viber ja fb messenger olid excludetud).
Kaamera külm-käivitus on aeglane, kuna ma ei ole mingi eriline pildistaja, siis mina selles aegluses väga probleemi ei näe.
Olen nüüd kasutanud paar kuud ning üldjoontes olen rahule jäänud, tulin 5,5" pealt ning nüüd ei kujuta ette, et nii suurt telefoni jälle tahaks kätte võtta
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
02.02.2016 12:10:10
|
|
|
| No mina tahan Z1 C pealt just nimelt Z5 5,2" üle minna.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sama123
HV veteran
|
03.02.2016 02:14:06
|
|
|
| No mina tahan Z1 C pealt just nimelt Z5 5,2" üle minna. |
Olen tsiklimees, kas on talle head lenksu kinnitust?
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
22 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
03.02.2016 09:17:02
|
|
|
| softis kirjutas: |
| tsitaat: |
|
Xperia Z5 oma ilmselt ikka
Zperia Z5 Compact mul ja samamoodi jukerdab. |
Jutt käis Samsungi esimese sõrmejäljelugejaga võrdlemisest  |
täpselt
okei, natuke võibolla meelevaldne võrdlus aga no see z5 sõrmejäljelugeja ajas mind nii kettasse et järelikult ei saanud ta väga palju samsa s5 omast parem olla ja see on päris ropp ütlemine. Kasutasin z5 natuke üle kuu.
Kui keegi otsib hea sõrmejäljekaga telefoni tuleb vaadata iphone või huawei poole. Viimased on lausa uskumatult hästi töötanud.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
05.02.2016 18:30:14
|
|
|
| sama123 kirjutas: |
| No mina tahan Z1 C pealt just nimelt Z5 5,2" üle minna. |
Olen tsiklimees, kas on talle head lenksu kinnitust? |
generic ebay ümbrised töötavad väga hästi. Kasutasin ise seda oma Z1C jaoks, aga neid on igas mõõdus
_________________ jah |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
12.02.2016 12:26:34
|
|
|
Sain ka enda Z5 kätte siis.
1. Minu jaoks on kaamera küll normaalne, video omadused samuti. Z1C omast kindlasti täiega üle.
2. Sõrmejälje lugeja üldiselt ei jebi aga mina arvasin, et ta töötab mugavamalt (et ei pea seda nuppu vajutama samal ajal vaid skännib automaatselt). Pisut peab harjuma selle funktsiooniga
3. Aku tundub Z1C omast kehvem aga eks ma olen teda torkinud ka siin kõvasti, ekraan võtab ju kõige rohkem.
4. Ekraan on mõnus, kuulari heli on super
Muus osas nagu SONY lipulaevad ikka olnud on. Kiire ja loogiline. Kõik töötab. Loodan, et see nüüd veekindel on nagu olema peab ja muud ei oskagi tahta.
Käivitades tegi 3 uuendust ja aega läks mingi 40 minti
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
limp
HV Guru

|
12.02.2016 12:56:45
|
|
|
| limp kirjutas: |
Mina küll ei kurda oma z5 compacti sõrmejälje lugemisoskuse üle. true, märja näpuga ei taha väga töötada, aga sellega olen juba arvestanud ning samas tihti need näpud nii väga märjad ka on...
ise tooks ka välja aku, aga see sõltub palju ekraani kasutusest. minul on ta pidevalt töös ning aku peab õhtuni välja, samas sõber kes kasutab enamasti ainult kõnede jaoks, temal pidas aku 3 päeva ning oli veel 28% alles (stamina mode peal, aga whatsapp, viber ja fb messenger olid excludetud).
Kaamera külm-käivitus on aeglane, kuna ma ei ole mingi eriline pildistaja, siis mina selles aegluses väga probleemi ei näe.
Olen nüüd kasutanud paar kuud ning üldjoontes olen rahule jäänud, tulin 5,5" pealt ning nüüd ei kujuta ette, et nii suurt telefoni jälle tahaks kätte võtta  |
Võtan sõnad kaamera osas tagasi. Kaamera uimab ikka täiega. On hakanud juba häirima
_________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta! |
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
13.02.2016 14:19:37
|
|
|
| Võin kinnitada, et Z5 aku on tõesti kehvake. Ekraan tapab seda jõhkralt. Ekraani üle muidugi pole ainsamatki nurinat
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
14.02.2016 14:23:35
|
|
|
Pane stamina mode peale kui pole oluline et messenger koguaeg piiksub vms. Vist sai isegi rakendusi whitelisti lisada, et ei lööks ekraaniga koos kinni. See peaks päris palju juurde andma.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
14.02.2016 14:40:56
|
|
|
Ma tean jah aga mul on üks kõik tegelikult. Ma panen alati iga õhtu laadima olgu seal ees 32 või 78% akut.
Lihtsalt teadmiseks neile kes kavatsevad seda aktiivselt kasutama hakata, siis ekraan lihtsalt sööb väga palju akut ära.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
14.02.2016 22:23:22
|
|
|
Ma tean jah aga mul on üks kõik tegelikult. Ma panen alati iga õhtu laadima olgu seal ees 32 või 78% akut.
Lihtsalt teadmiseks neile kes kavatsevad seda aktiivselt kasutama hakata, siis ekraan lihtsalt sööb väga palju akut ära. |
Palju ja vähe on suhtelised mõisted - vajavad võrdlusbaasi, et arusaadav oleks.
Ehk siis mis aparaadiga sa võrdled, millega võrreldes see Z5 ekraan palju võtab?
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
14.02.2016 23:35:06
|
|
|
| Draqula kirjutas: |
Lihtsalt teadmiseks neile kes kavatsevad seda aktiivselt kasutama hakata, siis ekraan lihtsalt sööb väga palju akut ära. |
Palju ja vähe on suhtelised mõisted - vajavad võrdlusbaasi, et arusaadav oleks.
Ehk siis mis aparaadiga sa võrdled, millega võrreldes see Z5 ekraan palju võtab? |
Z3ga näiteks. Z3 aku oli väga hea.
|
   |
11 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
15.02.2016 09:59:44
|
|
|
No mina võin võrrelda iga eelnevalt omatud telefoniga.
Nutikatest siis 2 aastat peetud Z1 compact, enne seda pea sama pikalt xperia S ja enne seda kunagisest ajast veel mingi sony.
Enamus ajast ootereziimis olles, paar kõnet tehes ja selle aja jooksul max. tund niisama messengeri ja facebooki kasutades pidas täpselt 2 ööpäeva kuid siis oligi konec multfilm.
Samas kui nüüd näiteks võtsin aparaadi kell 6 õhtul laadimast, läksin reedel välja jooma, kasutasin suht aktiivselt ja samas viibisin mõned tunnid kohas kus oli väga kehv levi, siis umbes 5 ajal hommikul koju jõudes oli vist ka 25% järel ainult.
Eks ma pean veits timmima ja seadistama, see uus android pole mul veel 100% käpas. Tundub, et minul oleks mõistlik kasutada seda üldse stamina mode peal ja jätta messenger ainult taustal käima, sest teiste rakenduste notificationid on mul nii-ehk naa kinni üldse.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
15.02.2016 12:18:38
|
|
|
Mnjah, lisan siis +1 kaamera uimasusele. Parimal juhul saan kaamera mustast ekraanist ette manada 5 sekundiga. Halvimal juhul läheb ~20. Päris masendav. Lisaks randomly hangub suvalistes kohtades, a'la brauseri avamine, google now. Enamasti pärast lockscreeni. Võib olla tingitud STAMINA mode'ist, kus järsku hakatakse sadat asja tegema - aga ilma staminata ei pea ju aku päevagi vastu. Ärge mõistke mind valesti - telefon meeldib ikka ja olen oma valikule kindel. Üks asi küll häirib rohkem kui teised - WHERE THE F IS MY MARSHMALLOW?!
_________________ jah |
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
15.02.2016 12:28:37
|
|
|
Ainult Google enda föönid on vahukommi kätte saanud ja teised vaikselt tilgutavad testversioone vähetähtsatel turgudel. Millest selline ennast täis kiljumine?
Erinevalt teistest tootjatest on Sony juba pool aastat Marshmallow Concept softi päris suure testgrupi peal katsetanud. Paljud nõmedad putukad ära silutud sellega. Samsungi jt kasutajad hakkavad nüüd alles testgruppi mängima.
|
|
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomv
Kreisi kasutaja

|
15.02.2016 13:31:26
|
|
|
Sul on õigus. Mul oli mingitest ilmselt ebaadekvaatsetest uudisteallikatest meelde jäänud et paljud tootjad on oma kasutajaid vahukommiga juba kostitanud. Internet ütleb et see nii aga pole. Eks midagi muud üle ei jää kui oodata
_________________ jah |
|
   |
19 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
15.02.2016 14:03:38
|
|
|
Minul küll ühtegi hangumist ega uimasust pole, see on kindlalt üks positiivne asi millega saan kiidelda. mina stamina mode ei kastua siis olgu öeldud.
Kurat, ma ütlen ausalt, et mina veidi pelgan seda uut androidi.
Z1C'ga oli ka nii, et oli au pidada kolme androidi versiooni ja asi lõppes sellega, et lasin esimese tagasi peale panna millega masina kunagi ammu ka ostsin, sest uutega läks asi järjest ainult allamäge.
Hetkel tundub peale aku minu jaoks see Z5 väga väga 5+ ja ükski asi nagu nurinat ei põhjusta.
Kaamera kehvast poolest rääkides, siis see väga kehv tulemus lööb kusagil poolkõvas valguses välja, valges ja päris hämaras minu arust teeb rahuldavat tulemust. Automaatika peal ka muidugi.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
15.02.2016 15:25:00
|
|
|
+
Z1C'ga oli ka nii, et oli au pidada kolme androidi versiooni ja asi lõppes sellega, et lasin esimese tagasi peale panna millega masina kunagi ammu ka ostsin, sest uutega läks asi järjest ainult allamäge.
|
Mis see põhjus on?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
15.02.2016 16:58:02
|
|
|
Huvitav kas on nii, et uusi aparaate (Z5 ja Z5C) testime ise inhouse ning vanu aparaate (Z3 ja Z3C) paneme rahva testima...
Mulle Z3C omanikuna igatahes meeldib, need tuhanded huvilised leiavad suurema tõenäosusega bugid üles
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
c4v6
HV veteran

|
15.02.2016 17:45:48
|
|
|
| softis kirjutas: |
+
|
Mis see põhjus on? |
No täpselt samad põhjused mida paljud ka siin foorumis kurtma hakkasid. Mingid akuprobleemid, inimesed ei kuulnud sind enam normaalselt (heli kõikus), kasutusmugavus läks kehvemaks, vahepeal jooksis kokku jne jne. Ma ei mäleta enam kõike aga esimese androidiga millega ta välja tuli hakkas kõik timmima jälle.
|
|
   |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
16.02.2016 03:37:08
|
|
|
Mina olen esimest korda üle hulga aja lõpuks leidnud telefoni, mida tahan ka peale 2 nädalat kasutada. Olen siin vahetanud neid nagu sokke viimaste aastatega ja suhteliselt kursis asjadega. Võtsin omale Z5C ja igati rahul. Mugav, ilus, käepärane. Aku peab, ükspäev kasutasin suhteliselt järjest tunde ja põhimõtteliselt oleksin saanud 5-6 tundi SOT ära, 50 prossa oli ja näitas 3 tundi ja pudinad peale ekraani kasutust. Okei, see selleks, aga igatahes peale esimest nädalat ühe tähtsa kõne ajal lihtsalt telefon tegi restardi....mõtlesin, et okeiii...1 kord ehk, pärast õhtupoole lauapeal nägin tegi jälle...Siis vaatasin googlest järgi ja osadel veel sama jama. Soovitati teha arvutis Sony prograga repari. Mõeldud tehtud. Läks jälle täpselt nädal ja sama pull. Keset kõne laks resa....loen siin koguaeg, et millal M välja tuleb, et äkki aitab see. Ei tahaks nagu kohe garantiisse ka joosta. Vahukomm nagu lugesin siis Türgis näiteks tuli juba välja rahvale..
|
|
| Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
grt
HV vaatleja
|
18.02.2016 20:11:51
|
|
|
Mul tegi Z5C nädalakese tagasi uuesti automaatselt 32.0.A.6.200 OTA uuenduse, kuigi see oli juba peal. Fail oli väike, mis peale läks (kahjuks ei vaadanud, kui suur).
Tundub, et pärast seda peab aku kauem (tavalise minu kasutuse juures - mob.nett kogu aeg sees, pool aega wifis, greenify, kõik rakenduste uuendamised jms). Laadisin täis esmaspäeva päeval, panin alles just nüüd uuesti laadima, akut oli veel 10% järel.
Kellelgi veel?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
blackhawk
Kreisi kasutaja

|
18.02.2016 21:35:12
|
|
|
| grt kirjutas: |
Mul tegi Z5C nädalakese tagasi uuesti automaatselt 32.0.A.6.200 OTA uuenduse, kuigi see oli juba peal. Fail oli väike, mis peale läks (kahjuks ei vaadanud, kui suur).
Tundub, et pärast seda peab aku kauem (tavalise minu kasutuse juures - mob.nett kogu aeg sees, pool aega wifis, greenify, kõik rakenduste uuendamised jms). Laadisin täis esmaspäeva päeval, panin alles just nüüd uuesti laadima, akut oli veel 10% järel.
Kellelgi veel? |
Mul pani ka sama uuenduse uuesti peale. 20MB näitas mul, ei saanud aru küll, et midagi oleks muutunud. Vähemalt praegu pole mul rohkem seda restarti teinud, mis ta viimati siin pühapäeval tegi. Juttude järgi peaks vahukas 7. märts tulema. Loodan, et siis läheb asi paremaks. Et ei tee neid restarte ja akut säästvam veelgi.
|
|
| Kommentaarid: 98 loe/lisa |
   |
88 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
24.02.2016 11:33:10
|
|
|
link :: GSMArena
Veits OT aga tundub et Z seerial on kriips peal - asendatakse X seeriaga. St ei tule Z6 põlvkonda enam peale.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|