vohh, A-Team!
Man from U.N.C.L.E => eeldasin, et selle eelloost räägiti kui mingist eelmisest filmist, mitte sarjast!
21 Jump Street - wtf? sari? _________________ nooope!
Aitab. Torrenti ja trailerimehed tehke oma teema. Siin vaid ainuoige, muljed otse kinosaalist teema! _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Vahtisin täna koduses kinosaalis ära "The Visit" http://www.imdb.com/title/tt3567288/?ref_=nv_sr_1
Ütleks nii, et ootasin vähe enamat. Muidugi mõningad üllatused siiski olid. Vahepeal tuli ausaltöelda naer juba peale selle jaburuse peale _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Deadpool killib
Loodetavasti antakse järgmise tegemiseks rohkem raha ja näeme ka Wolverine'i
Peaasi, et järgmisega üle ei pingutata nüüd kui esimene osa hitt on.
Wolverine'i ja üldse X-meestega on raske teise stuudio õiguste tõttu _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kas kosmose imaxis näidatakse kõiki filme ATMOS'ega või ainult teatuid? Sest mingit infot selle kohta kodukal pole, ja minuteada kõikidel filmidel ATMOS'e tuge pole.
The Revenant - esimene kogemus Kosmose IMAX saaliga...kurat, see ekraan on suur
Istusin 8. reas ja keskel. Lähemal oleks vist juba keerulisem olla. Järgmine kord kui peaks minema, siis võiks kaaluda isegi 9-10 rida. Aga elamus suurel ekraanil hea. Vähe häiriv oli kohatine ghosting ja saalis justkui tundus palav, vähemalt minu jaoks.
Aga filmist endast - meeldis! DiCaprio'lt ja Hardy'lt mõlemalt tugev esitus. Sisu kaasahaarav ja need 2.5h tõesti läksid lennukalt.
Kaameratöö oli muljetavaldav ja tõelist taset näidati karuga võitlusel, see oli minu jaoks wow kindlasti. Igaljuhul 9/10 ja DiCaprio võtab selle filmiga oma esimese Kuldmehikese.
Järgmine film, mida plaanis vaatama minna - Klassikokkutulek
The Revenant - esimene kogemus Kosmose IMAX saaliga...kurat, see ekraan on suur
Istusin 8. reas ja keskel. Lähemal oleks vist juba keerulisem olla. Järgmine kord kui peaks minema, siis võiks kaaluda isegi 9-10 rida. Aga elamus suurel ekraanil hea. Vähe häiriv oli kohatine ghosting ja saalis justkui tundus palav, vähemalt minu jaoks.
Eelmise aasta lõpus tähesõdasid käisin vaatamas siis istusin rida 6 koht 17 vms.
Tõepoolest tulevikus peab ehk paar rida tagapool istuma. 17 tundus olevat keskel, aga saalis oli ikka tunne nagu oleks pigem paremal küljel olnud, seega istme valimisel tuleb veidi vasakule hoida, et keskele sattuda. Vb koht 20 vms. Minujaoks tundus saalis pigem kergelt jahedavõitu (mis võis ka tuleneda sellest, et tegu oli päeva esimese seansiga). _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Käisin siis eile seda SW-d vaatamas ja saal oli pmst täis. Esirida oli vaba ja teisest reast 2 kohta.
Ei saanud mingit head elamust sealt väikesest saalist ja no film ka nüüd midagi head polnud.
Spoiler
Filmil oli ka kohe seda Walt Disney hõngu tunda. Uus paha on täielikult memmekas ja ei saanud mingist algajast storm trooperist jagu. Üleüldse see film liiga lapsikuks muutunud. Uuest wader-I järglasest ootaks ikka midagi enamat, kui lihtsalt mingi naga kellel on närvidega probleeme.
Filmil oli ka kohe seda Walt Disney hõngu tunda. Uus paha on täielikult memmekas ja ei saanud mingist algajast storm trooperist jagu. Üleüldse see film liiga lapsikuks muutunud. Uuest wader-I järglasest ootaks ikka midagi enamat, kui lihtsalt mingi naga kellel on närvidega probleeme.
Tegelikult oleks vahva, kui sa teaks ka millest räägid järgmine kord.
Vaatasinka Deadpooli ära. Mustamäe uues kinos. Film oli sellin okei, aga mitte ülemäära naljakas. Õnneks mitte ka ülemäära igav. Ilmselt ma pole päris sihtgrupp. Kihistavaid hilisteismelisi oli palju.
Mustamäe keskus on üks suur planeerimisõnnetus. Parkla on olematu ja kõik muu on ka üsna kribi-krabu. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Anakin Skywalker oli rohkem usutav õpipoiss tumeda poole ja suutis oma lightsaber-ga rohkem tööd teha ja võimeid kasutada. Fin võib olla sõjalise geneetikaga ja väljaõppega,
kuid ta oli algaja ja esimene missioon kammis ära, kui omad surma sai. Peale seda oli selline äpu ja kobakäpp. Peaks reaalselt olema suht lihtne sellist ära kõrvaldada neil sith-el. Pealegi oleks oodanud ikka korraliku mantlipärijat,
kui seda oli see tegelane. (Pealegi igal ühel on oma arusaam ja arvamus, mida ei pea koolis õppima ja pole vaja õpetada.)
Tallinnas on nüüd järjest avatud kolm väidetavalt põhjamaade kõige vingemat kino IMAX - > Plaza Scape -> ja nüüd see Mustamäe asi. Kas keegi kõiki 3 ka väisanud on? Kuidas võrdlusmuljed on? Ise olen kaks korda Kosmose IMAXis käinud ja see meeldis väga. Olen ka mujal maailmas üritanud kinos käia, aga nii vingesse nagu Kosmose IMAX ei ole veel sattunud.
Deadpool oli küll mingi õnnetu laste film, tuleb tunnistada, et paar korda naersin küll, aga kinos käiku see väärt ei olnud. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Võrreldes plaza ja solarisega on see Mustamäe kino ikka väga hea.
Esimeses kahes käis pinda, et tambiti see heli nii põhja alati ära, et kui mingi action käis, siis kõlarid ei tulnud toime ja lihtsalt vägistati seda heli.
Sai seda Deadpooli Mustamäel vaatamas käidud ja täitsa meeldis, naine oli ka rahul _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Käisin laupäeval IMAX-is Deadpooli vaatamas. Kuna olin varem kursis koomiksitegelasega ning lootsin, et film teeb ikka au talle + kogu see eelnev hype train oli ka ikka suht meeletu, siis tunnen, et sain natuke petta. Sellist 14-aastastele suunatud allapoole-vööd-huumorit oli palju ning kohati ehk isegi liiga palju nii, et tekkis tunne, et see kõik on liiga peale surutud. Kuigi olen ropu huumori austaja, siis enamus naljadest jäi selline labane tunne. Samas füüsilist huumorit oli ka päris omajagu ning selle vastu ei olnud mul midagi, pigem vastupidi see oli väga hea. Nüüd kui ca 2 päeva hiljem hakata uuesti analüüsima, mis oli hea ja mis halb, siis on raske leida midagi eriliselt head ning meeldejäävat. Kogu filmi jooksul oli vast ainult üks stseen, kus kogu kinosaal naerust rõkkas
Spoiler
Stseen, kus Deadpool üritas Colossusega madistada
Samas mina läksin filmile peale kui andunud Deadpooli fänn ja seega ootasin võib-olla liiga palju sellelt. Näiteks vastupidine olukord oli Star Wars-i vaadates. Olin küll kõiki filme oma 4-5 korda vaadanud (meeldis ka see Anakini triloogia), aga ei seadnud oma elu küll kuidagi SW järgi ja jäin ka uue filmiga väga rahule, samas kui andunud fännid leidsid, et film oli OK, aga mitte midagi erilist. Minu puhul oli ka Deadpool-iga sama lugu. Kuna olen fänn, siis lootsin, et tehakse midagi harukordset ja seega nokin ka väiksemate detailide kallal, mis minu arust ei tundunud kohased või õiged olevat. Üldjoontes on aga tegu siiski hea filmiga milles on parajal hulgal actionit ning "love story'le kohast romantikat". Hindeks
viimati muutis Rauno266 15.02.2016 13:56:45, muudetud 1 kord
Rauno266, eks selliste filmidega, kus fännibaas tugev on, on alati risk, et ühele või teisele poolele ei meeldi.
Film oli ise täitsa hea, ei midagi fenomenaalset, aga siiski hea ajaviide. Ootasin ka ise veidi enamat aga siiski ei kahetse. Ma pole ka väga eriline fänn. Tavaliselt selliste filmide puhul teen ise taustauuringut enne. Raudmees on ainus, mis lapsepõlvest peale hinges, muud on nagu möödaminnes rohkem. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Ei olnudki production announcement trailer teaser. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Käisin naisega Deadpoolil, meile meeldis
Hea romantiline komöödia _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
Ma ei tea kuidas see võimalik on, aga kuidagi on mul õnnestunud see, et siiamaani on BSG: The Plan (2009) vaatamata jäänud. Ma ise mõtlesin kogu aeg, et kusagil olen seda nagu näinud, aga kui nüüd BR plaadi pealt vaatama hakkasin eile õhtul, siis leidsin et ei olegi tegelikult
Vaat milliseid üllatusi võib ette tulla, täitsa "uus" film . _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
Läks kinni poole pealt. Ei viitsinud seda mämmerdamist vahtida. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Täitsa karm tung vähemalt plazas sinna space saali deadpool-i peale. Ma üldiselt olen selline, kes hommikul avastab, et võiks õhtul kinno minna. No aga krt kohe mitte ei saanud sedasi. Eile lõpuks vihastasin ja ostsin reedeks piletid Siis sai ka hea koha veel valida. Koomiksi fänn pole aga deadpool-ist ootan midagi head. Trelierid ja muu komejant on minu maitsele. Teismeiga küll juba läbi ammu, ma loodan vähemalt, kuid äkki meeldib.
Mind huvitab ka, et kas on märgatav erinevus nüüd seal uues krdkudrd, siis plaza space saalis ja kosmose Imaxis. Space saali heli küll võimekas ja pole kindlasti piirini viidud. Pilt ka tubli ikka.
Naljakas on see, et hinnad on nii kõrged ja viimased piletid space saali olid lausa 10.- tükk
Mul muidu see maks soodustuse tase plazas, kuid sõpru rohkem kui 6 ja siis need said kallimad piletid.
Aasta jooksul üle 90 pileti
Kehva heli oli solarises. Või pigem keskpäerane. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Deadpoolis on natuke nõmedaid momente, aga kui ei ole seda tüüpi inimene, et teistele bussi oodates nina nokkimise kohta märkuseid teed, siis elad üle ja unustad ülejäänud filmi imetledes ära.
Käisin laupäeval IMAX-is Deadpooli vaatamas. Kuna olin varem kursis koomiksitegelasega ning lootsin, et film teeb ikka au talle + kogu see eelnev hype train oli ka ikka suht meeletu, siis tunnen, et sain natuke petta. Sellist 14-aastastele suunatud allapoole-vööd-huumorit oli palju ning kohati ehk isegi liiga palju nii, et tekkis tunne, et see kõik on liiga peale surutud. Kuigi olen ropu huumori austaja, siis enamus naljadest jäi selline labane tunne. Samas füüsilist huumorit oli ka päris omajagu ning selle vastu ei olnud mul midagi, pigem vastupidi see oli väga hea. Nüüd kui ca 2 päeva hiljem hakata uuesti analüüsima, mis oli hea ja mis halb, siis on raske leida midagi eriliselt head ning meeldejäävat.
nõus selle jutuga.
kui deadpooliga üldse kursis ei ole ja kubemehuumor nalja pakub siis võib see film täitsa meeldida - ses suhtes on film üpris hästi välja kukkunud.
isiklikult ootasin deadpooli filmilt rohkem ...deadpooli? aga saan aru miks selline süžee - tegu ju "uue" tegelase tutvustamisega kinopublikule.
deadpooli fännile soovitaks pigem ära vaadata/mängida mängu, mis samanimelisest tegelasest toodetud (gameplay on ajuvaba hack-n-slash, aga kõik muu on superhästi tehtud).
Mul on imelik küsimus. Kas see rohelatern ja Deadpool koomiksiveergudel kokku ka saavad? Kui jah, siis puhtteoreetiliselt - kuidas see näiteks filmis lahendada? Mõlemat mängib ju Ryan Reinolds.
Eelarve viib kindlasti balansist välja. _________________ Reisijate ja fekaali vedu kahekorruselise bussiga.
Praepelmeenid ja Vana Tallinn suudavad nii mõndagi muuta!
Kes deadpooli fännid on ? Ned nõks kohtlased kes kolmekümnendates koomikseid koguvad ja HDTaneli fännid on ?
Ma tean, kes ei ole
sooty kirjutas:
Deadpoolis on natuke nõmedaid momente, aga kui ei ole seda tüüpi inimene, et teistele bussi oodates nina nokkimise kohta märkuseid teed, siis elad üle ja unustad ülejäänud filmi imetledes ära.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.