Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
Tanel468
HV kasutaja
|
04.02.2016 22:42:01
|
|
|
Ma näen 280 mängu crusaderiga ja 49% gunner kes ei ole isegi sellele tankile mõeldud? Loe see ericku postitatud juhend alustavale tankimängijale läbi ja su tulemused peaks märgatavalt paranema
See kullavärk jäi mainimata jah, et kuu premiumit maksab mingi 10€ vist, jätad 2 kuuspakki ostmata ja on olemas. 20 kullakaupa farmimine(mis ei kesta igavesti) võtaks sul 125x et premium kuuks ajaks osta.
viimati muutis Tanel468 04.02.2016 23:02:20, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
04.02.2016 22:49:11
|
|
|
Tanel468 kirjutas: |
Ma näen 280 mängu crusaderiga ja 49% gunner kes ei ole isegi sellele tankile mõeldud? Loe see ericku postitatud juhend alustavale tankimängijale läbi ja su tulemused peaks märgatavalt paranema  |
alles sellel nädalal avastasingi selle tõsiasja, et tankisti oskused vähenevad kui ta on mitmes tankis sõitnud.
Eeldasin eksilikult, et laiem silmaring rohkemate tankidega loob harituma ja efektiivsema tankisti.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
04.02.2016 22:57:45
|
|
|
Ära trolli
mirko28 kirjutas: |
Ma arvan ,et enamik alguses katsetab ja õpib erinevaid asju, võtab riske, seetõttu alguses ongi kehv võiduprotsent, hiljem see paraneb.
Kulda teenin juba edukalt igapäevaselt:
Spoiler 
|
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
04.02.2016 23:09:36
|
|
|
Eeldamine on kõigi per*ekukkumiste ema...
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
05.02.2016 12:39:23
|
|
|
Ma näen 280 mängu crusaderiga ja 49% gunner kes ei ole isegi sellele tankile mõeldud? Loe see ericku postitatud juhend alustavale tankimängijale läbi ja su tulemused peaks märgatavalt paranema  |
alles sellel nädalal avastasingi selle tõsiasja, et tankisti oskused vähenevad kui ta on mitmes tankis sõitnud.
Eeldasin eksilikult, et laiem silmaring rohkemate tankidega loob harituma ja efektiivsema tankisti. |
Ma tahaks öelda, et 99% mängureeglitest ja -mehhaanikatest on kõigile kättesaadav avalik info. WoT ei ole kindlasti selline mäng, kus on õige hakata omal käel katse-eksituse meetodil välja nuputama, kuidas asjad töötavad garaažis või kasarmus. Kõik kes lugeda oskavad, teavad seda niigi.
Sellega seoses protip: http://wiki.wargaming.net/en/World_of_Tanks
Kuna ma ei tea, kui sügavale see jäneseurg läheb sinu puhul, siis igaks juhuks kordaks paar põhiasja üle:
1. Meeskonda tuleb eraldi treenida iga uue tanki jaoks.
2. Kui tegu on uue meeskonnaga, saab tasuta 50% crew, 20 000 credi per mees 75% crew ja 200 kullaga 100% crew.
3. Kui tegu on juba 100% või kaugemale jõudnud meeskonnaga, siis järgmise tieri tanki peale kolides saab tasuta 75% efektiivsuse (VÄGA EBASOOVITATAV), 20 000 credi per mees 90% efektiivsuse, ja kullaga nagu ikka 100% efektiivsuse. Vahepeal tekkinud lisaoskusi uuele tankile üleminek ei mõjuta, nende väärtus jääb samaks.
Meeskonnad saavad expi lahingute arvu pealt, vastavalt sellele, kui hästi sul iga lahing välja kukub. Allpool on toodud meeskondade oskuste arendamiseks vajaliku expi hulk:
1st Skill or Perk from 0% to 100% requires a total of 210,484 XP.
2nd Skill or Perk from 0% to 100% requires a total of 420,128 XP.
3rd Skill or Perk from 0% to 100% requires a total of 840,255 XP.
Areng ei ole lineaarne, vaid eksponentsiaalne. See tähendab, et suhteliselt kiiresti tõusevad oskused kuni umbes 85% peale, sealt edasi kulub sisuliselt sama kaua aega, et viimased 15% ka otsa saada.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
chatro
HV kasutaja

|
05.02.2016 20:07:31
|
|
|
Waffenträger auf E 100 kaob ära, ilmselt 9.15 patchiga.
Asemele tuleb:
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
06.02.2016 00:26:12
|
|
|
Panen siia maha oma uue konto hetkeseisu, et hiljem võrrelda, kuidas võiduprotsent muutub läbi aja.
Spoiler 
Kontol on üle 30 Tier X tanki, aga loomulikult ma ei katseta ega kasuta kõrgemaid tanke kui Tier 6, sest ei ole veel piisavalt oskusi.
Tankidest meeldib hetkel harjutada ainult kahe tankiga:
UK Tier 2 LT Premium "Light Mk. VIC"
UK Tier 6 MT "Cromwell"
Selle Tier 2 tankiga pakutakse seda kõige väiskemat kaarti, mille peal on hea harjutada põhioskusi.
Ja Tier 6 tankiga siis harjutan Tier 6 kaarte ja kasutan siis kui Teir 2 tank on surnud.
Praegu teisi tanke ei kasuta. Kuidas statistikud muutuvad? eks nad pisut halvenevad, kuid loodan et mitte väga.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
06.02.2016 00:34:29
|
|
|
Ostsidki omale siis kasutaja? No edu.
Spoiler 
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
06.02.2016 00:40:12
|
|
|
Valvejoodik kirjutas: |
Ostsidki omale siis kasutaja? No edu.
Spoiler 
|
Jah. Ma ei jõua kannatada 17 aastat kuni kõik UK-tankid on välja arendatud töölahingutega.
Seetõttu on abiks juba välja arendatud tankidega konto.
Ja ega ma siis kohe Tier X tanki ei istu, hoian piiri kuni Tier 6-ni hetkel, ja üritan kaotus-statistika hoida normaalse.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrkristjan
HV vaatleja
|
06.02.2016 10:51:33
|
|
|
bänn varsti tuleb
|
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
06.02.2016 11:45:31
|
|
|
mrkristjan kirjutas: |
bänn varsti tuleb  |
mis põhjusel bänn peaks tulema?
bänni saab siis kui trollida, näiteks uputada oma tiimikaaslane tiiki või ropendada liiga palju chatis.
mina aga seda ju ei tee, ma harjutan eeskujulikult.
chatro kirjutas: |
Waffenträger auf E 100 kaob ära, ilmselt 9.15 patchiga.
Asemele tuleb:
Spoiler 
|
Grille 15 testimine käib tõepoolest hetkel:
http://worldoftanks.eu/en/news/pc-browser/46/version-914-supertest-summary/
tsitaat: |
Waffenträger auf E 100: This vehicle is planned to be removed from the German tech tree, and the Grille 15 will be introduced as the replacement Tier X tank destroyer in the respective line. This will not happen with Update 9.14, however. The exact date will be announced at a later time. |
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel468
HV kasutaja
|
06.02.2016 11:49:40
|
|
|
Päris hea acc, ma eeldan hetkel sellist base-jumpingu stiilis wn8 langemist mõneks ajaks. Loodetavasti on sul hea närvikava, chatis inimesed ennast tagasi ei hoia kui kipuvad selliseid asju märkama
|
|
   |
5 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
06.02.2016 12:05:08
|
|
|
Päris hea acc, ma eeldan hetkel sellist base-jumpingu stiilis wn8 langemist mõneks ajaks. Loodetavasti on sul hea närvikava, chatis inimesed ennast tagasi ei hoia kui kipuvad selliseid asju märkama  |
Võidustatistika numbreid kindlasti lähevad kehvemaks ja seda näeb nüüd mõne aja pärast.
Võiduprotsent märgitakse ka iga tanki kohta ja kõrgema taseme tanke ma ei kasuta, seega seal statistika ei halvene.
Aga noh, minu jaoks pole võidustatistika nii oluline, kui võite on üle 50%, siis juba hea ju.
Peamine pluss on, et nüüd saan keskenduda kvaliteetlahingutele ja harjutamisele, enam ei pea tegema nn töölahinguid ressursi teenimise eesmärgil.
Töölahingutega võtsin suure riski, tormasin kiirelt vaenlasele vastu, surin, siis lahkusin mängust, võtsin teise tanki ja tegin sama strateegijat, siis neljanda, siis 5nda võtmise ajal tuli ekraanile ca 3 võitu ja 2 kaotust töölahingute osas, mis oligi hea tulemuslik töö lühikese ajaperioodi sees, et liikuda kõrgema tieri peale, normaalsema tanki peale.
Enam selliseid tüütuid töölahingu muresid pole, saab nautida kvaliteetlahinguid ja seda mistahes tankiga.
Praegu sõidan peamiselt tankiga:
Väga nautimisväärne, varem sellist tnaki ja võimalust polnud. Samuti on hea kiire see mainitud Tier 6 tank. Saan harjutada scoutimist ja nurga tagant kiirelt hetkeks välja tulekut.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
mosq
HV vaatleja
|
06.02.2016 12:15:57
|
|
|
mirko28, palju selline kasutaja maksis, kui küsida võib ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
06.02.2016 13:08:23
|
|
|
Looduse ime, ma ütlen.
Minu lugupidamine.
Päris hea acc, ma eeldan hetkel sellist base-jumpingu stiilis wn8 langemist mõneks ajaks. Loodetavasti on sul hea närvikava, chatis inimesed ennast tagasi ei hoia kui kipuvad selliseid asju märkama  |
Võidustatistika numbreid kindlasti lähevad kehvemaks ja seda näeb nüüd mõne aja pärast.
Võiduprotsent märgitakse ka iga tanki kohta ja kõrgema taseme tanke ma ei kasuta, seega seal statistika ei halvene.
Aga noh, minu jaoks pole võidustatistika nii oluline, kui võite on üle 50%, siis juba hea ju.
Peamine pluss on, et nüüd saan keskenduda kvaliteetlahingutele ja harjutamisele, enam ei pea tegema nn töölahinguid ressursi teenimise eesmärgil.
Töölahingutega võtsin suure riski, tormasin kiirelt vaenlasele vastu, surin, siis lahkusin mängust, võtsin teise tanki ja tegin sama strateegijat, siis neljanda, siis 5nda võtmise ajal tuli ekraanile ca 3 võitu ja 2 kaotust töölahingute osas, mis oligi hea tulemuslik töö lühikese ajaperioodi sees, et liikuda kõrgema tieri peale, normaalsema tanki peale.
Enam selliseid tüütuid töölahingu muresid pole, saab nautida kvaliteetlahinguid ja seda mistahes tankiga.
Praegu sõidan peamiselt tankiga:
Väga nautimisväärne, varem sellist tnaki ja võimalust polnud. Samuti on hea kiire see mainitud Tier 6 tank. Saan harjutada scoutimist ja nurga tagant kiirelt hetkeks välja tulekut. |
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
06.02.2016 13:39:26
|
|
|
mosq kirjutas: |
mirko28, palju selline kasutaja maksis, kui küsida võib ? |
465 EUR.
Põhiväärtus minu jaoks seisneb selles, et kõik Tier 10 tankid on välja arendatud, välja arvatud need 4 tükki:
FV4005 (UK Tier 10)
Type 4 Heavy (JAP Tier 10)
TVP T 50/51 (CZ Tier 10)
Amx 30B (FR Tier 10)
Need 4 arendan välja kunagi kui oskusi rohkem.
Lisaks on üle 10 premium tanki, nagu näiteks:
Löwe, T34, T55A, T26E4 SP , E25 , ...
Premium tanki "Löwe" saavad igaüks praegu ka ise poest osta ca 44 EUR eest, samuti saab poest osta hulga kulda, kuid ei saa osta Experience'i ega välja arendatud tanke. Seetõttu selline 465 eurone mängukonto ost on minu jaoks mõistlik diil.
See uus konto on juba palju harinud teadmiste osas. Kuna sõidan premium Tier 2 pabertankiga, siis see pani wikist lugema selle kohta. Et näiteks sellel tankil on alati juhulahingus kuni Tier 2 vastased, mitte Tier 4 omad. Sellist omadust ma WoT tankide puhul ei teadnud. Lugesin, et osad tankid on lausa immuunsed selle pabertanki valangu peale, ja praktikas seda ka kogesin mitu korda. Taas targem. Nagu näete, siis teadmisi aina tuleb ja lusti jätkub, mida eelmine Tier 5 konto oma töölahingutega ei pakkunud.
Tier 2 premium pabertankiga proovin harjutada väikest kaarti "Mittengard" senikaua kuni saan 10 järjestikust lahinguvõitu sooritatud. Selline väike miilikivi eesmärk endale, mis pinget pakub.
Olen ostuga väga rahul ja vaevalt, et midagi juurde ostan sinna. Kauges tulevikus tahaks muidugi osata Tier 10 tanke oskuslikult juhtida, aga lähitulevikus eesmärgiks omandada oskusi kuni Tier 6 tankidega, eriti UK tankidega.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
06.02.2016 14:47:21
|
|
|
Oh noored! Pole enam seda püsivust ja kannatlikkust tänapäeval!
See ju sama, kui anda vahtralehega sõitjale F1 Ferrari kätte!
Miks Sa sellest inglise tankipuust nii kõvasti kinni hoiad? Muidugi on seal häid tanke, kuid vene ja usa liinid on minu arust palju valutumad!
Mina, vastupidiselt Sinule, võtsin oma poja laokile jäänud konto (mis oli alla igasugust arvestust) ja ma arvan, et tänaseks olen arenenud. Viimase kuu WN8 on 1290 ja võiduprotsent on 53,2. Ja seda ilma kellegagi platoonimatta ja ilma mingeid ilegaalseid võtteid kasutamata. Mängin üksi, loen vahest uuesti üle treeningjuhendis mõne lõigu ja kasutan aju. Muidugi on nii paremaid, kui halvemaid päevi, kuid kuu lõikes saab juba enam-vähem pildi kätte.
Areneda on mul veel palju, kuid ikka tasapisi läbi kogemuste, mitte läbi rahakoti. Mängin prem kontoga ja ostnud olen vaid 2 prem tanki, T34 ja Pz T25.
Usu, raha eest ostetud konto ei tee Sind õnnelikumaks! Samuti keerad Sa oma tiimile sellega käru, kuna arvestatakse; et Sa suudad lahendada keerulisi olukordi, reaalsuses aga...
Teadsid Sa ikka, et konto ostmine, müümine ja isegi tasuta jagamine on ebaseaduslik?
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Yankuonu
HV kasutaja

|
06.02.2016 15:01:37
|
|
|
Peaks ka konto maha müüma saaks tsiklile uued rehvid alla suveks
_________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!" |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
06.02.2016 15:25:56
|
|
|
Väga nautimisväärne, varem sellist tnaki ja võimalust polnud. Samuti on hea kiire see mainitud Tier 6 tank. Saan harjutada scoutimist ja nurga tagant kiirelt hetkeks välja tulekut. |
Cromwell nüüd küll scoutimise masin pole, proovi näiteks WZ-131 masinat alustuseks...
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
06.02.2016 19:17:18
|
|
|
pyroman11 kirjutas: |
Mina, vastupidiselt Sinule, võtsin oma poja laokile jäänud konto (mis oli alla igasugust arvestust)
...
Teadsid Sa ikka, et konto ostmine, müümine ja isegi tasuta jagamine on ebaseaduslik? |
Kui sa poja konto võtsid ja su arvutis on piraat tarkvara, siis tundub absurdne, et räägid seaduslikkuse üle.
Yankuonu kirjutas: |
Peaks ka konto maha müüma saaks tsiklile uued rehvid alla suveks |
Internetis on mängukontode müümiseks lausa spetsiaalsed veebisaidid, müüakse rohkelt.
Kas parem oleks siis su konto ära kustutada või mitte kasutada enam?
See oleks ilmselge raiskamine, las kasutab su kontot edasi keegi, kellele see rõõmu teeb.
Vaevalt, et mänguettevõtte aastakasum nüüd tunduvalt väiksemaks jääb.
viimati muutis mirko28 06.02.2016 19:22:28, muudetud 1 kord |
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
KaarelK
HV kasutaja

|
06.02.2016 19:22:09
|
|
|
mirko28 sa oleted jube palju, ja pojakonto, on perekonna sisene kasutamine ja seda nii8elda v6rrelda kontode ostmise myymisega on pehmelt 8eldes jabur.
_________________ life is a bitch with 12inch strapon |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko28
Aeg maha 1p

|
06.02.2016 19:26:37
|
|
|
KaarelK kirjutas: |
mirko28 sa oleted jube palju, ja pojakonto, on perekonna sisene kasutamine ja seda nii8elda v6rrelda kontode ostmise myymisega on pehmelt 8eldes jabur. |
Mina võtsin üle konto, mida kasutas üks inimene 4 aastat, tema võttis üle konto, mida kasutas aastaid tema poeg- suht samad asjad ju.
Ma olen ostnud omale kunagi ka telefoni numbri, mida keegi teine kasutas varem.
Saan aru, et torrent filme/tarkvara tõmmata on nimetamisväärsem asi, kuigi ka seda teevad miljardid inimesed, aga kontode omanike vahetus nüüd küll ei ole mainimist väärt.
Eks igaühel omad vaated selles küsimuses. Ma ei pane küll pahaks kontode vahetamisega tegelevaid veebisaite. Täiesti mõistlik taaskasutus.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
06.02.2016 20:05:03
|
|
|
Telefoninumber ja mängukonto ei ole võrreldavad asjad, eriti kui mängu tingimustes on see keelatud.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
pyroman11
HV kasutaja

|
06.02.2016 20:10:07
|
|
|
Hea küll, eks siis mine ja maini Wargamingule, et sellise diili tegid ja vaatame, mis vastuse sealt saad. Oled ju igati õigesti talitanud ja karta pole Sul midagi. Või siiski on? Kas see ongi põhjus, miks meile oma uut kasutajanime pole avaldanud? Vaata, minul on väga lihtne oma õigust sellele kontole tõestada. See kasutaja on registreeritud juba algusest minu meilile, pluss on seal minu tel nr algusest saati, pluss kõik ülekanded mis on tehtud, on minu PayPal kontolt. Kuidas tõestad seda Sina?
Okei, see nüüd selleks. Siiski jätsid Sa vastamata minu teistele väidetele. Neid kuradima moneybag-wannabe mängijaid on nähtud kõriauguni! Tõeliseks ristiks tiimile!
Ning süüdistada mind alusetult piraatluses....on ikka omaette tase!!!!
Kurat, kui tahad kapteniks saada, siis mine merekooli!
465 euri on minu kolmandik palgast....kurat! Annetanud see parem Lastehaiglale või Vähiravifondile! Oleks sellest vähemalt mingitki kasu olnud!
P.S. Kui piisavalt mees oled, siis avalikusta oma praegune kasutaja nimi. Lihtsalt tean, et kui satun Sinuga samasse tiimi, siis ma ei arvesta Sinuga. Ära arva, et ma panen Sinu peale kitse või hakkan Sind mängus solvama. Kui mängid normaalselt (nagu Sinu statsid eeldavad), siis on ju hästi. Kui aga mängid nagu sinu tõeline stats näitab, siis neid paikapanijaid ilma minutagi.
Kas jätkub sul selgroogu oma kasutaja avaldada?
_________________ WOT kasutaja: Abe_Normal |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|