Ei lase kõik absull kulda, see on bs. Kulda lastakse siis, kui tavamoonaga ei ole võimalik peneda. A'la satud E100-ga kokku. Siis ofc kuld rauda ja sihid weakspotte ja loodad parimat. Või siis üritad flankida.
Eile tegin kuskil 15 tier x mängu ja 100% kõik medid lasid kulda. Vb jah mingid tier x TD lasevad AP kuna neil niigi 276+ pene vms. Lower tieris on palju huvitavam mängida nagu umbes tier 5-7.
Eeeee...wat? Tier 10 medikatega piisab tavamoona 270mm penest kenasti. Kui just peene nerfi saanud ei ole lähiajal. APCR on enamus tier 10 medikatel tavamoon, HEAT kuldmoon. Väga kahtlen, et kõik HEAT'i spamisid, kuna see ei oleks just eriti mõistlik. _________________ Olen jah muusika suhtes elitaarne sitapea
000 WHILE hangover
001 drink beer
Ma olen nüüdseks siis 1900 lahingut teinud ja mõnikümmend youtube õpetuse videot läbi vaadanud.
Põhi õppetunnid on sellised:
1) varem lukustasin vastase tanki ära parema hiireklikiga. Nüüd kasutan automaatlukku ainult scoutimisel kergtankiga.
2) varem sihtisin automaatlukuga või suvalisse kohta vastasel, nüüd proovin tulistada tanki kere alumisse esiossa või tagaossa, või külje roomiku ossa, mitte kabiini, kui siis ainult kabiini ülemist luuki kui see ainult see on nähtav liivakünka tagant.
3) varem tulistasin peamiselt kalliste kuulidega, nüüd peamiselt odavatega nõrkadesse kohtadesse manuaalsihikuga. Kalleid kuule kasutan ainult heavy-tanki vastu.
4) agressiivne scoutimine meeldib ja tundub efektiivne. Näiteks parim lahing on olnud, kus sõidan kiirelt mängu algul põllu äärtpidi vastase poolele ja jään varju. Kõik vastased on avastatud ja kiirelt maha lastud timiliikmete poolt, mind kiidetakse chatis hea scoutimise eest. Mõistan scoutmise tähtsust tiimivõidu jaoks.
5) liigutan-kõigutan tanki rohkem nüüd edasi-tagasi, et vastastel raske oleks sihikule võtta. Mingeid nurkasid tanki ja tema kabiini asetusel ei tekita tankiga, kuna inglise madala taseme tankidega eriti pole mõtet seda teha, kui pihta saab, siis on niikuinii kohe surnud.
mul see nõksutamine kipub ka veres olema juba, kindluses saingi sõimata kui viimati is-3ga nõksutasin, et vastaste shotte meelitada aga sain hoopis omade käest sõimata
eesti keel/10 btw
viimati muutis Tanel468 02.02.2016 18:35:46, muudetud 1 kord
mul see nõksutamine kipub ka veres olema juba, kindluses saingi sõimata kui viimati is-3ga nõksutasin, et vastaste shotte meelitada aga sain hoopis omade käest sõimata
Kui seista paigal, siis sellsies kohas, kus vastaste Artyl oleks raske tabada. Kui olla lagedamal kohal, siis ma kindlasti liigun, et Arty ei saaks sihikule võtta.
Arusaamatuks on jäänud, et mis tingimustel täpsemalt antakse võidu puhul kulda 20 ühikut? Näiteks siin sain võiduks kulda kuid ei saa aru miks:
Kui seista paigal, siis sellsies kohas, kus vastaste Artyl oleks raske tabada. Kui olla lagedamal kohal, siis ma kindlasti liigun, et Arty ei saaks sihikule võtta.
Arusaamatuks on jäänud, et mis tingimustel täpsemalt antakse võidu puhul kulda 20 ühikut? Näiteks siin sain võiduks kulda kuid ei saa aru miks:
Pigem ajasid kasutaja tegemisel kasutajanime ja paroolikasti segamini.
Kullajanu on igasugu vähid kivide alt välja ajanud, täna ikka selliseid tüüpe ringi sõitmas näinud et anna olla. _________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
It's a promotion. Basically, new accounts have to grind tiers 1 to 6 in X amount of time. If successful, the players can then choose either gold + Type 59 + premium (IIRC) in Armored Warfare, or 2500 gold in WoT - because we believe our game is that good we aren't really afraid of the comparison. If the player chooses WoT, he gets it (we buy it for him as any other customer).
Et siis nagu mingi kihlvedu OE poolt kumb mäng on parem
EDIT: tuli kinnitus, et kõik EU mängijad saavad osaleda. Registreerimisleht on siiski vaid poolakeelne, niiet google transleiti on vaja (suunatud poola kogukonnale eelkõige).
Hakkasin jõulude paiku WoT-d mängima ja nüüd veebruaris peaksin jõudma Tier 6 tankideni oma UK liinis, mida katsetan:
Spoiler
Ise ütleksin, et üsna vaevaline on jõuda Tier 6 tankid välja arendada ja seejärel välja osta.
Tuleb teha päris palju tööd ja seda tüütute tankidega, mis suurt midagi ei õpeta. Näiteks UK Tier 5 TD Archer on äärmiselt ebamugav, kuna sõita tuleb tagurpidi. Jõuad vaenlaseni ja siis hakkad õigetpidi end pöörama ja lastakse maha selle vältel. Väga tüütu. Samuti on tüütu ja väheõpetav UK Tier 5 rasketank "Churchill I", kuna see on niivõrd kandiline, et iga tabamus talle tekitab kiire surma, samuti üliaeglane ja bõrga laskejõuga. UK Tier 5 suurtükk Bishop on eriti väikse laskeraadiusega, ja seetõttu ei saa sellega eriti mängida ega Arty tehnikat harjutada, kuna tuleb sõita pidevalt vaenlasele lähedale. Selle tankiga on õpetlik Arty'ga lähivõitluse teostamine, seda peab tõdema küll.
Hetkel teenin ühe lahinguga heal juhul Tier 5 ühe tankiga raha ca 10'000, see tähendab, et pean tegema 100 lahingut, et välja osta üks Tier 6 tank miljoni eest. Väga vaevaline töö.
Selline siis ongi tagasiside, et väga tüütu on liikuda Ti8er 5 --> Tier 6 peale.
Aga eks midagi selle käigus muidugi õpib, lihtsalt sooviks, et saaks kiiremini/hõlpsamini järgmise Tier-i tankidesse.
Ise olen mänginud 3 aastat ja kõrgeim tank on tier IX, tier X saab lahti ca 100 000 XP pärast. Niiet progress ongi aeglane, eriti pärast t5-t. Muidugi pole ma liiga aktiivne olnud, kokku veidi üle 6000 lahingu. _________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis
mirko28, ära palun torma. Aeglane grind ongi vajalik mängu õppimiseks, et sa kõrgemates tierides pidevalt sõimu osaliseks ei saaks (kuigi rahvas siin räägib, et ka seal pidavat liiga palju tomateid olema, ära sina üheks nendeks hakka).
Ma ise muretsen pidevalt, et mu 25% survival rate on maru madal, mu vend, kes on teinud ainult 1.2k lahingut, tema survival rate on 40% kandis ja win rate 53+%. Sul on ainult 13%.
Ise tulin tier8 pealt, mis mul hetkel kõrgeim, tagasi tier5-6 tankide juurde kuna sai suht kähku selgeks, et mul pole seal kõrgetes tierides midagi teha veel. Mõned 3000+dam mängud enamus 300-800dam mängude vastu kõige OPima tier8 rasketankiga andsid selgelt mõista, et olen roheline veel. Osta prem konto omale siis säästad natukene aega grindi pealt kui see sulle nii vaevaline tundub
Sain lõpuks elu teise tier X lahti, milleks on siis obj 140. Milline nauding on ikka sellega mängida. Reload 5.7 seki ja ei pea enam ette sihitma kui kaugelt lased. Mürsk lendab pmst hetkega sinna kuhu sihid. Aint kõmmutad koguaeg nonstop . Armor on ka enamvähem. 41 mängu peale on keskmine dmg praegu 2k, aga alles saan masina käppa. 4-5k dmg teha pole ikka mingi probleem tegelt. Ma ei tea kas on veel funnimat tanki kui obj 140
Selliste tulemuste juures tahaks juba küsida, et kuidas on võimalik nii halvasti mängida? Kas sul on ikka käed-jalad küljes? Kas arvuti, millel sa mängid, suudab seda mängu vedada normaalselt? Kas netiühendus on stabiilne? Kas sa mängid hiirega või puuteplaadiga? Neid küsimusi on muidugi veel lademetes.
Hetkel teenin ühe lahinguga heal juhul Tier 5 ühe tankiga raha ca 10'000, see tähendab, et pean tegema 100 lahingut, et välja osta üks Tier 6 tank miljoni eest. Väga vaevaline töö.
Selline siis ongi tagasiside, et väga tüütu on liikuda Ti8er 5 --> Tier 6 peale.
Sul on vaja premiumkontot (eeldab krediitkaardi olemasolu). Ideaalis sinna kõrvale ka mõni Tier 8 premium tank. Oskaja mängija teenib suhteliselt kiiresti raha sel viisil, 40-75K credi mängu kohta. Sinu tasemel mängija... no ma ei kujuta ette.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.