Täna üks sõber kesksoomes tõmbas 13+kg. haugi välja.
Spoiler
Soome kohta norm haug _________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Täna üks sõber kesksoomes tõmbas 13+kg. haugi välja.
Spoiler
Tundub, et kalal käiakse miski suurema kandilise "ämbri" sees..mootor ka taha " kruvityd " _________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.”
metskotkas,
Krt, ega ma ei teagi millega nad seal püüavad.... aga elukaid seal mail jagub. Eile tõmmati samast jõest+järvest veel üks 10+ kg haug välja.
Eelmine nv käisin Peipsil. Peale lõunat leidsin kala. ca 7kg ahvenat. Pidin lihtsalt ära tulema, minust jäi kala sinna võtma. Homme jälle otsima (: Cant wait. _________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.”
noh seltsimehed kaaskannatajad. millised on saagid 1 veebruari seisuga?
ise tillitasin esmaspäeval ära 33cm, 38cm ja 42cm. Kõik läksid loomulikult tagasi kasvama. _________________ Uus ärialane vanasõna: Minu tankisti tankist ei ole minu tankist.
in CoD - V3R1V0R5T
Ise käin endiselt jää peal. Eile suurel järvel 12kg ahvenat.
Miks ma küll jõekat püüdmas ei käi?? On mille üle mõelda, nüüd kus load ja auto ka olemas, miks???
Vägaväga mõnus tundub _________________ “We hardly ever realize that we can cut anything out of our lives, anytime, in the blink of an eye.”
"Nendega särge küll ei saa, norrast turska ja paltust saab"...... suve keskel on mul minek sinna. Piletid, varustus ja "vaba aeg" on juba valmis pandud.
Türi-Paide-Järva-Jaani! Motonetis olid avamise puhul 3 laagriga kenad rullikud 1€/tk. üle kahe kärsa peale ei müüdud. Mitmed taadid käisid kaks korda, kolmandal korral hakkas turva juba asja reguleerima
Ilmselt varsti ilmuvad Ostasse ja Okidokisse "odavad" 30-50€ uued kettad
Kas keegi kunagi kaks haugi on ühe viskega saanud?
Täna sai käidud sellel aastal esimest korda haugi kiusamas, peale paari esimest viset oli kala otsas ja oli tunda, et kala pole just suur (~400g). Kala vaikselt kalda poole kerides hakkas aga möll peale, sest kerimine läks raskeks ja vastupanu oli järsku hoopis teist masti.
Kui kala vee peale tõusis, siis oli ka põhjus näha.. 1,5kg haug oli väiksemale kalale hambad selga löönud ja ennem lahti ei lasknud, kui mõlemad kalad korraga kaldal oli.
Väiksem kala läks vette tagasi (seljast kõvasti lõhkine) ja suurem kala kotti.
Ma ei suuda kalal kàia. Organism ei talu sellises koguses alkoholi mis seal tarbitakse _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Kunagi õnnestus pärnu muuli pealt donkaga haug välja tirida.
Super AMOLED, võib ka "kuivalt" kalal käia,
joomase peaga kipub varustust kaduma minema..... on juhtunud(spinningurull, pool landikasti sisust, plätud, päikeseprillid.... oli viimane häving).
Kunagi pisikesena sai isaga mingil määral kaasas käidud ja viimasel ajal siuke suurem matkamisesoon tekkinud, täpsemalt rattamatkamise. Tekkis mõte ühk kompaktne kalastuskompekt muretseda. Vabalt võib kasutatud olla. Hinna-kval suhe peaks olema. Keegi oskab nõu anda mida üldse vajan? Kuna enamasti püük toimuks kaldalt, siis kujutan ette et jõeääres landi loopimine oleks põhiline. Kui pikk ritv võiks olla ? Mida ritva ja rulli valikul silmas pidada? Eks andke märku, kui see juba kõik korduvalt läbi nämmutatud teema on. Siis ma hakkan neid vanemaid lehekülgi läbi töötama. Leatherman multitool olemas, seega nuga-näpitsad taskus olemas. _________________ Ostan Tartu linnas Garaaźi!
Kunagi pisikesena sai isaga mingil määral kaasas käidud ja viimasel ajal siuke suurem matkamisesoon tekkinud, täpsemalt rattamatkamise. Tekkis mõte ühk kompaktne kalastuskompekt muretseda. Vabalt võib kasutatud olla. Hinna-kval suhe peaks olema. Keegi oskab nõu anda mida üldse vajan? Kuna enamasti püük toimuks kaldalt, siis kujutan ette et jõeääres landi loopimine oleks põhiline. Kui pikk ritv võiks olla ? Mida ritva ja rulli valikul silmas pidada? Eks andke märku, kui see juba kõik korduvalt läbi nämmutatud teema on. Siis ma hakkan neid vanemaid lehekülgi läbi töötama. Leatherman multitool olemas, seega nuga-näpitsad taskus olemas.
Mul on sama idee, et võtaks mingi õnge ligi, et veekogu äärde sattudes saaks 1€ tasu eest kala püüda. Milline see peaks amatööril olema?
no kui spinna ja haug, siis võtad 2.7m ridva ja 3 suurusega rulli. 0.18 nöör peale , lant otsa ja tuld. Kogukulu uuena <50 eur.
Võid ka üritada kuulutada kalale.ee's äkki keegi annab niisama ära või pooliku eest
Pmst käib iga komplekt ka toidu või ehituspoest, kui vaja 1x püüda. _________________ Hapud viinamarjad
no kui spinna ja haug, siis võtad 2.7m ridva ja 3 suurusega rulli. 0.18 nöör peale , lant otsa ja tuld. Kogukulu uuena <50 eur.
Võid ka üritada kuulutada kalale.ee's äkki keegi annab niisama ära või pooliku eest
Pmst käib iga komplekt ka toidu või ehituspoest, kui vaja 1x püüda.
Mulle meeldivad kvaliteetsed asjad. Seetõttu toidupoodi seda ostma ei läheks.
2,7m on ritv väljatõmmatult, jah? Kokku käib ikka umbes meetriseks?
3 erineva suurusega rulli? Miks ühest ei piisa? Erinevaid lante ja konkse ka vaja vist. Olenevalt tujust tahaks mõnikord ussikest ujutada, teine kord lanti loopida...
eem
kui kvaliteetne, siis mitte teleskoop.
rulli suurused on 1-5 haspelrullid.
Kvaliteet teema on rull 1000, ritv samapalju. Nöör ja landid 100eur. _________________ Hapud viinamarjad
Läksin kalale.
Kaotasin ära oma sigaretipaki ja pidin kaasa võtma poja omad.
Tunni aja pärast püüdsin kinni kaks delfiini, viis haid ja ühe Loch Nessi koletise…
eem
kui kvaliteetne, siis mitte teleskoop.
rulli suurused on 1-5 haspelrullid.
Kvaliteet teema on rull 1000, ritv samapalju. Nöör ja landid 100eur.
No siis natuke parem kvaliteet, kui toidupoe asjadel. 1000+ eest pole mul küll mõtet õnge osta. Kalastustarvete poest peaks ikka mingi päris asja ostma. Ilmselt tark minna kohapeale küsima ja lasta endale midagi maha müüa.
Ilmselt tark minna kohapeale küsima ja lasta endale midagi maha müüa.
Usutavasti saad hea asja, kui oma olukorda kirjeldad. Ära unusta lisamast, et armastad kvaliteeti, muidu ei pruugita sulle anda piisavalt head riista _________________ Hapud viinamarjad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.