Avaleht
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  UAV- Droonid-RC lennukid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 26.01.2016 17:13:51 vasta tsitaadiga

Mõnda filmitud videot ka jagada ? Olen mõelnud ka miski sellise masina kokku panna vist. Kuidas stabiilsusega lood filmimisel ka ?
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 26.01.2016 22:33:21 vasta tsitaadiga

Kuna talvel sai see setup kokku pandud ja aega napib, siis pole mingit presenteeritavat videot kokku pannud. Kui vihm järgi jääb, siis nädalavahetusel ehk tuleb miskit. Stabiilsus on suht okei. Phantomitel ilmselt siiski parem, aga muidu pole nagu viga. Kunagi lendasin KK2 ajuga ja juba siis sai enamvähem videot teha - gimbal töötab väga hästi kui korralikult balansseerida ja tuunida. KK-ga muidugi sujuvate videote tegemine omaette trikk. Lendamine peab väga käpas olema. PX4-ga sujuvaid kaadreid teha sellega võrreldes on superlihtne. Mu masin on muidugi veidi liiga kerge, mistõttu tuul mõjutab päris palju. Kuna ise olen rohkem foto- kui videohuviline, siis tulevikus plaan mootorid-propid-ESCd võimsamate vastu välja vahetada ning mingi micro four thirds kaamera peale panna. See lisab kaalu ja stabiilsust. Aga üldiselt olen oma setupiga väga rahul.
netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 30.01.2016 16:41:06 vasta tsitaadiga

Ma siin mõtlen, et kui õrnad need gimbal'id ikkagi tegelikult on? Phantom3'l ja Yuneec Q500'l näiteks?
Harjutades odavate droonidega olen ma neid ikka kümneid kordi kuhugi võssa või puu otsa lennutanud. Kas ja kupalju Phantom või Yuneec sellist asja kannatavad? Küsimus on selles, et kui eesmärk ei ole teha proffessionaalset videot (mul pole näiteks 4K'ga eriti midagi peale hakata), ja tahaks ~100€ juurest kuhugi ~1000€ juurde liikuda, siis kas äkki peaks vaatama Bebop2+Skycontroller poole, mis tundub algajale ikka oluliselt lollikindlam valik?

Laias laastus on valida Yuneec Q500 4K ja Bebop2 + Skycontroller vahel.
Phantom 3 tundub kohe eriti kipakas ja õrn, Pro on ka tunduvalt kallim.
Omaduste poolest võtaks kindlasti Yuneec'i, aga kas ma sellega pärast ikka lennata ka julgen ...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Spezz
HV veteran

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.01.2016 18:58:51 vasta tsitaadiga

Bebop unusta ära, see on väga ebakindel asi(mänguasi pigem).
Yuneec Q500 oskan ainult kiita.
tagasi üles
netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 30.01.2016 19:24:53 vasta tsitaadiga

Spezz kirjutas:

Seda väidet olen ma ennegi kuulnud, aga mul ongi ju mänguasja vaja. Kui ma tahaks drooni lennutamisega leiba teenida, siis ostaks kindlasti midagi muud.

Mille poolest kangidega kontrollitud Bebop ebaklindlam on, kui teised? Ainult tabletiga juhtides küll, aga kontrolleriga?
Ega ma Bebop'i poole ei vaatakski, aga väidetavalt elab ta täiskiirusel võsasse lendamise ja 10m kukkumist suure tõenäosusega üle. On siin kedagi kellel Bebop ka tegelikult (olnud) on?
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 31.01.2016 01:45:00 vasta tsitaadiga

Alustasin oma RC teekonda põhimõtteliselt ülalmainitud hexaga. Algul lõpetasin küll paar korda võsas ja puu otsas. Kui end kindlamalt tundsin, panin ka gimbali alla. Ühe korra olen brutaalselt ~3m pealt vastu asfalti kukkunud (kk2 aju andis otsad), siis läks Gimbal natuke kõveraks ja telik puruks. Telik sai 15 euri eest välja vahetatud, gimbal sirgeks väänatud ja lõbu võis jätkuda. Omavalmistatud masinate rõõm icon_smile.gif kui sa nii väga kardad crashida, siis ehk mõtled mingi racing quadi peale? Need asjad kannatavad haigeid lakse. Endal plaanis suveks ka zmr250 raamile üks fpv putukas ehitada.
netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 31.01.2016 02:16:16 vasta tsitaadiga

tsitaat:
kui sa nii väga kardad crashida, siis ehk mõtled mingi racing quadi peale?

see pole nagu päris see. Eesmärk ei ole võimalikult kiiresti edasi-tagasi lennata, vaid filmida "eepilisi kaadreid" oma jaoks. Kui võimalik, lendaks pigem uimaselt, aga parema kaameraga. Ma olen erinevate Syma jms. mänguasjadega rallitanud ja peale selle, et üks lendas lihtsalt minema, on nad kõik paugud üle elanud. Aga oleks neil Phantom3'e laadne gimbal küljes olnud, oleks see ilmselt ammu pilbasteks. Seal pole midagi sirgeks väänata. Ise nagu ka ei viitsi drooni ehitama hakata.
Ei tea, võibolla olen ma pärast lugematute youtubi videote vaatamist lihtsalt liiga paranoiline.
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 31.01.2016 02:21:10 vasta tsitaadiga

Esimene mänguasi oli mul Hubsan X4. Toas ja õues lendasin, kuni ta katki kukkus. Voolu enam sisse ei võtnud.
Seejärel ostsin Phantom 3. Pole kordagi kukkunud ega ka ohtlikus olukorras olnud. Väga stabiilne ja teeb täpselt seda, mis sa käsid. Gimbal tundub õrn, aga puudutades ikka katki ei lähe. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 01.02.2016 17:44:36 vasta tsitaadiga

Ma usun ka, et grow some balls ja viska oma raha õhku icon_biggrin.gif
Spezz
HV veteran

sõnum 01.02.2016 19:58:17 vasta tsitaadiga

netmaster kirjutas:
Spezz kirjutas:

Seda väidet olen ma ennegi kuulnud, aga mul ongi ju mänguasja vaja. Kui ma tahaks drooni lennutamisega leiba teenida, siis ostaks kindlasti midagi muud.

Mille poolest kangidega kontrollitud Bebop ebaklindlam on, kui teised? Ainult tabletiga juhtides küll, aga kontrolleriga?
Ega ma Bebop'i poole ei vaatakski, aga väidetavalt elab ta täiskiirusel võsasse lendamise ja 10m kukkumist suure tõenäosusega üle. On siin kedagi kellel Bebop ka tegelikult (olnud) on?

Ei ole vahet, kas juhid tahvliga või kontrolleriga - ikka on ebastabiilne ja kipub suvalises suunas minema lendama. Mul on olnud.
tagasi üles
netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 01.02.2016 20:16:28 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Ei ole vahet, kas juhid tahvliga või kontrolleriga - ikka on ebastabiilne ja kipub suvalises suunas minema lendama. Mul on olnud.

hmm, ilmselt tuleb see siis väiksusest ja kergusest? Iga tuuleiil lükkab kuhugi poole ...
Ju peab siis ikka Yuneec'i poole vaatama hakkama.
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 01.02.2016 20:23:44 vasta tsitaadiga

netmaster kirjutas:
tsitaat:

hmm, ilmselt tuleb see siis väiksusest ja kergusest? Iga tuuleiil lükkab kuhugi poole ...
Ju peab siis ikka Yuneec'i poole vaatama hakkama.

Ei ole tuulest üldse sõltuvuses. Vigane/kiiruga välja lastud/puudulik soft(või riistvara).
Olen saanud kõiki Parroti droone läbi aegade katsetada ja kõigil üsna sarnased puuded küljes. Võimalik, et hilisem firmware uuendus teeb paremaks aga no üldse ei teki tunnet, et neid isegi "for fun" kellelegi soovitada.
Yuneeciga vastupidiselt ainult positiivsed kogemused, nagu ka Phantomitega.
tagasi üles
olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 04.02.2016 10:00:22 vasta tsitaadiga

Tere droonisõbrad!

Olen selles maailmas täitsa algaja, aga natuke sain maigu suhu (naine ostis kingituseks 100€ pisidrooni) ja nüüd on suht keeruline mitte mõelda erinevatest lahendustest jne. Kurb on muidugi see, et see kingitud droon on hetkel "surnud" juba peale umbes 10x laadimist /lennutamist. Mõlemad esimesed mootorid lõpetasid koostöö. Kui keegi soovib, siis võin täpsemalt sellest muljetada ja kogemusi jagada.

Hetkel aga ajendas siia kirjutama selline leid. Tegu küll preorder tootega, aga mida üleüldse sellisest arvata? Tundub väga norm, aga reaalsus saab tõenäoliselt teistsugune (kehvem) olema?

http://www.onagofly.com/?gclid=CK_ev4HC3coCFUHkwgod-KYKvQ
tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 04.02.2016 10:06:28 vasta tsitaadiga

Targem on mängida kuni 30€ droonidega, siis pole kahju suur.
Ja siis võtta 600€+ droon mis on piisavalt hea, et ainult oma suur lollus saab selle katki teha.
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 04.02.2016 17:16:02 vasta tsitaadiga

olafsand kirjutas:
Hetkel aga ajendas siia kirjutama selline leid. Tegu küll preorder tootega, aga mida üleüldse sellisest arvata? Tundub väga norm, aga reaalsus saab tõenäoliselt teistsugune (kehvem) olema?

http://www.onagofly.com/?gclid=CK_ev4HC3coCFUHkwgod-KYKvQ

Väga palju startuppe üritavad ägedaid droone teha. Seni pole ükski mu meelest vastanud reklaamitavale kaubale. Pole isiklikult testinud - peegeldan teiste arvamusi.

DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 04.02.2016 17:17:12 vasta tsitaadiga

2. asi need kipuvad räigelt kallid olema.
tagasi üles
PAUKA
HV veteran
PAUKA

sõnum 06.02.2016 13:36:02 vasta tsitaadiga

minu suur quad on juppidena saadaval siin: http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=10840

lisaks on pakkuda veel poolik 250 racer ja muud multikopterividinaid, lähemalt PS'is
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 14.03.2016 18:20:12 vasta tsitaadiga

Hetkel käsil selline mõnus mini suuruses harjutamise multikopteri projekt:

Spoiler Spoiler Spoiler

5"propellerid, 1806-2280kv mootorid ja õhkutõusmise kaal <500gr.

Raam ise disainitud, joonistatud ja laserlõigatud. 3mm kasevineer. Peaks tulema küllaltki vastupidav ja põrutuskindel. Kõik riistvara (kaasa arvatud aku) jääb kahe plaadi vahele. Kannab vajadusel sportkaamerat ja/või fpv kaamerat. Kõlbulik ka siseruumis lendamiseks kuigi selleks otstarbeks skaleeriks väiksemaks 3.5" vms propelleritele.
Varsti peaks ülejäänud riistvara jõudma. Siis saab rohkem infot jagada.

PS. Müün kaht uut ja perfektselt kalibreeritud 400W laadijat, mis laadimisjaama projekti muutuse tõttu käiku ei läinud. Huvilisele võin soovi korral ka korralikku alumiiniumkohvrisse laadimisjaama kokku panna. Kuludeks peaksid siis arvestama miinimum 300€, sest lisaks kohvrile ja laadijatele on vajalik veel PSU ning muud riistvara (lülitid, juhtmed, kaitsmed, otsikud, pistikud, (ampermeter jms)).
http://forum.pistik.com/viewtopic.php?t=10950
Anna ära teemas märgitud hind -5€.

DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 15.03.2016 16:45:34 vasta tsitaadiga

Nende pisikeste droonidega on hea harjutada. CX-stars oli 15$ ennem samalt müüjalt.
Selle GPS trackeri sain ka ammu kätte.
1€ SIM kaart sisse ja toimib kenasti. Saadab SMSiga google maps lingi kus asub thumbs_up.gif
Phantom Standardi külge on hea kinnitada. Proffessionalile poleks võimalik.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Lennu iseloomu see kuidagi ei mõjuta. thumbs_up.gif
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 18.03.2016 13:08:07 vasta tsitaadiga

DVDRW kirjutas:
Nende pisikeste droonidega on hea harjutada. CX-stars oli 15$ ennem samalt müüjalt.
Selle GPS trackeri sain ka ammu kätte.
1€ SIM kaart sisse ja toimib kenasti. Saadab SMSiga google maps lingi kus asub thumbs_up.gif
Phantom Standardi külge on hea kinnitada. Proffessionalile poleks võimalik.
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Lennu iseloomu see kuidagi ei mõjuta. thumbs_up.gif

Ikka on. Endal küljel bracketiga.

Spoiler Spoiler Spoiler

Vastu suve tuleb vist battery mod ka ära teha. icon_cool.gif
tagasi üles
Sixten
HV Guru

sõnum 18.03.2016 13:24:57 vasta tsitaadiga

Battery mod ? Mis täpsemalt ?
tagasi üles
netmaster
HV kasutaja
netmaster

sõnum 18.03.2016 14:02:27 vasta tsitaadiga

kus sihukest bracketit saab?

EDIT: nevermind, juba leidsin ise pildi järgi
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XTK102+holder.TRS0&_nkw=TK102+holder&_sacat=0
Q500'le kahjuks pole ...
tagasi üles
Mario.
HV Guru

sõnum 18.03.2016 15:07:18 vasta tsitaadiga

Sixten kirjutas:
Battery mod ? Mis täpsemalt ?

Variante on päris mitu.
Algselt joodeti 2x 4s 1800mAh otse masinasse, nagu pildil; mõistlikum on lisada elemendid originaalakule endale külge. Teise variandina lammutada DJI akupakk ning lisada elemendid tervele akule, mis võimaldab neid laadida kaasa tulnud laadijaga.ˇ

Kui ise teha ei taha, nt (UK) http://horizonfpvantennas.mybigcommerce.com/phantom-3-power-mod-v3/

tagasi üles
DVDRW
HV Guru
DVDRW

sõnum 18.03.2016 16:15:42 vasta tsitaadiga

Mingi selline mod pole võimalik, et kui originaalaku läbi, siis vahetada elemendid?
Akutarkvara pidi asja ära lukustama kui aku läbi ja uued cellid ei toimi.

Originaalaku maksab ~150€ icon_mad.gif
Sama mahuga lipo ~30€

Tegelt tahaks praegu lisaakut (mitte korraga), a no 150€ aarrgghhhh.
tagasi üles
2ndalpha
HV kasutaja
2ndalpha

sõnum 18.03.2016 16:39:07 vasta tsitaadiga

Kui juba sellised modid on plaanis, siis müüge maha see Phantom ja ehitage F450 vms platvormi peale.
Selgelt välja kasvanud masinast.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  TSI (TeeSeeIse) »  UAV- Droonid-RC lennukid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.