Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 222 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 200 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 521 |
|
autor |
|
onufred
Kreisi kasutaja

|
31.01.2016 21:05:40
|
|
|
jissepo kirjutas: |
Õhtust inimesed. Selline huvitav olukord kus võtsin koju siis nüüd elioni teleteenuse. Eelnevalt oli 20/5 nett juba sees. Saime uue arrise vip 1113 digiboksi kuid see ei jõua esmast laadimistki ära teha. Digiboks saab aru, et netiühendus on olemas kuid software tõmbamisel jääb toppama 0% peal ja ennab error 4 et resa teeksin Top Boxile... Ruuter on Inteno ja veebist vaadates näitab Inteno, et tal on '?' taha ühendatud, arvutid leiab kõik ülesse. |
Oli endal sama probleem, käisid tehnikud siin kaks korda ja lõpuks selgus, et neil on vana softiga digiboxe endiselt palju liikvel, kolmandal boxi vahetusel sain ka endal tööle.
|
|
Kommentaarid: 133 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
jissepo
HV vaatleja
|
31.01.2016 21:09:11
|
|
|
onufred kirjutas: |
Õhtust inimesed. Selline huvitav olukord kus võtsin koju siis nüüd elioni teleteenuse. Eelnevalt oli 20/5 nett juba sees. Saime uue arrise vip 1113 digiboksi kuid see ei jõua esmast laadimistki ära teha. Digiboks saab aru, et netiühendus on olemas kuid software tõmbamisel jääb toppama 0% peal ja ennab error 4 et resa teeksin Top Boxile... Ruuter on Inteno ja veebist vaadates näitab Inteno, et tal on '?' taha ühendatud, arvutid leiab kõik ülesse. |
Oli endal sama probleem, käisid tehnikud siin kaks korda ja lõpuks selgus, et neil on vana softiga digiboxe endiselt palju liikvel, kolmandal boxi vahetusel sain ka endal tööle. |
Selge.. siis homme hüppab elionist läbi vaatab mis nad ytlevad
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.01.2016 22:30:30
|
|
|
Oli endal sama probleem, käisid tehnikud siin kaks korda ja lõpuks selgus, et neil on vana softiga digiboxe endiselt palju liikvel, kolmandal boxi vahetusel sain ka endal tööle. |
Selge.. siis homme hüppab elionist läbi vaatab mis nad ytlevad |
Error 4 – Arris ei suuda alla laadida püsivara
Võimalikud põhjused:
· WAN/DSL ühendus katkeb
· Puudub NutiTV konfiguratsioon Telia jaamas
· Tuleb ette, kui on valesti ülesehitatud sisevõrk, kas kaks ruuterit või dhcp serverit, tõenäoliselt ip konflikt sisevõrgus. Digiboks saab valest vahemikust ip aadressi.
Tuled esindusest sama targalt tagasi, kuna error 4 ei ole põhjus arrise digiboksi vahetuseks. Seade on töökorras. Softi allalaadimise saab algatada põhja all olevat nuppu 5 sek all hoides uuesti.
Ma teeks esmalt Inteno DG301-le reseti, kuna su digiboks ei saa ip aadressi. Kindluse mõttes võta sisevõrk Inteno küljest ära. See tähendab kaablid ethernet portidest välja v.a arrise oma.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.01.2016 22:34:44
|
|
|
Täna on ikka mingid anomaaliad.
Loobib mingeid teateid, mis mingit infi ei anna. Lisaks hommikusele mõttetule teadaandele:
Ning kuigi mul on valitud kuvamiseks tellitud kanalid ainult siis ikka on millegipärast kogu teoreetiliselt saadaolev kanalite valik loendis.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.01.2016 22:35:59
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Loobib mingeid teateid, mis mingit infi ei anna. Lisaks hommikusele mõttetule teadaandele:
Ning kuigi mul on valitud kuvamiseks tellitud kanalid ainult siis ikka on millegipärast kogu teoreetiliselt saadaolev kanalite valik loendis. |
Ilmselt tõlkimata osa, mis enam ette ei tule. Mul oli sama. Paketist loobumise peale viskas errorit.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.01.2016 22:37:16
|
|
|
Pailaps, ma ei teinud midagi. Teler mängis lihtsalt taustaks. Mingil hetkel vaadates teleri poole oli too teade ees.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaakjaak22
HV kasutaja
|
31.01.2016 22:53:32
|
|
|
-parun- kirjutas: |
C1rca kirjutas: |
Võtsin uue Inteno ruuteri, kas on mingeid seadistus soovitusi tavalisse kodusse? Wi-fi parooli ja nimetus vahetus on elementaarne aga miskit muud, mis võiks aidata ruuteri tööle kaasa? |
Inteno puhul kehtib kuldreegel - kui töötab, siis ära torgi  |
Teine kuldne reegel pärast uue ruuteri, uue digiboxi, uue digiboxiga teleka võrku ühendamist või ka uue nutiTV peale minekul on, et esimesed pool tundi ära tee MITTE MIDAGI. Inteno ja digiboxid uuendavad endal softi, digitväpiga telekate puhul samuti peavad vanemad ruuterid enna softi uuendama ja 4-5 restarti tegema, kusagil keskjaamades seadistatakse võibolla midagi jne. Isegi kui tundub, et häda juba majas, oota veel veerand tundi enne kui rabelema hakkad. Kõik läheb hästi
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.01.2016 22:55:08
|
|
|
Pailaps, ma ei teinud midagi. Teler mängis lihtsalt taustaks. Mingil hetkel vaadates teleri poole oli too teade ees. |
Ma ka ei teinud midagi. Pisut mõtiskledes ja iseteenindust uurides sain aru, et asi oli seotud ViaShit Filmi ja Spordipaketiga. Lõpeta ära, kui maksta ei taha!
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
31.01.2016 22:56:53
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Ning kuigi mul on valitud kuvamiseks tellitud kanalid ainult siis ikka on millegipärast kogu teoreetiliselt saadaolev kanalite valik loendis. |
Ilmselt tõlkimata osa, mis enam ette ei tule. Mul oli sama. Paketist loobumise peale viskas errorit. |
Mul viskas sama akna ette ja minema ei lase.
Huvitav mida siin valima peaks? Ainuke mis täna lõppeb on see SitaVata sooduspakkumine.
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.01.2016 22:58:33
|
|
|
Üks kama mida valid, saad error igaljuhul. Soovitan iseteenindusest ära lõpetada. Ma ise omastarust panin lõpu-kuupäeva juba kuid tagasi 31.01.2016. Uuesti kontrollima minnes ei olnud tuhkagi.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.01.2016 22:59:39
|
|
|
Pailaps, Ma hommikul kirjutasin, et see sitavata teavitus tuli hommikul oma pooliku sõnumiga. Palju neid teavitusi sulgema peab siis, kas peab teenusest loobuma või, et rohkem ei meenutataks?
Ning see viimane teade, kuidas see Viasatiga üldse seotud on? Eelistan HDd iga kell
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
viimati muutis jägaja 31.01.2016 23:01:09, muudetud 1 kord |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.01.2016 23:01:34
|
|
|
Pailaps, Ma hommikul kirjutasin, et see sitavata teavitus tuli hommikul oma pooliku sõnumiga. Palju neid teavitusi sulgema peab siis, kas peab teenusest loobuma või? |
Mina loobusin, kuna jumala mõttetu pakett. Filmid on ääretult vanad, võibolla järelvaataks. Kuid viimasel ei ole järelvaatamist. Tellin uuesti ilmselt Rio olümpiamängude ajaks, mitte enne.
Professionaalne kretinism. Ma suudan kogemuse tõttu veateatest paketi id välja lugeda. See klappis Viashiti omaga.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
viimati muutis Pailaps 31.01.2016 23:02:20, muudetud 1 kord |
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.01.2016 23:02:00
|
|
|
Pailaps, 2014-2015 aasta filmid ju jooksevad ja lisaks ka vanemaid. Järelvaatamise piuudumine on miinus, igatahes.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
31.01.2016 23:06:20
|
|
|
Pailaps, 2014-2015 aasta filmid ju jooksevad ja lisaks ka vanemaid. Järelvaatamise piuudumine on miinus, igatahes. |
Tead ma kaklesin nendega juba subtiitrite puudumise pärast. Viasati müüv asutus ignoreeris mind juba Elioni aegadest
Ma ei ole russofoob, kuid mul on pisut raske aru saada teatud filmi osadest piiratud keele oskuse tõttu. Inglisekeelsed subtiitrid oleks abiks. Palgasõdurid filmil puuduvad nad juba ma ei tea mitmes ring juba.
Viasatil on poohuj.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
31.01.2016 23:13:14
|
|
|
Eks see viasita ole jah, nagu ta on. Käibenimi on ikka suhtumisest tulnud.
Telia pluss on viasita ees, et saad sobiliku paketi ka kuuks ajaks tellida ja lihtsalt sulgeda. Katsu sa viasita kliendina teenusest loobuda
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.02.2016 09:07:11
|
|
|
jyrisa kirjutas: |
Elan kortermajas, kasutusel 10/10 internet ja TeliaTV. Kasutusel Arrise ja Thomson TG784 kombo.
Selline lugu, et kui telekas töötab, siis tõmbab interneti kiiruse ~0.1Mbps peale. Panen teleka kinni, ja interneti kiirus ~9Mbps. Põhimõtteliselt telekat vaadates internetti pole olemas. Kord varem ka nii juhtunud ca 2 nädalat tagasi kui sai vana motorola arrise vastu välja vahetatud. Siis aitas ruuteril digiboksi juhtme teise pessa tõstmine, seekord digiboksile alt nupust restardi tegemine. See ei ole ju kuskilt otsast normaalne käitumine seadmetel? |
Nüüd tegin kindlaks, et see esineb KordusTV vaatamisel, ja isegi kui saade vaadatud saab, siis pärst on ikka internetiühendus kinni poodud. Seekord ei parandanud märgatavalt olukorda isegi digiboksi restart. Eks peab supporti helistama, mõtlesin lihtsalt, et panen siia ka teile teadmiseks kirja. |
Ma vaataks, mis on ruuteri soft 8.C.D.9 võiks olla Arrise puhul ja vajadusel reset selga. Support rohkemat viimasega ei tee, kui soovitab ruuterivahetust. KordusTV päringud koormavad ilmselgelt seadme üle. |
Kõige värskem soft peale lastud panna peale uue digiboksi soetamist.
Et siis ainuke lahendus on oma taskust inteno muretseda? Oleks teadnud, et nii kalliks läheb ja palju jamamist on, poleks uue nutitv võtmist kaalunudki, nüüd ei jää muud üle kui kahetseda.  |
Ära kahetse, foorum ei paku lihtsalt sinu jaoks lahendust, pöördu murega teenusepakkuja poole, probleem peab olema lahendatav, olgu siis KMI 10/10 kaabli kontroll, ruuteri reset vms.
Muidugi küsitav on kes maksab. Tõenäoliselt jääb rike siiski sinu osasse seega sina tellijana maksad. Kalliks ei lähe, lihtne 15 min lahendus maksab 10€
Kui ikkagi teist ruuterit vaja võid e-poest tellida ka kasutatud TG789 ruuteri mis maksab 20€
Selge.. siis homme hüppab elionist läbi vaatab mis nad ytlevad |
Error 4 – Arris ei suuda alla laadida püsivara
Võimalikud põhjused:
· WAN/DSL ühendus katkeb
· Puudub NutiTV konfiguratsioon Telia jaamas
· Tuleb ette, kui on valesti ülesehitatud sisevõrk, kas kaks ruuterit või dhcp serverit, tõenäoliselt ip konflikt sisevõrgus. Digiboks saab valest vahemikust ip aadressi.
Tuled esindusest sama targalt tagasi, kuna error 4 ei ole põhjus arrise digiboksi vahetuseks. Seade on töökorras. Softi allalaadimise saab algatada põhja all olevat nuppu 5 sek all hoides uuesti.
Ma teeks esmalt Inteno DG301-le reseti, kuna su digiboks ei saa ip aadressi. Kindluse mõttes võta sisevõrk Inteno küljest ära. See tähendab kaablid ethernet portidest välja v.a arrise oma. |
Ma saan aru, tegemist on minutv teenusega 4G Koduinterneti otsas.
Arrise boks on vana bootloaderiga, vajab värskendust kaabli otsas, et see käivituks 4G otsas.
Lahendus 1, leiad sõbra kellel nutitv kaabel olemas, lased korra boksi käima.
Lahendus 2, esindusse ja küsida korra kaabliotsa või vahetavad välja.
|
|
Kommentaarid: 259 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-froggy
HV kasutaja
|
01.02.2016 09:57:51
|
|
|
can860 kirjutas: |
-froggy kirjutas: |
Teil töötab minuTV Chrome brauseriga normaalselt? Mul koguaeg crashib see Shockwave flash, pidevalt peab refreshima. |
Windows 10 IE 11 või õigemini Mikisoft Edge ei tööta ja Chromium linuxi all pangestub. See on teada viga, mis on seotud flash mooduliga. Kasuta võimalusel muud. |
On mingeid (lähi)tulevikuplaane see flashipõhine player välja vahetada mõne muu lahenduse vastu?
Telekom võiks siin veidi innovaatilisust näidata ja sureva tehnoloogia enne selle lõplikku hääbumist välja vahetada. Kasutajad oleks ilmselt õnnelikud. |
HTML5 on plaanis tulevikus. ETA ei anna, kuna agiilses tarkvara arenduses ei oska seda keegi öelda. |
Andsin Teliale ka oma probleemist teada, aga neil justkui jookseb asi ilusti. Proovisin ise ka kõiki võimalike variante aga asi ikkagi pangestub Chromega.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.02.2016 10:33:48
|
|
|
Pailaps, loobusin lõpuks samuti viasati teenustest. Eks paistab, kui õhtutel igav hakkab, tellin paariks talvekuuks viasati filmikanalid.
Suht tüütu on kellaaega passida, kui salvestusteenus võimaldaks kasvõi pool tundi hiljem vaatamist alustada.
Kuradi Telia, ma ütlen. Enam ei saa ilma nende pakutava mugavusteenuseta hakkama
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.02.2016 15:00:27
|
|
|
[b]Kuradi Telia, ma ütlen. Enam ei saa ilma nende pakutava mugavusteenuseta hakkama  |
ega jah, sõltuvusse ei tasu langeda aga ehk aitabki siis see pigem olulisemat vaadata ja siis kui vaba hetk on. Olgu siis kordusTV või Salvestus, nii suutsin mina pisut vähem telerit vaatama hakata ja ehk nädalavahetuse õhtu leiab hetke kui nädala sees olnud üksikud head saated tagantjärgi ära vaadata.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.02.2016 18:10:15
|
|
|
Tulin koju, teler tööle. Mingi uimamine käis ja pilti ei tahtnud tulla, peaaegu oleks restartinud digiboksi, aga pildi tulles selgus, et laeti parasjagu Telia värve ilmselt alla..
Nüüd saab värve valida
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
01.02.2016 19:08:07
|
|
|
Tulin koju, teler tööle. Mingi uimamine käis ja pilti ei tahtnud tulla, peaaegu oleks restartinud digiboksi, aga pildi tulles selgus, et laeti parasjagu Telia värve ilmselt alla..
Nüüd saab värve valida  |
Viimane osa oli siis muide klientide soove arvestades.
Küll aga ei tea kuidas see sul juba ees on, ma ei tea veel mis päeval testkeskkonnast see laivi läheb.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
01.02.2016 19:51:45
|
|
|
Noh. Mina olen rahul oma värvivalikuga.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Majavamm99
HV vaatleja
|
01.02.2016 20:08:12
|
|
|
Küsimus LG Elioni äppi kohta. Pole uue nuti peale üle läinud, sest motorola boks on sellega liiga aeglane. Kas LG äpp on piisavalt stabiilne, et saab ilma boksita hakkama ja kas kõik lisateenused töötavad seal samamoodi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
dentartu
HV kasutaja
|
01.02.2016 21:11:55
|
|
|
Majavamm99 kirjutas: |
Küsimus LG Elioni äppi kohta. Pole uue nuti peale üle läinud, sest motorola boks on sellega liiga aeglane. Kas LG äpp on piisavalt stabiilne, et saab ilma boksita hakkama ja kas kõik lisateenused töötavad seal samamoodi? |
kasutan, ei ole märkanud mingit vigu.
viimati muutis dentartu 01.02.2016 21:12:18, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
01.02.2016 21:12:14
|
|
|
Eks probleeme esineb igal platformil. Hetkel subtiitrite ilmumine vaevaline. Uuendusega saab tõenäoliselt korda. Salvestustes/KordusTV-s võivad üksikud asjad kokku joosta kerimisel, mis pangestuksid ka digiboksis.
|
   |
52 |
|
tagasi üles |
|