Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 553, 554, 555  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma?
Kindlasti mitte
65%
 65%  [ 379 ]
Pigem ei
27%
 27%  [ 157 ]
Pigem jah
5%
 5%  [ 33 ]
Kindlasti jah
1%
 1%  [ 8 ]
hääli kokku : 577

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Etz
HV Guru
Etz

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 29.01.2016 14:21:13 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
olafsand kirjutas:
Insideritele on 14251 väljas. Tundub tõesti, et sel asstal on hoog üleval nagu lubati icon_lol.gif beer_yum.gif

Mingit release notes või whitelisti ei ole muudatuste kohta ?

https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/01/27/announcing-windows-10-insider-preview-build-14251/
http://www.windowscentral.com/these-are-known-issue-windows-10-pc-preview-build-14251

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 29.01.2016 14:33:22 vasta tsitaadiga

Etz, thumbs_up.gif
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 30.01.2016 12:21:06 vasta tsitaadiga

Hakkan nüüd sel Win10 arvutil eemaldama ebameeldivaid asju... tundub, et Groove Music ei ole mõtet üldse proovidagi: https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3hevy3/groove_music_alternative/
Kuigi tegelikult tahaks Winampi ka välja vahetada icon_biggrin.gif

System restore ja see http://www.howtogeek.com/224798/how-to-uninstall-windows-10s-built-in-apps-and-how-to-reinstall-them/

HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.01.2016 19:22:28 vasta tsitaadiga

Norm thumbs_up.gif

Microsoft Is Storing Your Private Browsing Data
http://www.nextpowerup.com/news/25970/microsoft-is-storing-your-private-browsing-data/

Pidevalt tuleb uudiseid, et leitakse ikka ühte ja teist Win10-st mis on vaikimisi andmeid talletav, koguv või saatev. Win10 on nagu šveitsi juust icon_lol.gif
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 30.01.2016 19:30:01 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Norm thumbs_up.gif

http://www.nextpowerup.com/news/25970/microsoft-is-storing-your-private-browsing-data/

Pidevalt tuleb uudiseid, et leitakse ikka ühte ja teist Win10-st mis on vaikimisi andmeid talletav, koguv või saatev. Win10 on nagu šveitsi juust icon_lol.gif

Selle faili võib ju tuimalt ära kustutada käsitsi... icon_rolleyes.gif
Või CCLeaneri Include listi panna. icon_wink.gif

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 30.01.2016 19:45:54 vasta tsitaadiga

Etz, Jah...kui tead seda otsida. Kui poleks turvaeksperti olnud ei teaks keegi seda. Kes teab palju teisi selliseid asju MS on "unustanud" vedelema kettale?
Ainuke hea asi antud juhul on see, et keegi eriti ei kasuta veel Edge, kuna sellel pole lisade tuge.
tagasi üles
ab79
HV kasutaja

sõnum 30.01.2016 20:05:40 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:
Norm thumbs_up.gif

Jutt on edgest, seega paanikaks pole põhjust. Edge asemel tuleb kasutada FF-i või muud meelepärast.
Kui teistpidi võtta, siis probleem võiks olla suurem, kui Private Browsinguga oleks sama teema, mis MS feedback'ga, et insiderid ei saa seda välja lülitada ja samas väljavõte liigub mööda netti kusagile servusse. Aga see läheb juba vandenõuteoreetikutele järamiseks icon_biggrin.gif
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 30.01.2016 20:39:16 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
R A T kirjutas:
Mnator kirjutas:
See on aegade algusest peale nii olnud, et puhta installi jaoks vaja alglaadimist installmeedialt.
Ma ei saa aru miks sa tegeled ratta leiutamisega.........

Ta räägibki seda, et ta ei usalda Windows10 sisseehitatud OS refreshi (mis teeb midagi taolist - kirjutab ketta lõppu uue partitsiooni meedia ja vana OS-i osalise backupi, teeb format c, kirjutab kõik nullidega üle, teeb uue partitsiooni, mountib ketta lõpust installimeedia, installib uue partitsiooni windows10ga puhtalt üle, võtab vana OS-i backupi ja kopib selle windows.old kausta, kustutab lõpupartitsiooni ja extendib põhipartitsiooni) ja eelistab teha traditsioonilisel meetodil reinstalli.
Seda ei usalda mina kah, sest eri allikaist olen lugenud erinevaid kirjeldusi selle kohta, üks variant, et tegemist pole siiski puhtalt üle installimisega vaid esmase installi mingi, juba kasutuses olevana ajahetke, klooniga pigem - s.t. midagi võib juba olla nässu keeratud või pahalane sissepäästetud internetist.
Samuti jääb ilmselt vanaks 100MB pardike, mis võib olla viga saanud. jne.jne.jne.
sedasi sa ikka puhast installi ei saa - absoluutselt puhta installi jaoks on vaja SSD'd ja uut windowsi litsentsi
isegi, kui ketas nullidega täita, siis sama litsentsiga windowsi installides jäävad pahalased ruuterisse ootama ning kontrollivad litsentsi. kui sama litsents, siis laeb vanad "windowsi küpsised" tagasi kettale icon_idea.gif

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 30.01.2016 21:33:41 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
... sama litsentsiga windowsi installides jäävad pahalased ruuterisse ootama ning kontrollivad litsentsi. kui sama litsents, siis laeb vanad "windowsi küpsised" tagasi kettale icon_idea.gif

Lootsin, et mõtled midagi asjalikumat välja, sul ikka käivad luulud täiega üle pea, kui oma jutu oleksid sidunud Microsoft`i kontoga siis võiks isegi usutav olla.

seeru
HV veteran

sõnum 30.01.2016 22:45:35 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
arvan, et windows.old sisaldab draivereid jms., mis kopeeritakse... ent uuel buudil võiks ju kõik muu maha võtta jälle rõõmsalt?

Täpselt nii see ongi. Lisaks võetakse windows.old kaustast ka muid parameetreid, nt. mitmesuguste litsentside info.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 31.01.2016 01:49:14 vasta tsitaadiga

Mulle tundub igatahes, et panen sellele Win10 arvutile Win7... näiteks Firefox crashib koguaeg, nüüd compatibility mode'is (Win7) ei crashi enam icon_biggrin.gif

Lisaks kõik see ebameeldiv risu + privaatsusprobleemid ja whatnot... peaks enne formatit ainult mängima ja performance'it ka võrdlema Win10 vs. Win7

HV Guru
Tomorrow

sõnum 31.01.2016 02:45:01 vasta tsitaadiga

rmc, Mängimiseks sobib (DX12 ja whatnot). Ise testisin, siis avg fps oli 72 vs 55 Win7 peal (F1 2015 benchmark). Vähemalt mängimisel ei pea UI ja kasutusloogika peale mõtlema. Küll aga võib MP mängude puhul probleemiks olla see, kui MS üritab taustal andmeid saata samal ajal. Loodetavasti saadetakse datat ikka siis kui arvuti on idle aga teades MS kohatist loogika puudumist ei imestaks millegi üle.

Endal on asi pandud hetkel paika nii:
Win10 Enterprise ainult mängimise jaoks (lol - seal saab vähemalt telemeetria maha keerata) ja Win7 kõige muu jaoks.
Eks ta tüütu ole restart teha enne ja pärast mängimist aga no iga päev kah ei mängi - peamiselt ikka nädalavahetusel kui rohkem aega on.

Pluss on siis see, et ma ei pea igapäevaselt (ja üldse) tegelema Win10 lolli UI ja kasutusloogikaga aga kui tahan mängida, siis saan veidi parema jõudluse ikkagi Win10 all.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.01.2016 04:10:42 vasta tsitaadiga

on ikka mured icon_lol.gif
xtriz
Kreisi kasutaja
xtriz

sõnum 31.01.2016 15:19:13 vasta tsitaadiga

Ega keegi tea mingit efektiivset meetodit, kuidas osasid uuendusi välja lülitada? Tõmbasin selle wushowhide programmi, panin "hide" ühele driverile, aga update nimekirjas ikka pakub seda. Too rakendus mõnikord töötab, mõnikord mitte. Tahaks midagi paremat.
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 31.01.2016 16:38:00 vasta tsitaadiga

libe, see, et asjad ei toimi nagu peaks (ja win7 peal toimivad) ei ole probleem? See OS on beta, mitte release.. icon_biggrin.gif

PS. Läppar ei lähe Sleepi ja ei shuti downi ka korralikult.. ka WIN10 teema.. icon_smile.gif

HV kasutaja
sulomile

sõnum 31.01.2016 17:58:04 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
libe, see, et asjad ei toimi nagu peaks (ja win7 peal toimivad) ei ole probleem? See OS on beta, mitte release.. icon_biggrin.gif

PS. Läppar ei lähe Sleepi ja ei shuti downi ka korralikult.. ka WIN10 teema.. icon_smile.gif

Ei toimi ainult suurtel "twiikijatel", mida rohkem aga kinni keerad, seda rohkem sa vigu näed. "Asjad ei toimi nagu peaks" on ainult sinu isiklik arvamus, W7 -st saad omale sobiva nuditud versiooni tekitada ju, tee ja naudi seda nagu peab. Oma oskamatust w10 süüks ajada on ikka liiast, miljonid kasutavad ja oleks viga süsteemne, siis oleks kisa taevani. Aastaid vana D6400 (ametlikult Delli poolt toetamata) toimib tõrgeteta pool aastat ja pole ka esimest aastat arvuti taga. Mul pole midagi sõnavabaduse vastu, aga see pikk nädalatepikkune hala hakkab ära tüütama, sinu arvamus on nüüd teada, tagasi W7 peale ja selle jaoks on oma teema siin.

rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 31.01.2016 19:57:08 vasta tsitaadiga

sulomile, Ma ei ole praeguse installi puhul midagi "jõuga" kinni pannud, st. mingi jutt, et ma selle tõttu vigu näen, on alusetu icon_smile.gif
Milline osa mu argumenteeritud jutust mu oskamatuse osaks kirjutada saab?

kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.01.2016 22:24:23 vasta tsitaadiga

rmc kirjutas:
sulomile, Ma ei ole praeguse installi puhul midagi "jõuga" kinni pannud, st. mingi jutt, et ma selle tõttu vigu näen, on alusetu icon_smile.gif
jahusid siin oma võitlusest onedrivega jne
mitu installi sul on

ma lasin omale win10 peale ja toimib - probleeme ei ole, jõudlus on hea ja erinevust varasema windowsiga suurt ei märka

sa siin aga jahud mingist beetast, milles see beeta väljendub?

NATAS999
HV Guru

sõnum 31.01.2016 22:55:52 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
rmc kirjutas:
mitu installi sul on

ma lasin omale win10 peale ja toimib - probleeme ei ole, jõudlus on hea ja erinevust varasema windowsiga suurt ei märka

võin sama kinnitada. ainuke asi, mis jupsib, on d3doverride, mis ei taha system traysse ilmuda eriti.
tagasi üles
sulomile
HV kasutaja
sulomile

sõnum 01.02.2016 00:12:52 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
libe kirjutas:
rmc kirjutas:
mitu installi sul on

võin sama kinnitada. ainuke asi, mis jupsib, on d3doverride, mis ei taha system traysse ilmuda eriti.

Ei ole mõtet hagu alla visata ja seda diskussiooni jätkata, elu on näidanud, et ega see inimese arvamust ei muuda. Äkki teeb oma teema " Windows 10 Tweaking arutelu" nagu Tomorrow tegi 7 kohta ja asi rahul.

kusjev
HV vaatleja
kusjev

sõnum 01.02.2016 00:15:20 vasta tsitaadiga

Pole ka tutvusringis kedagi, kellel probleeme oleks W10'ga. Klokkige ja näppige vähem. Ja btw, google ja feissar teavad meist rohkem kui arvata oskaksime, ja pabistate mis inffi saab MS.
Kas südametunnistus pole puhas?
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 01.02.2016 00:59:13 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
rmc kirjutas:
mitu installi sul on

õige jutt libe thumbs_up.gif on ikka probleeme mõnel icon_lol.gif
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.02.2016 01:01:41 vasta tsitaadiga

Ehk siis viimastest postidest jääb mulje justkui Win10 kõlbab ainult siis, kui midagi ei näpi ja ühtegi seadet ei muuda?
Kehv OS siis kui katki läheb juba sisseehitatud seadete muutmise peale. Ilmselgelt eelmise aasta suve väljalase oli liiga toores. Võibolla alles Redstone stabiilsusuuendustega saab asja selliseks, et julgeks igapäevaselt kasutada ilma igasuguste väikeste kummaliste anomaaliateta.
Vaadates kuidas MS koperdab oma mobiilsete seadmete osaga, siis palju lootust sellele küll ei paneks.
Kokkuvõttes...they don't build em' like they used to

EDIT: Ja klassikaline argument, et kui sulle ei meeldi keylogger siis oled järelikult perv kellel on midagi varjata icon_lol.gif
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 01.02.2016 01:11:01 vasta tsitaadiga

Tomorrow, torkisin omale parajaks asjad ja kõik töötab siiani nii nagu peab. thumbs_up.gif
tagasi üles
rmc
Aeg Maha 2n
rmc

sõnum 01.02.2016 05:55:09 vasta tsitaadiga

libe, sa lugeda oskad? ma olen kõik siia teemasse selgelt kirja pannud... tegin formati ja nüüd on teine install asjast, pole "vägisi maha suruma hakanud asju".. viitsid ära roni täis peaga foorumisse sonima?

See jutt, et näppige ja klokkige vähem (see arvuti on default seades laptop, erilised ajugeeniused olete tihendi hädade ette kujutamises...)

Aganoh, ma pikemalt ei viitsi selliste circlejerkeritega jaurata ka.. te jutul puudub sisu.

Tomorrow, vaimupimedus ei hüüa tulles, tundub, et siin on tüüpidel MSi käsi sügavalt sees ;D

Kordaks selguse huvides siis üle: kui on küsimusi, LUGEGE MU POSTITUSI. seal on kõik kirjas. ja kui kirjutada tahate, siis kirjutage sisulisi postitusi, mitte ärge sonige niisama. Kordan endiselt: ma TAHAN Windows 7 pealt edasi liikuda... aga hetkel veel ei ole 10 küps, ei tea, kas saabki.

uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 10 üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 165, 166, 167 ... 553, 554, 555  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.