|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
jeesus188
kodustatud

|
02.01.2016 21:43:27
|
|
|
arvatavasti ikka aktiveeritud, sest andmed on ju süngitud üle neti. Tõmbad äpi uuest ja logid sisse ja kõik peaks sama olema
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
03.01.2016 00:01:25
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
| arvatavasti ikka aktiveeritud, sest andmed on ju süngitud üle neti. Tõmbad äpi uuest ja logid sisse ja kõik peaks sama olema |
No loodame,et nii on hetkel pole vajadust, lihtsalt käis selline mõte läbi.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lindman
HV kasutaja
|
03.01.2016 00:46:15
|
|
|
| Galaxy Care on ikkagi seotud su Samsungi konto ja IMEI koodiga. Tee rahulikult factory reset.
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hentz
HV Guru

|
05.01.2016 10:35:52
|
|
|
| IMEI registreeritakse teenusepakkuja andmebaasi peale rakenduse aktiveerimist.
|
|
| Kommentaarid: 423 loe/lisa |
   |
9 :: |
4 :: |
341 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
22.01.2016 21:04:42
|
|
|
Soetasin Samsung Gear VR Oculuse https://www.oculus.com/en-us/gear-vr/
Täitsa põnev mänguasi, 3D omandab hoopis teise mõõtme, mänge on hulgim saadaval, mõni täitsa mängitav. Lastel muidugi eriti palju rõõmu asjast, kuigi alla 13a väga ei soovitata. Tibake üle 100€ maksab ning istub S6 ja S6 Edge külge, selle raha eest on toodet küllaga. Hea kogemuse saaks siis, kui mõlema silma ees oleks 4K resolutsioon ja 120hz pilt, hetkel otsimise peale ikka norimist leiab, aga nagu ütlesin pole ka hind teab-mis-suur. 4-5a pärast ei imestaks kui paljud sellistega ringi lasevad.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
| Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
1 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kakukeo
HV Guru
|
23.01.2016 20:48:47
|
|
|
| wirx kirjutas: |
Soetasin Samsung Gear VR Oculuse https://www.oculus.com/en-us/gear-vr/
Täitsa põnev mänguasi, 3D omandab hoopis teise mõõtme, mänge on hulgim saadaval, mõni täitsa mängitav. Lastel muidugi eriti palju rõõmu asjast, kuigi alla 13a väga ei soovitata. Tibake üle 100€ maksab ning istub S6 ja S6 Edge külge, selle raha eest on toodet küllaga. Hea kogemuse saaks siis, kui mõlema silma ees oleks 4K resolutsioon ja 120hz pilt, hetkel otsimise peale ikka norimist leiab, aga nagu ütlesin pole ka hind teab-mis-suur. 4-5a pärast ei imestaks kui paljud sellistega ringi lasevad. |
Ma ootan vaid, millal hipsteritele vanaaja päikeseprillide kujul sama asi leiutatakse ja siis pool linna täis on...
|
|
| Kommentaarid: 238 loe/lisa |
   |
192 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
26.01.2016 15:58:14
|
|
|
Paar kuud olen nüüd telefoni kasutanud ja natuke mõru maik on suus. Telefoni tähtsaimad kasutusalad minu jaoks on kirjad ja sõnumid; sporditegevuste gps trackimine; pildistamine.
Teadsin, et aku on nõrgapoolne ja praktika on näidanud, et kiirlaadimine kompenseerib seda väga hästi.
Fotodega olen igati rahul ja kirjavahetusega nagu ka midagi kurta ei oska.
Suurim jama aga on GPS ebatäpsus. Sirgjoonelise liikumise joon on üsna lainetav, aegajalt kaotab mõneks ajaks signaali. Täitsa nutt tuleb peale ja mõtted liiguvad GPS spordikella suunas juba. Võimalik, et vahetan siiski hoopis telefoni välja.
Andmeside kohati hangub ja siis tuleb korraks mobile data välja lülida ja uuesti sisse. Iga paari päeva tagant tuleb ikka ette.
BT ühendus Pebble nutikellaga katkeb väga tihti (HTC Onega seda jama ei olnud).
Alguses oli probleeme ka Samsa mäluhalduriga st telefon lõi lihtsalt aktiivses kasutuses oleva endomondo ja muusikapleieri kinni, kuna vist arvas ,et peaks mälu vabastama. Ohkasin, rootisin knoxi trippimisega ja panin custom romi, nüüd selles osas kõik korras.
Kaitseks kasutan üle ekraani käivat kaitseklaasi (koos värviliste üla ja alaribaga) ebayst ja väga loomulik tundub. Varem igatsugu kilesid ma telefonidel ei kasutanud, kuna need ei olnud sõrme all sama mugavad, aga klaasi kiidan.
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
26.01.2016 16:22:21
|
|
|
| tsitaat: |
Suurim jama aga on GPS ebatäpsus. Sirgjoonelise liikumise joon on üsna lainetav, aegajalt kaotab mõneks ajaks signaali.
|
Lülita energiasääst ja wifi välja. See mingi tarkvara bug, mida nad ei suvatse ära parandada
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
26.01.2016 18:45:36
|
|
|
| tsitaat: |
Suurim jama aga on GPS ebatäpsus. Sirgjoonelise liikumise joon on üsna lainetav, aegajalt kaotab mõneks ajaks signaali.
|
Lülita energiasääst ja wifi välja. See mingi tarkvara bug, mida nad ei suvatse ära parandada  |
Peab proovima. Hakkasin ka omal vaatama neid endomondo joonistatud radu ja s6 vs s5 on üsna erinevad. S6 on tõesti kasutanud valikuid "linnulennul üle põllu". Samas katkestustest ta teada küll ei andnud, see tõttu varem vaadata ei osanud kah
|
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
26.01.2016 19:28:10
|
|
|
Vaatasin ka enda Endomondo joonistusi ja kõik ilusad, pole ühtegi sirget kriipsu ega "lõikamisi" sees.
Kas keegi mõnda asjalikku Nokiate/Windowsi sarnast Glance Screeni asja ka on leidnud? Telefon hetkel veel mõned päevad ainult olnud, aga nii igatsen seda.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
| Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Spacefly
Kreisi kasutaja

|
27.01.2016 22:13:21
|
|
|
Energia säästu pole kunagi kasutanud. Prooviks lükkasin ka WiFi välja täna. Ütleks, et oleks nagu parem. Ühtegi kurvi seekord sirgeks ei tõmmanud (paremal 2km juures näide). Pildilt on üleval keskel selle aasa järgi just hästi näha, kuidas on täna vasakul ilusti silmuse välja joonistanud. Kurve ei ole ka väga haraliseks teinud. Natuke kala siiski on.
Spoiler 
_________________ Parim tegevus, kui und ei tule, on lambaid ja nende postitusi lugeda. |
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
27.01.2016 23:26:02
|
|
|
No kui levi pole, siis ei ole. Metsa vahel, kusagil taskupõhjas ei peagi levi olema GPS-il põhjas. Eks on kindlasti ka telefone, millel on GPS-i levi parem, samas nt lennukis ei ole ma veel näinud ühteti telefoni, mis suudaks kiiremini 10km kõrgusel end sateliitide külge haakida ja kiirust-kõrgust näitama hakata.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
27.01.2016 23:37:10
|
|
|
wirx, mis progrega vaatad?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
28.01.2016 00:42:35
|
|
|
Racechrono oli ainus mis oskas näidata ja mobiilis olemas oli. Eeldatavast näitavad igasugu GPS-i programmid seda samamoodi.
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.01.2016 01:00:26
|
|
|
No ma mõtlesin, et midagi taolist nagu lennukis näidatakse ekraani pealt. Kaart ja lennuk lives liigub
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
28.01.2016 01:04:20
|
|
|
Kui wifi lennukis olemas võid ju flightradarit vaadata ja siis saab ka google mapsi pealt oma asukohta näha, seda isegi ilma wifita.
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.01.2016 01:10:11
|
|
|
Wifit vaevalt on..... mõtlesin äkki offline map selle jaoks vms
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
28.01.2016 18:57:34
|
|
|
| Kas olen mina kohuke ja ei leia seadetest või ongi mingi lollus tehtud. Asjast, nimelt mul kontaktides kuvab meili, google, teise meili ja veel miljard kontakti. S5 ja teiste telefonidega olen seadetes valinud filtriks ainult numbritega kontaktid aga praegu s6 puhul seda valikut ei suuda leida. mõttetu telefoniraamatusse kuvada nimesi ja mitme kordselt neid kopeerida kuidki numbreid taga nagunii ei ole. Iga kord ava nimi ja looda, et on numbriga, vahepeal 4 rida ka dubleerinud ilma numbrita
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.01.2016 19:20:51
|
|
|
| rennu21 kirjutas: |
| Kas olen mina kohuke ja ei leia seadetest või ongi mingi lollus tehtud. Asjast, nimelt mul kontaktides kuvab meili, google, teise meili ja veel miljard kontakti. S5 ja teiste telefonidega olen seadetes valinud filtriks ainult numbritega kontaktid aga praegu s6 puhul seda valikut ei suuda leida. mõttetu telefoniraamatusse kuvada nimesi ja mitme kordselt neid kopeerida kuidki numbreid taga nagunii ei ole. Iga kord ava nimi ja looda, et on numbriga, vahepeal 4 rida ka dubleerinud ilma numbrita |
rakenduste hulgast otsi üles contacts, seal võid teha merge vms
hiljem, kui phone rakendusest kontakte sirvid, siis seal kuvab ka vastavalt
ma muidugi eeldan, kuna mul duplikaate ei ole kummaski rakenduses
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
28.01.2016 20:04:11
|
|
|
| libe kirjutas: |
| Kas olen mina kohuke ja ei leia seadetest või ongi mingi lollus tehtud. Asjast, nimelt mul kontaktides kuvab meili, google, teise meili ja veel miljard kontakti. S5 ja teiste telefonidega olen seadetes valinud filtriks ainult numbritega kontaktid aga praegu s6 puhul seda valikut ei suuda leida. mõttetu telefoniraamatusse kuvada nimesi ja mitme kordselt neid kopeerida kuidki numbreid taga nagunii ei ole. Iga kord ava nimi ja looda, et on numbriga, vahepeal 4 rida ka dubleerinud ilma numbrita |
ma muidugi eeldan, kuna mul duplikaate ei ole kummaski rakenduses |
Ei anna mergetamise võimalust. Ja lollus on see, et seal rakendustes kontaktidest võttes on nime vorming (eesnimi, perekonnanimi või vastupidi) ja siis on koht sortimisalus(tavaliselt seal ongi võimalus panna näiteks ainult numbriga, eesnimega või täisnimega....) aga mul sortimisaluseks eesnimi või perekonnanimi. Eraldi kohas võimalik valida kas sim, kas telefon, kas mingi konto.. kust kontakte kuvada aga ei lase ikka teha sedasi, et sorteeriks ainult neid kel on ka number järgi. See on esimene suurem kala mida mina s6 puhul tuvastanud olen(aku las olla ja see endomondoga veidi vildakas gps on ka tagaplaani teema)
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.01.2016 20:12:18
|
|
|
Ei anna mergetamise võimalust. Ja lollus on see, et seal rakendustes kontaktidest võttes on nime vorming (eesnimi, perekonnanimi või vastupidi) ja siis on koht sortimisalus(tavaliselt seal ongi võimalus panna näiteks ainult numbriga, eesnimega või täisnimega....) aga mul sortimisaluseks eesnimi või perekonnanimi. Eraldi kohas võimalik valida kas sim, kas telefon, kas mingi konto.. kust kontakte kuvada aga ei lase ikka teha sedasi, et sorteeriks ainult neid kel on ka number järgi. See on esimene suurem kala mida mina s6 puhul tuvastanud olen(aku las olla ja see endomondoga veidi vildakas gps on ka tagaplaani teema) |
aga kas phone rakenduse kontaktides on ka nimed, millel number puudu?
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
28.01.2016 20:17:46
|
|
|
Ei anna mergetamise võimalust. Ja lollus on see, et seal rakendustes kontaktidest võttes on nime vorming (eesnimi, perekonnanimi või vastupidi) ja siis on koht sortimisalus(tavaliselt seal ongi võimalus panna näiteks ainult numbriga, eesnimega või täisnimega....) aga mul sortimisaluseks eesnimi või perekonnanimi. Eraldi kohas võimalik valida kas sim, kas telefon, kas mingi konto.. kust kontakte kuvada aga ei lase ikka teha sedasi, et sorteeriks ainult neid kel on ka number järgi. See on esimene suurem kala mida mina s6 puhul tuvastanud olen(aku las olla ja see endomondoga veidi vildakas gps on ka tagaplaani teema) |
aga kas phone rakenduse kontaktides on ka nimed, millel number puudu? |
Seal näitab ainult 1 ja selleks on minu nimi ja ilma numbrita. Ehk peaksin hakkama käsitsi sorteerima ja copima. Z1, nexus5, samsa s3,4,5 olid kõigil valikus, et valisin kõik seadmes olevad kontod aga sain sorteerida telefoniraamatusse kuvamiseks ainult neid millel number taga on. Hetkel mingi üle 700 ja sellest numbritega ja vajalikke ca paari saja ringi. Üsna tüütu on seal praegu selekteerida ja otsida(õnneks osa on varasemast gruppides aga paljud mitte)
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.01.2016 20:20:59
|
|
|
Mul on kontaktide all vaid numbritega nimed. Aga kui kedagi otsima hakkan otsingust, siis näitab ka numbriteta kontakte
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
28.01.2016 22:00:52
|
|
|
| Mul on kontaktide all vaid numbritega nimed. Aga kui kedagi otsima hakkan otsingust, siis näitab ka numbriteta kontakte |
Ma võtan kõne märgi, seal kontaktid ja siis on tãhestiku järgi igavene mõtettu virrvarr rivis. Kõik kontod mis telefonis on(telefoni raamatus valik ja lubatud ka kõik kontod kuna igas ühes on mingi vajalik number, meil,aadres....) aga ta viskab rivisse kõik ja eraldi. Kontakt näiteks Mari. Avan siis on see seotud fb kaudu. Ok järgmine Mari, seotud googlega, ja nii edasi. Ja üks nendest Maridest on numbriga. Ja numbriga Marisi viskab ka topelt. Üks on numbriga ja teine on number ja kõik muu info ka olemas kaardil. No nende 2 olemas oluga olen harjunud kuna varasemalt ka selekteeris telefon numbri olemasolulu ja näitas numbriga kontakte. Asi selles, et osa nimelisi on seotud eranumbrite ja kontodega ja osad töö asjus. Tundub mõttetu probleem aga tülikas ja hãiriv on, eriti kui vanemate androidide puhul sai selle valiku teha lihtsalt siis praegu ma ei leia(või polegi seda ja see üks bug)
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.01.2016 22:03:47
|
|
|
Njah ma kasutan vaid google kontakte. Koos teistega oli ka pudru ja kapsad
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
28.01.2016 22:23:44
|
|
|
| Njah ma kasutan vaid google kontakte. Koos teistega oli ka pudru ja kapsad |
S5 pealt just kolisin ära ja seal samad kontod, sammutinkõik oli lubatud aga kontaktiraamatust sai valida, et sorteeriks ainult numbritega kontakte. OK ehk keeginoskab alternatiivset dialer appi pakkuda mis ühilduks praeguse telefoni raamatuga aga vastav selekteerimis valik oleks olemas seadetes ning app oleks toimiv
Ise küsin ja ise vastan: proovin ex dialer and contact appi. See selekteerib ära. Kui keegi appi laidab või teab töökindlamat siis ootan ja kuulan
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.01.2016 22:49:05
|
|
|
Lähiajal peaks android 6 ilmuma, äkki midagi muutub.
Alternatiive ei tea, aga kindlasi on neid
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
31.01.2016 09:49:06
|
|
|
Kuna android on oma olemuselt nagu on ja vajab aegajalt taaskäivitamisi siis samsa on s6 puhul sellise automaat taaskäivituse tarkvarasse sisse pistnud [/url]
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
31.01.2016 11:04:47
|
|
|
| S6 on eelinstallitud MS word,excel. Kuidas seda excelit kasutada, kui ütleb, et macrod pole lubatud, kui mul vaja selline fail telef.avada, mis meiliga tulnud ? ( eelnevalt ju ei tea seda)
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
31.01.2016 12:18:20
|
|
|
Kuna android on oma olemuselt nagu on ja vajab aegajalt taaskäivitamisi siis samsa on s6 puhul sellise automaat taaskäivituse tarkvarasse sisse pistnud [/url] |
krt, mul silmanägemine üldjuhul hea, aga seda pilti ei raali välja
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
31.01.2016 13:34:38
|
|
|
Kuna android on oma olemuselt nagu on ja vajab aegajalt taaskäivitamisi siis samsa on s6 puhul sellise automaat taaskäivituse tarkvarasse sisse pistnud [/url] |
krt, mul silmanägemine üldjuhul hea, aga seda pilti ei raali välja  |
http://www.upload.ee/files/5527451/Screenshot_2016-01-31-08-44-20-1.png.html
Proovisin olla moekas ja otse postitusse pildi lisada:)
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
31.01.2016 18:33:20
|
|
|
mul selline vigur puudub
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
31.01.2016 19:08:28
|
|
|
mul selline vigur puudub  |
Vaata: Varunda ja Lähtesta. Seal seadme hooldus ning automaatne taaskäivitus
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
31.01.2016 19:40:27
|
|
|
Vaata: Varunda ja Lähtesta. Seal seadme hooldus ning automaatne taaskäivitus |
on jah olemas, mul see väljas
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
31.01.2016 20:24:29
|
|
|
See on see kui tehnika eesti keele peale mingil põhjusel pannakse.
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
31.01.2016 22:05:37
|
|
|
| inca kirjutas: |
See on see kui tehnika eesti keele peale mingil põhjusel pannakse. |
Ja keele seadetega tuleb/kaob asju ära? Ma sain aru, et ta lihtsalt ei osanud otsida seda(ega ma ka alguses kohe ei viidanud leiu asukohale)
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
inca
HV Guru

|
01.02.2016 12:25:19
|
|
|
Ja keele seadetega tuleb/kaob asju ära? Ma sain aru, et ta lihtsalt ei osanud otsida seda(ega ma ka alguses kohe ei viidanud leiu asukohale) |
Mitte ei kao asju ära, vaid raskem on orienteeruda nende eestikeelsete imesõnade keskel. Tahtsin lihtsalt sarkastiliselt eesti keele ebaloomulikkusele tähelepanu juhtida.
Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt peaks kõik tehnika olema inglise keelse kasutajaliidesega, aga see on minu tragöödia...
_________________ KASS |
|
| Kommentaarid: 170 loe/lisa |
   |
159 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rennu21
HV kasutaja
|
01.02.2016 19:03:54
|
|
|
Ja keele seadetega tuleb/kaob asju ära? Ma sain aru, et ta lihtsalt ei osanud otsida seda(ega ma ka alguses kohe ei viidanud leiu asukohale) |
Mitte ei kao asju ära, vaid raskem on orienteeruda nende eestikeelsete imesõnade keskel. Tahtsin lihtsalt sarkastiliselt eesti keele ebaloomulikkusele tähelepanu juhtida.
Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt peaks kõik tehnika olema inglise keelse kasutajaliidesega, aga see on minu tragöödia... |
Mul Samuti istub inglise tehnika rohkem kuid ühed kasutavad seadme teistsugusemaks muutmiseks rooti ja rome siis mina proovin hakkama saada keele vahetamisega. Eriti huvitavaks muutub asi siis kui hakkad xdas loetut oma eestikeelses seadmes uurima- siis esimese hooga on sama dafug efekt, et mis hiina asjast nad kirjutavad. Samas on avastamiseroom palju suurem
|
|
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
02.02.2016 11:15:06
|
|
|
Minu tagasihoidliku arvamuse kohaselt peaks kõik tehnika olema inglise keelse kasutajaliidesega, aga see on minu tragöödia... |
[offtopic]
Oli aeg, kui eesti keelt ei peetud avaliku arvamuse järgi paslikuks laudast väljaspool kasutada, luuletamine ja muu looming selles... ennekuulmatu. Õnneks siiski leidus entusiaste ja paljuski tänu sellele oleme oma kultuuriga rahvas.
Igale oma, kuid ma kasutan kõiki seadmeid (telelon, telekas, windows, jne) võimalusel eetikeelse kasutajaliidesega. Kui vähegi loogikat taipad ei kaasne sellega märgatavat kasutamise keerukust.
Mida rohkem on kasutajaid, kes annavad ka tagasisidet seda kiiremini saame normaalsed tehnikaterminid paika.
[/offtopic]
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
02.02.2016 21:26:26
|
|
|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sergi
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
58 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
11.02.2016 16:36:18
|
|
|
| Poolas juba jagavad ju
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
11.02.2016 16:40:19
|
|
|
Seda nüüd küll, aga teades samsungi, siis märtsiks jõuab heal juhul siia....
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Greenlight
HV kasutaja
|
14.02.2016 02:16:34
Samsung S6, Android 5.1.1 , chrome ja id-kaardiga sisselogimine. |
|
|
Tere,
uurisin netist aga eestikeelset infot asja kohta, kuid ei leia. Mujal maailmas keegi id kaarti nagu väga ei kasuta.
Ühesõnaga, kui hakkan sisse logima siis Ütleb, et sert puudu, selle peaks saama PKCS#12 nest ja pakub võimaluse installida sert .pfx või .p12 laiendiga failist.
kust nimetatud asju saada ning kuidas toimima saada. On kellelgi kogemusi või mõtteid ? Digidocide lugemise ja allkirjastamise värk androidil töötab, aga sooviks kasutada ka telefoni vahendusel sisselogimisteks.
_________________ Ehitus- ja remonditööd, lammutus, torud, elekter, vannitoad jms. |
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ponx
HV kasutaja
|
14.02.2016 08:35:02
|
|
|
Ei saagi ainult numbritega kontakte kuvama panna
Contactid -> more -> Merge contacts. Nii saab neid veidi koomale koondada.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8824563#8824563
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8824622#8824622
_________________ «Kui sa lähed teadmise suunas, jätad sa maha need uuestisünnid. Sa ei saa enam kellekski ega millekski.» |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
14.02.2016 09:02:45
|
|
|
Kui pead silmas ID-Kaarti ja mitte Mobiil-ID-d, siis paraku see võimalik (hetkel) ei ole. Uurisin maid enne kui Eestist ära tulin ning kokkuvõttes on asi nii - kaardilugeja draiverid on tänaseks (Omnikey misiganes Eestis väga levinud variant) ametlikult olemas, oskab lugeda kaarti ilusti. Puudu on aga pluginad brauseris, mis võimaldaks reaalse juurdepääsu veebisaitidele ID-kaardi kaudu. Ühtlasi peaks DDOC klient toimima ainult mID-ga.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=551142
Siin teemas on natuke seda käsitletud.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Greenlight
HV kasutaja
|
14.02.2016 11:31:33
|
|
|
| Ollaz kirjutas: |
Kui pead silmas ID-Kaarti ja mitte Mobiil-ID-d, siis paraku see võimalik (hetkel) ei ole. Uurisin maid enne kui Eestist ära tulin ning kokkuvõttes on asi nii - kaardilugeja draiverid on tänaseks (Omnikey misiganes Eestis väga levinud variant) ametlikult olemas, oskab lugeda kaarti ilusti. Puudu on aga pluginad brauseris, mis võimaldaks reaalse juurdepääsu veebisaitidele ID-kaardi kaudu. Ühtlasi peaks DDOC klient toimima ainult mID-ga.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=551142
Siin teemas on natuke seda käsitletud. |
krt ddoc toimib jah aint mobiil-ID-ga. Ma mõtlesin esimese hooga, et see ikka id kaardi rakendus, my bad.
Lugesin su antud teema ka läbi, seal vast mõistlikum seda arutelu jätkata.
Kahjuks pole mul aega ega piisavat skilli, selle teema endale nii sügavuti selgeks tegemiseks, et ise kompunnida kaardilugeja tööle läbi chrome. Mobiil-id ei huvita, sest see numbripõhine ja tasuline, välismaal eriti. iga logimine maksab sõnumi hinna. S6 + on piisavalt suur ekraan, et saaks asjad ära toimetatud telefonis ja ei tahaks hakata eraldi sülearvutit/Tabi soetama. Niigi on neid vidinaid juba üle pea.
_________________ Ehitus- ja remonditööd, lammutus, torud, elekter, vannitoad jms. |
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |