Pilt siis aku vastupidamisest ka. 4g ja Wifi pidevalt sees ja kasutasin päev läbi _________________ Kõige suurem pidur on alati ketas. Naudi inimväärset elu, osta SSD!
viimati muutis xecroy 19.01.2016 11:29:55, muudetud 1 kord
Teretere. Mõtlesin, et viskaks ka oma Motorola XT910 kappi ja võtaks hiinaka ligi. Valimine käib mul enamast välimuse järgi. Sõelal on:
OnePlus X
BLUBOO Xtouch
OnePlus X on 2 korda kallim aga räägitakse, et ülihea.
Kas kellelgi on eestis kogemust selle blubooga _________________ Lexuse summutist tuleb vaid lilleõisi ja ükssarvepeeru - HV foorum M: E36 varuosad
mTim, bluboo'l on kõik eesti sagedused olemas. ja kurja, see tagumine külg on asjal ikka ilus...
EDIT: GsmArena järgi on OnePlus X'il ka vist ikka kõik sagedused olemas... Seega bluboo puhul on boonuseks aku ja tagakaas, OnePlus'i puhul amoled ekraan vast. Muu reaalselt ilmselt väga rolli ei mängi. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
Hetkel paiknen teadmata aja Aasias ja oleks hädasti vaja hea hinna ja kvaliteedi suhtega DUAL sim telefoni.
Mõistlikud specid ja võimalikult palju sagedusi tuleb kasuks.
Meizu m2? (note jääb minuarust natuke suureks, labidat ei taha)
Või midagi muud, veel parema hinnaga?
Teretere. Mõtlesin, et viskaks ka oma Motorola XT910 kappi ja võtaks hiinaka ligi. Valimine käib mul enamast välimuse järgi. Sõelal on:
OnePlus X
BLUBOO Xtouch
OnePlus X on 2 korda kallim aga räägitakse, et ülihea.
Kas kellelgi on eestis kogemust selle blubooga
Maitse üle ei vaielda, ei oma kogemust aga olen mõlema kohta lugenud. OPX eeliseks on muidugi nn valge kiibistik, suur community, ametlik foorum ja fakt, et see on nende ainus 5" telefon, st nad peavad seda hästi tegema. Puuduseks on hind (eilsest küll nad vähendasid saatmiskulusid http://www.gsmarena.com/free_shipping_on_all_oneplus_orders_above_100_from_now_on-blog-16139.php aga ikka hiinaka kohta kallis) ülilibe korpus ja väga õrn kooslus ning vahetamatu aku, NFC ja dual sim + sd kaardi puudus. Suppordi kohta on arvamusi servast serva, tundub, et viimasel ajal on see paranenud.
Bluboo on uus tulija aga teeb juba, nagu enamus hiinakaid, kõik valesti. Avaldab telefoni ühtede ja lõpuks hilinemisega toodab teiste andmetega. Uuendusi tuleb vähe ja aur läheb uue telefoni reklaamimisele. Foorum puudub, FB lehel tehnistele küsimustele kas ei vastata, või vastatatakse valesti. Xtouch kohta loe XDA foorumist, seal on päris pikk saaga, peamised hädad on softiga seotud, lisaks väljaturritav sim kaardi pesa. Ka 3D printeriga tehtud tagakaas on väga kergesti kriimustav.
Aga ma veel natuke jälgin Bluboo tegemisi. X9 -t juba näidatakse ja Picasso järgmisel kuul tulekul.
Delta, tomz, oman, ja tegin ka HVsse väikese ülevaate.
Tänaseks üsna roogitav räim, ekraan on nagu mainitud ikkagi kehv, nagu odaval läpakal, kui suht otse ei jälgi, siis kaotad pildis.
Ei leia üles. Linki? _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.
lightbluefox, ah, pagan. Sain kuidagi aru, et bluboo'st on sul ülevaade tehtud. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Pilt siis aku vastupidamisest ka. 4g ja Wifi pidevalt sees ja kasutasin päev läbi
Kasutasid päev läbi, aga enamus tarbimisest on stand-by asendis olles? _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Pilt siis aku vastupidamisest ka. 4g ja Wifi pidevalt sees ja kasutasin päev läbi
Kasutasid päev läbi, aga enamus tarbimisest on stand-by asendis olles?
Tuleb nii välja. 2 tundi netis brausimist 3% ja 2 tundi Kuku kuulamist 2 %. _________________ Kõige suurem pidur on alati ketas. Naudi inimväärset elu, osta SSD!
Delta, tomz, oman, ja tegin ka HVsse väikese ülevaate.
Tänaseks üsna roogitav räim, ekraan on nagu mainitud ikkagi kehv, nagu odaval läpakal, kui suht otse ei jälgi, siis kaotad pildis.
Ma küll nii kergekäeliselt "listist maha ei tõmbaks". Pole sellel Meizu M2-l küll häda miskit, mu meelest pigem üks asisemaid 5-tolliseid telefone antud hinnakategoorias. Mine kasvõi Tallinnas poodi (Kännukas) laivis antud riista kaema, et tegelikult on aparaat täitsa okei - oma silm ja kompamiselund on kunnid.
Mine kännukasse ja vaata ise, ehk olen ma super amolediga ära hellitatud (sel pole reaalselt vahet mis nurga all vaatad), aga nt mängides tumedates toonides mänge, peab ekraani ikka üsna otse hoidma, muidu läheb pildis palju kaduma, iseenesest on pilt ikkagi terav ja kui otse vaatad, pole eriti kobiseda midagi, youtube ka videosid täis.
Ostsin õele Meizu M2 ning 100€ hinda arvestades on ta ikka päris püss aparaat. Ma küll ei ütleks, et ta kehv on, ekraan on täiesti okei ja kiiruse poole pealt ka igapäevategevusteks piisav. _________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs
lightbluefox, proovin, vaatan, palju see oukitel hiinlastega lobiseb.
Nüüd juba ~3 päeva peal olnud ja siiani väga positiivne. Oukitel K4000 ei paista üldse lobisevat rohkem, kui ainult ise oma äppidega tahad. Ei midagi hiinakeelset, ei mingeid kahtlaseid ip'sid.
Natuke aega lasen veel asjal peal olla, aga kui olen veendunud, siis niisama tulemüüril otseselt vajadust ei näe. Aga sellise info saamiseks väga hea ettevõtmine. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Ma hoidsin oma Leagool ka seda peal. Ega aru eriti ei saanud sellest lobisemisest Mingit hiinakkeelset jura ei täheldanud, ühe mängu avastasin, mille nüüd siis kinni keerasin. Samas võttis see tulemüür mu neti kiiruse maha. Peale uninstalli kiirus laes jälle
Millised on kahtlased IP adred?
raatz, ilmselt jah, kuna kogu liiklus vist suunatakse läbi lokaalse vpn'i, mida siis tekitab see tulemüür ise. (ehk sinu enda telefon)
IP aadresside osas olen lihtsalt otsinud konkreetseid ip'sid, mis olen näinud ja vaadanud, mis maa omad on. Hiinlasi pole veel näinud mitte üht. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Rix, Oukitel K4000 on telefoniks. Jätkuvalt ideaalne telefon.
Kaua omanud oled? Et kui siin võrrelda mõne teisega (nt Meizu MX5), millel 1+GHz kaheksatuumaline ja/või 3GB mälu, kas aja jooksul kätte kärbuma ei hakka? Ja kas ekraan tõesti nõnna tugev nagu videos näidatud?
Üldisem küsimus: kuidas neil hiinakatel ekraanidega on? Et kui peaks purunema, kui lihtsalt vahetatav on?
Rix, oma 2 kuud hakkab täis saama ja kui elu rahulikumaks läheb, kavatsen siia foorumisse vähe pikema ülevaate ka kirjutada.
Kusjuures väga kummaliselt väga kiire on telefon. Mitte grammigi ei lag'i ega muud taolist. Mu eelmine Elephone P5000 oma eelmise generatsiooni 8-tuumalisega uimas ikka korralikult kohati. Selle telefoniga aga töötab kõik siidi.
Ma olen demomise mõttes ekraaniga üpris kenasti tagunud vastu laua nurga tippu, ei juhtu temaga midagi. Pole kõige väiksematki kriimu ekraanil. Algselt oli kile ka peal tehase poolt, aga see sai sellise demo käigus suht kohe surma.
Selle telefoni kõige nõrgem koht on tagakorpus.
EDIT: Kolleeg oli ka mu oukitel'ist vaimustuses ja sai täna sama telefoni kätte.
Muu hulgas sai proovitud ka HotKnot featuuri siis kahe telefoni vahel. Töötab ülihästi ja mingi "black magic" on ka.
Sai saadetud ühest telefonist teise 200mb audiofail. Kui hotknot'iga telefonid üksteist ära nägid, siis peale seda polnud telefone koos enam vaja hoida ja andmed liikusid... ja seda samal ajal, kui mõlemad telefonid olid airplane mode'is. "black magic" _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Kusjuures väga kummaliselt väga kiire on telefon. Mitte grammigi ei lag'i ega muud taolist. Mu eelmine Elephone P5000 oma eelmise generatsiooni 8-tuumalisega uimas ikka korralikult kohati. Selle telefoniga aga töötab kõik siidi.
Muidu hea telefon tundub, kui vaid neid staatilisi nuppe poleks, seosas U10 tundub parem aga jälle suurem ka. Või siis U6, kui lugemishimu suur.
ksuuk, U10 on jube suur telefon jube kehva akuga. U6'e olen vist korra isegi siin üles toonud, muidu äge, aga taas see aku teema... _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
ksuuk, U10 on jube suur telefon jube kehva akuga. U6'e olen vist korra isegi siin üles toonud, muidu äge, aga taas see aku teema... (n)
Mnjah, 5" on jah praktikas selline max kasutatav suurus, mahub veel taskusse, suuremad on naistekad, neil on käekott põhivarustuses:). Egas midagi, ootame edasi, küll kunagi ka native Google nuppudega telefone tootma hakatakse.
Tundus hea, tellisin ära...eks näis mismoodi toimetab, kui saabub.
Loodus tühja kohta ei salli! Ma jälle nii öelda "väljusin hiinakate kambast" peale Ulefone Be Touch 2 ja Elephone P7000 /juhtum pooleli veel/ kodumaale tagasi saatmist tehniliste probleemide pärast.
Liitusin hoopis Windowsi jõuguga ja muretsesin Lumia 950 Dual SIM. Backup teloks aga Mi4 LTE millega olen kohe "sigarahul"
Aga ei saa salata, oli vägagi õpetlik kogemus ja foorumit loen ka edaspidi suure huviga!
meesmetsast, väga viisakas pill tundub olevat. Hoia meid siis kursis, kuidas on ja mida teeb. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Huvitav on see, et igale poole hiinakatesse topitakse niinimetatud kvaliteetsete tootjate SONY jne suuuuuure mAh akusid ja rõhutatakse alati, et tegemist on selle firma akuga. Aga nood samad kvaliteetsed tootjad, ise siiamaani ei pane omale üle 3000mAh akusid. Ei tea kuhu see koer maetud on ? _________________ 58017968
l2bukast, õhuke telefon müüb paremini, mis muud. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Aku osas on vastuolu juba sees, sealt lingilt aku kohta:
SONY 6050mAh Lithium-ion Polymer Battery
On kaks varianti, kas Li-ioon või Li- polymer, mõlemat korraga ei saa kuidagi olla. _________________ www.akud24.ee/ Sülearvuti akud korralike elementidega ja sülearvuti laadijad. Palju originaal akusid ja laadijaid kohe laos.
[...]A lithium polymer battery, or more correctly lithium-ion polymer battery[...]
ok, paistab nii olevat küll jah, minu viga
Aga ikkagi, tegeledes läpakate akudega, ka li-polymer akudega ,siis sellise mahuga aku on juba poole läpaka põhja suurune.
Kuidas selline telefoni ära mahub, ei ole usutav see info. Googlest ka vaatasin, sony ise paneb kõige suurema 3040mAh, 6000 ja 6050 kõik enamvähem tundmatud firmad _________________ www.akud24.ee/ Sülearvuti akud korralike elementidega ja sülearvuti laadijad. Palju originaal akusid ja laadijaid kohe laos.
tiit26, läpakate puhul räägime enamasti mitme-elemendilistest moodulitest. Telefonis on vaid 1x3.6V moodul.
Olen omanud Elephone P5000, kus oli 5350mah aku. Taga korpuse lahti võtsid, siis ega seal palju millelegi muule ruumi ei olnud, kui vaid akule. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Palju nedest LTE sagedustest sõltub? Vaatan, et Meizu ja Xiaomi ei toeta Eestis kasutatavat FDD 800Mhz (Band 20). Kas ilma selleta on väljaspool Tallinnat üldse midagi teha? _________________ Kõige suurem pidur on alati ketas. Naudi inimväärset elu, osta SSD!
xecroy, ikka on. Kui ülejäänud kahelt sageduselt sa isegi 4g'd kätte ei saa, siis ilmselt saad kenasti 3g's istuda, kui vaja netist tsekkida, kas metsa all leitud seen on söödav. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Huvitav, kas kusagil on ka mingi kaart kust näeb mis sagedusega saatjad kus on? _________________ Kõige suurem pidur on alati ketas. Naudi inimväärset elu, osta SSD!
tiit26, läpakate puhul räägime enamasti mitme-elemendilistest moodulitest. Telefonis on vaid 1x3.6V moodul.
Olen omanud Elephone P5000, kus oli 5350mah aku. Taga korpuse lahti võtsid, siis ega seal palju millelegi muule ruumi ei olnud, kui vaid akule.
Nojah, ei tasu mul ikka tarka mängida , suutsin unustada jah ,et voldid ja elementide arv on ka oluline _________________ www.akud24.ee/ Sülearvuti akud korralike elementidega ja sülearvuti laadijad. Palju originaal akusid ja laadijaid kohe laos.
Hakkas silma, et siin mõnel veel Doogee F5. Kuidas teil see sõrmejäljelugeja funktsioneerib? Mul poisi omal nagu kusiselt toimetab. Vajub nagu ära nii öelda. Tegin tehaseseseadete taastamise, siis mõnda aega jälle töötab ja vajub jälle mingi aja pärast ära. Tarkvarauuendust pakkus ka äsja, sai tehtud lootuses, et asi paraneb, aga ei midagi. Pole tegelikult selle lugejaga nii suur valu ka, aga kui ta küljes, siis võiks nagu toimida ka. Äkki seadetest mingeid tsikiprikisi tuleb spetsiaalselt teha?
DealExtreme EU Directist on keegi tellinud? Väidetavalt peaks 7-9 päevaga kohale jõudma, isegi kui Ship From on HK Warehouse (Hong Kong ilmselt?!). Ei tea, kas reaalselt tuleb ka nii kiiresti?
Tellin sealt pidevalt. Vastuseks on nii ja naa Vahest üllatavad, vahest jääb venima. Plussiks on muidugi tollivaba tsoon.
Ja enda telefonist... Leagoo Elite1.
Panin nüüd tähele, et cleanmaster tõmbab ka interneti kiiruse alla. Seega ajakirjanduses haibitud äpp muutus minu telefonis täielikult kräpiks
MediaTek has officially confirmed the existence of a software bug that has put several Android devices running the company's chipsets at risk. The chip-maker says the issue in question only affects Android 4.4 KitKat devices.
First reported by security researcher Justin Case earlier this month, the bug could potentially allow an attacker to enable root access on a vulnerable device. "Root user could do many things, such as access data normally protected from the user/ other apps, or brick the phone, or spy on the user, monitor communications etc," Case said.
For its part, MediaTek explained that the vulnerability stems from a debug feature that the chip-maker said smartphone manufacturers should have disabled before shipping the devices.
"We are aware of this issue and it has been reviewed by MediaTek's security team. It was mainly found in devices running Android 4.4 KitKat, due to a de-bug feature created for telecommunication inter-operability testing in China," a MediaTek spokesperson said.
"After testing, phone manufacturers should disable the de-bug feature before shipping smartphones. However, after investigation, we found that a few phone manufacturers didn't disable the feature, resulting in this potential security issue."
MediaTek, however, didn't provide anymore details, just saying that the issue affects "a portion of devices" from "certain manufacturers," and adding that it has alerted all manufacturers about the feature.
sooty, õnneks puudutab see väga konkreetset chipset'i/androidi versiooni, ei puuduta kõiki neid seadmeid, vaid ainult mõnesid, ning avaldab mõju pea-asjalikult ainult siis, kui kasutad peale google play veel mingeid allikaid äppide hankimiseks. _________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.