kindlustusest. numbrita kümpa kallim aga nii ei saa poliisi sõlmida ja swed tegi tõesti üllatuse pakkudes iizi soodsaimast veel omakorda kaks eurot odavamalt. _________________
Isegi väiksed kohad panevad juba obd juhtme külge. Kuuldavasti läheb see kohustuslikuks.
Dpf ja egr maha võetuna on tavaliselt ka võimsust suurendatud. Heitgaasid lahevad veidi metsa. _________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"?
Isegi väiksed kohad panevad juba obd juhtme külge. Kuuldavasti läheb see kohustuslikuks.
Dpf ja egr maha võetuna on tavaliselt ka võimsust suurendatud. Heitgaasid lahevad veidi metsa.
See EGR teema on ka selline nali - ka 380K sõitnud autol oli see täiesti korras. Ok Japs, aga räägiti ka miljonist jamast (mul 0 probleemi sellega, kuigi tellisin selle sulgemise kiti...9.- )
Pigem loobitakse välja kui keegi tuunima hakanud või hakkavad tõsisemalt.
Mul oli avastus, et 110kW VAG on ilma adblueta.
Otsasõidu vältija on küll edev asi... hullem kui sõiduõpetaja närvidelt
Teise generatsiooni lexus on hea auto. Kui kavatsed enamasti linnas sõita siis Is250! Kui Väga palju maanteed, siis on Is220d variant.
Mis maanteel viga on ? just tulin tln-trt, keskmine kulu 6,6 sajale, väljas 15 kraadi külma. Palju diizl võitu annaks, liiter-poolteist.
Diisel vs maantee vs linn teemaga on see, et tuleb lihtsalt aru saada, millal dpf põletab ja mitte protsessi katkestada. Lisaks tuleb autole kasvõi kord nädalas anda võimalus mootor korralikult soojaks minna, et dpf üldse saaks põletust alustada. Tundub vastiku kohustusena auto ees, aga kui vähegi normaalselt (loe: keskmiselt ehk linn ja vahel maantee sõidad) ei pea selle pärast muretsema. Paraku suurem osa diisli omanikke ei tea seda (samas ei peagi teadma, sest reeglina ainuke info selle kohta on 1-2l kõrgem kütusekulu põletuse vältel).
Long story short: Kui tõesti igapäevane läbisõit on 2-3km linnas foori alt foori alla ja muul ajal pikemaid sõite ei toimu, siis võivad tõesti jamad tekkida ja tasuks eelistada bensukat. Aga hirmujutt, et diisel ja linn tähendab kohe hukatust on nonsenss.
Põletab ka linnas...Tallinnas väga ok - seal saad rohelise lainena sõita päeval 10km.
Tartus nende lollakate ringite tõttu tüütum, aga ka siin läheb tööle. Küll on jutt õige, et see võib juhtuda kodukse ees - Passatiga läksin siis kohe ehituspoodi (+5km ja selle ajaga põletas ära), ju naine soovis, et remonti edasi teeks
Samas saab sellest põletuse algusest alati aru, kui sõidad raskema jalaga - töristajad muidugi ei saa.
Kui oled raskema jalag, siis ta ei teegi ju seda spetsjomm põletust kuna asi toimib loomulikul teel
Teeb ikka, kütust antakse rohkem. liigub paremini ja selle järgi saad aru. Küll ei viska seda penskarite tulukest st. visuaalset seda ei näe.
Tuluke on tegelikult vale stiili tulemus...need võivad pigem bensuka osta.
Oisu. kirjutas:
Super AMOLED kirjutas:
Kui oled raskema jalag, siis ta ei teegi ju seda spetsjomm põletust kuna asi toimib loomulikul teel
Diislivendade autu ju tuksu kohapeal alat, poe ukse ees, tanklas jne.
Ehk -30-ga. Eilne -24 ei sunni küll seda tegema, eelsüüde kustus 1-2 sekiga
viimati muutis Magic 23.01.2016 10:36:42, muudetud 2 korda
Long story short: Kui tõesti igapäevane läbisõit on 2-3km linnas foori alt foori alla ja muul ajal pikemaid sõite ei toimu, siis võivad tõesti jamad tekkida ja tasuks eelistada bensukat. Aga hirmujutt, et diisel ja linn tähendab kohe hukatust on nonsenss.
ma olen juba ammu aru saanud ja arvan, et linnasõiduks on ideaalne elektriauto. ka saastab linnaõhku vähem..ning mõnusam sõita! lased 1 (ühe) käiguga kogu aeg, tihti pole isegi pidurit vaja kasutada..
Diisel vs maantee vs linn teemaga on see, et tuleb lihtsalt aru saada, millal dpf põletab ja mitte protsessi katkestada.
Ma mõtlesin, et kas see paar liitrit (eur) on seda janti väärt, mis diisliga kaasneb ?
Mul nüüd neli aastat oli diizl, enne seda 15 aastat benzukad olnud, nüüd jälle. Ainuke vahe oli, et tanklas pidi musta voolikuga püstoli võtma. Muidu ikka sama, istu autosse, keera võtit ja sõida, käi korra aastas hoolduses. Kuna auto oli meie kliimasse tehtud, mitte Itaaliast või Prantsusmaalt pärit, läks ka soojaks kiiresti, tänu elektritennile hakkas pea kohe peale käivitust sooja õhku puhuma. Ühesõnaga, janti ei olnud.
Volum, kui DPF välja visata siis ÕHU saasteainete heitkogused ei vasta enam standarditele ja ülevaatusel ei läbi sa heitgaasitesti.
Katalüüsmuundur bensukate teema.
Ma ei väida, et ma autodest kõike tean, seega olete oodatud mind harima antud vallas.
Sel juhul peab sind harima. ÜV heitgaasitestist ei kontrollita DPF tööd. Selle jaoks on olemas eraldi seadeldis, kuid kuna meie riigis pole veel DPF kontrollimist ette nähtud, siis hetkel teenivad kõik need asutused kena summakese, kes pakuvad tahmafiltri eemaldust + ajust välja programmeerimine.
Kus on tulnud arusaam, et DPF mõjutab heitgaase? Katalüüsmuundur (nagu nimigi ütleb), muundab O2, NOx, HC ja CO vastavalt H2O, N2 ja CO2'ks. _________________ Tellin originaal A-varuosasi saksast. 15-70% soodsamalt kui esindustes!
Teostan diagonstikat tehasetasemel: BMW, VAG (Audi, VW, Seat, Skoda ja kaubikud), Volvo (sõiduautod), Scania - Tartus, Põlvas ja lisatasu eest Võrus.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.