Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
UB
HV Guru

|
19.01.2016 14:13:38
|
|
|
See on ikka väga hea võrdlus, kuidas igausgused kõrberiigid näevad ka rohkem kui EL liikmesriik
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
wirx
HV Guru

|
19.01.2016 14:22:17
|
|
|
USA versiooni pealt vaatasin mingi päev Topgeari, ma isegi netist tõmmates ei mäleta, et nii palju roppusi välja ütlemisi oleks olnud. Üks viimaseid osasid kus Hammond Canadas mäe otsa jäetakse.
_________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla! |
|
Kommentaarid: 80 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
19.01.2016 14:31:22
|
|
|
Kõrberiikides ei ole vast õiguseid ära müüdud.
Siin tuleb teisi üle pakkuda või paar posti tagasi viidatud tsensuuri järgi läbi mingite tiblastani/suuremate regioonide peale õigused ostnud edasimüüjate käest materjali hankida.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markokene
HV kasutaja
|
19.01.2016 18:25:00
|
|
|
Spoiler 
Keegi targem oskab aidata?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
19.01.2016 18:34:03
|
|
|
Proovi Getflixi.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
2 :: |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markokene
HV kasutaja
|
19.01.2016 18:50:42
|
|
|
anubis kirjutas: |
Proovi Getflixi. |
Ei läinud sellega ka tööle. kas toesti on neti viga siis?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
19.01.2016 18:50:52
|
|
|
Markokene kirjutas: |
Spoiler 
Keegi targem oskab aidata? |
Esiteks, mingi teise dns'i kasutamine ei muuda Smart Hubis midagi. DNS teenused ei muuda sinu asukohta kõigi asjade jaoks nagu VPN, vaid ainult nende teenuste jaoks mida sinu dns teenusepakkuja toetab.
Kas sul on viimane firmware teleris?
Ma saan aru et Sinu telerile pole Netflix äpp eesti regioonis saadaval? Kurda seda samsungile, ehk kunagi tekib.
Plaan b, muuda Smart Hubi regioon mujale (USA?). Juhend > https://support.unlocator.com/customer/portal/articles/1244700-how-to-change-region-on-a-f-series-samsung-smart-tv
Viimase tarkvaraga ei pidavat see nuppude kombinatsioon enam toimima. Kui Sul ka ei toimi, siis ptooovi samas kohas: », 2, 8, 9, « (fast forward, 2, 8, 9, rewind)
|
|
tagasi üles |
|
 |
anubis
HV Guru

|
19.01.2016 18:53:06
|
|
|
OK, nüüd sain aru, netflixi äpp puudu.
Seda ei muuda DNSi mudimisega, jep. Tuleb valida regioon kus äpp olemas ja/või paluda tootjalt tarkvarauuendust.
|
|
Kommentaarid: 326 loe/lisa |
   |
277 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markokene
HV kasutaja
|
19.01.2016 19:06:52
|
|
|
JazZ kirjutas: |
Spoiler 
Esiteks, mingi teise dns'i kasutamine ei muuda Smart Hubis midagi. DNS teenused ei muuda sinu asukohta kõigi asjade jaoks nagu VPN, vaid ainult nende teenuste jaoks mida sinu dns teenusepakkuja toetab.
Ma saan aru et Sinu telerile pole Netflix äpp eesti regioonis saadaval? Kurda seda samsungile, ehk kunagi tekib.
Plaan b, muuda Smart Hubi regioon mujale (USA?). Juhend > https://support.unlocator.com/customer/portal/articles/1244700-how-to-change-region-on-a-f-series-samsung-smart-tv
Viimase tarkvaraga ei pidavat see nuppude kombinatsioon enam toimima. Kui Sul ka ei toimi, siis ptooovi samas kohas: », 2, 8, 9, « (fast forward, 2, 8, 9, rewind) |
Tänud ;D Sain ka siis tööle
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
kermu
HV kasutaja
|
19.01.2016 19:18:28
|
|
|
Mul sama viisor (mõni toll väiksem), regiooni muutes app tuleb, sisse logib ka veel, aga saateid ei taha mängida (ei toeta device). Sul mängib ilusti ?
Spoiler 
Viimase tarkvaraga ei pidavat see nuppude kombinatsioon enam toimima. Kui Sul ka ei toimi, siis ptooovi samas kohas: », 2, 8, 9, « (fast forward, 2, 8, 9, rewind) |
Tänud ;D Sain ka siis tööle  |
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
36 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markokene
HV kasutaja
|
19.01.2016 19:20:50
|
|
|
kermu kirjutas: |
Mul sama viisor (mõni toll väiksem), regiooni muutes app tuleb, sisse logib ka veel, aga saateid ei taha mängida (ei toeta device). Sul mängib ilusti ?
Spoiler 
Tänud ;D Sain ka siis tööle  |
|
Kusjuures ei saa ka mängima. Ütleb samuti, et ei toeta. Äkki peaks kirja saatma samsungile? Suhteliselt uus telekas võinii.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
19.01.2016 23:26:47
|
|
|
Mis see täpne error on ja paluks inglise keele peale telekas panna enne. Siis ehk leiab lahenduse... Mina pole sellist errorit veel näinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Markokene
HV kasutaja
|
20.01.2016 01:51:05
|
|
|
Võtsin Netflixiga ühendust seoses selle not supported devicega. Nemad ütlesid, et uusi device lisatakse, aga ma peaksin ka Samsungiga kontakteeruma. Ajasid mingit 4k jama ka, aga ei viitsinud süveneda.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karl434
HV vaatleja
|
20.01.2016 10:28:01
|
|
|
Tahtsin ka Netflixi rakendust endale televiisorisse juba siis siis kui Netflix välja tuli. Otsisin, aga ei midagi. Ja siis otsustasin Samsungiga kontakteeruda. Lõpuks helistas lausa Samsung Eesti mingisugune tähtis nina ja ütles, et sellel mudelil polegi, mis mul on, aga selle sama teleka teistel suurustel on olemas. Eks ma siis pean ootama, kuni konkreetselt minu 48"-le ka rakendus tuleb.
|
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
20.01.2016 11:11:36
|
|
|
Kas täna öösel on Netflix või Google mingi käkiga hakkama saanud? Võtsin eile õhtul ühe smartdnsi triali ja suunasin ruuteris kogu DNS liikluse sealt käima. Eile õhtul töötas kõik nagu kulda (nii arvutis kui chromecastiga). Täna näen US sisu nii arvutite kui nutiseadmetega, aga castides tekib mingi viga.
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
20.01.2016 12:37:49
|
|
|
MaXakas kirjutas: |
Kas täna öösel on Netflix või Google mingi käkiga hakkama saanud? Võtsin eile õhtul ühe smartdnsi triali ja suunasin ruuteris kogu DNS liikluse sealt käima. Eile õhtul töötas kõik nagu kulda (nii arvutis kui chromecastiga). Täna näen US sisu nii arvutite kui nutiseadmetega, aga castides tekib mingi viga. |
"We're Having Trouble Playing This Title Right Now."? Mul selline error chromecastiga. Keegi eesti sisu näeb chromecastiga?
|
|
tagasi üles |
|
 |
MaXakas
Kreisi kasutaja

|
20.01.2016 12:57:15
|
|
|
JazZ, mul see error siis, kui üritan ruuteris oleva DNS hackiga US sisu chromecasti saata. Samal ajal eestis legit sisu toimib igast asendist korralikult.
Tuli üks mõte... Eile, kui kõik töötas, kahjuks ei kontrollinud, aga üks mu Chromecastidest on USAst ostetud ja hiljutise ajani oli chromecasti seadistuses riigi kood US. Tänaseks on see EE. Võibolla muutus see mul täna öösel, et enam ei toimi DNSi hack chromecasti peal.
_________________ There is no such thing as allkiri! |
|
   |
44 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
20.01.2016 13:22:02
|
|
|
MaXakas kirjutas: |
JazZ, mul see error siis, kui üritan ruuteris oleva DNS hackiga US sisu chromecasti saata. Samal ajal eestis legit sisu toimib igast asendist korralikult.
Tuli üks mõte... Eile, kui kõik töötas, kahjuks ei kontrollinud, aga üks mu Chromecastidest on USAst ostetud ja hiljutise ajani oli chromecasti seadistuses riigi kood US. Tänaseks on see EE. Võibolla muutus see mul täna öösel, et enam ei toimi DNSi hack chromecasti peal. |
Mul on chromecasti country code endiselt US. Mul on tunne et google'l on mingi jama sest chtomecasti äpp peksab ka erroreid ja ükski teine cast app ei suuda ka vigadeta midagi näidata.
Edit: mul ei toimi youtube ka enam kuskil, tundub et mingi suurem jama on. Tegin ruuteritele restardi, kasu polnud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
chesm6mmi
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
20.01.2016 14:30:50
|
|
|
Võimalik, aga hetkel tundub mulle vähe tõenäoline kui nad just ei leidnud moodust kuidas kogu DNS teenusepakkujate trafficut blokkida. Mul ei toimi Youtube ka ja seda ei tohiks DNS teenusepakkuja mõjutada, see pole toetatud kanal minu teenusepakkujal. Ja ma ei usu et Google hakkaks oma äppidesse mingit checki sisse kirjutama et Netflixi piirata.
EDIT: Kiire otsing näitab et sama errorit on nähtud ka USAs, seega paistab et kõik ei ole veel kadunud ja tegemist on Chromecasti probleemiga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
20.01.2016 15:20:45
|
|
|
Ma nägin seda errorit ühe korra eile mingit USA sisu vaadates aga see kadus sama kiiresti kui tuli, ehk siis panin seriaali uuesti käima.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
20.01.2016 16:08:59
|
|
|
Ning mõningatel juhtudel ka edukalt. Redditis on mitmeid kasutajaid, kellele Netflix tõmbas vee peale. Tundub, et tõsine katse VPN/proxy kasutajaid kottida algas in earnest.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
JazZ
HV kasutaja
|
20.01.2016 16:55:19
|
|
|
Scart kirjutas: |
Ning mõningatel juhtudel ka edukalt. Redditis on mitmeid kasutajaid, kellele Netflix tõmbas vee peale. Tundub, et tõsine katse VPN/proxy kasutajaid kottida algas in earnest. |
Kusjuures paistab et Chromecasti Netflix äppi on tõesti mingi check juurde pandud. Aga ma sain sellest mööda juba, nüüd vaja ainult natuke ühendusi jälgida ja leida ülesse see check... Ei taha nagu kogu oma DNS liiklust teenusepakkujale püsivalt suunata.
EDIT: Jap, ainult Google DNS'i suunamisest enam ei piisa. Aga kui kõik chromecasti DNS päringud suunata, siis toimib
iptables -t nat -A PREROUTING -i br0 -p tcp --dport 53 -s CHROMECAST_IP -j DNAT --to DNS_IP
iptables -t nat -A PREROUTING -i br0 -p udp --dport 53 -s CHROMECAST_IP -j DNAT --to DNS_IP |
|
|
tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
20.01.2016 17:21:41
|
|
|
JazZ, tead sa täpsemalt, et kuhu see Chromecast veel DNS päringuid tegema hakkas?
_________________ Experience is what you get when you don't get what you want. |
|
Kommentaarid: 168 loe/lisa |
   |
157 |
|
tagasi üles |
|
 |