Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Netflix laienes Eestisse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 33, 34, 35  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 19.01.2016 14:13:38 vasta tsitaadiga

W!ngs kirjutas:
Netflix USA vs The World: Content libraries compared
http://www.finder.com/netflix-usa-vs-world-content

Huvitav kuidas leedukatel nii suur valik on või üldse paljudel riikidel kellel seda ei eeldaks

See on ikka väga hea võrdlus, kuidas igausgused kõrberiigid näevad ka rohkem kui EL liikmesriik thumbs_down.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 19.01.2016 14:22:17 vasta tsitaadiga

USA versiooni pealt vaatasin mingi päev Topgeari, ma isegi netist tõmmates ei mäleta, et nii palju roppusi välja ütlemisi oleks olnud. Üks viimaseid osasid kus Hammond Canadas mäe otsa jäetakse.
sooty
HV veteran

sõnum 19.01.2016 14:31:22 vasta tsitaadiga

Kõrberiikides ei ole vast õiguseid ära müüdud.
Siin tuleb teisi üle pakkuda või paar posti tagasi viidatud tsensuuri järgi läbi mingite tiblastani/suuremate regioonide peale õigused ostnud edasimüüjate käest materjali hankida.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Markokene
HV kasutaja

sõnum 19.01.2016 18:25:00 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler

Keegi targem oskab aidata?
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 19.01.2016 18:34:03 vasta tsitaadiga

Proovi Getflixi.
Kommentaarid: 337 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 283
tagasi üles
Markokene
HV kasutaja

sõnum 19.01.2016 18:50:42 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Proovi Getflixi.

Ei läinud sellega ka tööle. kas toesti on neti viga siis?
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 19.01.2016 18:50:52 vasta tsitaadiga

Markokene kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Esiteks, mingi teise dns'i kasutamine ei muuda Smart Hubis midagi. DNS teenused ei muuda sinu asukohta kõigi asjade jaoks nagu VPN, vaid ainult nende teenuste jaoks mida sinu dns teenusepakkuja toetab.

Kas sul on viimane firmware teleris?
Ma saan aru et Sinu telerile pole Netflix äpp eesti regioonis saadaval? Kurda seda samsungile, ehk kunagi tekib.
Plaan b, muuda Smart Hubi regioon mujale (USA?). Juhend > https://support.unlocator.com/customer/portal/articles/1244700-how-to-change-region-on-a-f-series-samsung-smart-tv
Viimase tarkvaraga ei pidavat see nuppude kombinatsioon enam toimima. Kui Sul ka ei toimi, siis ptooovi samas kohas: », 2, 8, 9, « (fast forward, 2, 8, 9, rewind)
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 19.01.2016 18:53:06 vasta tsitaadiga

OK, nüüd sain aru, netflixi äpp puudu.

Seda ei muuda DNSi mudimisega, jep. Tuleb valida regioon kus äpp olemas ja/või paluda tootjalt tarkvarauuendust.
tagasi üles
Markokene
HV kasutaja

sõnum 19.01.2016 19:06:52 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
Markokene kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Esiteks, mingi teise dns'i kasutamine ei muuda Smart Hubis midagi. DNS teenused ei muuda sinu asukohta kõigi asjade jaoks nagu VPN, vaid ainult nende teenuste jaoks mida sinu dns teenusepakkuja toetab.

Ma saan aru et Sinu telerile pole Netflix äpp eesti regioonis saadaval? Kurda seda samsungile, ehk kunagi tekib.
Plaan b, muuda Smart Hubi regioon mujale (USA?). Juhend > https://support.unlocator.com/customer/portal/articles/1244700-how-to-change-region-on-a-f-series-samsung-smart-tv
Viimase tarkvaraga ei pidavat see nuppude kombinatsioon enam toimima. Kui Sul ka ei toimi, siis ptooovi samas kohas: », 2, 8, 9, « (fast forward, 2, 8, 9, rewind)

Tänud ;D Sain ka siis tööle icon_biggrin.gif
tagasi üles
kermu
HV kasutaja

sõnum 19.01.2016 19:18:28 vasta tsitaadiga

Mul sama viisor (mõni toll väiksem), regiooni muutes app tuleb, sisse logib ka veel, aga saateid ei taha mängida (ei toeta device). Sul mängib ilusti ?

Markokene kirjutas:
JazZ kirjutas:
Markokene kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Markokene
HV kasutaja

sõnum 19.01.2016 19:20:50 vasta tsitaadiga

kermu kirjutas:
Mul sama viisor (mõni toll väiksem), regiooni muutes app tuleb, sisse logib ka veel, aga saateid ei taha mängida (ei toeta device). Sul mängib ilusti ?

Markokene kirjutas:
JazZ kirjutas:
Markokene kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Kusjuures ei saa ka mängima. Ütleb samuti, et ei toeta. Äkki peaks kirja saatma samsungile? Suhteliselt uus telekas võinii.
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 19.01.2016 23:26:47 vasta tsitaadiga

Mis see täpne error on ja paluks inglise keele peale telekas panna enne. Siis ehk leiab lahenduse... Mina pole sellist errorit veel näinud.
tagasi üles
Markokene
HV kasutaja

sõnum 20.01.2016 01:51:05 vasta tsitaadiga

Võtsin Netflixiga ühendust seoses selle not supported devicega. Nemad ütlesid, et uusi device lisatakse, aga ma peaksin ka Samsungiga kontakteeruma. Ajasid mingit 4k jama ka, aga ei viitsinud süveneda.
tagasi üles
Karl434
HV vaatleja

sõnum 20.01.2016 10:28:01 vasta tsitaadiga

Tahtsin ka Netflixi rakendust endale televiisorisse juba siis siis kui Netflix välja tuli. Otsisin, aga ei midagi. Ja siis otsustasin Samsungiga kontakteeruda. Lõpuks helistas lausa Samsung Eesti mingisugune tähtis nina ja ütles, et sellel mudelil polegi, mis mul on, aga selle sama teleka teistel suurustel on olemas. Eks ma siis pean ootama, kuni konkreetselt minu 48"-le ka rakendus tuleb.
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 20.01.2016 11:11:36 vasta tsitaadiga

Kas täna öösel on Netflix või Google mingi käkiga hakkama saanud? Võtsin eile õhtul ühe smartdnsi triali ja suunasin ruuteris kogu DNS liikluse sealt käima. Eile õhtul töötas kõik nagu kulda (nii arvutis kui chromecastiga). Täna näen US sisu nii arvutite kui nutiseadmetega, aga castides tekib mingi viga.
JazZ
HV kasutaja

sõnum 20.01.2016 12:37:49 vasta tsitaadiga

MaXakas kirjutas:
Kas täna öösel on Netflix või Google mingi käkiga hakkama saanud? Võtsin eile õhtul ühe smartdnsi triali ja suunasin ruuteris kogu DNS liikluse sealt käima. Eile õhtul töötas kõik nagu kulda (nii arvutis kui chromecastiga). Täna näen US sisu nii arvutite kui nutiseadmetega, aga castides tekib mingi viga.

"We're Having Trouble Playing This Title Right Now."? Mul selline error chromecastiga. Keegi eesti sisu näeb chromecastiga?
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 20.01.2016 12:57:15 vasta tsitaadiga

JazZ, mul see error siis, kui üritan ruuteris oleva DNS hackiga US sisu chromecasti saata. Samal ajal eestis legit sisu toimib igast asendist korralikult.
Tuli üks mõte... Eile, kui kõik töötas, kahjuks ei kontrollinud, aga üks mu Chromecastidest on USAst ostetud ja hiljutise ajani oli chromecasti seadistuses riigi kood US. Tänaseks on see EE. Võibolla muutus see mul täna öösel, et enam ei toimi DNSi hack chromecasti peal.

JazZ
HV kasutaja

sõnum 20.01.2016 13:22:02 vasta tsitaadiga

MaXakas kirjutas:
JazZ, mul see error siis, kui üritan ruuteris oleva DNS hackiga US sisu chromecasti saata. Samal ajal eestis legit sisu toimib igast asendist korralikult.
Tuli üks mõte... Eile, kui kõik töötas, kahjuks ei kontrollinud, aga üks mu Chromecastidest on USAst ostetud ja hiljutise ajani oli chromecasti seadistuses riigi kood US. Tänaseks on see EE. Võibolla muutus see mul täna öösel, et enam ei toimi DNSi hack chromecasti peal.

Mul on chromecasti country code endiselt US. Mul on tunne et google'l on mingi jama sest chtomecasti äpp peksab ka erroreid ja ükski teine cast app ei suuda ka vigadeta midagi näidata.

Edit: mul ei toimi youtube ka enam kuskil, tundub et mingi suurem jama on. Tegin ruuteritele restardi, kasu polnud.
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 20.01.2016 13:38:44 vasta tsitaadiga

http://www.cnet.com/news/why-you-cant-have-everything-the-netflix-licensing-dilemma/

selles ei või asi olla?
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 104
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 20.01.2016 14:30:50 vasta tsitaadiga

chesm6mmi kirjutas:
http://www.cnet.com/news/why-you-cant-have-everything-the-netflix-licensing-dilemma/

selles ei või asi olla?

Võimalik, aga hetkel tundub mulle vähe tõenäoline kui nad just ei leidnud moodust kuidas kogu DNS teenusepakkujate trafficut blokkida. Mul ei toimi Youtube ka ja seda ei tohiks DNS teenusepakkuja mõjutada, see pole toetatud kanal minu teenusepakkujal. Ja ma ei usu et Google hakkaks oma äppidesse mingit checki sisse kirjutama et Netflixi piirata.

EDIT: Kiire otsing näitab et sama errorit on nähtud ka USAs, seega paistab et kõik ei ole veel kadunud ja tegemist on Chromecasti probleemiga.
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 20.01.2016 15:20:45 vasta tsitaadiga

Ma nägin seda errorit ühe korra eile mingit USA sisu vaadates aga see kadus sama kiiresti kui tuli, ehk siis panin seriaali uuesti käima.
Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 20.01.2016 15:24:38 vasta tsitaadiga

http://tehnika.postimees.ee/3475305/valismaiste-internetiteenuste-kasutamine-oli-hairitud < netflix püüab meid blokkida icon_razz.gif
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 20.01.2016 16:08:59 vasta tsitaadiga

JazZ kirjutas:
http://tehnika.postimees.ee/3475305/valismaiste-internetiteenuste-kasutamine-oli-hairitud < netflix püüab meid blokkida icon_razz.gif

Ning mõningatel juhtudel ka edukalt. Redditis on mitmeid kasutajaid, kellele Netflix tõmbas vee peale. Tundub, et tõsine katse VPN/proxy kasutajaid kottida algas in earnest.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 20.01.2016 16:55:19 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
JazZ kirjutas:

Ning mõningatel juhtudel ka edukalt. Redditis on mitmeid kasutajaid, kellele Netflix tõmbas vee peale. Tundub, et tõsine katse VPN/proxy kasutajaid kottida algas in earnest.

Kusjuures paistab et Chromecasti Netflix äppi on tõesti mingi check juurde pandud. Aga ma sain sellest mööda juba, nüüd vaja ainult natuke ühendusi jälgida ja leida ülesse see check... Ei taha nagu kogu oma DNS liiklust teenusepakkujale püsivalt suunata.

EDIT: Jap, ainult Google DNS'i suunamisest enam ei piisa. Aga kui kõik chromecasti DNS päringud suunata, siis toimib icon_smile.gif
iptables -t nat -A PREROUTING -i br0 -p tcp --dport 53 -s CHROMECAST_IP -j DNAT --to DNS_IP
iptables -t nat -A PREROUTING -i br0 -p udp --dport 53 -s CHROMECAST_IP -j DNAT --to DNS_IP
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 20.01.2016 17:21:41 vasta tsitaadiga

JazZ, tead sa täpsemalt, et kuhu see Chromecast veel DNS päringuid tegema hakkas?
JazZ
HV kasutaja

sõnum 20.01.2016 17:48:12 vasta tsitaadiga

bladerunner kirjutas:
JazZ, tead sa täpsemalt, et kuhu see Chromecast veel DNS päringuid tegema hakkas?

Ei tea, ma pole viitsinud oma võrku tagurpidi keerata et kogu liiklust logida ja sealt see ülesse otsida. Ma pole hetkel isegi 100% kindel et Chromecast selle lisa checki teeb, võimalik et selle teeb hoopis Android äpp kui castima hakkab, sest IOS äpist castides toimis ka ilma kogu DNS'i suunamata (ainult Google DNS oli suunatud, nagu varem).
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 20.01.2016 17:50:19 vasta tsitaadiga

Androidi äpiga oli eile õhtul mingi nahk, ma ei jõudnud võrgutasemel uurida aga tundub, et mingi lisacheck oli sisselülitatud.

USA regiooni peale viskas teate, et kellaaeg on vale.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 20.01.2016 19:07:22 vasta tsitaadiga

Endale tulistavad jalga ainult selle content blocki enforcimisega. Subscribimisest loobusin tänasest ei hakka kohe kindlasti pikendama. Valik on lihtsalt naeruväärne Eestis...
tagasi üles
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 20.01.2016 19:40:57 vasta tsitaadiga

Kusagil oli kirjas, et nad nüüd maailma turule tulid ja päris palju potentsiaalseid ostjaid tuli lisaks tänu sellele. Samas unustavad nad selle ära, et hetkel omavad nad palju-palju kliente, keda näevad USA-s paiknevat, kuigi tegelikuses on üle maailma laiali. Aga noh mis teha, kui filmi tootja seda nõuab ning ähvardab vastasel juhul filme mitte enam anda näitamiseks. Ahnus, ahnus, ahnus on asja nimeks, õnneks jääb piratebay alles kui tõesti DNS-i häkk ära kaob.
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 20.01.2016 20:05:33 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Endale tulistavad jalga ainult selle content blocki enforcimisega. Subscribimisest loobusin tänasest ei hakka kohe kindlasti pikendama. Valik on lihtsalt naeruväärne Eestis...

Sama siin. Kuuenda veebruarini lasevad veel vaadata... aga ega ma väga ei viitsi.
Kommentaarid: 94 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 81
tagasi üles
softis
HV Guru
softis

sõnum 20.01.2016 20:12:15 vasta tsitaadiga

wirx kirjutas:
Kusagil oli kirjas, et nad nüüd maailma turule tulid ja päris palju potentsiaalseid ostjaid tuli lisaks tänu sellele. Samas unustavad nad selle ära, et hetkel omavad nad palju-palju kliente, keda näevad USA-s paiknevat, kuigi tegelikuses on üle maailma laiali.

Tegelikult on isegi Põhja-Ameerikas piisavalt inimesi, kes põhimõtteliselt osa liiklust läbi VPNi saadavad, kasvõi ISP huiamise vastase meetmena.
Küll nad siis mõistavad kui kliente kaotama hakkavad.

JazZ
HV kasutaja

sõnum 20.01.2016 20:54:41 vasta tsitaadiga

Netflixi pressiteade ei maininud üldse VPN'i, kõik uudisteportaalid millegi pärast mõtlesid selle ise sinna juurde. Ma usun et VPNi vastu pole neil suurt midagi teha.
Paistab et tegelevad DNSidega ja ilmselt saavutavad ka mingi edu. Samas ma ei usu et siin foorumis kellelgi midagi selle tõttu nägemata jääb, õige ruuteri tarkvaraga saab seda ju suunata. Samas masse võibolla piirab natuke ja kõik ongi õnnelikud
tagasi üles
hobihall
Kreisi kasutaja

sõnum 20.01.2016 21:15:49 vasta tsitaadiga

JazZ, seal kirjutab, et mõned VPN-id on juba blockitud, teised kavatsevad vastumeetmeid kasutada https://torrentfreak.com/vpn-providers-condemn-netflix-blocking-crackdown-160118/
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 20.01.2016 21:22:12 vasta tsitaadiga

Mida nad blokkima hakkavad? Teadaolevaid VPNi endpointe? They are fighting losing battle here. Võtan suvalise VPSi USAs ja panen sinna oma VPNi servu püsti. How 'bout that? Hakkavad kõiki teadaolevaid serverikeskuste IP vahemikke blokkima? Lubage naerda beer_yum.gif
bladerunner
HV Guru

sõnum 20.01.2016 22:26:17 vasta tsitaadiga

MaXakas, aga why not? Ega Netflix ise neid liste halda, selleks on omad firmad kelle äriks see on.
Loomulikult on see selline pidev kassi-hiire mänga, meenutab aega kui SAT-i kaartide võtmeid pidevalt uuendada tuli.
Mingil seltskonnal viskab lõpuks üle pidev keberniit ja loobuvad. Samas on kindlasti ka kari entusiaste kes nui neljaks läbi pugeda üritavad.

wirx
HV Guru
wirx

sõnum 21.01.2016 01:15:50 vasta tsitaadiga

OT: kuid sati võtmete avamiseks on hetkel mitmeid tasulist teenust pakkuvaid saite, samamoodi nagu on ka VPN-i omasid. Mingi aeg tehti korraliku DDOS rünnet SAT-i jagavate serverite vastu, see lahendati ära sellega, et enam ei pöördu mitte IP poole vaid nime poole ala sat.code.com ja kui lastakse üks IP maha, hüppab kohe teine asemele. Viimasel ajal toiminud nagu kellavärk. Samas SAT-i püstiajamine on 1001x keerukam ülesanne, kui Netflixi jaoks DNS-i tekitamine ja eks suur mass kaob küljest ära, kui DNS-i trikk lihtsalt enam ei toimi.
Markokene
HV kasutaja

sõnum 21.01.2016 23:56:26 vasta tsitaadiga

Nad saavad ju need suuremad VPN teenused ära blockida. See ju kah midagi
tagasi üles
JazZ
HV kasutaja

sõnum 22.01.2016 12:15:04 vasta tsitaadiga

Markokene kirjutas:
Nad saavad ju need suuremad VPN teenused ära blockida. See ju kah midagi

Kuidas? DNS teenusepakkujad vahetavad küll välja paistvaid IP aadresse tihemini kui sokke. VPN'i pole ma ammu kasutanud, ei tea kuidas neil on.
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 22.01.2016 12:16:41 vasta tsitaadiga

Jah, keeruliseks läheb elu Netflixi suppordil, kui nad näiteks Amazoni vms teenusepakkuja ip range blokivad.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 22.01.2016 14:31:43 vasta tsitaadiga

Kokkuvõttes, kui endiselt ilma trikitamata vahtida ei saa, siis pole mingit põhjust, miks torrentist loobuda. icon_rolleyes.gif
wirx
HV Guru
wirx

sõnum 22.01.2016 15:12:54 vasta tsitaadiga

http://tehnika.postimees.ee/3478517/netflix-kulvas-geopetturid-ule-esimese-kuulirahega

Asjatundjate hinnangul tuvastab Netflix VPN-id ja proxyd lihtsalt teenusepakkujate IP-aadressi järgi ja lisab need mustadesse nimekirjadesse. Nende tarkvarade tööpõhimõte seisneb nimelt selles, et inimesed kasutavad teenuseid läbi teistes riikides asuvate arvutite.
TorGuardi nimeline VPN teatas seepeale, et Netflixi võitlus on mõttetu, kuna serverite ja arvutite IP-aadressi vahetamine on lihtsaimast lihtsam ning seda ka vajadusel tehakse.
On arvatud, et Netflix alustas geopetturite vastu võitlust eesmärgiga näidata sisutootjatele vähemalt oma tahet pettustega võidelda ja mitte saada süüdistusi autoriõiguste rikkumises.

tomm2n
Kreisi kasutaja
tomm2n

sõnum 22.01.2016 15:45:00 vasta tsitaadiga

tsitaat:

On arvatud, et Netflix alustas geopetturite vastu võitlust eesmärgiga näidata sisutootjatele vähemalt oma tahet pettustega võidelda ja mitte saada süüdistusi autoriõiguste rikkumises.

Arvatavasti see nii ongi. Nad on vähemalt sunnitud näitama, et asjaga tegeletakse.
Kommentaarid: 159 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 22.01.2016 16:26:10 vasta tsitaadiga

... geopettur või geomaffia, oleneb puhtalt, kust otsast vaadata icon_lol.gif
Oliverk
HV veteran

sõnum 23.01.2016 23:25:30 vasta tsitaadiga

Kas see tvunblock töötab hetkel või mitte? Panin prooviks täna triali peale ja pärast DNS lisamist telekale appi sisse ei saa. Ilma töötab.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 24.01.2016 10:39:11 vasta tsitaadiga

Mul telekas lubab ühte dnsi aint kirjutada. Seal lehel üks ei toimind ja teine toimis. Nad andsid twatteris teada et flix vist üritab neid blokkida. Hetkel töötab mul nii et sisu näen, vaatama hakkan siis jääb 25% peale toppama. Tavaliselt pole laadimist nähagi peaaegu. Siis restartin äppi paar korda ja toimib jälle. Tvunblock otsib lahendust.
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 24.01.2016 12:46:03 vasta tsitaadiga

Kes kanal2 reklaame ja SD pilti ei tahtnud, siis Okkupert on Netflix US pealt vaadatav!bounce.gif

Võib juhtuda, et need pisemad hakkavad nüüd ära kaduma? Üks, kelle trialit kunagi ammu proovitud sai, pommitab mind lifetime soodus% pakkumisega -- kui ostan 2 aastat ette ära.
Unlocator jt suuremad ehk jäävad võitluses peale.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
linni
HV kasutaja

sõnum 24.01.2016 13:02:50 vasta tsitaadiga

Oliverk kirjutas:
Kas see tvunblock töötab hetkel või mitte? Panin prooviks täna triali peale ja pärast DNS lisamist telekale appi sisse ei saa. Ilma töötab.

Äpi avab ja sisu tuleb ette. Vaadata pole proovinud, aga küllap toimib.

RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 24.01.2016 13:58:38 vasta tsitaadiga

Hetkel mul ka toimis.
tagasi üles
Max Powers

sõnum 24.01.2016 13:59:29 vasta tsitaadiga

Oliverk kirjutas:

Töötas küll. Sama aadressi pealt peab nende veebi ka külastama
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
warwas
HV Guru
warwas

sõnum 24.01.2016 14:54:35 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
Oliverk kirjutas:

Töötas küll. Sama aadressi pealt peab nende veebi ka külastama

Pole isegi lehte reaalselt külastada vaja ju.
Neil on ju lehel isegi URL ära toodud, mida võib curl'iga perioodiliselt avada. Teed ühe scheduled task'i (või cron'i töö), mis näiteks korra nädalas toimetab ja elu on lill.
Kommentaarid: 247 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 224
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Eesti IT ja tehnikaalased uudised »  Netflix laienes Eestisse mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 33, 34, 35  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.