Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 478, 479, 480  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Stabby
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 07.01.2016 20:50:13 vasta tsitaadiga

Stabby kirjutas:
Stabby kirjutas:
sain teada et aasta lõpuks võib oodata 40/10 ühendust lõpuks, 12/1 asemele
raske küll uskuda aga nii elionist öeldi icon_eek.gif thumbs_up.gif
(tallinna kesklinn)

Olin liiga optimistlik icon_lol.gif

Sain nädal tagasi klienditeenindusest teada, et klienditeenindaja ei tea midagi sellest tehniku antud lubadusest. Ehk tehnik lubas mitmed-mitmed kuud tagasi, et veel vana-aasta lõpuks saab 12/1-st kiirema interneti (mis jäi tulemata). Klienditeenindaja selle lubaduse kohta küll kommenteerida ei teadnud, ainult oskas öelda, et vist midagi on sellesse (2016) aastasse plaanitud, lubas uurida...

Minu arvates väga veider, et sellised vasturääkivused on klienditeeninduse ja tehniku jutus.
Muidugi nädal on sellest klienditeeninduse jutust möödas, eks ei teagi nüüd mis jutuga alustama jälle peaks.
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

sõnum 07.01.2016 20:55:32 vasta tsitaadiga

Stabby kirjutas:
Stabby kirjutas:
Stabby kirjutas:
sain teada et aasta lõpuks võib oodata 40/10 ühendust lõpuks, 12/1 asemele
raske küll uskuda aga nii elionist öeldi icon_eek.gif thumbs_up.gif
(tallinna kesklinn)

Olin liiga optimistlik icon_lol.gif

Sain nädal tagasi klienditeenindusest teada, et klienditeenindaja ei tea midagi sellest tehniku antud lubadusest. Ehk tehnik lubas mitmed-mitmed kuud tagasi, et veel vana-aasta lõpuks saab 12/1-st kiirema interneti (mis jäi tulemata). Klienditeenindaja selle lubaduse kohta küll kommenteerida ei teadnud, ainult oskas öelda, et vist midagi on sellesse (2016) aastasse plaanitud, lubas uurida...

Minu arvates väga veider, et sellised vasturääkivused on klienditeeninduse ja tehniku jutus.
Muidugi nädal on sellest klienditeeninduse jutust möödas, eks ei teagi nüüd mis jutuga alustama jälle peaks.

PS.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
miq1988
Kreisi kasutaja
miq1988

sõnum 08.01.2016 02:14:32 vasta tsitaadiga

Nõuandeid ? Elioni 4g pakett.. Mitte ükski upload ei tööta. Ei ruuter.ee uploadi test. ei zippyshare.com 20 kb suurune pildi üleslaadimine. ega ka facebookis läbivestluse pildi saatmine...

On äkki mõtteid ?

mega
HV Guru
mega

sõnum 08.01.2016 02:27:10 vasta tsitaadiga

Rikkena üles anda!
Dirty Harry
HV Guru
Dirty Harry

sõnum 08.01.2016 02:28:53 vasta tsitaadiga

Wifi või kaabel? Ühe või mitme arvutiga on mure? Kas restartinud oled kõiki komponente? Kas kogu aeg on mure olnud või äkki tekkis? Kui äkki siis peale millist tegevust? Mis ruuteriga on tegu?

Rikkena pole mõtet enne üles anda kui pole kodus kõik mitu korda üle kontrollinud.
Kommentaarid: 186 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 147
tagasi üles
miq1988
Kreisi kasutaja
miq1988

sõnum 08.01.2016 02:48:31 vasta tsitaadiga

Ruuteriks Huawei E5172. Ruuterist tulev kaabel pc taga. Restarti paar korda tehtud, ei aidanud. Chrome põhibrowserina. mitu korda "clear cache" sai tõmmatud ka opera ja firefox. Kõigiga probleeme. Arvutile ka paar restarti teinud. Facebookiga algas mure paar päeva tagasi, et enam ei laadinud uudistevoogu... ei osanud seostada.. hetkel proovisin mitmesse kohta uploadi, ei toimi.

edit: speedtest.net downloadi kiiruse teeb ilusti ära.. uploadi isegi ei alusta.

e: kuidas riket teatada ? See pole ok hetkel mis toimub.

hendrik32
HV Guru

sõnum 08.01.2016 03:31:13 vasta tsitaadiga

miq1988 kirjutas:
kuidas riket teatada ?

Helistad või saadad detalise kirja tehnilisse toesse.
Enda kogemus on näidanud, et parema tulemuse saab kirjaga, sest siis saab detailselt kirjeldada olukorda koos asitõenditega (kiirusetest, pingimine, levi näitajad jne).
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 12
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 08.01.2016 08:55:04 vasta tsitaadiga

miq1988 kirjutas:
Ruuteriks Huawei E5172. Ruuterist tulev kaabel pc taga. Restarti paar korda tehtud, ei aidanud. Chrome põhibrowserina. mitu korda "clear cache" sai tõmmatud ka opera ja firefox. Kõigiga probleeme. Arvutile ka paar restarti teinud. Facebookiga algas mure paar päeva tagasi, et enam ei laadinud uudistevoogu... ei osanud seostada.. hetkel proovisin mitmesse kohta uploadi, ei toimi.

edit: speedtest.net downloadi kiiruse teeb ilusti ära.. uploadi isegi ei alusta.

e: kuidas riket teatada ? See pole ok hetkel mis toimub.

Võta Huawei E5172 seadmes lahti
Spoiler Spoiler Spoiler
ja keela ära tulemüür. Teatud tingimustel olen näinud analoogset situatsiooni tekitavat.

Samas ei tee paha kontrollida , kas 3G reziimil ruuter samamoodi käitub.

johnbrown
HV vaatleja

sõnum 08.01.2016 15:20:08 vasta tsitaadiga

Seoses Netflixiga, kas võiks DNS forwarderi Inteno peal kättesaadavaks teha?
tagasi üles
miq1988
Kreisi kasutaja
miq1988

sõnum 09.01.2016 02:04:09 vasta tsitaadiga

Sai täna helistatud elioni infoliinile helistatud. Pidevalt kõik liinid kinni, lõpuks sain ennast järjekorda panna ,et tagasi helistaksid. Kui tagasi helistasid siis polnud paraku enam arvuti taga. Igaljuhul kurtsin mure ära, et uploadi lihtsalt ei eksisteeri. Seal umbes kehitati õlgu ja kästi restarti ruuterile teha. Ütlesin, et tehtud juba.. tehke veel icon_biggrin.gif Igaljuhul nüüd uuesti arvuti taga ning sai proovitud ruuterile resetti ning lisaks restart ka otsa. Arvutis Safe mode with networking. See peaks tagama, et mingi asi arvutis ei bloki ? Samuti vaatasin üle selle ruuteri firewalli seada. See on ka niiöelda off.

Aga mure endine. Ei speedtest.net., kiirusetest.elion.ee ega ka ruuter.ee. Mitte üheski kohas isegi ei alusta üleslaadimise kiiruse testi. Enne esmaspäeva vist neid tüüdata uuesti ei saa ?

ab79
HV kasutaja

sõnum 09.01.2016 02:41:31 vasta tsitaadiga

miq1988 kirjutas:
Sai täna helistatud elioni infoliinile helistatud. Pidevalt kõik liinid kinni, lõpuks sain ennast järjekorda panna ,et tagasi helistaksid. Kui tagasi helistasid siis polnud paraku enam arvuti taga. Igaljuhul kurtsin mure ära, et uploadi lihtsalt ei eksisteeri. Seal umbes kehitati õlgu ja kästi restarti ruuterile teha. Ütlesin, et tehtud juba.. tehke veel icon_biggrin.gif Igaljuhul nüüd uuesti arvuti taga ning sai proovitud ruuterile resetti ning lisaks restart ka otsa. Arvutis Safe mode with networking. See peaks tagama, et mingi asi arvutis ei bloki ? Samuti vaatasin üle selle ruuteri firewalli seada. See on ka niiöelda off.

Aga mure endine. Ei speedtest.net., kiirusetest.elion.ee ega ka ruuter.ee. Mitte üheski kohas isegi ei alusta üleslaadimise kiiruse testi. Enne esmaspäeva vist neid tüüdata uuesti ei saa ?

kas on ainult üks arvuti, millega proovisid, las mõni sõber tuleb külla ja proovinb oma arvutiga.
tegelikult on veider.speedtest peaks tegema pingi testi, enne kui kiirusu mõõtma hakkab. kas seda teeb?

äkki sul flashplayer arvutis jamab- speedtesti kiirusetest on flashi peal. uuenda arvuti ära ja tee restart.
kui muidu ei saa, pead tehniku koju kutsuma, kes tuvastab rikke. kui rikkemenetluse käigus selgub, et viga nende poolne, siis kõrvaldavad rikke tasuta, kui sinu poolne, siis kasseerivad rikke kõrvaldamise eest vastavalt hinnakirjale.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 09.01.2016 11:13:05 vasta tsitaadiga

miq1988 kirjutas:

Kas sa proovisid minu järgitud juhiseid? Võin sulle üleslaadimiseks ftp serveri konto teha, et vaadata, kas tõesti brauseri pluginad katki. Kuna Sul eeldatavasti internet toimib oleks lihtne teamvieweri ja telefoni kaudu aidata.

miq1988
Kreisi kasutaja
miq1988

sõnum 09.01.2016 11:31:56 vasta tsitaadiga

Proovisin jah sinu juhiseid selle screenshoti järgi. 3g Reziimini veel ei jõudnud, polnud aega arvutis istuda. Oli plaan teist arvutit ning ruuterit testida. Aga just sellel hetkel hakkas asi toimima jälle. Nüüd ma ei teagi milles asi võis olla. Ruuter oli ennemalt soojustamata teisel korusel ehk siis suht külmas aga nüüd mingi hetk tõin sooja. Et kas siis külm mõjutas midagi või siis oli eilsest kõnest kasu. Igaljuhul tänud kaasamõtlejatele.

Pailaps
HV Guru

sõnum 09.01.2016 11:54:54 vasta tsitaadiga

miq1988 kirjutas:
Proovisin jah sinu juhiseid selle screenshoti järgi. 3g Reziimini veel ei jõudnud, polnud aega arvutis istuda. Oli plaan teist arvutit ning ruuterit testida. Aga just sellel hetkel hakkas asi toimima jälle. Nüüd ma ei teagi milles asi võis olla. Ruuter oli ennemalt soojustamata teisel korusel ehk siis suht külmas aga nüüd mingi hetk tõin sooja. Et kas siis külm mõjutas midagi või siis oli eilsest kõnest kasu. Igaljuhul tänud kaasamõtlejatele.

Jäta siiski toatemperatuurile kui võimalik või pane soojustatud karpi pööningul. Need Huaweid kardavad madalaid temperatuure.

woox2k
Kreisi kasutaja
woox2k

sõnum 09.01.2016 12:37:09 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Need Huaweid kardavad madalaid temperatuure.

E5172 vedeles mul 2 aastat väljas soojustamata plekist karbi sees, töötas probleemideta. (Töötab ka siiani aga mitte minu käes enam)

ab79
HV kasutaja

sõnum 09.01.2016 14:51:35 vasta tsitaadiga

Pankook kirjutas:
ErkiT kirjutas:
Pankook kirjutas:
Sain siis 20/5 paketi tellitud nädala alguses. Keegi teab kaua see VDSLi aktiveerimine võtab?
Tellisid Interneti kaudu? Ma käisin esinduses 8-dal uut paketti vormistamas ja ruuterit võtmas ja lubati 12-ks aktiveerida. ;D Tegelikult oleneb, kui kiiresti see töökäsk vormistatakse ja tehnikuni jõuab. Äikeseperioodil võib ka natuke kauem minna, kui kuskil äike suuremaid kahjustusi teinud on, siis nad likvideerivad ennem rikked. icon_rolleyes.gif

Netist ikka.

mind ka huvitab, kaua see aega võtab. sain lõpks suure üllatuse osaliseks, kui VDSL minu asukohas geopanga järgi muutus roheliseks, st saadavaks. Sai iseteeninduses ära tellitud ja tellimuse lõpus visati kirje, et võetakse 2 tööpäeva jooksul ühendust ja täpsustatakse tegevusi...mis tegevused need on? Neti teel tehti tellimuse käigus tehnilise valmisoleku kontroll, olemas on uus Inteno...kas keegi peab kusagil kapis minu telefoniliini ümber ühendama vms?
tagasi üles
A.S.
HV Guru

sõnum 09.01.2016 15:02:08 vasta tsitaadiga

ab79 kirjutas:
...kas keegi peab kusagil kapis minu telefoniliini ümber ühendama vms?

Jah.

Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
ab79
HV kasutaja

sõnum 09.01.2016 15:05:33 vasta tsitaadiga

ok, tänud. jään ootama siis kõnet aktiveerimise kohta.
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 09.01.2016 15:32:13 vasta tsitaadiga

ab79 kirjutas:

Ühenda Inteno järgi ka, kui ei ole.

ab79
HV kasutaja

sõnum 10.01.2016 15:17:39 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
ab79 kirjutas:

Ühenda Inteno järgi ka, kui ei ole.

Tehtud juba! icon_smile.gif Teadsin, et tuleb ruuteri vahetus. Lihtsalt varem polnud mõtet osta enne, kui jäämägi päriselt liikuma hakkab. nüüd, kus jäämägi juba päriselt liigub, võtsin 2-aastase lepinguga. nagunii püsiühendusest ei loobu, seega 19 euri tundub norm tehing olevat. kui kuumakse tõuseb, siis saab alati vajadusel madalamale kiirusele ajutiselt tagasi minna.
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 12.01.2016 21:56:30 vasta tsitaadiga

no nii, nyt kas siis selle 4G 20/5 lepingu otsas.
hetkel otsi kohta, kus parim levi ja kiirus.
masinaks antud E5186s-22a WHITE
kuller tõi kohale ja kaart oli juba kenasti sisse torgatud
nyt siis veel paar kiirust ka siia
5st pulgast 2, 4Gs, Kuusalu v, Kursi (lihtsalt kontoritoas laua peal, 2 korrus)
Spoiler Spoiler Spoiler

nyt lükkasin 3Gsse, pulgad põhjas.
Spoiler Spoiler Spoiler

eile nägin ka 22/5 ühendust, kuid siis polnud aega siia juttu seletada
eks testin veel ja vajadusel tuleb ka antenn juurde
kui asi perele meeldib siis jääb üks 3G wifiruuter koos suundantenniga jõude
ehk panen isegi müüki icon_wink.gif beer_yum.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 12.01.2016 21:59:00 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
no nii, nyt kas siis selle 4G 20/5 lepingu otsas.
hetkel otsi kohta, kus parim levi ja kiirus.
masinaks antud E5186s-22a WHITE
kuller tõi kohale ja kaart oli juba kenasti sisse torgatud
nyt siis veel paar kiirust ka siia
5st pulgast 2, 4Gs, Kuusalu v, Kursi (lihtsalt kontoritoas laua peal, 2 korrus)
Spoiler Spoiler Spoiler

nyt lükkasin 3Gsse, pulgad põhjas.
Spoiler Spoiler Spoiler

eile nägin ka 22/5 ühendust, kuid siis polnud aega siia juttu seletada
eks testin veel ja vajadusel tuleb ka antenn juurde
kui asi perele meeldib siis jääb üks 3G wifiruuter koos suundantenniga jõude
ehk panen isegi müüki icon_wink.gif beer_yum.gif

Pane väliantenn, kahe otsaga. Võid isegi pisut suuremaid kiiruseid saada. Antud juhul muudaks ma paketi 5/1 peale.

urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 14.01.2016 22:44:24 vasta tsitaadiga

Pailaps kirjutas:
Pane väliantenn, kahe otsaga. Võid isegi pisut suuremaid kiiruseid saada. Antud juhul muudaks ma paketi 5/1 peale.

ega ma enam eriti taganeda saa, lapsed on juba maigu suhu saanud ja pool netti läbi selle alla tirinud
edasi jääb ainult võimalus antenn osta
---
sai nyt jälle spiidida
Spoiler Spoiler Spoiler

alla on ok, kuid ülesse on kui ikaldus, masin täpselt samas kohas kui päevi tagasi
liigutanud pole
helistati tcommist ja ka päriti, et kas ja kuidas
kui mainisin et UL on null koma jama, nemad et kuidas ikka jne
et ostku ma antenn juurde
ma siis et kuna ma juba selle lepinguga nii kui nii aastaid ori olen, müüge mulle antenn nt poole hinnaga
tädi vastu siis et nii ei ikka ei saama ja soovitas kohti kust osta
jutu lyhike kokkuvõte - bla ja bla
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 16.01.2016 13:30:44 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
Pailaps kirjutas:

ega ma enam eriti taganeda saa, lapsed on juba maigu suhu saanud ja pool netti läbi selle alla tirinud
edasi jääb ainult võimalus antenn osta
---
sai nyt jälle spiidida
Spoiler Spoiler Spoiler

alla on ok, kuid ülesse on kui ikaldus, masin täpselt samas kohas kui päevi tagasi
liigutanud pole
helistati tcommist ja ka päriti, et kas ja kuidas
kui mainisin et UL on null koma jama, nemad et kuidas ikka jne
et ostku ma antenn juurde
ma siis et kuna ma juba selle lepinguga nii kui nii aastaid ori olen, müüge mulle antenn nt poole hinnaga
tädi vastu siis et nii ei ikka ei saama ja soovitas kohti kust osta
jutu lyhike kokkuvõte - bla ja bla

Kaupled, siis nagu turu peal. Telekom pole ainus koht , kust antenni saada. Teatud tingimustel kärab vana RAS1000 nagi antenn.

urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 16.01.2016 13:37:31 vasta tsitaadiga

RAS1000 on isegi täitsa olemas, maja antennimasti küljes ja puha.
kuid kas see 4Gle sobib?
ja seda et antenni ka mujalt saab, tean...
lihtsalt oli tahtmine KLIENT olla, mitte ainult see kes kõrvad lontis firmale raha muudkui üle kannab (teinekord selle eest midagi saamata)
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 16.01.2016 13:52:56 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
RAS1000 on isegi täitsa olemas, maja antennimasti küljes ja puha.
kuid kas see 4Gle sobib?
ja seda et antenni ka mujalt saab, tean...
lihtsalt oli tahtmine KLIENT olla, mitte ainult see kes kõrvad lontis firmale raha muudkui üle kannab (teinekord selle eest midagi saamata)

Pisut teeb levi paremaks, kuid teatud vahemikus. Selleks, et DOWN/UP korda saada võiks MIMO antenni kasutada.

indrpo
HV Guru

sõnum 16.01.2016 14:41:41 vasta tsitaadiga

urri, Sul oli siis seesama uusim ruuter juba endal olemas?
Muidu pakub Telekom vaikimisi kohe sama ruuterit ja antenniga komplektina ning neid soodsamalt kui e-poes.
Liitumisel teenuse hind + kaks aastat seadmete hind järelmaksuna otsas.
See on hetkel selle ruuteri jaoks parim antenn, proovitud igasuguseid selle ruuteri järel, parim tulemus oligi selle Nelliga.
https://pood.elion.ee/productInfo/365/paneelantenn-rantelon-nelli-0727/NELLI-0727-50SMA-7M
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 16.01.2016 20:03:12 vasta tsitaadiga

RAS-i antenn sobib, kui nett tuleb mastist 800 MHz alas (LTE800 /B20).
1600 ja 2600 MHz alas ei ole selle antenniga midagi teha, kuna selle lagi on ca 1000 MHz.
Kõrgemad sagedused peaks linnades olema, madalaim maal. Seda muidugi teavad Telekomi inimesed täpsemalt, kus ja mis.
Ruuteri menüüst peaks sotti saama mis sagedust parasjagu kasutatakse. Kui on LTE800, siis lukustagi sellele sagedusele.
Minu ühendusel oli ka esimesed 3-4 päeva upload nutune, max 1,5 mega, nüüd on normis: viie ligidal.
Selline mulje jäi, nagu oleks keegi mingit konfi kohendanud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 16.01.2016 21:55:02 vasta tsitaadiga

indrekp, ruuteri sain kodukalt koos selle SIMga, e siis liitumisega
antenni kaasa ei tulnud/pakutud
See antenn võib ju parim olla, aga hinne on ka kift
ja pealegi, kui mul on neid antenne siin ümberringi, siis kuhu ma selle suunan?
kust tuleb see parim signaal ja mast pole umbes?

viimati muutis urri 16.01.2016 22:01:59, muudetud 1 kord
tagasi üles
avrn
Kreisi kasutaja

sõnum 16.01.2016 21:58:49 vasta tsitaadiga

No aga vaatasid siis ruuterist seda sagedust, või mitte?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 16.01.2016 22:08:53 vasta tsitaadiga

tcumen kirjutas:

no panin ühenduse automaatse pealt ainult 4GFDD800 peale ja töötab.
ja kui ma nyt peaks selle ras1000ga proovima, kuhu ma selle pistan?
sel ruuteril ju 2 antenniyhndust
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 16.01.2016 23:04:37 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
tcumen kirjutas:

no panin ühenduse automaatse pealt ainult 4GFDD800 peale ja töötab.
ja kui ma nyt peaks selle ras1000ga proovima, kuhu ma selle pistan?
sel ruuteril ju 2 antenniyhndust

palun vabandust, ma jätsin kristallkuuli koju. mis su ruuteri mark oligi?

urri
Kreisi kasutaja
urri

sõnum 17.01.2016 00:09:28 vasta tsitaadiga

HUAWEI E5186s-22a
vat siuke pilt taga avaneb
http://www.4gltemall.com/blog/wp-content/uploads/2014/05/HUAWEI-Router-E5186s-22a.jpg
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.01.2016 09:07:36 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
indrekp, ruuteri sain kodukalt koos selle SIMga, e siis liitumisega
antenni kaasa ei tulnud/pakutud
See antenn võib ju parim olla, aga hinne on ka kift
ja pealegi, kui mul on neid antenne siin ümberringi, siis kuhu ma selle suunan?
kust tuleb see parim signaal ja mast pole umbes?

No küsi ometigi 123 pealt abi kui vajad stabiilset teenust. Selle komplektiga oleks tehniku poolt hetkel paigaldus tasuta.
Kui kodulehelt tellisid kas teenindaja helistas ja pakkus sulle komplekti või ainult ruuterit või küsisid ise ainult ruuterit?

Ära näe RASi antenniga vaeva, sul pole tõenäoliselt seal niikuinii sobilikku adapterit ruuteri ja anntenni vahele. Kui tahad kangesti katsetada, võid tellida.
https://pood.elion.ee/productInfo/465/antenni-adapter-emt-sma-fme/CH76
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.01.2016 14:20:37 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

No küsi ometigi 123 pealt abi kui vajad ..

Noh, kui paari tunni jooksul ikka löögile saad.

dentartu
HV kasutaja

sõnum 17.01.2016 15:15:13 vasta tsitaadiga

urri kirjutas:
HUAWEI E5186s-22a
vat siuke pilt taga avaneb
http://www.4gltemall.com/blog/wp-content/uploads/2014/05/HUAWEI-Router-E5186s-22a.jpg

Selle ruuteril pakutakse kokkusobivate toodete alt.
https://pood.elion.ee/productInfo/365/paneelantenn-rantelon-nelli-0727/NELLI-0727-50SMA-7M
Millel on 2 juhet ja mõlemat lähevad külge.
Vaja ka üleminekut
https://pood.elion.ee/productInfo/365/antenni-adapter-panorama-ts9-sma/C74-SJ-010-TS9
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 17.01.2016 16:12:05 vasta tsitaadiga

dentartu, Nelli antennil pole üleminekut vaja, sellel on kohe SMA otsad mis käivad ruuterile külge.
Üleminekut
https://pood.elion.ee/productInfo/465/antenni-adapter-emt-sma-fme/CH76
oli vaja vanal antennil:
https://pood.elion.ee/productInfo/365/paneelantenn-rantelon-mimo-4g-3g-2g-seinale/PA0827V-4X-50FME-7M

saanaru, et teenuseid on erinevaid aga arutelu sobib kõige paremini siia:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=665358&highlight=
tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 17.01.2016 21:01:12 vasta tsitaadiga

sai endale elumajja fiiber sisse veetud, nüüd vaja hakata majas CAT kaableid vedama, mis tähendab, et ainus viis ülemistel korrustel lihtsamalt saada on panna switch järgi. Kas keegi oskab mingit korralikumat masinat soovitada, vast 8 porti peaks piisama. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

sõnum 17.01.2016 22:09:44 vasta tsitaadiga

D-link, Netgear, TP-Link

https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutikomponendid/V%C3%B5rguseadmed/407372/
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutikomponendid/V%C3%B5rguseadmed/126502/
https://www.hinnavaatlus.ee/products/Arvutikomponendid/V%C3%B5rguseadmed/308266/
http://arvutitark.ee/est/TOOTEKATALOOG/akasa/Netgear-ProSAFE-8-port-Click-Switch-179739
https://www.photopoint.ee/vorguseadmed/503156-8pt-gigabit-switch

riaak
HV Guru
riaak

sõnum 18.01.2016 22:53:55 vasta tsitaadiga

Inteno wifil tundub ikkagi midagi viga olevat. Viimastel päevadel nett venis nagu tatt üle wifi kuniks täna tegin restardi ning nüüd tundub korras olevat.
Pingisin ruuterit enne ning pärast restarti:
Spoiler Spoiler Spoiler

Uptime oli nii 70 päeva, torrentit ei kaku, RC7 peaks peal olema.
Varem ka sama juhtunud.

olafsand
HV Guru
olafsand

sõnum 18.01.2016 23:54:04 vasta tsitaadiga

riaak, mul näiteks selline huvitav asi viimane kolm nädalat, et dl on 5-6 mega ja ul 50-55 mega wifis. Ja ei aita ka restardid ega kanalivahetused.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 19.01.2016 01:31:07 vasta tsitaadiga

Huvitav miks mu ping vastu elioni on varasema 7ms pealt 13ms peale tõusnud.
Vahet pole, inteno või asus, wifiga või otse ruuteri konsoolist, öösel või päeval, saasta ei sikuta samalajal.
Meediakonverti restart ei muuda ka midagi.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
vysnap007
HV kasutaja

sõnum 19.01.2016 01:43:59 vasta tsitaadiga

riaak kirjutas:
Inteno wifil tundub ikkagi midagi viga olevat. Viimastel päevadel nett venis nagu tatt üle wifi kuniks täna tegin restardi ning nüüd tundub korras olevat.
Pingisin ruuterit enne ning pärast restarti:
Spoiler Spoiler Spoiler

Uptime oli nii 70 päeva, torrentit ei kaku, RC7 peaks peal olema.
Varem ka sama juhtunud.

Mul täpselt samamoodi.. Teen ruuterile restarti, siis paariks päevaks läheb korda. Nii olnud dets lõpust saadik, kui majja sain Inteno ruuteri ning 40/10 kiiruse.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.01.2016 08:55:37 vasta tsitaadiga

riaak, vysnap007, kuidas teil wifi kanalitega lood on.
Teadupärast on maja peal suur hulk ruutereid mis oma nutikusest kanaleid vahetavad, see võib mingi hetk kiiruse kehvaks teha ja peale restarti ruuter lihtsalt otsib kõige vabama kanali enda asukohas.

KillFrenzy, pane arvuti otse konverteri otsa, kas siis ping parem pole? Püüan uurida milles asi.
tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 19.01.2016 14:16:14 vasta tsitaadiga

indrekp, otse konverteri taga 12ms.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
riaak
HV Guru
riaak

sõnum 19.01.2016 19:50:07 vasta tsitaadiga

indrekp, auto peal oli. Fikseerisin nüüd ära.
Ei ela suures korterelamus ning teisi wifisid näha ainult mõni üksik.

ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 20.01.2016 13:18:14 vasta tsitaadiga

Mitmest kohast üle eesti kuulda et elioni nett jamab
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 20.01.2016 13:19:13 vasta tsitaadiga

ufo56 kirjutas:
Mitmest kohast üle eesti kuulda et elioni nett jamab

Kagus jamab näiteks. Nii 4G kui tavaline.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

sõnum 20.01.2016 13:22:20 vasta tsitaadiga

Ka siin probleemid, põhiliselt küll välisühendusega, tundub. Näiteks HV avaneb okeilt, välja arvatud siis kui parasjagu kuvatakse välismaist reklaami.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Pätu
HV Guru
Pätu

sõnum 20.01.2016 13:22:48 vasta tsitaadiga

Venib nagu tatt see nett praegu siin icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 115 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 89
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Telia Koduinternet mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 198, 199, 200 ... 478, 479, 480  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.