|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Stabby
Kreisi kasutaja
|
07.01.2016 20:50:13
|
|
|
| Stabby kirjutas: |
sain teada et aasta lõpuks võib oodata 40/10 ühendust lõpuks, 12/1 asemele
raske küll uskuda aga nii elionist öeldi
(tallinna kesklinn)
|
Olin liiga optimistlik  |
Sain nädal tagasi klienditeenindusest teada, et klienditeenindaja ei tea midagi sellest tehniku antud lubadusest. Ehk tehnik lubas mitmed-mitmed kuud tagasi, et veel vana-aasta lõpuks saab 12/1-st kiirema interneti (mis jäi tulemata). Klienditeenindaja selle lubaduse kohta küll kommenteerida ei teadnud, ainult oskas öelda, et vist midagi on sellesse (2016) aastasse plaanitud, lubas uurida...
Minu arvates väga veider, et sellised vasturääkivused on klienditeeninduse ja tehniku jutus.
Muidugi nädal on sellest klienditeeninduse jutust möödas, eks ei teagi nüüd mis jutuga alustama jälle peaks.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
35 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
07.01.2016 20:55:32
|
|
|
sain teada et aasta lõpuks võib oodata 40/10 ühendust lõpuks, 12/1 asemele
raske küll uskuda aga nii elionist öeldi
(tallinna kesklinn)
|
Olin liiga optimistlik  |
Sain nädal tagasi klienditeenindusest teada, et klienditeenindaja ei tea midagi sellest tehniku antud lubadusest. Ehk tehnik lubas mitmed-mitmed kuud tagasi, et veel vana-aasta lõpuks saab 12/1-st kiirema interneti (mis jäi tulemata). Klienditeenindaja selle lubaduse kohta küll kommenteerida ei teadnud, ainult oskas öelda, et vist midagi on sellesse (2016) aastasse plaanitud, lubas uurida...
Minu arvates väga veider, et sellised vasturääkivused on klienditeeninduse ja tehniku jutus.
Muidugi nädal on sellest klienditeeninduse jutust möödas, eks ei teagi nüüd mis jutuga alustama jälle peaks. |
PS.
|
|
| Kommentaarid: 262 loe/lisa |
   |
2 :: |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
Kreisi kasutaja

|
08.01.2016 02:14:32
|
|
|
Nõuandeid ? Elioni 4g pakett.. Mitte ükski upload ei tööta. Ei ruuter.ee uploadi test. ei zippyshare.com 20 kb suurune pildi üleslaadimine. ega ka facebookis läbivestluse pildi saatmine...
On äkki mõtteid ?
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
mega
HV Guru

|
08.01.2016 02:27:10
|
|
|
Rikkena üles anda!
_________________ - censored - |
|
| Kommentaarid: 270 loe/lisa |
   |
1 :: |
237 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Dirty Harry
HV Guru

|
08.01.2016 02:28:53
|
|
|
Wifi või kaabel? Ühe või mitme arvutiga on mure? Kas restartinud oled kõiki komponente? Kas kogu aeg on mure olnud või äkki tekkis? Kui äkki siis peale millist tegevust? Mis ruuteriga on tegu?
Rikkena pole mõtet enne üles anda kui pole kodus kõik mitu korda üle kontrollinud.
|
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
147 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
Kreisi kasutaja

|
08.01.2016 02:48:31
|
|
|
Ruuteriks Huawei E5172. Ruuterist tulev kaabel pc taga. Restarti paar korda tehtud, ei aidanud. Chrome põhibrowserina. mitu korda "clear cache" sai tõmmatud ka opera ja firefox. Kõigiga probleeme. Arvutile ka paar restarti teinud. Facebookiga algas mure paar päeva tagasi, et enam ei laadinud uudistevoogu... ei osanud seostada.. hetkel proovisin mitmesse kohta uploadi, ei toimi.
edit: speedtest.net downloadi kiiruse teeb ilusti ära.. uploadi isegi ei alusta.
e: kuidas riket teatada ? See pole ok hetkel mis toimub.
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
08.01.2016 03:31:13
|
|
|
| miq1988 kirjutas: |
| kuidas riket teatada ? |
Helistad või saadad detalise kirja tehnilisse toesse.
Enda kogemus on näidanud, et parema tulemuse saab kirjaga, sest siis saab detailselt kirjeldada olukorda koos asitõenditega (kiirusetest, pingimine, levi näitajad jne).
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
08.01.2016 08:55:04
|
|
|
Ruuteriks Huawei E5172. Ruuterist tulev kaabel pc taga. Restarti paar korda tehtud, ei aidanud. Chrome põhibrowserina. mitu korda "clear cache" sai tõmmatud ka opera ja firefox. Kõigiga probleeme. Arvutile ka paar restarti teinud. Facebookiga algas mure paar päeva tagasi, et enam ei laadinud uudistevoogu... ei osanud seostada.. hetkel proovisin mitmesse kohta uploadi, ei toimi.
edit: speedtest.net downloadi kiiruse teeb ilusti ära.. uploadi isegi ei alusta.
e: kuidas riket teatada ? See pole ok hetkel mis toimub. |
Võta Huawei E5172 seadmes lahti
Spoiler 
ja keela ära tulemüür. Teatud tingimustel olen näinud analoogset situatsiooni tekitavat.
Samas ei tee paha kontrollida , kas 3G reziimil ruuter samamoodi käitub.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
johnbrown
HV vaatleja
|
08.01.2016 15:20:08
|
|
|
| Seoses Netflixiga, kas võiks DNS forwarderi Inteno peal kättesaadavaks teha?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
Kreisi kasutaja

|
09.01.2016 02:04:09
|
|
|
Sai täna helistatud elioni infoliinile helistatud. Pidevalt kõik liinid kinni, lõpuks sain ennast järjekorda panna ,et tagasi helistaksid. Kui tagasi helistasid siis polnud paraku enam arvuti taga. Igaljuhul kurtsin mure ära, et uploadi lihtsalt ei eksisteeri. Seal umbes kehitati õlgu ja kästi restarti ruuterile teha. Ütlesin, et tehtud juba.. tehke veel Igaljuhul nüüd uuesti arvuti taga ning sai proovitud ruuterile resetti ning lisaks restart ka otsa. Arvutis Safe mode with networking. See peaks tagama, et mingi asi arvutis ei bloki ? Samuti vaatasin üle selle ruuteri firewalli seada. See on ka niiöelda off.
Aga mure endine. Ei speedtest.net., kiirusetest.elion.ee ega ka ruuter.ee. Mitte üheski kohas isegi ei alusta üleslaadimise kiiruse testi. Enne esmaspäeva vist neid tüüdata uuesti ei saa ?
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
09.01.2016 02:41:31
|
|
|
Sai täna helistatud elioni infoliinile helistatud. Pidevalt kõik liinid kinni, lõpuks sain ennast järjekorda panna ,et tagasi helistaksid. Kui tagasi helistasid siis polnud paraku enam arvuti taga. Igaljuhul kurtsin mure ära, et uploadi lihtsalt ei eksisteeri. Seal umbes kehitati õlgu ja kästi restarti ruuterile teha. Ütlesin, et tehtud juba.. tehke veel Igaljuhul nüüd uuesti arvuti taga ning sai proovitud ruuterile resetti ning lisaks restart ka otsa. Arvutis Safe mode with networking. See peaks tagama, et mingi asi arvutis ei bloki ? Samuti vaatasin üle selle ruuteri firewalli seada. See on ka niiöelda off.
Aga mure endine. Ei speedtest.net., kiirusetest.elion.ee ega ka ruuter.ee. Mitte üheski kohas isegi ei alusta üleslaadimise kiiruse testi. Enne esmaspäeva vist neid tüüdata uuesti ei saa ? |
kas on ainult üks arvuti, millega proovisid, las mõni sõber tuleb külla ja proovinb oma arvutiga.
tegelikult on veider.speedtest peaks tegema pingi testi, enne kui kiirusu mõõtma hakkab. kas seda teeb?
äkki sul flashplayer arvutis jamab- speedtesti kiirusetest on flashi peal. uuenda arvuti ära ja tee restart.
kui muidu ei saa, pead tehniku koju kutsuma, kes tuvastab rikke. kui rikkemenetluse käigus selgub, et viga nende poolne, siis kõrvaldavad rikke tasuta, kui sinu poolne, siis kasseerivad rikke kõrvaldamise eest vastavalt hinnakirjale.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
09.01.2016 11:13:05
|
|
|
Aga mure endine. Ei speedtest.net., kiirusetest.elion.ee ega ka ruuter.ee. Mitte üheski kohas isegi ei alusta üleslaadimise kiiruse testi. Enne esmaspäeva vist neid tüüdata uuesti ei saa ? |
Kas sa proovisid minu järgitud juhiseid? Võin sulle üleslaadimiseks ftp serveri konto teha, et vaadata, kas tõesti brauseri pluginad katki. Kuna Sul eeldatavasti internet toimib oleks lihtne teamvieweri ja telefoni kaudu aidata.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
miq1988
Kreisi kasutaja

|
09.01.2016 11:31:56
|
|
|
Proovisin jah sinu juhiseid selle screenshoti järgi. 3g Reziimini veel ei jõudnud, polnud aega arvutis istuda. Oli plaan teist arvutit ning ruuterit testida. Aga just sellel hetkel hakkas asi toimima jälle. Nüüd ma ei teagi milles asi võis olla. Ruuter oli ennemalt soojustamata teisel korusel ehk siis suht külmas aga nüüd mingi hetk tõin sooja. Et kas siis külm mõjutas midagi või siis oli eilsest kõnest kasu. Igaljuhul tänud kaasamõtlejatele.
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
09.01.2016 11:54:54
|
|
|
Proovisin jah sinu juhiseid selle screenshoti järgi. 3g Reziimini veel ei jõudnud, polnud aega arvutis istuda. Oli plaan teist arvutit ning ruuterit testida. Aga just sellel hetkel hakkas asi toimima jälle. Nüüd ma ei teagi milles asi võis olla. Ruuter oli ennemalt soojustamata teisel korusel ehk siis suht külmas aga nüüd mingi hetk tõin sooja. Et kas siis külm mõjutas midagi või siis oli eilsest kõnest kasu. Igaljuhul tänud kaasamõtlejatele.
 |
Jäta siiski toatemperatuurile kui võimalik või pane soojustatud karpi pööningul. Need Huaweid kardavad madalaid temperatuure.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
woox2k
Kreisi kasutaja

|
09.01.2016 12:37:09
|
|
|
| Pailaps kirjutas: |
| Need Huaweid kardavad madalaid temperatuure. |
E5172 vedeles mul 2 aastat väljas soojustamata plekist karbi sees, töötas probleemideta. (Töötab ka siiani aga mitte minu käes enam)
_________________ Mess with the best, die like the rest! |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
18 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
09.01.2016 14:51:35
|
|
|
| Pankook kirjutas: |
| ErkiT kirjutas: |
| Pankook kirjutas: |
| Sain siis 20/5 paketi tellitud nädala alguses. Keegi teab kaua see VDSLi aktiveerimine võtab? |
Tellisid Interneti kaudu? Ma käisin esinduses 8-dal uut paketti vormistamas ja ruuterit võtmas ja lubati 12-ks aktiveerida. ;D Tegelikult oleneb, kui kiiresti see töökäsk vormistatakse ja tehnikuni jõuab. Äikeseperioodil võib ka natuke kauem minna, kui kuskil äike suuremaid kahjustusi teinud on, siis nad likvideerivad ennem rikked.  |
Netist ikka. |
mind ka huvitab, kaua see aega võtab. sain lõpks suure üllatuse osaliseks, kui VDSL minu asukohas geopanga järgi muutus roheliseks, st saadavaks. Sai iseteeninduses ära tellitud ja tellimuse lõpus visati kirje, et võetakse 2 tööpäeva jooksul ühendust ja täpsustatakse tegevusi...mis tegevused need on? Neti teel tehti tellimuse käigus tehnilise valmisoleku kontroll, olemas on uus Inteno...kas keegi peab kusagil kapis minu telefoniliini ümber ühendama vms?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
09.01.2016 15:02:08
|
|
|
| ab79 kirjutas: |
| ...kas keegi peab kusagil kapis minu telefoniliini ümber ühendama vms? |
Jah.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
09.01.2016 15:05:33
|
|
|
| ok, tänud. jään ootama siis kõnet aktiveerimise kohta.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
09.01.2016 15:32:13
|
|
|
| ok, tänud. jään ootama siis kõnet aktiveerimise kohta. |
Ühenda Inteno järgi ka, kui ei ole.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ab79
HV kasutaja
|
10.01.2016 15:17:39
|
|
|
| ok, tänud. jään ootama siis kõnet aktiveerimise kohta. |
Ühenda Inteno järgi ka, kui ei ole. |
Tehtud juba! Teadsin, et tuleb ruuteri vahetus. Lihtsalt varem polnud mõtet osta enne, kui jäämägi päriselt liikuma hakkab. nüüd, kus jäämägi juba päriselt liigub, võtsin 2-aastase lepinguga. nagunii püsiühendusest ei loobu, seega 19 euri tundub norm tehing olevat. kui kuumakse tõuseb, siis saab alati vajadusel madalamale kiirusele ajutiselt tagasi minna.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
12.01.2016 21:56:30
|
|
|
no nii, nyt kas siis selle 4G 20/5 lepingu otsas.
hetkel otsi kohta, kus parim levi ja kiirus.
masinaks antud E5186s-22a WHITE
kuller tõi kohale ja kaart oli juba kenasti sisse torgatud
nyt siis veel paar kiirust ka siia
5st pulgast 2, 4Gs, Kuusalu v, Kursi (lihtsalt kontoritoas laua peal, 2 korrus)
Spoiler 
nyt lükkasin 3Gsse, pulgad põhjas.
Spoiler 
eile nägin ka 22/5 ühendust, kuid siis polnud aega siia juttu seletada
eks testin veel ja vajadusel tuleb ka antenn juurde
kui asi perele meeldib siis jääb üks 3G wifiruuter koos suundantenniga jõude
ehk panen isegi müüki
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
12.01.2016 21:59:00
|
|
|
| urri kirjutas: |
no nii, nyt kas siis selle 4G 20/5 lepingu otsas.
hetkel otsi kohta, kus parim levi ja kiirus.
masinaks antud E5186s-22a WHITE
kuller tõi kohale ja kaart oli juba kenasti sisse torgatud
nyt siis veel paar kiirust ka siia
5st pulgast 2, 4Gs, Kuusalu v, Kursi (lihtsalt kontoritoas laua peal, 2 korrus)
Spoiler 
nyt lükkasin 3Gsse, pulgad põhjas.
Spoiler 
eile nägin ka 22/5 ühendust, kuid siis polnud aega siia juttu seletada
eks testin veel ja vajadusel tuleb ka antenn juurde
kui asi perele meeldib siis jääb üks 3G wifiruuter koos suundantenniga jõude
ehk panen isegi müüki  |
Pane väliantenn, kahe otsaga. Võid isegi pisut suuremaid kiiruseid saada. Antud juhul muudaks ma paketi 5/1 peale.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
14.01.2016 22:44:24
|
|
|
| Pane väliantenn, kahe otsaga. Võid isegi pisut suuremaid kiiruseid saada. Antud juhul muudaks ma paketi 5/1 peale. |
ega ma enam eriti taganeda saa, lapsed on juba maigu suhu saanud ja pool netti läbi selle alla tirinud
edasi jääb ainult võimalus antenn osta
---
sai nyt jälle spiidida
Spoiler 
alla on ok, kuid ülesse on kui ikaldus, masin täpselt samas kohas kui päevi tagasi
liigutanud pole
helistati tcommist ja ka päriti, et kas ja kuidas
kui mainisin et UL on null koma jama, nemad et kuidas ikka jne
et ostku ma antenn juurde
ma siis et kuna ma juba selle lepinguga nii kui nii aastaid ori olen, müüge mulle antenn nt poole hinnaga
tädi vastu siis et nii ei ikka ei saama ja soovitas kohti kust osta
jutu lyhike kokkuvõte - bla ja bla
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.01.2016 13:30:44
|
|
|
| Pane väliantenn, kahe otsaga. Võid isegi pisut suuremaid kiiruseid saada. Antud juhul muudaks ma paketi 5/1 peale. |
ega ma enam eriti taganeda saa, lapsed on juba maigu suhu saanud ja pool netti läbi selle alla tirinud
edasi jääb ainult võimalus antenn osta
---
sai nyt jälle spiidida
Spoiler 
alla on ok, kuid ülesse on kui ikaldus, masin täpselt samas kohas kui päevi tagasi
liigutanud pole
helistati tcommist ja ka päriti, et kas ja kuidas
kui mainisin et UL on null koma jama, nemad et kuidas ikka jne
et ostku ma antenn juurde
ma siis et kuna ma juba selle lepinguga nii kui nii aastaid ori olen, müüge mulle antenn nt poole hinnaga
tädi vastu siis et nii ei ikka ei saama ja soovitas kohti kust osta
jutu lyhike kokkuvõte - bla ja bla |
Kaupled, siis nagu turu peal. Telekom pole ainus koht , kust antenni saada. Teatud tingimustel kärab vana RAS1000 nagi antenn.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
16.01.2016 13:37:31
|
|
|
RAS1000 on isegi täitsa olemas, maja antennimasti küljes ja puha.
kuid kas see 4Gle sobib?
ja seda et antenni ka mujalt saab, tean...
lihtsalt oli tahtmine KLIENT olla, mitte ainult see kes kõrvad lontis firmale raha muudkui üle kannab (teinekord selle eest midagi saamata)
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.01.2016 13:52:56
|
|
|
RAS1000 on isegi täitsa olemas, maja antennimasti küljes ja puha.
kuid kas see 4Gle sobib?
ja seda et antenni ka mujalt saab, tean...
lihtsalt oli tahtmine KLIENT olla, mitte ainult see kes kõrvad lontis firmale raha muudkui üle kannab (teinekord selle eest midagi saamata) |
Pisut teeb levi paremaks, kuid teatud vahemikus. Selleks, et DOWN/UP korda saada võiks MIMO antenni kasutada.
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
16.01.2016 14:41:41
|
|
|
urri, Sul oli siis seesama uusim ruuter juba endal olemas?
Muidu pakub Telekom vaikimisi kohe sama ruuterit ja antenniga komplektina ning neid soodsamalt kui e-poes.
Liitumisel teenuse hind + kaks aastat seadmete hind järelmaksuna otsas.
See on hetkel selle ruuteri jaoks parim antenn, proovitud igasuguseid selle ruuteri järel, parim tulemus oligi selle Nelliga.
https://pood.elion.ee/productInfo/365/paneelantenn-rantelon-nelli-0727/NELLI-0727-50SMA-7M
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
16.01.2016 20:03:12
|
|
|
RAS-i antenn sobib, kui nett tuleb mastist 800 MHz alas (LTE800 /B20).
1600 ja 2600 MHz alas ei ole selle antenniga midagi teha, kuna selle lagi on ca 1000 MHz.
Kõrgemad sagedused peaks linnades olema, madalaim maal. Seda muidugi teavad Telekomi inimesed täpsemalt, kus ja mis.
Ruuteri menüüst peaks sotti saama mis sagedust parasjagu kasutatakse. Kui on LTE800, siis lukustagi sellele sagedusele.
Minu ühendusel oli ka esimesed 3-4 päeva upload nutune, max 1,5 mega, nüüd on normis: viie ligidal.
Selline mulje jäi, nagu oleks keegi mingit konfi kohendanud.
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
16.01.2016 21:55:02
|
|
|
indrekp, ruuteri sain kodukalt koos selle SIMga, e siis liitumisega
antenni kaasa ei tulnud/pakutud
See antenn võib ju parim olla, aga hinne on ka kift
ja pealegi, kui mul on neid antenne siin ümberringi, siis kuhu ma selle suunan?
kust tuleb see parim signaal ja mast pole umbes?
viimati muutis urri 16.01.2016 22:01:59, muudetud 1 kord |
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
avrn
Kreisi kasutaja
|
16.01.2016 21:58:49
|
|
|
| No aga vaatasid siis ruuterist seda sagedust, või mitte?
|
|
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
16.01.2016 22:08:53
|
|
|
| tcumen kirjutas: |
| No aga vaatasid siis ruuterist seda sagedust, või mitte? |
no panin ühenduse automaatse pealt ainult 4GFDD800 peale ja töötab.
ja kui ma nyt peaks selle ras1000ga proovima, kuhu ma selle pistan?
sel ruuteril ju 2 antenniyhndust
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
16.01.2016 23:04:37
|
|
|
| tcumen kirjutas: |
| No aga vaatasid siis ruuterist seda sagedust, või mitte? |
no panin ühenduse automaatse pealt ainult 4GFDD800 peale ja töötab.
ja kui ma nyt peaks selle ras1000ga proovima, kuhu ma selle pistan?
sel ruuteril ju 2 antenniyhndust |
palun vabandust, ma jätsin kristallkuuli koju. mis su ruuteri mark oligi?
|
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
urri
Kreisi kasutaja

|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
17.01.2016 09:07:36
|
|
|
kust tuleb see parim signaal ja mast pole umbes? |
No küsi ometigi 123 pealt abi kui vajad stabiilset teenust. Selle komplektiga oleks tehniku poolt hetkel paigaldus tasuta.
Kui kodulehelt tellisid kas teenindaja helistas ja pakkus sulle komplekti või ainult ruuterit või küsisid ise ainult ruuterit?
Ära näe RASi antenniga vaeva, sul pole tõenäoliselt seal niikuinii sobilikku adapterit ruuteri ja anntenni vahele. Kui tahad kangesti katsetada, võid tellida.
https://pood.elion.ee/productInfo/465/antenni-adapter-emt-sma-fme/CH76
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
17.01.2016 14:20:37
|
|
|
| indrekp kirjutas: |
Spoiler 
kust tuleb see parim signaal ja mast pole umbes? |
No küsi ometigi 123 pealt abi kui vajad .. |
Noh, kui paari tunni jooksul ikka löögile saad.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
| Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dentartu
HV kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Slazenger
HV veteran

|
17.01.2016 21:01:12
|
|
|
sai endale elumajja fiiber sisse veetud, nüüd vaja hakata majas CAT kaableid vedama, mis tähendab, et ainus viis ülemistel korrustel lihtsamalt saada on panna switch järgi. Kas keegi oskab mingit korralikumat masinat soovitada, vast 8 porti peaks piisama.
|
|
| Kommentaarid: 74 loe/lisa |
   |
69 |
|
| tagasi üles |
|
 |
bladerunner
HV Guru
|
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
158 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
18.01.2016 23:54:04
|
|
|
| riaak, mul näiteks selline huvitav asi viimane kolm nädalat, et dl on 5-6 mega ja ul 50-55 mega wifis. Ja ei aita ka restardid ega kanalivahetused.
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
19.01.2016 01:31:07
|
|
|
Huvitav miks mu ping vastu elioni on varasema 7ms pealt 13ms peale tõusnud.
Vahet pole, inteno või asus, wifiga või otse ruuteri konsoolist, öösel või päeval, saasta ei sikuta samalajal.
Meediakonverti restart ei muuda ka midagi.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
vysnap007
HV kasutaja
|
19.01.2016 01:43:59
|
|
|
Mul täpselt samamoodi.. Teen ruuterile restarti, siis paariks päevaks läheb korda. Nii olnud dets lõpust saadik, kui majja sain Inteno ruuteri ning 40/10 kiiruse.
|
|
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
19.01.2016 08:55:37
|
|
|
riaak, vysnap007, kuidas teil wifi kanalitega lood on.
Teadupärast on maja peal suur hulk ruutereid mis oma nutikusest kanaleid vahetavad, see võib mingi hetk kiiruse kehvaks teha ja peale restarti ruuter lihtsalt otsib kõige vabama kanali enda asukohas.
KillFrenzy, pane arvuti otse konverteri otsa, kas siis ping parem pole? Püüan uurida milles asi.
|
|
   |
228 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
19.01.2016 14:16:14
|
|
|
| indrekp, otse konverteri taga 12ms.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
19.01.2016 19:50:07
|
|
|
indrekp, auto peal oli. Fikseerisin nüüd ära.
Ei ela suures korterelamus ning teisi wifisid näha ainult mõni üksik.
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
| Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
20.01.2016 13:18:14
|
|
|
Mitmest kohast üle eesti kuulda et elioni nett jamab
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Lord Ami
HV veteran

|
20.01.2016 13:19:13
|
|
|
| ufo56 kirjutas: |
| Mitmest kohast üle eesti kuulda et elioni nett jamab |
Kagus jamab näiteks. Nii 4G kui tavaline.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
52 |
|
| tagasi üles |
|
 |
woo456
Kreisi kasutaja

|
20.01.2016 13:22:20
|
|
|
| Ka siin probleemid, põhiliselt küll välisühendusega, tundub. Näiteks HV avaneb okeilt, välja arvatud siis kui parasjagu kuvatakse välismaist reklaami.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|