Avaleht
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 176, 177, 178  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.01.2016 13:59:24 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:

Loogiline paistab, et preorderiteks läks poole aasta tootmisvõimsus.

Nõus, sest eeldatav kättesaamise aeg on nüüd juba juunis. Ehk siis taaskord - mitu preorderit on tehtud?
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 07.01.2016 14:04:32 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:

Kuna tegu on järjekordselt inimesega, kes lugeda ega mõelda ei oska, siis kirjutame jaoks lahti.

No-noh. Mu "õhku täis" teooria on igatahes confirmed. icon_wink.gif
Scart kirjutas:

Kuna sa ilmselgelt ju tead, siis räägi mulle ka - mis kogus oli Rifti preorderitel ja läbimüügil? Ma võtaks palun lingi, kui tohib paluda.

https://en.wikipedia.org/wiki/Burden_of_proof

Vaata, häära, sina oled see kes tegi väite, et Oculus "crash ja burnib". Mina olen skeptiline selle väite suhtes ja küsin kus sinu tõesus sellest on.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.01.2016 14:12:55 vasta tsitaadiga

agen008 kirjutas:

Vaata, häära, sina oled see kes tegi väite, et Oculus "crash ja burnib". Mina olen skeptiline selle väite suhtes ja küsin kus sinu tõesus sellest on.

Reaktsioon on so far olnud julgelt 90% ulatuses negatiivne. Minu jaoks on see piisav tõestus selle kohta, et Luckey lasi oma veel senise alles jäänud goodwilli lihtsalt potist alla. Oma mõttetute trollide kommentaari võid endale hoida, Rifti Redditi kommuunis käib koos maailma suurim selle asja fännibaas.

Sa pole ka endiselt avaldanud infot selle kohta, mitu preorderit on müüdud. Aga eks ootame edasi.
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 07.01.2016 14:22:02 vasta tsitaadiga

Scart kirjutas:
Reaktsioon on so far olnud julgelt 90% ulatuses negatiivne. Minu jaoks on see piisav tõestus selle kohta, et Luckey lasi oma veel senise alles jäänud goodwilli lihtsalt potist alla. Oma mõttetute trollide kommentaari võid endale hoida, Rifti Redditi kommuunis käib koos maailma suurim selle asja fännibaas.

Jah? Kust see 90% tuli siis ja mis on sinu väikse uurimuse sample size? Toksisid siis excelisse sisse kõik kommentaarid ja reaalselt arvutasid selle 90%? Miskipärast ma kahtlen. icon_lol.gif

Nagu ma jube enne mainisin, tegu on lihtsatl väikse backlashiga. Räägiti 350 dollarist ja siis tuli hoopis 600 dollarit. Ilmselgelt paar inimest on vihased, aga küll asi rahunab maha.

Kui ette nähtav nutmine, mis kohe järgmine päev juhtus, on sinu jaoks "piisav tõestus", siis oled ikka eriti naiinve. Teeks ehk ikka nii, et ootaks veel paar nädalat ja vaatame kuidas siis olukord on? Pealegi see, et mingi hunnik inimesi tõinavad redditis otseselt siiski ei ütle meile kui hästi neil reaalselt müügiga läheb. Seega null point anyway.

Scart kirjutas:
Sa pole ka endiselt avaldanud infot selle kohta, mitu preorderit on müüdud. Aga eks ootame edasi.

... nagu mida icon_biggrin.gif. Sina oled see, kes tegi väite, et Oculus "crash ja burnib". Seega sina pead tõesatama oma väidet. Burden of proof. We've been over this.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.01.2016 14:32:29 vasta tsitaadiga

Ootaks need numbrid ära ja siis spekuleeriks.
Meil on 13 milj userbase olemas pc-l täna, kes steami andmetel võiks VRiga kohe algust teha.
Kui nad suudavad esimesed paar aastat nt ps4-ga sammu pidada müügis, siis oleks amazing juba.

Jah seade on kallis, aga Apple on näidanud väga edukalt, et hind ei ole väga oluline.
Teine asi on see, et VR on suur ja vana unistus, kui nad suudavad vähegi hea kogemuse teha, siis see müüb ise ennast.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 07.01.2016 14:39:59 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Meil on 13 milj userbase olemas pc-l täna, kes steami andmetel võiks VRiga kohe algust teha.
Kui nad suudavad esimesed paar aastat nt ps4-ga sammu pidada müügis, siis oleks amazing juba.

Jah seade on kallis, aga Apple on näidanud väga edukalt, et hind ei ole väga oluline.

Apple ei ole hea näide. Tegemist on sisuliselt religiooni mitte tootega. Ei ole mitte vähematki lootust, et Oculus suudaks sellist positsiooni saavutada. Lisaks ei ole VR süsteem midagi, mida inimene saab positsiooni rõhutamiseks kodunt välja tööle, kooli, klubisse kaasa võtta.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 07.01.2016 14:47:33 vasta tsitaadiga

see tolvan luky lase vee peale juba sellega, kui ennast suhkambergile maha müüs. edasine on juba ajalugu.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 07.01.2016 14:57:22 vasta tsitaadiga

VR'il on unikaalne väärtus - ta pakub midagi midagi mida on mitu generatsioone inimesi näinud ainult telekast.
... ja kui nad suudavad VR'i normaalselt rakendada kommunikatsioonis (FB), turismis, meelelahtuses, sõjatööstuses ja meditsiinis, siis ongi korras. Isegi kui üks nendest valdkondadest ainult õnnestub on väga hea juba.

Kõik saab olema kinni selles, millist contenti pakutakse ja millist elamust see pakub. Hind ei ole probleem.

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
delef
HV veteran

sõnum 07.01.2016 15:09:43 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:

Teine asi on see, et VR on suur ja vana unistus, kui nad suudavad vähegi hea kogemuse teha, siis see müüb ise ennast.

+1.

2016 aasta tähistab Virtuaalse Reaalsuse algust (Consumeritele), kus tooted lähevad massidesse.
Kommentaarid: 139 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 123
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 07.01.2016 15:13:33 vasta tsitaadiga

https://www.reddit.com/r/oculus/comments/3zv3lb/rifts_pre_ordered_so_far/
tagasi üles
agen008
HV kasutaja
agen008

sõnum 07.01.2016 15:33:25 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
https://www.reddit.com/r/oculus/comments/3zv3lb/rifts_pre_ordered_so_far/

Tundub nagu mingi ülimalt umb spekulatsioon.
tagasi üles
Viilutaja
HV Guru
Viilutaja

sõnum 07.01.2016 15:38:42 vasta tsitaadiga

Keegi oma DK2'te laenata ei tahaks mingiks 1'ks päevaks? Saaks proovida, kas tasub seda asja osta...
Kommentaarid: 224 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 194
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.01.2016 15:44:52 vasta tsitaadiga

https://twitter.com/PalmerLuckey/status/684824384268156928

Kui Facebook ei taha oma kahte miljardit maha kanda, peaks nad selle idioodi Twitterist eemaldama ASAP.
tagasi üles
NATAS999
HV Guru

sõnum 07.01.2016 16:00:43 vasta tsitaadiga

Scart, kust kohast need riftid teele pannakse üldse? meerikamaalt? siis tulevad nagunii maksud juurde ju. vahet pole selles mõttes teiste kaupade/poodidega. lihtsalt nõme on see, et reklaamitakse alguses asi kuskil 350-400euriga müüa ja lõpuks väänatakse 3x otsa ja öelda et teglt jah läks natuke kallimaks ja ma koguaja mõtsin ju before taxes hinda.

selle jutu võib ta vabalt endale sisse istuda, et highend kõrvaklapid hinda ei mõjuta ja et pult neil tasuta käes on. kui need klapid seal üldse midagigi heli laadse toodavad, siis see laksib ilusti juba +50€ sinna otsa, kui mitte rohkem. ikspoksi pult ilmselt teist sama palju juurde, niiet nende pealt saaks juba 100€+ vabalt alla. kui on mingid geiming juustud need klapid, siis vb tõesti mingi 2-3€ ja selle kohta võib juba öelda et ei mõjuta hinda.
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 07.01.2016 16:18:46 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Oculus muidugi tegi siinkohal mitu viga. Ütleks, et astus samasse ämbrisse nagu MS astus XONE väljastades - tehti bundle kus kaasas ebavajalik sodi ja "tänu" sellele ka hind ebamõistlikult kõrge. Kui kogu see sodi sealt ära korjata, siis saakski hinna 499 peale.

Küll sina oled alles tark. Võtame puldi välja ja lupstik ongi hind tagasi 499 peal. Palmeri enda kommentaar selle kohta on selline.

To be perfectly clear, we don’t make money on the Rift. The Xbox controller costs us almost nothing to bundle, and people can easily resell it for profit. A lot of people wish we would sell a bundle without “useless extras” like high-end audio, a carrying case, the bundled games, etc, but those just don’t significantly impact the cost. The core technology in the Rift is the main driver - two built-for-VR OLED displays with very high refresh rate and pixel density, a very precise tracking system, mechanical adjustment systems that must be lightweight, durable, and precise, and cutting-edge optics that are more complex to manufacture than many high end DSLR lenses. It is expensive, but for the $599 you spend, you get a lot more than spending $599 on pretty much any other consumer electronics devices - phones that cost $599 cost a fraction of that to make, same with mid-range TVs that cost $599. There are a lot of mainstream devices in that price-range, so as you have said, our failing was in communication, not just price.

Ja jah. Pult ei maksa ju midagi, remote ei maksa midagi, mängud mis kaasa pannakse ei maksa midagi. Küll me elame ikka ilusas maailmas kus lisad ei maksa midagi thumbs_up.gif
Reality check: pult maksab 56 dollarit. Remote on ehk 10 kõige vähem ja mängud (kui neid müüdaks eraldi) oleks kindlasti 20$+ tükist. Löö need kokku ja ongi peaaegu 100. Ok nad tellivad bulk aga tasuta pole siin tänapäeval midagi. Kõik on hinna sees.
Hinda saaks veelgi vähendada mõttetute klappide ärakaotamisega, kuna sihtgrupil on kindlasti omad ja palju paremad/mugavamad klapid olemas.
Ahjaa - põhikomponent ehk OLED ekraanid maksavad väidetavalt ainult 100$. 150$ kui helde olla.

delef kirjutas:
2016 aasta tähistab Virtuaalse Reaalsuse algust (Consumeritele), kus tooted lähevad massidesse.

Lol in your dreams ütleks selle kohta. Kui rääkida minimaalsest kulust, siis 700€+ algne investeering. Kui arvutil puudub piisavalt võimas graafikakaart siis 1000€+, kui puudub arvuti, siis 2200€+
Isegi 4K pole veel massidesse läinud ja see on juba mitu aastat turul? Võibolla see aasta lõpuks läheb aga ma kahtlen. Ja 4K on tunduvalt odavam. Eriti kui piirduda TN paneeliga ja mänge mitte mängida.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
Aivo998
HV vaatleja

sõnum 07.01.2016 16:28:10 vasta tsitaadiga

Igal juhul tellisin ikka ära väga kallis küll oli aga tellitud sai sõbra juurde soome 2 tükki. 1tk maksis 742.-

Minu arvamus siin nutjatele!! nutate praegu selle hinna üle, aga kui rift poodidesse jõuab maksab ta umbes 1000.- et nutke siis icon_smile.gif icon_lol.gif

Ei suutnud tellimatta jätta kuna tellisin dk1 ka ja tahan näha kuhu see vr on nüüd jõudnud ja arvuti sai ka ehitatud selle pärast ümber.

viimati muutis Aivo998 07.01.2016 17:38:23, muudetud 10 korda
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Avot
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 07.01.2016 16:32:02 vasta tsitaadiga

Scart. Tegelikult saan sinust täiesti aru, aga kahjuks maailm ei ole selline, kui sina seda näha tahad. Võid olla täiesti kindel, et Oculus Rifti tellitakse rohkem, kui seda momendil ette söötta suudetakse!
Jama võib tekkida alles siis, kui tellijad mingil põhjusel pettuvad ja laialdaselt vihast häält tegema hakkavad. Kõige primitiivsemad põhjused võivad olla isegi häiriv "pikslivõrk" ja lootuse purunemine ", et äki siiski minu vanem pc suudab CV1 ringi ajada, minule piisaval moel" ja selgub tõde, et on vaja veel suuri lisa kulutusi teha, et mingilgi moel "pikslivõrgu kaudu VR maailma vaadata" jne. jne. jne. Loomulikult eelnev oli spekulatsioon ja võimlik, et nii ei tule juhtuma!
Pea nüüd Scart meeles, et maailmast ei ola raha otsas ja kõik raha mis on saadaval korjatakse turult ära! CV1 hind tõuseb peale preorderit, kuna uued vahendajad tahavad ka oma osa võidust saada ja alles kunagi tulevikus võime oodata hinna langusi! Usu see ei juhtu "homme"!!
Ise kuulun ka nende hulkka, kes jätävavad CV1 tellimise tulevikku ja seda puhtalt tehnilistel põhjustel. Ei ole arvuti tehnilisel alal kuigi tark, aga isegi selline väike fakt, et minu arvutil on vaid 2 x 3.0 usb ja oculuse jaoks on vaja neid x3, siis mina ei viitsi oma arvutit CV1 pärast kohe ümber ehitmama hakkama. Ostan ja ehitan alles siis, kui olen näinud oma silmaga, et asi töötab ja minu jaoks on häirivad pikslid kadunud. Selle ajani saavad minust "rikkamad" ennast kasvõi haigeks maksta, ei taha/julge enam pettumise ja muu "peavalu" riski võtta.

viimati muutis Avot 07.01.2016 16:44:42, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 1
tagasi üles
axec
HV vaatleja
axec

sõnum 07.01.2016 16:32:03 vasta tsitaadiga

Oculus ei maksa never retail hinda ei puldi ega klappide eest, seega xbone pult omahinnaga on neile suht marginaalne, 15 eur vms. Ma ei ütleks, et 700 nii üle võlli on, võibolla olen natuke fannboy, aga ma olen VR-i oodanud väga pikalt ja tegu on esimese sellise tootega turul. Samuti ei ole tegu random OLED ekraanidega vaid kõrge refreshiga ja custom ekraanid, korraliku pikslifilliga. Ja ainuke mis närvi ajab ongi Palmeri jutt sellest ballparkist, kui Irbe ja muud on öelnud juba oktoobris, et kogu kombo hind koos soovitavate spekkidega PC-ga jääb 1500 kanti. Lihtsalt Palmer sonis ja inimesed hoidsid sõnasabast kinni. Mina tellisin peale maha rahunemist eile ära. Nüüd ootame veel Vive'i ja PSVR'i.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 07.01.2016 16:37:26 vasta tsitaadiga

Sellise koguse juures ei maksa see pult tõesti väga midagi, 5-10 eur max. Ja 10 eur odavam hind ei muudaks mitte kellegi ostuotsust, selle eest aga võib pult päris paljudele meeldiv lisa olla ning alateadlikult kergemini toodet ostma suunata. That's called marketing.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
karvane
HV kasutaja

sõnum 07.01.2016 16:38:08 vasta tsitaadiga

Rahvas peab arvestama ka seda, et usas on alati enne makse hind näidatud ja euroopas peale makse. Täitsa võimalik, et Palmer on piisavalt algaja, et teha seda viga, et kordagi ei maininud seda, et näiteks EU's on vaja ka käibemaks kohe hinda lisada.

Vanasti konsoolide välja tuleku ajal oli veel euro väga tugev stiilis 1.2+ USD per EUR ja see tähendas, et me võisime vabalt näha näiteks konsooli hindasid stiilis 399 USD/399EUR . Kusjuures usa ei saanud kunagi seda 399 taalaga kätte vaid lisandus ka osariigi maks jne. Euroopas lihtsalt oli see kõikjal sama hinnaga ning käibekas oli ka sees (tihti tootja lihtsalt maksis selle käibeka vahe kinni, et oleks niiöelda igal pool sama euro hind) + siis poodide oma juurdehindlus juures. Parandage kui väga puusse panen

Nüüd on aga eur/usd ~1.09 suhtega seega paratamatult kui öeldakse näiteks see sama 399 usdi on see meie jaoks juba 367 + käibemaks (näiteks 20%) 440 euri. Hetkel meie kannatame nõrga euro pärast. Pole olnud sellist suurt tehnika launchi juba ammu, seega me pole väga sellest aru saanud.

Oculuse puhul vist pannakse kaup teele tellija kontinendil, ehk rahvas on tiba solvunud selle transpordi kulu peale ning paistaks nagu on nad ka näiteks euroopa puhul flat 25% käibeka määranud kõigile, kuigi see kindlasti erineb riigiti. Austraalias on ka veel see 130 AUD transpordi kulu, mis paneb rahva suid maigutama, kuna isegi kui kaup tuleks otse usast oleks see kordades odavama delivery hinnaga. Kui aga austraalias teele pandud siis tundub puhas ripoff.

Näitlikult, et kui hind oleks olnud 450USD oleks meie maksnud näiteks soome tellides (24% km) 414 eur + 24% km = 513€ + ~40 eurot transat seega sinna 550 kanti kokku.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Gotmilk
HV kasutaja

sõnum 07.01.2016 16:49:15 vasta tsitaadiga

Tomorrow kirjutas:

Reality check: pult maksab 56 dollarit.

Sa arvad, et Oculus paneb masstootmises puldi täie hinnaga sisse? icon_rolleyes.gif Eriti veel peale seda kui nad MS-iga ametlikult voodis on? reality reality check.
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.01.2016 16:53:27 vasta tsitaadiga

Gotmilk kirjutas:
Tomorrow kirjutas:

Reality check: pult maksab 56 dollarit.

Sa arvad, et Oculus paneb masstootmises puldi täie hinnaga sisse? icon_rolleyes.gif Eriti veel peale seda kui nad MS-iga ametlikult voodis on? reality reality check.

Eks see jooksis härral silmade vahelt läbi, et Palmer ise kommenteeris puldi kohta, öeldes "me saame selle peaegu tasuta". Aga eks kuidagi on vaja ju seda naeruväärset hinda enda jaoks põhjendada.

NATAS999 kirjutas:
Scart, kust kohast need riftid teele pannakse üldse?

Ma garanteerin sulle, et Riftid shipitakse laevaga Euroopasse, ilmselt Iirimaale ning saadetakse sealt EU peale laiali nagu seda kõik suurfirmad oma nodiga teevad. Oculus ei tee muud kui kühveldab hetkel EU pealt pappi kokku, rääkides midagi "maksudest".
tagasi üles
Serio
HV kasutaja
Serio

sõnum 07.01.2016 16:57:29 vasta tsitaadiga

Pikslivõrgu kohta olen lugenud erinevaid arvamusi. Osad ütlevad, et praktiliselt pole näha ja samas on inimesi kes väidavad, et pilt ei ole oluliselt parem kui DK2 aga siiski parem.
Avot, sulle ei julgkes soovitada, sest puhast pilti ei ole sealt kindlasti tulemas icon_smile.gif
Vaatame, mis Vive toob. Tehnilise poole pealt peaksid nad Riftiga sarnased olema aga hinda ei julge väga pakkudagi enam. No äkki 1000€ eest saab kätte? icon_razz.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Slazenger
HV veteran
Slazenger

sõnum 07.01.2016 17:00:34 vasta tsitaadiga

Tulge maapeale tagasi, kas arvate töesti, et tarkvara arendus ja ülejäänud tootearendus, mis nad on teinud, ei maksa mitte midagi ? Siis vöibolla jah, 700 euri on liialdatud hind. Aga kui MATERJALID + TÖÖ panna kokku, siis ei ole ta midagi nii kallis. Masendav vaadata, et ükski inimene ei suuda loogilist mötlemist tööle panna ja hakkavad oma "tarkusest" tootematerjalide ja tootmise hindu leiutama. Get a grip, esimene iteratsioon asjast, nagu iga tootega, kes tahavad latest & greatest tehnoloogiaid kasutada, peavad ka maksma Research and Developmendi eest, nagu alati on olnud early-adaptoritega.
Ja kui sellest ei piisa, et endale kohale jöuaks, siis ära lihtsalt enam kommenteerigi, kui sinu arust on see liiga kallis, siis uudis sulle: see ei olegi ilmselt "sinule" suunatud tootega. Move on thumbs_down.gif
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 69
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 07.01.2016 17:07:30 vasta tsitaadiga

Slazenger kirjutas:
Tulge maapeale tagasi, kas arvate töesti, et tarkvara arendus ja ülejäänud tootearendus, mis nad on teinud, ei maksa mitte midagi ?

Oot oot, kas mitte härra Luckey ei rääkinud eelmine suvi kuidas Facebookile firma maha müük kõike odavamaks teeb? Firma, mis enda sõnul on huvitatud maksimaalselt suurest turupenetratsioonist ja on valmis müüma toodet kahjumiga, teeb seda läbimurret kuidagi väga huvitavalt atm.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Raud »  Videokaardid / Monitorid / TV »  Oculus Rift, HTC VIVE, PS VR ja teised virtual reality headsetid mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 176, 177, 178  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.