Popcorn time's filme vaadates tõkkab koguaeg ega saagi vaadata midagi, esimesed 10 sec laeb ilusti ära ja ülejäänud ajal automaatselt pausil ja ei laegi midagi. Kellelgi veel nii?
Sa parem seleta ära kuidas sa vaatad popcorn timet? P2P on ju blockitud?
Idk ma sain ilusti tõmmata ja filmi vaatama hakata. Esimesed 10-20 sec laadis ilusti ja jooksis, aga pärast seda jäigi laadima. Idk mis viga on
Popcorn time's filme vaadates tõkkab koguaeg ega saagi vaadata midagi, esimesed 10 sec laeb ilusti ära ja ülejäänud ajal automaatselt pausil ja ei laegi midagi. Kellelgi veel nii?
Sa parem seleta ära kuidas sa vaatad popcorn timet? P2P on ju blockitud?
Idk ma sain ilusti tõmmata ja filmi vaatama hakata. Esimesed 10-20 sec laadis ilusti ja jooksis, aga pärast seda jäigi laadima. Idk mis viga on
Mingi varasem buffer järsku?
Mkm, ei saa olla. Telo netiga saan samamoodi vaadata paar sec ükskõik mis filmi, pärast seda jääbki laadima. Telonett ka Elisa
kellelgi veel äkki sarnast probleemi või oskab aidata vea jälile. Mingiaeg toimis kooslus (huawei af23 ja pulk e3272) normaalselt.
viimasel ajal kipub nii olema, et 30 minti saad normaalselt netis olla ja siis kaob ära. Vahest näitab windows No internet access aga wifi on connected. Arvuti viga ei ole kuna sama probleem on ka
tahvliga. AF23 enda kasutusliides näitab viimast softi. Samas kui no internet access on siis ei saa ka kohaliku IP järgi hästi ühendust af23ga. Kuna saab ka ringi rännatud 3 koha vahet siis igalpoole sama mure. _________________ Ega pidu ei parane, kui viin ei vähene!
Selle jama võib täna küll põlema panna.
4Gd leiab vaevaliselt üles (tavaliselt läheb ise kohe 4G peale ja jääb). Nett speedtesti järgi on nagu olemas, kuid mängida pole võimalik, lehti ei ava või avab korralike viidetega.
Tanelile - HV töötas varasemalt Elisaga igast asendist, endal probleeme ei olnud. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Selle jama võib täna küll põlema panna.
4Gd leiab vaevaliselt üles (tavaliselt läheb ise kohe 4G peale ja jääb). Nett speedtesti järgi on nagu olemas, kuid mängida pole võimalik, lehti ei ava või avab korralike viidetega.
Tanelile - HV töötas varasemalt Elisaga igast asendist, endal probleeme ei olnud.
Ma olen tahvlist loobunud hv.ee vaatamisest. Arvutist saab kuidagi veel vaadatud. Üldiselt tundub, et peab prooviks EMTsse kolima. _________________ Ega pidu ei parane, kui viin ei vähene!
Nüüd tehti muudatusi seadistustes ning anna meile märku mis toimub ja kas probleem on HV lugejatele lahenenud. Meie poolt testides nüüd taas töötab, kuid milline on lugejate tagasiside.
Kes oskab elisa mint interneti pulga seadeid soovitada win 10 all. Lugesin tenfoorumist, et Huavei E173 pulk käib win 8.1 drivudega ilusti, aga ei saa mul kuidagi käima seda asja. Huavei konnektioni proge leiab pulga ja kõik on justkui ok, aga ei suuda ära connectida kuidagi. Kui seaded muuta 'ndis' pealt 'ras' peale, siis annab errorit, et remote server disconnectib enne kui jõuab connectida. Mitte ei saa aru, mis ta tahab.
Kes oskab elisa mint interneti pulga seadeid soovitada win 10 all. Lugesin tenfoorumist, et Huavei E173 pulk käib win 8.1 drivudega ilusti, aga ei saa mul kuidagi käima seda asja. Huavei konnektioni proge leiab pulga ja kõik on justkui ok, aga ei suuda ära connectida kuidagi. Kui seaded muuta 'ndis' pealt 'ras' peale, siis annab errorit, et remote server disconnectib enne kui jõuab connectida. Mitte ei saa aru, mis ta tahab.
Jäta NDIS peale ja loo ühendus Windows 8.1 dial-up vahendeid kasutades. Huawei ühenduse programm ei peagi tööle minema. Su modem võiks tekkida alamjaotusesse Cellular. _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Mida üldse HV puhul testima peaks? Mu ainuke Elisa sim koos tahvliga on hetkel naise käes, aga kui ta koju jõuab, võin ju põmst testida. Radionet kasutab ka põhimõtteliselt edasi Elisa kaablit ja selle ühenduse otsast pole foorumiga probleeme olnud.
Jäta NDIS peale ja loo ühendus Windows 8.1 dial-up vahendeid kasutades. Huawei ühenduse programm ei peagi tööle minema. Su modem võiks tekkida alamjaotusesse Cellular.
Ei suuda ikka ühenduda, error 619 tuleb.
sain korda, pulga pealt peab laskma win 8.1 staffi arvutisse ja siis need drivud toimivad. huawei enda programm ei toimi, aga win leiab kõik ise ja seaded on kohe õiged.
kellelgi veel äkki sarnast probleemi või oskab aidata vea jälile. Mingiaeg toimis kooslus (huawei af23 ja pulk e3272) normaalselt.
viimasel ajal kipub nii olema, et 30 minti saad normaalselt netis olla ja siis kaob ära. Vahest näitab windows No internet access aga wifi on connected. Arvuti viga ei ole kuna sama probleem on ka
tahvliga. AF23 enda kasutusliides näitab viimast softi. Samas kui no internet access on siis ei saa ka kohaliku IP järgi hästi ühendust af23ga. Kuna saab ka ringi rännatud 3 koha vahet siis igalpoole sama mure.
Nih ise küsin ise vastan Sai tehtud factory defaults ja ikka sama jama. Täna märkasin anomaaliat nimelt, vanem arvuti töötas ilusasti kui uuem ja tahvel streikisid. Kui panna wifi mode 802.11b/g peale töötab ilusasti (ptüi ptüi ptüi) aga kui b/g/n valida hakkab jauramine pihta. Oskab keegi targem seda seletada, mis võib põhjustada, miks enam järsku n ei kõlba? _________________ Ega pidu ei parane, kui viin ei vähene!
Ei tea mis nad seal nüüd muutnud on, kuid kõik on ikka normaalselt piixu keeratud.
Tahab laeb, tahab ei lae ja siis on hetked, kus ei lae üldse _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.