F1 2012-2014 siis ongi sisuliselt samad mängud, lihtsalt natuke juhitavust näpitud ja uued skinnid kleebitud. Ilmselt see erinevus nii väike ei ole, kuid mulle küll jääb selline mulje.
Minu arust UI ja Career Mode oli 2010's osas parimad, andis mingisugusegi tunde, et oled sinna mängumaailma kaasatud(intervjuud, post-race press conference'd jms.).
NeroEST, noo mulle küll kõik meeldib.. sessuhtes jah mootor vana aga vähemalt iga aasta on värske mäng, uued updated peal masinatel nii nagu peab. FIFA juba üle 20.a samamoodi ehitatud ja ülimenukas tänapäevani, ole rõõmus, et sul on niihea mäng iga aasta. Muidu pela kellegi idiootseid modifikatsioone mida on mustmiljon.
Hea raha teenimis viis ka.
rocky-b, F1 2010-2014 on kõik üks ja sama, tibakene muudetud nipet näpet menüüd jne aastate jooksul. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Minu arust UI ja Career Mode oli 2010's osas parimad, andis mingisugusegi tunde, et oled sinna mängumaailma kaasatud(intervjuud, post-race press conference'd jms.).
Nõustun sellega. Ka mulle tekitas 2010 aasta oma ainsana kõige rohkem tunde, et olen kuskile f1 maailmasse kaasatud. (2011 isendi jätsin vahele) Kuid seal pakuti hunnikute viisi muid tõrkeid.
Jah, need tõrked olid suurelt jaolt ära lihvitud 2012 aasta mängus. Samuti meeldis mulle väga, kuidas aasta 2013 mängus oli oluliselt parmaks muudetud autode juhitavust ja vedrustust, mis tekitas juhitavusest parema mulje.
Samuti olen nõus, et mängu üldkvaliteet on tunduvalt parem kui ükskõik, misiganes mod mõnele muule racing sim'le. Codemastersi F1 mängud tekitavad reaalsema tunde ja annavad realistlikuma auto käitumise kui mingi suvaline rfactori modi.
Aga ma lihstalt ei saa aru, kuidas iga aastaga on vähem ja vähem uuendusi. Ma ei viitsi hetkel otsida, kuid me kõik mäletame, mismoodi 2011 reliis ajal anti välja suur lubaduste list, mis saab olema aasta 2012 mudelis. Ma ei ole endiselt näinud soojendusringi, peale sõitu boxi sõitmist, shampanja pritsimist, intervjuusid, mehaanilisi rikkeid ( peale drs ja kersi kadumise).
Kuna ma olen nii suur Vormelifänn, siis ma pean tunnistama, et kohe kui misiganes (olgu kas või RU versioon) steam võti maksab 15€ kanti, ostan ma endale ka selle mängu. Sest 15 € ma võin expansioni eest maksta, kuid nõme on minu arust see, et praktiliselt sama mängu eest küsitakse täishinda kindlati.
Okei, kindlasti on seose 2014 aasta reeglite muutustega füüsiliselt ikka rohkem muudatusi kui vaid auto välimus.
Lihtsalt... menüü täpselt samasugune, box koos animatsioonidega täpselt samasugune, mitte midagi pole uut:D isegi muusika on taga täpselt samasugune. Umbes, et " whoa whoa whoa, mehed, tsekkige biiti, ma vahetasin eelmise mängu menüül taustapildi ära, ma arvan, et selle aasta menüü on valmis!!"
Umbes nii: (awesome paint skill)
Ma muidugi väga loodan, et see menüü jäeti WIP isendil äkki samaks, et nad saavad launch ajal rahvast üllatada... _________________ Winter is coming...
Ärge nüüd nii kurjad ka olge. Mitmeid aastaid ei olnud üldse arvestatavat F1 mängu. Nüüd kui üks mängutootja võttis asja enda kanda ja tegi hea F1 mängu ning nüüd teenitud puhkust naudib, siis kõik juba pettuvad ja hakkavad otsapidi ära surema.
1. replay võiks olemas olla, et saab pärast sõitu vaadata mingis TV vaates vms.
2. Penaltyd lendavad liiga kergelt. Mitmeid kordi juhtunud, et mõni AI ründab kuskil kurvis, tal läheb pikaks ja mina, kui trajektoori hoidja saan tuimalt penalty. Kuigi polnud minu vigagi, et too tüüp rajalt välja pani _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Kas keegi oskab selle kohta infot anda, et kas kahekesi on võimalik seda mängida n.ö split screen ja kaks pulti, kui jah, siis kas on võimalik ka split screenes kahekesi mängu võimalik läbi teha koos vastastega kompuutrite näol?
Tere!! Kas keegi oskab aidata, ma olen mänginud nii F1 2012 kui F1 2013 ja F1 2014 ning probleem selles, et mängu pilt läheb mustaks ning viskab steami ette game crashed? Kas keegi oskab aidata milles võib probleem olla? Tänud ette ära!!!
Täielik nõmedus ja roolikasutajate kottimine
Loodetavasti 2015 versioonis on see ära kaotatud. Igasugu assistid ja smoothingud on kurjast. Arendajad võiksid sellest ükskord ometi aru saada
ise pole mängu omanud alates 2010 aastast kuid fänn olen sarjal siiski ja mõni ring on saadud mängitud sõbra pool. Nõustun faktiga, et väga palju uut ei ole vahepeal juurde lisatud.
Hetkel Humble Bundle Codemasters-i sale ajal 16,66 euri.
Ei lähe küll otseselt selle teemaga kokku, aga küsimus oleks selline, et kas kellelgi ei oleks müüa F1 2010 ja F1 2011 mõistliku hinnaga. Ettetänades rivoremo
Eesmärgiks reaalsus ja juhitavus rooliga mängides.
Kirsa kirjutas:
Kui on valida kas F1 2013 või F1 2014, siis kumba peaks eelistama?
Siis mitte kumbagi. Reaalsuse ja rooliga juhitavuse jaoks on vähe reaalsemad asjad.
Aga kui valik tuleb teha, siis 2013 minumeelest, kuna 2014 polnud eriline edasiminek ja kaotas lisaks veel klassikalised autod kah ära.
Noo ütleme nii, et 2013 on klassika... neid vormeleid kahjuks reaalsuses enam ei eksisteeri tahad reaalsemat elamust siis võta 2014 kuigi see oli üks sitemaid F1 mänge ever made Codemastersi poolt. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.