Codemastersi poolt avalikustati F1 2014 mängu tulek, mis lubab suuri muudatusi juhitavuses, sõitjate hindamise süsteemis ning palju muud. Ning loomulikult kõik uued autod ja sõitjad.
Mängu tuleku kuupäevaks on märgitud 17. oktoober.
Uus mäng on tulekul PC'le ning eelmise generatsiooni konsoolidele (PS3, Xbox360), ehk tõenäoliselt hakkame nägema F1 2013 sarnast pilti.
Välja on öeldud ka, et 2015 aasta hooaeg saab suuri muudatusi, kuna liigutakse edasi uue generatsiooni riistvarale (Xbox One, PS4, PC) ning mäng tuleb välja 2015 aasta hooaja alguse poole, saades hiljem digitaalseid uuendusi hooaja jätkumisest.
Jama. F1 2014 jätan vahele siis. Lootsin, et nüüd tuleb juba ainult uue põlvkonna konsoolidele ja arvutile. Arvata on, et 2014 mingit märgatavat edasiminekut ei too. F1 2015 samas
Lõpuks ometi on ka mängijaid kuulda võetud ja 2015 tuleb ikka välja hooaja alguses ja seda ka uuendadatakse jooksvalt. Iseasi, kas uuendused on tasulised ja kui on, siis palju välja peab käima.
Lõpuks ometi on ka mängijaid kuulda võetud ja 2015 tuleb ikka välja hooaja alguses ja seda ka uuendadatakse jooksvalt. Iseasi, kas uuendused on tasulised ja kui on, siis palju välja peab käima.
Jah sest ega suurimad uuendused hooaja jooksul saavad olla järgmised asjad, mis reaalses maailma juhtuvad: Mingi tiim vahetab sõitjat keset hooaega (vaja muuta livery ja teha uus AI profiil sõitja jaoks pluss muud nipet-näpet.), Tiim lisab/eemaldab sponsoreid autolt (õnneks ainult livery muutus). Tiim muudab nime (peamiselt andmete muutus). Statistika (mängu andmebaasi muutmine). Hetkel muud ei meenu. Ise siis F1 2010 & 2011 modija olnud ja teinud uuenduspakke hooaja keskel mis on uuendanud põhimängu õigesse seisu. 2012 & 2013 jätsin vahele nagu ka 2014, kuna progress on suht väike ja ei viitsi iga aasta raha välja käia.
Kogu see hiline announcement jätab sellise maigu, et 2014 on isegi rohkem nagu 2013 kui oli 2013 omakorda eelmise suhtes. (peidavad erinevuse selle taha ära, et autodel on muu hääl, uued skinnid ja sarjal uued reeglid)
Ja rahumeeli saab kõik lubadused ja ootused lükata järgmisesse aastasse.
Ma lihtslat niiväga tahaks, et seekord oleks tegemist tõsiselt hea F1 mänguga, kuid arvestades, kuidas alates 2010 aastast on iga aasta mängule pakutud minimaalselt uuendusi, võttes pigem ägedaid asju ära. (näiteks kogu see paddock area ja intervjuud reporteritega)
Ainsad, mis ma ostnud olen, on 2012 ja 2013 ning nende sarnasus on liiga suur, et neid saaks nimetada kaheks erinevaks mänguks. 2013 võiks olla vabalt 2012e hooaja sisene uuendus.
Jah, võime loota, et 2015 tulebki vahelduseks midagi uut ja kõikide varasemate lubadustega: (shampanja pritsimine, soojendus ja jahutus sõidud, tõsine karjäär realistlike tiimi poolsete ootustega, et kui marussiaga kogemata võidad vihmase sõidu rämeda lucky tõttu, siis järgmine sõit ei ole nii, et me vaatame, et sa võiksid marussiaga realistlikult kolmandaks tulla, tee seda!, intervjuud, paddock area jne )
juhvitavus ja füüsika on 2012 ja 2013 versioonides puldiga mängimiseks täiesti okei. Ei ole vaja mängule raami. Mängule on vaja sisu juurde.
Minu random rant, vabandused kui tekst on arusaamatu ja võib kedagi solvata.
Isiklikult olen alates CMR Dirt 2'st hakanud iga codemastersi järgmisesse mängu suhtuma kerge skeptilisusega. (kui õigesti mäletan, siis dirt 2 oli veel hea ja vastas ootustele, kõik järgnevad on olnud hype ja üha suurenev pettumus) _________________ Winter is coming...
ootan kindlalt kuna selle aasta masinad on kardinaalselt erinevad. huvitav kui palju on masinate käitumine muutunud. ehk milline on codemastersi tõlgendus.
ootan kindlalt kuna selle aasta masinad on kardinaalselt erinevad. huvitav kui palju on masinate käitumine muutunud. ehk milline on codemastersi tõlgendus.
CM tõlgendus on veel kehvem auto tagaosa pidavus. Mängus on alati auto pidavus märgatavalt kehvem, kui reaalsuses. Näiteks eelnevatel aastatel, kui DRS sai kasutada kus raja osas ise tahtsid, siis sai proovitud ja isegi max downforce-ga oli spinn kerge tulema samas kurvus, kus reaalsuses sõitjad aktiveerisid DRS-i ja polnud probleeme. Seda eriti klaviatuuriga. Rooliga vähem, kuna seal sai ise sujuvalt gaasi anda.
Loodetavasti nüüd parandatakse ka rehvide vastupidavust, kuna rehvid peavad nüüd paremini vastu.
mitte ainult taga- vaid ka esiosa on madalama survejõuga, usun et masinad ei muuda nii teravalt suunda. kuid huvitab just see kuidas on lahendatud 3x suurema pöördemomendiga toimetulek, seda siis klaviatuuri peal.
loodan et tagarataste tühja pöörlemast hoidmine ei muutu liialt suureks klõbistamiseks.
See on ju sama mootor, mis 2010 mis sealt ikka tahta, iga aasta nad pm vahetavad skinnid välja ja muudavad veidi mudeleid ning kogu moos, kerge raha. Õnneks aga on 2015 tulemas next-gen tiitel uue mängumootoriga lõpuks. Peab olema parem kui Project CARS välimuselt või muidu tõsiselt pettun next-genis. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
"Next Gen"i minu arvamuse kohaselt ei tasuks oodata graafikast. Graafika on olemasoleva geniga täpselt nii hea, et edasiminekut pole võimalik palja silmaga näha.
Pigem tasuks oodata miskit sisu poolelt. Ja kammoon, see niinimetatud next gen tehnoloogia, andke andeks, riistvaraliselt juba 2 generatsiooni outdated?
Isiklikult ootaks põhjalikult viimse detailini läbimõeldud karjääri ja võibolla isegi mingitsorti manageerimist sinna juurde. Ala Fifa sisene football manager, kust saab nii tiimi hallata kui ka ise mängida. _________________ Winter is coming...
Ootaks veel asjalikku Replay süsteemi. Et ma saaks 100% pikkusega sõitu vaadata suvalise AI auto kaamerast ja kaameravalikuid oleks rohkem, kui lihtsalt bumbper, cocpit ja chase. See on asi mis mind kõik need neli aastat on ärritanud kõige enam. Selletõttu ma replaysid praktiliselt ei kasutanud, kuna edasi-tagasikerimine on ulmeaeglased pika sõidu puhul ja saab vaadata ainult enda vaatest limiteeritud nurkade alt. Rääkimata replay salvestamisest või üleslaadimisest, kuigi üleslaadimist nüüd parandati.
Ootaks veel asjalikku Replay süsteemi. Et ma saaks 100% pikkusega sõitu vaadata suvalise AI auto kaamerast ja kaameravalikuid oleks rohkem, kui lihtsalt bumbper, cocpit ja chase. See on asi mis mind kõik need neli aastat on ärritanud kõige enam. Selletõttu ma replaysid praktiliselt ei kasutanud, kuna edasi-tagasikerimine on ulmeaeglased pika sõidu puhul ja saab vaadata ainult enda vaatest limiteeritud nurkade alt. Rääkimata replay salvestamisest või üleslaadimisest, kuigi üleslaadimist nüüd parandati.
^THIS
absoluutselt nõus, kuid kuskil blogis codey tüübid kirjutasid, et ego engine on nii ehitatud, et siia ei saa replay süsteemi külge panna. Since AI cheadib sellel hetkel kui sa ei vaata. Alguses vist oli üldse nii, et selles rajaosas, mida sa ei näe, polegi füüsiliselt AI'd olemas. Mäletan hästi, kuidas F1 2010s genereeriti üldse AI aegasid lambist. Rajal sõitvad autod olid põhimõtteliselt vaid kosmeetiline lisavidin. _________________ Winter is coming...
Kas telekas moonutab niipalju heli...
VÕI on nedel heli väga mööda. Kuhu jäid madalad pöörded kiirendusel? Üleüldiselt tundub nagu mootoriheli tuleks kuskilt siseruumist...
Graafika tundub kehvem kui F1 2013 ja üleüldine realism ning "tunnetus" ( mis mulje jätab auto käitumine, ja kogu atmosfääri esmamulje) on täielikult puudu:(
Loomulikult on see vaid üks video, võibolla ei olnud seaded põhjas, pole veel lõplik versioon jne jne
but still... _________________ Winter is coming...
oh gawd...
tegemist on täpselt sama mänguga, mis eelmine mäng.
sama menüü, sama UI, sama muusika, sama stiil, peale uute autode mudelite pole mitte midagi juurde vist lisatud.
http://www.reddit.com/r/formula1/comments/2ioo04/f1_2014_first_look_on_playstation_3_not_as_bad_as/
Miks nad ei võiks FREE expansionit välja lasta f1 2013le, oleks natukenegi normaalsem. Äärmiseljuhul siis miskine 20dollarit expansion "season 2014 update".
Midagi rohkemat see aasta küll loota ei saa. Täiesti masendavalt hale
Kui me räägime üldse siin miskisest olematust sisust ja täishinnast, siis antud asi on küll hea näide...
Vabandan kui kellegi tundeid riivasin sellega, kuid isiklikult olen väga pettunud. _________________ Winter is coming...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.