Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 16 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jaank
HV veteran

sõnum 01.01.2016 23:45:45 vasta tsitaadiga

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=cb5phpdBnL7Au:FFA16PS4

Sain ka squadi kokku. Rooney võiks nagu CAM olla, aga samas Coutinho on nii hea.
Korra mõtlesin, et võiks mingit muud liigat ka proovida, saaks palju odavamalt vist parema squadi, ükski teine liiga ei kõneta ainult kahjuks.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jonathan19
HV kasutaja
jonathan19

sõnum 02.01.2016 00:51:21 vasta tsitaadiga

jaank kirjutas:
https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=cb5phpdBnL7Au:FFA16PS4

Sain ka squadi kokku. Rooney võiks nagu CAM olla, aga samas Coutinho on nii hea.
Korra mõtlesin, et võiks mingit muud liigat ka proovida, saaks palju odavamalt vist parema squadi, ükski teine liiga ei kõneta ainult kahjuks.

Hübriidid ehk kõnetavad? 433 hübriidid mu arust ülimõnnad. Muidu nagu eriti ühe liiga tiimi ei viitsi, sest pole igal positsioonil mingit meeldivat meest.
Aga nt sellisega mängisin veitsa aega, eriti ei kaotanud ka: http://www.futhead.com/16/squads/7127956/
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 02.01.2016 00:53:59 vasta tsitaadiga

Peab mõtlema jah, praegu market dropis ja võtsin odavalt mehed ligi. Kui tõuseb mingi kuu pärast siis eks näis mis saab.
Ma selles fifas olen anyway suht lootusetu siiamaani, väga vahet pole kes platsil haha.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 02.01.2016 02:18:18 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
RedFusion kirjutas:
libe, tänud gifti eest thumbs_up.gif

Ostsin endale Sturridge - tüüp on loom. Pea igas mängus kõmmutab mõnusalt ja suht tihti on MoTM. Nüüd peaks vaatama, keda ta kõrval mängitada. Hetkel on Lukaku, sest ta odav ja hea, aga vasakujalgne ja väga ei taha, et mõlemad ründajad oleksid vasakujalgsed, sest olen harjunud rohkem paremaga lööma. Või peaks hoopis ühe ründaja formatsiooni proovima...hmm...
võta rooney thumbs_up.gif

imo väga hea mängija ja toetab kenasti ründajat ja keskvälja, kuna medium/high
strength ja shooting on briljantsed ja karistuslööke suudab ka kõmmutada thumbs_up.gif

Mul kiire build-up play, Rooney ei sobi väga hästi mu stiili, sest ta pole väga kiire (ründaja kohta). Samas kui Sturridge kõrval, siis äkki isegi toimib, peab ära proovima kunagi icon_razz.gif
Sturridge 16 mänguga 20 golli, Lukaku 14 mänguga 4 golli, 4 assisti. Lukaku veits kasutu icon_confused.gif

Siin FIFA-s offline raskem. FUT14-s jõudsin div 1 välja, aga siin ei kujuta küll ette, kuidas sinna jõuan...hetkel siis div 4 ja raskeks hakkab minema. Semi-pros saan suuri võite, professionalis kergemate tiimide vastu ka pole hullu, aga 4 ja 5 tärni tiimide vastu juba keerukam. World class tugevamate meeskondade vastu juba ulme, vastased söödavad ja löövad nagu jumalad. Legendary vist ei hakka proovimagi.

Samas esimene online mäng oli hea - domineerisin kogu mängu, aga mitte kuidagi ei suutnud ära lüüa 1-1 seisul. Siis mängu viimasel sekundil lõin Sturroga 30 m pealt karistuslöögist ära. 2-1 võit icon_biggrin.gif
Peab vastasele uue puldi raha saatma vist icon_lol.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.01.2016 02:41:18 vasta tsitaadiga

rooney on mängus nagu mingi 80-85 pace, see physicality annab tunda, vana murrab kaitsjatest mõõda ja nood koperdava ja jäävad maha thumbs_up.gif
Naysayer
HV kasutaja
Naysayer

sõnum 02.01.2016 16:08:28 vasta tsitaadiga

Mõtlesin, et paneks ühe paugu Tourega. Ühtlasi ka mu esimene õnnestunud free kick onlines. Väravas oli Neuer.
Spoiler Spoiler Spoiler

EDIT: PS! Mängin klaviatuuriga thumbs_up.gif

viimati muutis Naysayer 02.01.2016 16:59:20, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.01.2016 16:21:41 vasta tsitaadiga

power free kicke on selles mängus lihtsaim lüüa, peaasi, et õige mees platsil on thumbs_up.gif
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 02.01.2016 16:53:00 vasta tsitaadiga

Hetke squad:

Premier League 4-1-2-1-2

Jään suht rahule, mängijate hinnad õnneks mõistlikud ja korralik squad kiirelt üles ehitatud icon_smile.gif thumbs_up.gif
Nüüd vaja osta veel üks korralik ründaja, nt Rooney. Ja võib-olla äärtele ka kedagi veel paremat.
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.01.2016 17:20:23 vasta tsitaadiga

Panin kah üle pika aja selle pasa tööle jälle. icon_razz.gif Suureks üllatuseks ei saanudki onlines järjekordset ajuvabat handicapist pakatavat mängu pähe. icon_razz.gif
Hoopis suutsin Huntelaariga ühe ajuvaba värava ära lüüa icon_razz.gif

Link
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 02.01.2016 18:20:05 vasta tsitaadiga

Krt mingi eriti haige bug oli just. Ei saanud midagi teha mängijatega, üldse ei reageerinud nupuvajutustele. Vastane võttis lihtsalt palli vahelt ja lõi 1-0. Ja seda offline seasonis, kus iga punkt oluline icon_evil.gif
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 02.01.2016 21:19:15 vasta tsitaadiga

RedFusion, offlines saab puldi tagant võttes rage quiti tehes mängu uuesti alustada. 15-16 fifa cpu on ebaausalt jõhker, et tuleb kasutada varuvariante kui vaja(mul mingi 4-5x juba div 1 tiitel ka võetud icon_biggrin.gif )
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.01.2016 21:52:13 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
RedFusion, offlines saab puldi tagant võttes rage quiti tehes mängu uuesti alustada. 15-16 fifa cpu on ebaausalt jõhker, et tuleb kasutada varuvariante kui vaja(mul mingi 4-5x juba div 1 tiitel ka võetud icon_biggrin.gif )
võtan puldi tagant, mis edasi? näitab, et vali klaver ja kui alt+f4 panna, siis tuleb loss
tarvo-usoi
HV vaatleja
tarvo-usoi

sõnum 02.01.2016 21:57:37 vasta tsitaadiga

ehh küsimus , ega kellelgi teisel pole elion netiga FUT no opponents jama? olen teinud kõik mis netist leidnud ( pordid ruuteris avanud , matchmatching proximity off , uued inbound ruled etc )

mis n*SS on ma ei saa aru, vahest saab vastase paugust , vahest läheb kuni 10min , kas peaks elion helistama ja midagi nende poolt küsima? PC origin muide ( irw jah ma tean,aga pole konsoolipelur)....ehk see ka miks ei leia aga noh kõik muu töötab ideaalselt ( pro clubs , friendlies jms) , nett ise perfecto , CoD MP-s pole kunagi mingit jama olnud

igatahes kui keegi friendly siisonid tahab teha origin id ; viktor1jalgvarav

sidenote ; tänud kes mu vassiljevi ära ostis 10k-ga icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif , ei pruugi olla siit aga kindlasti keegi eestlane icon_biggrin.gif

viimati muutis tarvo-usoi 02.01.2016 22:02:44, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 02.01.2016 22:01:51 vasta tsitaadiga

tarvo-usoi, ikka on thumbs_up.gif
kõik vist mängivad drafti icon_lol.gif

tarvo-usoi
HV vaatleja
tarvo-usoi

sõnum 02.01.2016 22:03:42 vasta tsitaadiga

noja draft n*ssib vähem aga FUT ikka põhiline :/ , see krdi EA help ei kanna trykimusta kah....
tagasi üles
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

sõnum 02.01.2016 22:33:03 vasta tsitaadiga

tarvo-usoi kirjutas:

Origini otsing ei leia sellist kasutaja ID-d. Kirjapilt ikka õige icon_question.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 02.01.2016 22:41:21 vasta tsitaadiga

libe, eks ilmselt variante on erinevaid, aga ma alati võtan puldi tagant ja panen start menüüst hiireklõpsuga Fifa 16 ikoonile close window vms... Pole suht ammu tegelikult seda teinud, et päris selgelt meeles pole. Aga kaotust kirja pole kunagi saanud.

tarvo-usoi, Elioni thomsoni ruuterid vajavad portide suunamist, et vastaseid edukamalt leida.(neti juhendid elion+thomson variandi puhul ei aita, konkreetselt tuleb klienditoest küsida venda, kes on antud probleemi varemgi lahendanud või siis endale uus ruuter sebida)
tagasi üles
tarvo-usoi
HV vaatleja
tarvo-usoi

sõnum 02.01.2016 23:03:55 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
tarvo-usoi kirjutas:

Origini otsing ei leia sellist kasutaja ID-d. Kirjapilt ikka õige icon_question.gif

uhm muutsin hiljuti , eelmine nick oli vitupeer ( suurest vihast EA vastu tehtud , ei midagi roppu)
võid alati oma id anda , lisan kui soov friendly seasonile icon_cool.gif

tarvo-usoi, Elioni thomsoni ruuterid vajavad portide suunamist, et vastaseid edukamalt leida.(neti juhendid elion+thomson variandi puhul ei aita, konkreetselt tuleb klienditoest küsida venda, kes on antud probleemi varemgi lahendanud või siis endale uus ruuter sebida)[/quote]

noh eks see tg848 ruuter ole paar juust aga portcheckerid jms näitavad et on avatud
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 03.01.2016 10:42:27 vasta tsitaadiga

tarvo-usoi, selle thomsoni ruuteriga peab selle triki läbi tegema, et toimima hakkaks reaalselt portide suunamine - http://www.kuidas.ee/834/kuidas-telnetiga-thomson-tg789-tg784-pordid-suunata
Mul tegi selle sama asja Elioni tehnik ära(ta teadis seda probleemi ja pakkus, et teeb ise ära)
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.01.2016 12:13:58 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
tarvo-usoi, selle thomsoni ruuteriga peab selle triki läbi tegema, et toimima hakkaks reaalselt portide suunamine - http://www.kuidas.ee/834/kuidas-telnetiga-thomson-tg789-tg784-pordid-suunata
Mul tegi selle sama asja Elioni tehnik ära(ta teadis seda probleemi ja pakkus, et teeb ise ära)
intf=ipDslInet type=napt see seal dsl ühenduse korral
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 03.01.2016 13:00:12 vasta tsitaadiga

Võibolla sattus vale juhend jah, igatahes mingi telneti huinjaaga jamama pidi icon_biggrin.gif
tagasi üles
ShatApp
HV vaatleja
ShatApp

sõnum 03.01.2016 21:45:26 vasta tsitaadiga

Huntelaar on ikka päris hea mängija siin mängus. 86 mänguga 67 väravat. Pole üldse paha.
Kõmmuta nii vasaku-paremaga ja peaga, iga mäng põhimõtteliselt ühe ikka löön temaga ära.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
tarvo-usoi
HV vaatleja
tarvo-usoi

sõnum 03.01.2016 22:28:13 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Arx07 kirjutas:
intf=ipDslInet type=napt see seal dsl ühenduse korral

uhm ma natuke võhik aga mul see elioni tava internet , mida peaks muutma et seda arxi juhendit kasutada, tänud icon_biggrin.gif

igatahes helistasin elioni ja nad ütlesid et kõik pordid on avatud icon_rolleyes.gif , kui kysisin kindla UDP kohta ütles et helista tehinkule 10eur/minut....
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 03.01.2016 22:44:13 vasta tsitaadiga

pane fifa 12/13 peale, see näitab, kas pordid lahti või mitte

pordid on kinni siis, kui sa pidevalt võõrsil mängid

Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 04.01.2016 08:46:25 vasta tsitaadiga

tarvo-usoi, mul ka esimesed 2x Elioniga ühendust võttes nad ütlesid kohe, et kõik korras ja blä blä... kolmas kord sattus telefoni otsa korralik tehnik, kes jagas kohe matsu lahti ja ütles et asja peab telnetis läbi tegema.
Ja nagu Libe ütles, et kui kodumänge sul netis ei ole siis järelikult portide teema(koduväljakul on host)

Krt peale viimast patchi(mis oli juba jupp aega tagasi) mäng enam absull ei suju mul, kui eelnevalt sai juba 3x div 1 tiitel ära võetud siis nüüd juba kolmandasse divi langenud ja sedagi alustasin 0-2 kaotusega icon_lol.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 16 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.