Sain ka squadi kokku. Rooney võiks nagu CAM olla, aga samas Coutinho on nii hea.
Korra mõtlesin, et võiks mingit muud liigat ka proovida, saaks palju odavamalt vist parema squadi, ükski teine liiga ei kõneta ainult kahjuks.
Sain ka squadi kokku. Rooney võiks nagu CAM olla, aga samas Coutinho on nii hea.
Korra mõtlesin, et võiks mingit muud liigat ka proovida, saaks palju odavamalt vist parema squadi, ükski teine liiga ei kõneta ainult kahjuks.
Hübriidid ehk kõnetavad? 433 hübriidid mu arust ülimõnnad. Muidu nagu eriti ühe liiga tiimi ei viitsi, sest pole igal positsioonil mingit meeldivat meest.
Aga nt sellisega mängisin veitsa aega, eriti ei kaotanud ka: http://www.futhead.com/16/squads/7127956/
Peab mõtlema jah, praegu market dropis ja võtsin odavalt mehed ligi. Kui tõuseb mingi kuu pärast siis eks näis mis saab.
Ma selles fifas olen anyway suht lootusetu siiamaani, väga vahet pole kes platsil haha.
Ostsin endale Sturridge - tüüp on loom. Pea igas mängus kõmmutab mõnusalt ja suht tihti on MoTM. Nüüd peaks vaatama, keda ta kõrval mängitada. Hetkel on Lukaku, sest ta odav ja hea, aga vasakujalgne ja väga ei taha, et mõlemad ründajad oleksid vasakujalgsed, sest olen harjunud rohkem paremaga lööma. Või peaks hoopis ühe ründaja formatsiooni proovima...hmm...
võta rooney
imo väga hea mängija ja toetab kenasti ründajat ja keskvälja, kuna medium/high
strength ja shooting on briljantsed ja karistuslööke suudab ka kõmmutada
Mul kiire build-up play, Rooney ei sobi väga hästi mu stiili, sest ta pole väga kiire (ründaja kohta). Samas kui Sturridge kõrval, siis äkki isegi toimib, peab ära proovima kunagi
Sturridge 16 mänguga 20 golli, Lukaku 14 mänguga 4 golli, 4 assisti. Lukaku veits kasutu
Siin FIFA-s offline raskem. FUT14-s jõudsin div 1 välja, aga siin ei kujuta küll ette, kuidas sinna jõuan...hetkel siis div 4 ja raskeks hakkab minema. Semi-pros saan suuri võite, professionalis kergemate tiimide vastu ka pole hullu, aga 4 ja 5 tärni tiimide vastu juba keerukam. World class tugevamate meeskondade vastu juba ulme, vastased söödavad ja löövad nagu jumalad. Legendary vist ei hakka proovimagi.
Samas esimene online mäng oli hea - domineerisin kogu mängu, aga mitte kuidagi ei suutnud ära lüüa 1-1 seisul. Siis mängu viimasel sekundil lõin Sturroga 30 m pealt karistuslöögist ära. 2-1 võit
Peab vastasele uue puldi raha saatma vist
rooney on mängus nagu mingi 80-85 pace, see physicality annab tunda, vana murrab kaitsjatest mõõda ja nood koperdava ja jäävad maha _________________ ☠
Jään suht rahule, mängijate hinnad õnneks mõistlikud ja korralik squad kiirelt üles ehitatud
Nüüd vaja osta veel üks korralik ründaja, nt Rooney. Ja võib-olla äärtele ka kedagi veel paremat.
Panin kah üle pika aja selle pasa tööle jälle. Suureks üllatuseks ei saanudki onlines järjekordset ajuvabat handicapist pakatavat mängu pähe.
Hoopis suutsin Huntelaariga ühe ajuvaba värava ära lüüa
Krt mingi eriti haige bug oli just. Ei saanud midagi teha mängijatega, üldse ei reageerinud nupuvajutustele. Vastane võttis lihtsalt palli vahelt ja lõi 1-0. Ja seda offline seasonis, kus iga punkt oluline
RedFusion, offlines saab puldi tagant võttes rage quiti tehes mängu uuesti alustada. 15-16 fifa cpu on ebaausalt jõhker, et tuleb kasutada varuvariante kui vaja(mul mingi 4-5x juba div 1 tiitel ka võetud )
RedFusion, offlines saab puldi tagant võttes rage quiti tehes mängu uuesti alustada. 15-16 fifa cpu on ebaausalt jõhker, et tuleb kasutada varuvariante kui vaja(mul mingi 4-5x juba div 1 tiitel ka võetud )
võtan puldi tagant, mis edasi? näitab, et vali klaver ja kui alt+f4 panna, siis tuleb loss _________________ ☠
ehh küsimus , ega kellelgi teisel pole elion netiga FUT no opponents jama? olen teinud kõik mis netist leidnud ( pordid ruuteris avanud , matchmatching proximity off , uued inbound ruled etc )
mis n*SS on ma ei saa aru, vahest saab vastase paugust , vahest läheb kuni 10min , kas peaks elion helistama ja midagi nende poolt küsima? PC origin muide ( irw jah ma tean,aga pole konsoolipelur)....ehk see ka miks ei leia aga noh kõik muu töötab ideaalselt ( pro clubs , friendlies jms) , nett ise perfecto , CoD MP-s pole kunagi mingit jama olnud
igatahes kui keegi friendly siisonid tahab teha origin id ; viktor1jalgvarav
sidenote ; tänud kes mu vassiljevi ära ostis 10k-ga , ei pruugi olla siit aga kindlasti keegi eestlane
viimati muutis tarvo-usoi 02.01.2016 22:02:44, muudetud 1 kord
libe, eks ilmselt variante on erinevaid, aga ma alati võtan puldi tagant ja panen start menüüst hiireklõpsuga Fifa 16 ikoonile close window vms... Pole suht ammu tegelikult seda teinud, et päris selgelt meeles pole. Aga kaotust kirja pole kunagi saanud.
tarvo-usoi, Elioni thomsoni ruuterid vajavad portide suunamist, et vastaseid edukamalt leida.(neti juhendid elion+thomson variandi puhul ei aita, konkreetselt tuleb klienditoest küsida venda, kes on antud probleemi varemgi lahendanud või siis endale uus ruuter sebida)
igatahes kui keegi friendly siisonid tahab teha origin id ; viktor1jalgvarav
Origini otsing ei leia sellist kasutaja ID-d. Kirjapilt ikka õige
uhm muutsin hiljuti , eelmine nick oli vitupeer ( suurest vihast EA vastu tehtud , ei midagi roppu)
võid alati oma id anda , lisan kui soov friendly seasonile
tarvo-usoi, Elioni thomsoni ruuterid vajavad portide suunamist, et vastaseid edukamalt leida.(neti juhendid elion+thomson variandi puhul ei aita, konkreetselt tuleb klienditoest küsida venda, kes on antud probleemi varemgi lahendanud või siis endale uus ruuter sebida)[/quote]
noh eks see tg848 ruuter ole paar juust aga portcheckerid jms näitavad et on avatud
Huntelaar on ikka päris hea mängija siin mängus. 86 mänguga 67 väravat. Pole üldse paha.
Kõmmuta nii vasaku-paremaga ja peaga, iga mäng põhimõtteliselt ühe ikka löön temaga ära.
tarvo-usoi, mul ka esimesed 2x Elioniga ühendust võttes nad ütlesid kohe, et kõik korras ja blä blä... kolmas kord sattus telefoni otsa korralik tehnik, kes jagas kohe matsu lahti ja ütles et asja peab telnetis läbi tegema.
Ja nagu Libe ütles, et kui kodumänge sul netis ei ole siis järelikult portide teema(koduväljakul on host)
Krt peale viimast patchi(mis oli juba jupp aega tagasi) mäng enam absull ei suju mul, kui eelnevalt sai juba 3x div 1 tiitel ära võetud siis nüüd juba kolmandasse divi langenud ja sedagi alustasin 0-2 kaotusega
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.