Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 16 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 23, 24, 25  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jonathan19
HV kasutaja
jonathan19

sõnum 10.12.2015 22:19:19 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Skyline kirjutas:
Tänud sisukate vastuste eest, tuleb ikka vägisi 16 peale kolida icon_biggrin.gif Just see gameplay pool hirmutas, meeste kiirused ja ball control, aga kui "harjutamine teeb meistriks" siis pole probleemi.
Ära tee seda viga. icon_razz.gif F16-l on omad veidrused + endisel handicap tänu millele ei saa teada mängijate tõelist taset. See vihastabki kõige rohkem. Fifa on selles mõttes loll mäng, et kui tahad FUT-is oma meeskonda arendada siis see nõuab palju päris raha, et osta neid lolle Pointse. Lõpuks on mäng nii kalliks läinud ja närvid läbi ja tuju sitt, et mõttetu ost. Ma nutan küll taga oma 32€ mille eest selle saasta ostsin. Järgmisi Fifasid kohe kindlasti ei osta enam.

Tõsi icon_biggrin.gif aga no samas selline mäng nagu fifa, mis on ju üks mängituimaid mänge juba mitmeid aastaid olnud, peab kõigile meeldima ning sellise mängu tegemine on ka ressursse nõudev seega mingi õigus neil on raha küsida ja pealegi meie endi süü, et ostame icon_biggrin.gif. Pealegi AI on mängus jube hea
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 10.12.2015 23:25:08 vasta tsitaadiga

Dj-E kirjutas:
Skyline kirjutas:
Tänud sisukate vastuste eest, tuleb ikka vägisi 16 peale kolida icon_biggrin.gif Just see gameplay pool hirmutas, meeste kiirused ja ball control, aga kui "harjutamine teeb meistriks" siis pole probleemi.
Ära tee seda viga. icon_razz.gif F16-l on omad veidrused + endisel handicap tänu millele ei saa teada mängijate tõelist taset. See vihastabki kõige rohkem. Fifa on selles mõttes loll mäng, et kui tahad FUT-is oma meeskonda arendada siis see nõuab palju päris raha, et osta neid lolle Pointse. Lõpuks on mäng nii kalliks läinud ja närvid läbi ja tuju sitt, et mõttetu ost. Ma nutan küll taga oma 32€ mille eest selle saasta ostsin. Järgmisi Fifasid kohe kindlasti ei osta enam.
tsau, oli tore, ukse leiad sealt
Dj-E
Aeg Maha 2a
Dj-E

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.12.2015 01:10:05 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
Dj-E kirjutas:
Skyline kirjutas:
tsau, oli tore, ukse leiad sealt
Kõik teavad, et sa kummardad seda saasta. Las siis nii olla. Tuulelipp. icon_wink.gif

Ps! Omaviga kui teiste arvamustega ei suuda arvestada.

jonathan19, muidugi ostavad ja ostetakse ka järgmisi osasid kuna Fut tekitab sõltuvust. Fifale pole ju normaalset alternatiivi kah. PES on veel suurem sitt. icon_razz.gif
Kui Fifa-s oleks aus mäng siis oleks kõik ok ja RQ-d jääksid olemata. icon_razz.gif
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 11.12.2015 02:25:00 vasta tsitaadiga

Mu arust FIFA15 oli suht õudne, 16 talutav. 14 mängisin muidugi kõige rohkem, suht kuldaeg.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 14.12.2015 09:00:58 vasta tsitaadiga

Nädalavahetusel tegin ca 8x online drafti kuni lõpuks kandis asi vilja ja sain pakist TIF Neymari icon_biggrin.gif
Kuna mul juba SIF Aubameyang oli olemas siis müüsin Neymari maha ja ostsin Auba kõrvale TIF Lewa ja IF Robbeni thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
ShatApp
HV vaatleja
ShatApp

sõnum 15.12.2015 00:04:44 vasta tsitaadiga

Tõmbasin pakist endale Mülleri. Parim mängija siiani, kelle pakist olen saanud. Proovin mõned mängud, kui sobib mulle ründesse hästi, siis jätan alles.
Ostsin Götze ka hetkel, et CAM positsiooni tugevamaks teha. Kaitses jätkuvalt Klavan figureerib enamustes mängudes, kuidagi toimib hästi koos paremal äärel oleva Augsburgi paremkaitsja Oparega.
Olen div 4-s praegu, esimese mängu võitsin.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 15.12.2015 01:24:00 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

thanq
HV kasutaja
thanq

sõnum 21.12.2015 15:43:02 vasta tsitaadiga

kas EA on vahepeal näppinud mängijate staminat? mängisin täna üle pika aja ja juba 70. minutil oli terve meeskond surnud, energia nullis. Mängu alguses oli kõigil fitness 99
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 21.12.2015 17:41:00 vasta tsitaadiga

thanq, staminat natuke näpistati jah, et neid high pressure pederaste veidi ohjeldada.
tagasi üles
jaank
HV veteran

sõnum 22.12.2015 03:06:58 vasta tsitaadiga

võrreldes eelmiste fifadega kontrast eriti toores imo.
Kommentaarid: 62 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 56
tagasi üles
GTR
HV veteran
GTR

sõnum 22.12.2015 10:43:24 vasta tsitaadiga

Arx07 kirjutas:
thanq, staminat natuke näpistati jah, et neid high pressure pederaste veidi ohjeldada.

thumbs_up.gif icon_lol.gif
hea jah
Kommentaarid: 114 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 107
tagasi üles
Kaiden
HV vaatleja

sõnum 22.12.2015 22:03:51 vasta tsitaadiga

Hehe. Niisama enam FIFAt mängida ei viitsi, ainus asi mida aegajalt pelan on FUT ja kuna FIFA 15 FUTis ma enam vastaseid ei leidnud siis see ka põhjus miks ostsin FIFA 16.
Mõned mängud sain tehtud aga nüüd pole mingi nädal aega enam mängida saanud - no opponents found. (:
Kellelgi mingeid soovitusi? Vist mitte sest ma vaatan, et keegi teine sellel teemal siin nagu ei kurda...

Anyway, nii palju olen proovinud, et customize->online set.->match maker local blabla mis ta oli NO ja Originis panin repair ka mängule.
Peab vist uuesti peale installeerima ja kui siis ka ei aita siis on tõsi, et mängud lähevad iga aasta tehniliselt aina paremaks icon_idea.gif
tagasi üles
Kromosoom
HV kasutaja

sõnum 22.12.2015 22:08:12 vasta tsitaadiga

Kaiden, Alustasin ka eile FUT-iga. Sama probleem, et no opponents found ja kui lõpuks leian, siis on lag nii suur, et mäng venib 2x pikemaks. Algul mõtlesin, et ehk pole enam vastaseid Div 10, aga sama lugu oli ka FUT Draft-is. Proovisin sama lahendust seadete alt, midagi ei muutunud.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 22.12.2015 22:09:48 vasta tsitaadiga

Kaiden kirjutas:
Hehe. Niisama enam FIFAt mängida ei viitsi, ainus asi mida aegajalt pelan on FUT ja kuna FIFA 15 FUTis ma enam vastaseid ei leidnud siis see ka põhjus miks ostsin FIFA 16.
Mõned mängud sain tehtud aga nüüd pole mingi nädal aega enam mängida saanud - no opponents found. (:
Kellelgi mingeid soovitusi? Vist mitte sest ma vaatan, et keegi teine sellel teemal siin nagu ei kurda...

Anyway, nii palju olen proovinud, et customize->online set.->match maker local blabla mis ta oli NO ja Originis panin repair ka mängule.
Peab vist uuesti peale installeerima ja kui siis ka ei aita siis on tõsi, et mängud lähevad iga aasta tehniliselt aina paremaks icon_idea.gif
viimane kord kui pelasin, siis ka ei kippunud vastaseid leidma, ei mõistnudki milles probleem
ainsa erandina oli puhas windowsi install
ei saa fifas kontrollida ka, kas portide suunamine korrektselt toimib

suunatud on nad korrektselt, kuid siin mingi 2a tagasi oli ulme kepp, kus näitas, et pordid suletud ning mingihetk lambist hakkas taas tööle - tol hetkel oli ka ühendusega paras piix

Kaiden
HV vaatleja

sõnum 22.12.2015 22:28:18 vasta tsitaadiga

lol, mingi HV anonüümne kräkker otsustas vist kiirelt head teha. Samal ajal kui siinse postituse lõpetasin hakkasin kohe vastast otsima. Aega läks vist mingi 3 sekundit ja olemas - minu 5. mäng oli tõsiasi (3:0 kaotus).

Eks näis siis kuidas edasi kulgeb. Ega ma väga palju muidugi proovida ei viitsind varem, mingi üle päeva paar korda ja kuna vastast ei leidnud siis rohkem ei proovind ka.
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 22.12.2015 22:37:00 vasta tsitaadiga

Küllap mingi firewall või portide jama on, mul see fifa kokku ma arvan max ~10x see kiri tulnud, et "no opponents found", mänge mul siiamaani tehtud mingi 500+ icon_biggrin.gif (futis)
Online drafti ma ise väga palju ei mängi, aga seal võib seda vastaste probleemi esineda küll, kuna farmerid seal huiavad ja normaalsed inimesed kipuvad eemale hoidma.
tagasi üles
Kaiden
HV vaatleja

sõnum 22.12.2015 22:56:27 vasta tsitaadiga

"normaalsed inimesed kipuvad eemale hoidma" hästi icon_biggrin.gif

FIFA on kohutavalt lahke täna olnud ja pärast kahte või kolme no opponents foundi sain juba teist korda mängida. Mängu kohta nii palju, et isegi hakkan vist harjuma ja see, et nii palju puterdamisi + uusi movemente? on, see on ainult hea - jälle natuke reaalsem!

Nüüd aga küsimus. Kas keegi teab mis nupuga see mingisugune üldpress (ilma pallita.. vastase lähedal olevad mängijad) oli? Ma nagu mäletaks, et kunagi lugesin selle kohta aga ei jäänud meelde!?
Või kui ma juba nüüd kvalifikatseerun pressi pede alla siis ei pea vastama, küll ma leian selle siis ise ka... muhaha...
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 25.12.2015 12:03:43 vasta tsitaadiga

Team mate Contain - RB (press and hold, xboxi pult), R1 (press and hold, pleikari pult)
http://www.fifauteam.com/fifa-16-controls/

Taktika nuppude alt saab muidugi peale panna ka high pressure. ( High Pressure oli vist ↓ , ↑ )

Ega ma ei tea palju ma ise pressipede olen või mitte, aga kaitses kasutan ise ka seda RB suhteliselt palju(aga mitte niipalju kui eelnevates fifades kuna see tekitab kaitsesse auke suht lihtsalt)

EDIT:
Tegin PRO Clubsi klubi nimega "Eesti"(mitte Eesti koondis, see kellegi teise loodud), kes tahab võib ühineda. Mõte täna pärastpoole pro clubsi teha(kui just midagi vahele ei tule)
Ma ise see ja eelmine fifa pro clubsi väga vähe teinud, et kõrget taset pole mõtet oodata icon_biggrin.gif
tagasi üles
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 31.12.2015 16:22:14 vasta tsitaadiga

Hankisin FIFA16 omale ja mõned päevad olen mänginud nüüd - huvi oli olemas ja hea jõulusoodukas, niiet mõtlesin et miks mitte. Nimi Originis onoz99, kes mängida tahab, lisage! Viimati pelasin 14, niiet 15-ga ei oska võrrelda, aga ehk ei peakski...aasta on liiga lühike aeg suurteks muutusteks. Aga mõned tähelepanekud FIFA16-st:

+ Menüüd on väga kenad, disain tasemel ja silm puhkab. Veel parem, kui eelmistes FIFA-des.
+ Mängusisene graafika ka kena, suurel staadionil värava löömine tekitab hea tunde - publik rõkkab, kui kodustaadionil lööd. Samas kui kodus vastane sulle lööb, jääb kogu staadion järsku vaikseks. 14-s seda nii selgelt ei tunnetanud. Samuti mängijate liikumised on täpsemad ja sujuvamad.
+ Tundub, et üks kõige paremini balanseeritud FIFA-sid. Siiani pole leidnud otseselt OP asju nagu varem on olnud over-the-top through ball, pace ja heading.
+ Lõpuks on FUT-i uut kraami lisandunud, aastaid on see üsna samasugune olnud, ilma suuremate uuendusteta. Nüüd tuli FUT Draft, mis on äge. Lahe on see, et saad mingi hulga suvalisi mängijaid omale ja pead nendest tiimi kokku panema ja siis mängima. Päris hea vaheldus ja võimalus katsetada mängijaid, kes muidu oleksid liiga kallid, et neid osta. Concept squad on ka kasulik icon_smile.gif
+ Careeris mängijate treenimine ühe uuendusena. Nii saad ise valida, mis mängijatele ja millistele statsidele rõhku panna. Enne polnud selle üle väga kontrolli.

- EA kontrollib mängijate hindasid ja kehtestab nendele piirmäärad (+ kasutajate bännimine), et takistada coinide äri. Pakkide hinnad on aga endiselt sama kõrged. Natuke jääb mulje, et Draft on uus lüpsimasin - maksad, et Drafti mängida ja auhinnaks saad pakke. Sisuliselt maksad pakkide eest nagu ennegi, aga nende lunastamise meetod veidi teine. Selles osas EA vist ei muutu kunagi...
- Vile on kahtlane. Vahel saab lampi kollaseid mingi väikse puute eest jms. Punaseid saab liiga kergelt. Careeris saab nii umbes igas neljandas mängus mu meeskonnast keegi punase (sim match valides), kusjuures aggression ei ole põhja keeratud.
- FUT-s võiks erinevaid turniire rohkem olla, jõle väike valik hetkel.

Kokkuvõttes jään rahule - on uuendusi, on parem gameplay. Mõned negatiivsed asjad on, aga üldiselt täitsa mängitav thumbs_up.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.12.2015 16:49:15 vasta tsitaadiga

RedFusion, online draftis teises voorus välja langedes saab sama auhinna, mis offline drafti võites ehk siis 7,5k ja 15k pakid
RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 31.12.2015 17:15:21 vasta tsitaadiga

Ma offlines langesin teises voorus välja ja sain auhinnaks kaks premium gold pakki, niiet väga suurt vahet pole. Aga mõtlesin seda, et draft on oma idee poolest lahe asi, kuid võiks olla ka võimalus seda tasuta mängida. Lihtsalt auhinnad oleksid kõvasti lahjemad ja sõltuksid raskusastmest. Praegu on see, et auhinnad offlines samad, sõltumata raskusastmest. Ainuke vahe selles, et kõrgem raskusaste annab rohkem match coinse, aga need mõned coinsid siia-sinna on savi.

Ahjaa, unustasin mainida, et originis FIFA16 achievementid ka nüüd. See on mõnus thumbs_up.gif
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 31.12.2015 17:21:55 vasta tsitaadiga

Mu arust vile ja kahtlased penaltid tehti viimase patchiga enam vähem normaalseks. Eks nuriseda saab alati, aga suht OK on. Draft on lüpsimasin, aga kui hea mängija oled siis online draftiga on hea võimalus jackpoti pakkidest tirida(ise võtsin TIF Neymari pakist välja, mõned pakid jätsin ka TOTY ajaks avamiseks). Turniire võiks küll rohkem olla, et saaks auhindu teenida, divide mängimisest veits kopp ees juba.
Ja eks drafte saab coinide eest ka teha, kogub 15k ja teed drafti. Pakkide sisuga tihtipeale võidab ka uue drafti coinid tagasi.
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 31.12.2015 18:35:32 vasta tsitaadiga

career mode glitch lõi jälle sisse icon_lol.gif

RedFusion
HV kasutaja
RedFusion

sõnum 01.01.2016 22:50:34 vasta tsitaadiga

libe, tänud gifti eest thumbs_up.gif

Ostsin endale Sturridge - tüüp on loom. Pea igas mängus kõmmutab mõnusalt ja suht tihti on MoTM. Nüüd peaks vaatama, keda ta kõrval mängitada. Hetkel on Lukaku, sest ta odav ja hea, aga vasakujalgne ja väga ei taha, et mõlemad ründajad oleksid vasakujalgsed, sest olen harjunud rohkem paremaga lööma. Või peaks hoopis ühe ründaja formatsiooni proovima...hmm...
tagasi üles
libe
kvaliteetne mees
libe

sõnum 01.01.2016 22:56:21 vasta tsitaadiga

RedFusion kirjutas:
libe, tänud gifti eest thumbs_up.gif

Ostsin endale Sturridge - tüüp on loom. Pea igas mängus kõmmutab mõnusalt ja suht tihti on MoTM. Nüüd peaks vaatama, keda ta kõrval mängitada. Hetkel on Lukaku, sest ta odav ja hea, aga vasakujalgne ja väga ei taha, et mõlemad ründajad oleksid vasakujalgsed, sest olen harjunud rohkem paremaga lööma. Või peaks hoopis ühe ründaja formatsiooni proovima...hmm...
võta rooney thumbs_up.gif

imo väga hea mängija ja toetab kenasti ründajat ja keskvälja, kuna medium/high
strength ja shooting on briljantsed ja karistuslööke suudab ka kõmmutada thumbs_up.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  FIFA 16 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 23, 24, 25  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.