Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas. |
12-10a |
|
40% |
[ 24 ] |
10-8a |
|
18% |
[ 11 ] |
8-6a |
|
11% |
[ 7 ] |
6-4a |
|
8% |
[ 5 ] |
4-2a |
|
5% |
[ 3 ] |
Vähem kui 2a |
|
16% |
[ 10 ] |
|
hääli kokku : 60 |
|
autor |
|
p6kk
HV kasutaja
|
30.12.2015 17:04:14
|
|
|
priitr: nu ma ju kirjutasin, arendame siit edasi. Kellegi meelest oled sa alati camper või clicker vms
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
brokenarm
Kreisi kasutaja

|
30.12.2015 17:51:54
|
|
|
Igakord loen ja imestan, kui p6kk jälle sõna võtab siin. Paras kloun.
Enamus asjadest pole õrna aimugi, aga koguaeg targutab.
viimati muutis brokenarm 30.12.2015 17:53:49, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
30.12.2015 18:01:30
|
|
|
Kloun siis kloun, peaasi kui sa ise äge ja tore oled
No sa seleta siis ära kuidas asjad on. Juba ammu küsisin sinult kuidas siis WN8 töötab, siiani ootan vastust.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
30.12.2015 18:34:38
|
|
|
See selles samas tankijuhendiski ära seletatud.
Sinu kiviga vastu puu pildumise analoogia ei toimi. Kui seda piisavalt treenida, siis tõenäosus puule pihta saada kasvab tugevalt. Artyga sellist asja ei ole, RNG on sama sõltumata sinu oskusest. Arty mängija skill piirdub peamiselt sellega, kuidas oma masinast võimalikult palju laske välja pigistada, kuna tabavuse üle kontroll peaaegu puudub võrreldes ülejäänud tankiklassidega.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
30.12.2015 18:38:50
|
|
|
erick kirjutas: |
Sinu kiviga vastu puu pildumise analoogia ei toimi. Kui seda piisavalt treenida, siis tõenäosus puule pihta saada kasvab tugevalt. Artyga sellist asja ei ole, RNG on sama sõltumata sinu oskusest. Arty mängija skill piirdub peamiselt sellega, kuidas oma masinast võimalikult palju laske välja pigistada, kuna tabavuse üle kontroll peaaegu puudub võrreldes ülejäänud tankiklassidega. |
Põhimõtteliselt nii ongi. Sileda maa peal. Ja seisvat-passivat tanki tulistades.
Aga kui läheb maastik varjulisemaks ja künklikumaks ja objektid sellel vuravad ringi, siis tuleb juba skill ka mängu. Ja see skill eraldabki mehed poisikestest.
Kokkuvõttes on artyga mängud tõesti sellised õnnega pooleks värgid. Paned täiesti pihtasaadava objekti poole mürsu teele, mürsk teeb oma tavapärase ballistika läbi ning maandub kuidas jumal juhatab. Sestap artyt väga ei mängigi enam.
|
|
Kommentaarid: 1192 loe/lisa |
   |
884 |
|
tagasi üles |
|
 |
priitr
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
30.12.2015 18:47:33
|
|
|
Sinu kiviga vastu puu pildumise analoogia ei toimi. Kui seda piisavalt treenida, siis tõenäosus puule pihta saada kasvab tugevalt. Artyga sellist asja ei ole, RNG on sama sõltumata sinu oskusest. Arty mängija skill piirdub peamiselt sellega, kuidas oma masinast võimalikult palju laske välja pigistada, kuna tabavuse üle kontroll peaaegu puudub võrreldes ülejäänud tankiklassidega. |
piix küll. sa tahad siis artyga mängida nagu tetrist või? Paned muudkui klotse paika...ja kenitleda oma WN8saga.
Kuidas sa aru ei saa, et siis kõik mängivadki artyt ja sinu WN8 on null kuna kõik artyd saavad sulle väga kergelt pihta.
Artyga saad oma skilli samamoodi treenida ja rohkem mõne masinaga mängides sul tekib juba arusaam kuhu kanti ta kipub seda pommi viskama.
Kas sa tõesti ei mäleta neid vanu aegu kus arty pomm lendas sigakiirelt ja artyd pmst otsustasidki mängu tulemuse. Keegi ei tahtnud mängida enam aeglaste tankidega nagu E100 või Maus, sest nii kui keegi ära spottis siis nii sa sinna väljale ka jäid. Arty mängijaid oli nii palju, et ühes tiimis võis neid vabalt mängus olla 10 tk.
Kiviga analoogia ongi sama, sa pead sitaks harjutama et pihta saada ja lendu mõjutab samamoodi kivi suurus, õhutakistus, tuul, viske asend, lihaste motoorika.
Sa ikka tahad et mäng oleks lollikindel Nu pogodi munade korvi korjamine
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
30.12.2015 18:48:10
|
|
|
No kui on artipiidrid, eks siis ole ka statsisneelajad
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
30.12.2015 20:54:39
|
|
|
p6kk, a sa veena mind sellega, et näitad mulle mõnda oma high level artyt, millega sinusuguse ässa tabavusprotsent on parem kui 50/50 ehk RNG?
EDIT: vaatasin su kontot, mitte ühegi artyga sul pole tabavusprotsent üle 40%. See siis normaalne su arust, kogenud artamängija kohta? Ja võiduprotsent on ka enamvähem täpselt 50% sul kõrgemal tasemel artaga. Kus see skill siin on huvitav?
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
30.12.2015 21:02:40
|
|
|
p6kk, a sa veena mind sellega, et näitad mulle mõnda oma high level artyt, millega sinusuguse ässa tabavusprotsent on parem kui 50/50 ehk RNG?
EDIT: vaatasin su kontot, mitte ühegi artyga sul pole tabavusprotsent üle 40%. See siis normaalne su arust, kogenud artamängija kohta? Ja võiduprotsent on ka enamvähem täpselt 50% sul kõrgemal tasemel artaga. Kus see skill siin on huvitav? |
Aga see ongi skill mida mäng hetkel pakub. Mis su aju küll viga on
Artyga ei ole mängu võimalik võita, tra ma ju kirjutasin, et see oleneb väga tiimist kas mingi väike lutikas lipsab läbi ja laseb su maha või siis sul on mäng kus saad rahus sihtida ja lasta.
Sul on see vigastus ikka väga tõsine ma vaatan. Kirjuta WGle et tõstku arty tabavusprotsenti ja ma lasen igas mängus kus sind näen kohe maha, oled siis happy?
Ma juba paningi su oma blacklisti, olgu sa oma või vastastiimis, ma lasen su kohe maha sest sa oled lihtsalt nii nõme
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
30.12.2015 21:10:46
|
|
|
Mina jälle räägin, et arta on loteriiaparaat, skilli pole ette nähtud. Kui sul on artaga WR 50% ja keskmiselt iga kolmas lask tabab, siis mis skillist me räägime siin? Statistika üle sadade mängude ei valeta, kui su WR on 50%, siis sul ei ole piisavalt impacti et mängu carryda. Mis sellest "skillist" kasu on kui sa mänge ei võida sellega? Käid sellega lihtsalt endale mõnusat tunnet tegemas, nagu mingi artahoolik.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
p6kk
HV kasutaja
|
30.12.2015 21:22:10
|
|
|
Mina jälle räägin, et arta on loteriiaparaat, skilli pole ette nähtud. Kui sul on artaga WR 50% ja keskmiselt iga kolmas lask tabab, siis mis skillist me räägime siin? Statistika üle sadade mängude ei valeta, kui su WR on 50%, siis sul ei ole piisavalt impacti et mängu carryda. Mis sellest "skillist" kasu on kui sa mänge ei võida sellega? Käid sellega lihtsalt endale mõnusat tunnet tegemas, nagu mingi artahoolik.  |
Mis probleem sul sellega on, tahan mängin artyt, sina ära mängi.
Ükspäev on see mäng kadunud ja mis võtad kirstu kaasa oma WN8sa või????????????
Lased hauatahvlile taguda WOT wn8 3500+
Vaata kui palju online mängu on ära kadunud millele inimesed tuhandeid tunde kulutasid ,kedagi ei koti kui kõva mees sa kunagi olid.
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valvejoodik
HV veteran

|
30.12.2015 21:27:03
|
|
|
No krt, sellepärast ma enam WoTi ei mängigi, vähe sellest, et lahingud närvi ajavad, siis siin foorumis käib samasugune trall nagu oleks ka siin poolakad ja tšehhid koos
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
merku
HV kasutaja
|
30.12.2015 21:39:54
|
|
|
Mina jälle räägin, et arta on loteriiaparaat, skilli pole ette nähtud. |
Aga just sellepärast mulle näiteks meeldibki seda mängida. Ilmselgelt pole ma ainuke. WG poolt on see väike hasartmängu element väga nutikas käik. Toob mängu juurde rohkem rahvast (mis võrdub rohkem raha). RNG on randomis oluline, et asi ei muutuks tuimaks ja ka uutel oleks mõni rõõmustav hetk.
Kordame siis veel üle!: KUI TAHAD VÕIMALIKULT VÄHE RNG'd JA VÕIMALIKULT PALJU SKILLI, SIIS MÄNGI CLAN WARSI VÕI TEAM BATTELEID ja ära hala randomites toimuva pärast.
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
DamienDK
HV kasutaja
|
30.12.2015 21:51:55
|
|
|
Nice one merku .. Ma nagu sain aru, et sõnasõjaks läks pigem sellepärast, et erick ja võibolla mõned veel kutsuvad arty mängijad väga halvustavalt. Eks ise olen ka neid kirunud, aga ma ei ole negatiivselt meelestatud. See on lihtsalt mängu üks osa. Osadele meeldib artyga lasta, las nad siis teevad seda. Mäng peaks ju olema eelkõige fun eesmärgil. Minu mängudes on artysid küll mõlemal poolel alati võrdselt. St, et kui nad mängu käiku oluliselt ei muuda ja tiimides on neid "kasutuid" tegelasi võrdselt, milleks ennast siis häirida lasta?
Käid sellega lihtsalt endale mõnusat tunnet tegemas, nagu mingi artahoolik.  |
Aga mida siis veel?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
30.12.2015 21:59:10
|
|
|
Rahuneme nüüd kõik ilusti maha Teema lukku mõneks tunniks.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
UB
HV Guru

|
31.12.2015 09:35:12
|
|
|
p6kk, AWs just nii ongi.
Ja ära aja artyga pihta saamise puhul RNG-d segamini oskustega. RNG on igal matsil sama. See ei ole oskus, kui sul on 100% välja sihitud lask aga ringi mahub 10 tanki seisma, ja siis juhuslikullt su mürsk lendab ringi keskele ühel juhul kolmest. |
Äkki siis oleks aeg AW-sse üle kolida?
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
31.12.2015 11:46:18
|
|
|
On sedagi proovitud, aga mu meelest see liiga toores veel. Ja eks minusugune statsipede vajab ikka ka mõnda korralikku statsisaiti, kus enda progressi jälgida. Muidu raske mängus motti hoida.
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scammy
HV vaatleja
|
31.12.2015 11:50:07
|
|
|
Kuna siin on selline catfight( ) siis küsin vahele, et kumb tank oleks parem otsus ja miks. Kas osta amx 50 120 või st-I?
Ma tean, et need a 2 erinevat mängustiili, kuid mis oleks ikkagi rohkem lõbusam. Olen kuulnud, et 50B pidavat olema kõige parem t10 heavy.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
31.12.2015 12:09:02
|
|
|
Scammy, AMX 50 120 on küllalt raske mängida. Gun handling on suhteliselt kohutav (peamiselt jube kehva gun depressioni tõttu), pead seda suurt looma kõvasti maastikul sättima, et saaks allapoole laske teha üldse. Sinna lisaks veel olematu soomus ja sada muud häda.
ST-I tundub kõvasti lollikindlam selle koha pealt. Kui heavyd sobivad ja nende positsioonid selged, siis ST-I on suht OP tank.
(Tõsi, mulle endale meeldis AMX 50 120 rohkem - kui suutsin kahuri niiöelda kontrolli alla saada, siis hakkasid tulemused tulema, keskmine jäi lõpuks WN8 3080 / WR 61%. STI-Iga oli mul just igavene häda, mu jaoks jäi tal kõik liiga aeglaseks, WN8 2433 / WR 57%. Lõpus sain nagu isegi tööle ta, aga polnud motti kauem mängida kui hädapärast vajalik. Aga ma saan aru, et see oli pigem erandlik keiss siinsete mängijate seas, neile tundus et kõigile sobis ST-I rohkem.)
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrez3d
HV veteran

|
31.12.2015 12:18:01
|
|
|
Enne siin räägiti, et arty pole piisavalt täpne. Täpsus on probleemiks ainult Conqueror Gun Carriage'l sest temaga sihid või mitte, mürsk lendab ikka sinna kuhu ise tahab. Bc155 58, obj261, T92, GW E100 samas on piisavalt täpsed et liikumatut tanki tabada ca 1000 meetri pealt. Hea artymängija eristab clickerist see, et clicker laseb vaid staatilisi tanke ja teisi arty'si, hea mängija suudab vastase liikumist ette näha ja isegi 50 km/h liikuvale tankile pihta saada. Veel üks dogma, mida siin arty vihkajad levitavad. Tabamisprotsent arty puhul, pole nii oluline kui tavalise tanki puhul. Arty Laseb ju HE ja seega päris tihti tuleb meelega mööda lasta, et splashDMG rohkem kahju teha, või et mitut tanki tabada.
Eine mäng. WN8 5879.
Spoiler 
http://wotreplays.com/site/2375846#stats
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
31.12.2015 12:35:56
|
|
|
Ma võin võtta Type 59 ja tule lase mind training roomis 1000m pealt seisvana selle BC 155 58-ga ja loeme kokku mitu lasku on otsetabamused. Leiame kellegi kolmanda sulle spotteriks. Võime lausa statistikat teha, 10 lasku paari eri tüüpi artaga.
Minu bet on, et 10-st lasust BC 155 58-ga 1000m pealt seisvat mediumit lastes läheb otse pihta max 2.
50km/h liikuvate tankide laskmise osas, see, et RNG tõttu mõnikord harva see välja tuleb ei tähenda, et see on skill. Skill on võibolla nii palju, et sa oskad selle lasu ära teha, aga mingi jutt et sa suudad usaldusväärselt tabada 50km/h liikuvat tanki artaga on linnalegend imo.
Võime ka seda testida, kui saad 10-st lasust ühe otsetabamuse 50km/h liikuvale tankile teisest kaardi otsast, ostan sulle õlle
|
|
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
andrez3d
HV veteran

|
31.12.2015 12:38:00
|
|
|
Ma võin võtta Type 59 ja tule lase mind training roomis 1000m pealt seisvana selle BC 155 58-ga ja loeme kokku mitu lasku on otsetabamused. Leiame kellegi kolmanda sulle spotteriks. Võime lausa statistikat teha, 10 lasku paari eri tüüpi artaga.
Minu bet on, et 10-st lasust BC 155 58-ga 1000m pealt seisvat mediumit lastes läheb otse pihta max 2. |
Kui sa arty oleks siis ehk jah. Pigem pooled lähevad otse pihta ja pooled teevad splashdmg.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
91 |
|
tagasi üles |
|