Kahjuks paljud inimesed sp lihtsalt ei lähe sinna platooni. Siit kujuneks välja jälle üks mõttetu vaidlus sel teemal, nii et las olla.
33000 -st igapäeva mängijast ehk 100 emo lähevadki.
Selline sunduslik "ühtekuuluvus" ei tõota kunagi head, aga emodele selline teema meeldib
Huvitav seda teemat siin muidugi lugeda, kas muhevanal on järsku kuskilt "teistega arvestamise" kromosoom kasvama hakanud ?
Kahjuks paljud inimesed sp lihtsalt ei lähe sinna platooni. Siit kujuneks välja jälle üks mõttetu vaidlus sel teemal, nii et las olla.
33000 -st igapäeva mängijast ehk 100 emo lähevadki.
Selline sunduslik "ühtekuuluvus" ei tõota kunagi head, aga emodele selline teema meeldib
Huvitav seda teemat siin muidugi lugeda, kas muhevanal on järsku kuskilt "teistega arvestamise" kromosoom kasvama hakanud ?
Ise kuulud ja otsid samamoodi veel vähem tule rääkima emotsionaalsusest. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Mul on paar nn platooni ja mul on täiesti suva kes sinna kuuluvad ja kuhu nad veel kuuluvad, "DIE" on kommuun, mitte emode klann !
Head mängijad on ise liitunud ja ka mitte nii head mämgijad, nagu ma ise
Mul on paar nn platooni ja mul on täiesti suva kes sinna kuuluvad ja kuhu nad veel kuuluvad, "DIE" on kommuun, mitte emode klann !
Head mängijad on ise liitunud ja ka mitte nii head mämgijad, nagu ma ise
Usu mind, sa ei taha kogu seda teemat siin lahata, piu piu piu
Nelja peale server, siis mohawk, siis Banzai ja siis üksteisega arvestamine ja "emondus"
U making every day my day when i hear how retarded you really are
Krt! Rometl6 hästi kütad päris kadedaks teed. Helikaga veel kuidagi saan hakkama aga lennukid minu jaoks saamatu kõrgus.Nendega ma rokem nagu Jaan Tatikas oma leiutisega katuselt alla tuli. _________________ Battlelog: eesti38
Teen siin phantom assignmentse ja võtab ikka vanduma küll.. 200 killi assault riflega- no problem. 200 killi main tankiga- easy aga vot 20 killi lennukiga.. andke andeks aga ajab vanduma küll
Lennukiga lendamine tuleb välja küll mingitmoodi aga teised on alati osavamad
Keegi mingit noobide serverit ei tea, kus saaks lennukiga lihtsasti kille koguda? _________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
Teen siin phantom assignmentse ja võtab ikka vanduma küll.. 200 killi assault riflega- no problem. 200 killi main tankiga- easy aga vot 20 killi lennukiga.. andke andeks aga ajab vanduma küll
Keegi mingit noobide serverit ei tea, kus saaks lennukiga lihtsasti kille koguda?
Keegi mingit noobide serverit ei tea, kus saaks lennukiga lihtsasti kille koguda?
Normalis lendama, kus on väljast vaade ja noka üles tõmbamine space`i alla. See natuke kergendab elu
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.