Kust praegu parima hinnaga BF4 saab osta? sarnaseid kohti nagu BF3 puhul ka?
BF4 premium on Originis praegu 20 euri, kui palju odavamalt sa saada loodad? Mu meelest on see väga viisakas hind. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Hetkel tundubki olevat Premium Edition (BF4 tavamäng + kõik DLC-d) Originis soodsam - 20€. Kui tahad ainult üksikmängu, siis http://www.allkeyshop.com/blog/buy-battlefield-4-cd-key-compare-prices/ , kuigi kui võtta antud Origini Premium Edition pakkumine võidad kokkuvõttes tunduvalt hinnas ja mänguelamuses.
Kel huvi sõda teha, siis homme algusega 22.00 on match.
Lisainfoks astuge läbi EBV teamspeakist. Kogunemine algab 21.30. _________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid.
classic mode. Asi toimub kinnises DEFR serveris lisainfi saad ka dead-friends kodulehelt või siis nende teamspeakist bux-i käest otse küsides. Teamspeak on ts.dead-friends.co.uk
Lisaks on neil alati hea meel uute liitujate üle. Liitumiseks ei pea muud tegema kui olema aktiivne ja kasutama eelpool mainitud teamspeaki. Väga äge seltskond +palju eestlasi kes nendega liitunud.
Reeglid ja natuke lisainfi homse õhtu kohta asub siin http://www.dead-friends.co.uk/forum/m/24730807/viewthread/15608276-rules-league-death-lod
Nende platooni eelis on see, et ei käi üksteisele taha keeramine seljataga nagu osades eesti platoonides ja on igati abivalmid. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
Nende ts on päris äge jah
joinisin ilma kaasmaalasteta sinnasamusesse serverisse ja tõsteti kohe BF4 tuppa. Üks vend küsis, kes see vend selline on ja enne kui ma oma mikri suutsin sisse lülitada siis lizzie juba mainis, et eestlane
Edit:
tarmac, mis kaartidel madin toimub?
Ehk, kas premium vajalik? _________________ Parandan lõhutud küttepuid. Hind kokkuleppel
classic mode. Asi toimub kinnises DEFR serveris lisainfi saad ka dead-friends kodulehelt või siis nende teamspeakist bux-i käest otse küsides. Teamspeak on ts.dead-friends.co.uk
Lisaks on neil alati hea meel uute liitujate üle. Liitumiseks ei pea muud tegema kui olema aktiivne ja kasutama eelpool mainitud teamspeaki. Väga äge seltskond +palju eestlasi kes nendega liitunud.
Reeglid ja natuke lisainfi homse õhtu kohta asub siin http://www.dead-friends.co.uk/forum/m/24730807/viewthread/15608276-rules-league-death-lod
joinisin ilma kaasmaalasteta sinnasamusesse serverisse ja tõsteti kohe BF4 tuppa. Üks vend küsis, kes see vend selline on ja enne kui ma oma mikri suutsin sisse lülitada siis lizzie juba mainis, et eestlane
Edit:
Ehk, kas premium vajalik?
Hetkel info puudub. Bux ise samuti ei osanud vastata. Aga ma võin arutada nendega, et võiks vanilla mappe valida. _________________ www.crawl.ee Eesti R/C Rock Crawlerid.
Edit:
Hetkel info puudub. Bux ise samuti ei osanud vastata. Aga ma võin arutada nendega, et võiks vanilla mappe valida.
Nende platooni eelis on see, et ei käi üksteisele taha keeramine seljataga nagu osades eesti platoonides ja on igati abivalmid.
Mis teema sellega on, kui liitud dead-friendsiga, et siis ei tohi enam üheski teises platoonis olla?
Miks sa peaksid mujale kuuluma kui sa ühes juba oled? Kui sulle reeglid ei sobi siis ilmselgelt ju sa sinna ei sobi ja milleks siis oma pead tühja tähjaga vaevata. Kui tahad täpset vastust siis mine ja küsi ning kui sa ise küsida ei julge siis edastan su küsimuse ise talle. Ta on kindlasti hea meelega nõus vastama sellele.
smurfar kirjutas:
joinisin ilma kaasmaalasteta sinnasamusesse serverisse ja tõsteti kohe BF4 tuppa. Üks vend küsis, kes see vend selline on ja enne kui ma oma mikri suutsin sisse lülitada siis lizzie juba mainis, et eestlane :lol
Edit:
Smurfar kõiki kaarte mängitakse, mis teamspeaki puudutab siis sealt ju kohe näha kust keegi on.
Buxi vastus teile on üldiselt siis selline miks miski on nagu on . Esitan selle muutmata kujul ja üldjuhul toimub liitumine kutsetega või siis peab ise ikka väga silma paistma.
LOD Toimub täna 20.00 UK aja järgi
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.