Nüüd vist lõpuks "täiesti" ära silutud? Olen ainult tunni ringis mängida saanud, nii palju patche loobiti otsa ja alati lükkan edasi, sest ei viitsi alla laadida
Nüüd vist lõpuks "täiesti" ära silutud? Olen ainult tunni ringis mängida saanud, nii palju patche loobiti otsa ja alati lükkan edasi, sest ei viitsi alla laadida
Kuidas DLC on?
Milline ? kui mõtled seda mis oktoobris välja tuli siis on see normaalne. Mulle meeldis. oli päris pikk ja tegemist oli küllaga. mitte nagu mõne muu mängu dlc et 5 minutit ja 20 euri.
hearts of stone? mulle isiklikult ei meeldi. röövlitütar ronja ja mingid rahaahned kongus ninaga ükskulmneegrid. aga ega vast nuriseda oleks patt, sest sisu on tõesti hirmuspalju sellega juurde tulnud. ise mõned questid tegin sellest läbi ja selle põhjal jäi mulje, et tõesti palju asju lisatud muu on aga maitse asi.
totter nimetada graphics modiks, kui tegu on lihtsalt kontrasti ja saturationi modiga
ja kui mõnd see high contrast paneb wowtama, siis isiklikult ei näe seal küll midagi paremat
täielik pakasuha _________________ ☠
Totter nimetada graphics modiks, kui tegu on lihtsalt kontrasti ja saturationi modiga
ja kui mõnd see high contrast paneb wowtama, siis isiklikult ei näe seal küll midagi paremat
täielik pakasuha
Järgmine kord tasub enne materjaliga tutvuda kui midagi totraks kutsub. ENB ja teised lisavad mängule graafikatehnoloogiaid, mida vanillas pole olemaski.
Totter nimetada graphics modiks, kui tegu on lihtsalt kontrasti ja saturationi modiga
täielik pakasuha
Järgmine kord tasub enne materjaliga tutvuda kui midagi totraks kutsub. ENB ja teised lisavad mängule graafikatehnoloogiaid, mida vanillas pole olemaski.
aja nappus ja fallout4 tleks, pani asjale piduri peale:)) ja peale pikka eemal olemist ei saanud ka bloody baroni questis wrathe ära tapetud. peab vist ikkagi raskuastme veidi väiksemaks keerama. Kuigi just see max raskuse peale keeramine andis mängule uue elu minu jaoks pool aastat tagasi! _________________ Arvutite, komponentide ja videokaartide müük ja hooldus Ryzen AM4/5 5,7, 9, Intel i5-13400f, i7-13700K
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.