KrisVr, tänud et selgitasid, ma just vaatasin jah hakkasin mõtlema et miks mul ei ole legendary need asjad ja NATAS999-l on... miks temal on et hakkasin mõtlesin et tal mingi parem versioon mängust aga jah ise ei ole mänginud veel seda new game+ võib-olla kunagi hiljem proovin
enne ng+ jooksin mängu stoory läbi lihtsalt, ainult main questid ja lvl 31 lõpetasin vist üldse ja tunde läks midagi 40 kanti vast. scavanger hunti ei teind üldse ja seega ei tea, mis nimega need asjad tavamängus on. ise mõtlesin, et äkki see asi, et mul kõik DLC ja season pass peale lastud.
mängu alad on kokku umbes 3.5x suuremad kui Skyrim
kokku peaks olema üle 80 km2
Arenduskulud olid W3-l 15 milj USD (CDprojekti enda rahastatud) + 25 milj USD turunduses (selle maksid kinni publitseerijad). Skyrimi oma pakutakse kuskil 80 milj USD kandis. Loo moraal: mängutööstusel tasub vaadata Teise ja Kolmanda maailma odavamate riikide suunas kus AAA taseme kohta saab suhtelise kommiraha eest tõsist annet kokku värvata.
Igatahes müts maha CDprojekti ees. Arvestades, et nad alustasid Witcher seeriat pm Neverwinter Nights 1 modina ja eriti arvestades, et Witcher 2 peale mõne mehaanilise probleemi oli ise juba kõva mäng siis ise olin täitsa hämmingus kuidas nad sellise asjaga maha said. Enda jaoks suure tõenäosusega parim RPG viimase kümnendi jooksul. Soo nõiad ja Verine Parun on kindlasti tegelased keda ma mäletan veel pikki aastaid.
see kaardi suuruse väide tundub mulle jätkuvalt kahtlane.
3.5 skyrimi ja 1.5 gta5?
on kuskil mingi thread selle uurimiseks ka olnud, algsed numbrid on cdpr presentatsioonist pärit. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
3.5 skyrimi ja 1.5 gta5?
on kuskil mingi thread selle uurimiseks ka olnud, algsed numbrid on cdpr presentatsioonist pärit.
olgu kuidas on, aga kõikides nendes mängudes on piisavalt suured kaardid, et ilma fast travelita ei viitsi toimetada väga. gta5 on õnneks autod, aga kohati on ikkagi selline tunne, et tahaks fast travelit.
mängu alad on kokku umbes 3.5x suuremad kui Skyrim
kokku peaks olema üle 80 km2
Arenduskulud olid W3-l 15 milj USD (CDprojekti enda rahastatud) + 25 milj USD turunduses (selle maksid kinni publitseerijad). Skyrimi oma pakutakse kuskil 80 milj USD kandis. Loo moraal: mängutööstusel tasub vaadata Teise ja Kolmanda maailma odavamate riikide suunas kus AAA taseme kohta saab suhtelise kommiraha eest tõsist annet kokku värvata.
Igatahes müts maha CDprojekti ees. Arvestades, et nad alustasid Witcher seeriat pm Neverwinter Nights 1 modina ja eriti arvestades, et Witcher 2 peale mõne mehaanilise probleemi oli ise juba kõva mäng siis ise olin täitsa hämmingus kuidas nad sellise asjaga maha said. Enda jaoks suure tõenäosusega parim RPG viimase kümnendi jooksul. Soo nõiad ja Verine Parun on kindlasti tegelased keda ma mäletan veel pikki aastaid.
just, nagu meil stalkerid olid
erand kinnitab reeglit ja antud juhul on poolakad erandiks
Sants5 kirjutas:
Rand0m kirjutas:
Esimesed pildid Toussaint'ist (Blood and Wine expansion)
Spoiler
Jube kena tundub!
kirkad värvid ja kontrastsus, mis seal kena on?
sulle meeldivad tornid? _________________ ☠
kena linn, kena arhitektuur, kena map, kena vaade... ehk ?
selle kõrval on asassins creed seeria ikka sada aastat ees, kui kena linn
ja mis vaade see on, joonistada mõned puud, roheline põrand ja valge tipuga hall künkapilt
sellist illustreerivat pilti olen näinud paljude mängude puhul - settlers on selline _________________ ☠
...
just, nagu meil stalkerid olid
erand kinnitab reeglit ja antud juhul on poolakad erandiks
Sants5 kirjutas:
Rand0m kirjutas:
Esimesed pildid Toussaint'ist (Blood and Wine expansion)
Spoiler
Jube kena tundub!
kirkad värvid ja kontrastsus, mis seal kena on?
sulle meeldivad tornid?
Kellelgi on paha tuju või liiga palju järjest kere peale saanud W3 või Stalkeris.
Ei ole Toussainti disainil häda midagi. Ennem kui värvidest prääksuma hakkad võta ka teadmiseks, et linn põhineb renessanssi aegsel arhitektuuril (ilmselt ka sisu poolest tüürivad teemad sinna kanti- aka valgustusaeg jõudmas keskaega jne). Täpsemalt Poola omal ja see on oma stiililt väga värvikirev. Nt:
tsitaat:
3.5 skyrimi ja 1.5 gta5?
on kuskil mingi thread selle uurimiseks ka olnud, algsed numbrid on cdpr presentatsioonist pärit.
EI kahtlegi, et kordajad on tõesti nii suured. Küll on vaieldav see alade puhul nagu Skellige kus suur osa kaardi pindalast on ookean. Atmosfäärikas kuid suhtelislt sisutühi- peale salakaubavedajate kargo ja mõne mahajäetud kummituslaeva pole seal suuremat teha. Kuid üldiselt on silmaga näha, et maismaa alad kokku on tunduvalt priskemad kui mõni mängutööstuse open-world standard nagu eelaminitud Skyrim.
Ei ole Toussainti disainil häda midagi. Ennem kui värvidest prääksuma hakkad võta ka teadmiseks, et linn põhineb renessanssi aegsel arhitektuuril (ilmselt ka sisu poolest tüürivad teemad sinna kanti- aka valgustusaeg jõudmas keskaega jne). Täpsemalt Poola omal ja see on oma stiililt väga värvikirev. Nt:
ma ei kurtnud, et asi liialt värvikirev vms
m alihtsalt toonitasin, et see värvikirevus ja kontrastsus võib arvamust moonutada, sest detailsuselt ja graafiliselt oli ikka kaunis keskpärane pilt, vaat et hullem, kui witcher 3 mul arvutis jooksis _________________ ☠
libe, ma ise ei vaataks hetkel kui kaunis pilt graafiliselt on. Pigem on see heaks atmosfääri/õhkkonna väljendajaks (lisaks siis võimalik põgusalt tutvuda Toussainti arhitektuuriga): pilte nähes meenusid mulle endale sisututvustuses mainitud fraasid nagu land untainted by war, atmosphere of carefree indulgence.
Spoileri all Blood and Wine sisututvustus gog'i Witcher 3 Expansion Pass lehelt.
Spoiler
Blood and Wine (coming in Q1 2016), a 20-hour tale that will introduce the all-new in-game region of Toussaint, will take Geralt to a land untainted by war, where an atmosphere of carefree indulgence and knightly ritual masks an ancient, bloody secret.
Nüüd vist lõpuks "täiesti" ära silutud? Olen ainult tunni ringis mängida saanud, nii palju patche loobiti otsa ja alati lükkan edasi, sest ei viitsi alla laadida
Nüüd vist lõpuks "täiesti" ära silutud? Olen ainult tunni ringis mängida saanud, nii palju patche loobiti otsa ja alati lükkan edasi, sest ei viitsi alla laadida
Kuidas DLC on?
Milline ? kui mõtled seda mis oktoobris välja tuli siis on see normaalne. Mulle meeldis. oli päris pikk ja tegemist oli küllaga. mitte nagu mõne muu mängu dlc et 5 minutit ja 20 euri.
hearts of stone? mulle isiklikult ei meeldi. röövlitütar ronja ja mingid rahaahned kongus ninaga ükskulmneegrid. aga ega vast nuriseda oleks patt, sest sisu on tõesti hirmuspalju sellega juurde tulnud. ise mõned questid tegin sellest läbi ja selle põhjal jäi mulje, et tõesti palju asju lisatud muu on aga maitse asi.
totter nimetada graphics modiks, kui tegu on lihtsalt kontrasti ja saturationi modiga
ja kui mõnd see high contrast paneb wowtama, siis isiklikult ei näe seal küll midagi paremat
täielik pakasuha _________________ ☠
Totter nimetada graphics modiks, kui tegu on lihtsalt kontrasti ja saturationi modiga
ja kui mõnd see high contrast paneb wowtama, siis isiklikult ei näe seal küll midagi paremat
täielik pakasuha
Järgmine kord tasub enne materjaliga tutvuda kui midagi totraks kutsub. ENB ja teised lisavad mängule graafikatehnoloogiaid, mida vanillas pole olemaski.
Totter nimetada graphics modiks, kui tegu on lihtsalt kontrasti ja saturationi modiga
täielik pakasuha
Järgmine kord tasub enne materjaliga tutvuda kui midagi totraks kutsub. ENB ja teised lisavad mängule graafikatehnoloogiaid, mida vanillas pole olemaski.
aja nappus ja fallout4 tleks, pani asjale piduri peale:)) ja peale pikka eemal olemist ei saanud ka bloody baroni questis wrathe ära tapetud. peab vist ikkagi raskuastme veidi väiksemaks keerama. Kuigi just see max raskuse peale keeramine andis mängule uue elu minu jaoks pool aastat tagasi! _________________ ARVUTID 3G1,5/3G2,5/5G1,5/5G2,5 KAABEL HDD kettad
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.