Võtan süü omaks
Sõidan x360 puldiga, selle sõidu peale kulus oma 10+ sõitu, et korralik aeg kirja saada. Rootsis puldiga on võimatu, kui just ei pane assiste peale. Mul kapis kopitab üks Logitech wingman GP rool ka, seda vahetevahel kasutan, aga ega ta mingi õige asi ole ka.
xbox puldi mehed, mis on teie sensitivity ja linearity seaded jne ?
Üritasin öösel Soomet sõita, aga no aeg jääb sinna 4.15.xx-4.20xx , sinna sisse siis vähemalt 1 spinn või seisma jäämine mingi vea tõttu+ muidugi reede õhtune väike šnaps...
Linearity 10%
Saturation 70-80%
Steering deadzone 15%
Throttle saturation 65% (kurvis saab kiirelt peale kütta - lumisel rajal 100-110%)
Brake sat. 70%
Sensitivy 100% kui ma ei eksi
alkohol 0
Durin kirjutas:
xbox puldi mehed, mis on teie sensitivity ja linearity seaded jne ?
Üritasin öösel Soomet sõita, aga no aeg jääb sinna 4.15.xx-4.20xx , sinna sisse siis vähemalt 1 spinn või seisma jäämine mingi vea tõttu+ muidugi reede õhtune väike šnaps...
Ja ma juba mõtlesin, et ma oma alla seitsme minuti ajaga olen kõva vend Peab rohkem harjutama ikka,
täna suurendasin rooli pöörderaadiust 540 kraadini - üldiselt parem, kuid vajab veel harjumist.
Ja ma juba mõtlesin, et ma oma alla seitsme minuti ajaga olen kõva vend Peab rohkem harjutama ikka,
täna suurendasin rooli pöörderaadiust 540 kraadini - üldiselt parem, kuid vajab veel harjumist.
Sa siis see martin(janumbrid)?
Täna sõitsin siis rooliga aja sisse, aga mäng tunnistab seda kui controllerit (odav ja vana logitechi rool)
Just nii.
Hetkel on see enesekindluse otsimine käsil, et ikka julgeks rohkem gaasi anda ja hiljem pidurdada. Mäletan, et RBRis käis see mul vähe kiiremini.
Ise sõidan mingi 8 aastat vana Logitech DFGT'ga.
Mina olen hetkel konkurentsist väljas, sest pole siiani mängu käima saanud, isegi peale reinstalli sama probleem
Kui keegi oskab mind aidata siis võib teada anda.
PS:Kuna hiljuti lisati mängu ka Rootsi lumised rajad, siis otsustasime, et teeme lisaks ka Rootsi etapi ning liidame selle etapi tulemused peale etapi lõppu teiste etappide tulemustele juurde.
Nonii. Proovi mõttes panin kapotivaate tagantvaate asemele n.ö. suht esimest korda üldse ja tegin kogu Rootsi ralli sellega läbi. Assistid kõik maas ja nagu ikka - klaviatuur. Kurat , täitsa rahul olen isegi endaga 27:18 tulemuseks . Mõned üle katusekäigud ja üks katkine rehv aga muidu täitsa hea.
Juniori tänast rada ei saa jälle sõita. Vihmaga on lihtsalt fps 10-15.
Aga miks Rootsis enam owned vehicles ega carreer enginerid "ON" ei ole nagu enne?
Ega vihm just ka kergeks ei teinud sõitmist
Rooli osas ise lasen selle sättega, et roolil pöördeulatus täpselt nii palju nagu reaalsetel autodel oli, mäng ise piirab vastavalt autole siis nagu vaja.
kermu, järgmine kord kui mängust videot teed (või üldse kusagilt), siis ära luba Youtubel seda stabiliseerida. Rikub video kvaliteedi täiesti ära ja mängus pole see niikuinii vajalik.
Tänane õppematerjal ka 6:30.001 ajast, CrazyNevadat ma isegi ei ürita kinni püüda, aga vähemasti sai sellega teistest ette.
Nii, Rootsiga jään isegi täitsa rahule, va. eelviimane ja viimane katse, kus millegipärast võtsin liiga rahulikult ja mõlemal ka spin, esimesed katsed õnnestusid väga hästi. Edu kerkis praegu ca. kahele minutile
Kuukoo kadus millegipärast mingil katsel ära, katkestas?
Sain üle pika aja oma masina ja rooli juurde. Juniori ajaga võimlesin veits, kahjuks paremaks ei olnud aega proovida. 5seki jagu jäi kindlalt veel varu. WRT Rootsi ralli proovisin ka järgi, esmamulje on vinge, varasemalt olin oma laptopil sõitnud Junior wrts paaril korral. Selle tõttu jään aja ja kohaga rahule. _________________ minu lugupeetus
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.