Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dirt Rally märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 67, 68, 69  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
romps22
HV vaatleja
romps22

sõnum 20.12.2015 13:48:01 vasta tsitaadiga

Marto. kirjutas:
13" läppar ja selle klaviatuur jah.

Sõit on isegi väga normaalne, aga kindlasti pane seestvaade ja kui saaksid rooli ka endale siis usun julgelt, et suudaksid varsti väga hästi esikolmiku tempos püsida
Sest jah väljast vaade+klaviatuur, ma ei tea, kuidas nii sõita saab üldse? icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M8T0
HV Guru

sõnum 20.12.2015 14:03:59 vasta tsitaadiga

romps22 kirjutas:

Sest jah väljast vaade+klaviatuur, ma ei tea, kuidas nii sõita saab üldse? icon_biggrin.gif

Esimesed auto/ralli mängudega kokkupuuted olid kuskil 98a paiku - järelikult on 17a harjutamist olnud tagantvaates ja klaviatuuriga icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 87 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 78
tagasi üles
villu70
HV Guru
villu70

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.12.2015 14:09:23 vasta tsitaadiga

Ma olen CMR2 aegadest saati väljastvaatega sõitnud, nüüd on jube raske ümber õppida.
Puldiga sõidan ja stabiilselt "Oti tempos", kindlapeale minek.
Niikui natuke rohkem rutškat väänan, kohe võsa ka ragiseb.

Soomes sain kalendriga esimeste käest, +7 min. icon_redface.gif Eriti kohutav oli öö etapp, mul pole rajad ka veel peas.
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 20.12.2015 14:53:02 vasta tsitaadiga

Marto. kirjutas:
romps22 kirjutas:

Esimesed auto/ralli mängudega kokkupuuted olid kuskil 98a paiku - järelikult on 17a harjutamist olnud tagantvaates ja klaviatuuriga icon_biggrin.gif

Kusjuures tagant vaadet isegi mõistan, kui FFB täielikult puudub. Ma hetkel sõidan puldiga ka tagant vaates, sest vahepeal ei saa aru, mida auto täpselt teeb. Pult aitaks kõvasti sind, eriti gaas ja pidurite kohalt. Selline on-off gaasiga mängimine teeb auto käitumise ülearu närviliseks. Ise ostsin siit tutika : http://kaup24.ee/et/search?q=xbox360&ac=s

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 20.12.2015 15:40:14 vasta tsitaadiga

hannes36, tunned et sõit läks paremaks peale puldi hankimist?
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Arx07
HV veteran
Arx07

sõnum 20.12.2015 16:52:34 vasta tsitaadiga

Ma soovitan xbox one pulti thumbs_up.gif
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
klOun
Kreisi kasutaja
klOun

sõnum 20.12.2015 17:37:14 vasta tsitaadiga

Kui päris rooli ja pedaale pole kusagil hoida, panna jne.. soovitan mina Xbox 360 Wireless Speed Wheel nimelist asja.. super lihtsalt kui kompaktse asjaga saab hakkama ja on parem kui mistahes puldiga.
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 20.12.2015 19:46:34 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
hannes36, tunned et sõit läks paremaks peale puldi hankimist?
võrreldes millega? Klaveriga küll, nii vähe kui ma ka proovisin, sõber kinnitab sama kes puldi võttis. Kui võrrelda mu g27 siis ma parem ei hakka rääkimagi. Nagu nullist oleks alustanud.
mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 20.12.2015 20:36:12 vasta tsitaadiga

Puldi pealt roolile üle minnes oli sama tunne, nagu üldse ei oskaks sõita enam järsku.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 20.12.2015 21:37:25 vasta tsitaadiga

Endalgi oli sama tunne, et kas tõesti ei oska enam sõita icon_lol.gif Nüüd aga on näha et rooliga on arenemisruumi kõvasti ja võimalus tippu jõuda palju lihtsam.
Kommentaarid: 108 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 20.12.2015 22:37:47 vasta tsitaadiga

Kui võrrelda rooli ja pulti, siis ma ei kujuta ette mis võluväega kuukoo sellised aegu suudab puldiga sõita :S
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 20.12.2015 22:59:03 vasta tsitaadiga

hannes36, Endal tuli ka puldiga ikka väga hästi välja kuni rooli ostsin, rooliga vähe lihtsam selliseid tulemusi saavutada.
tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 21.12.2015 01:09:34 vasta tsitaadiga

Rooliga see teema et oleks kuhu panna. Teine teema et palju sa ka neid rallikaid mängid. Ise leian et pult vähe ideaalsem enda jaoks.
Trwind55
Kreisi kasutaja
Trwind55

sõnum 21.12.2015 17:06:23 vasta tsitaadiga

täna 17:00 DiRT Show - http://www.twitch.tv/dirtgame
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 21.12.2015 19:10:37 vasta tsitaadiga

Keegi logitech GT rooliga ka mängib, kuidas on ?

Endal oli a sai maha müüdud, äkki leiab soodsalt uue icon_smile.gif

mall0c
HV vaatleja

sõnum 21.12.2015 20:07:13 vasta tsitaadiga

Ma mängin GT-ga + Shifteriga. Ma olen kindlasti kiirem, aga kuna ma radu pole pähe õppinud, siis nüüd jäävad pacenote-d jalgu. Vahel tulevad liiga hilja, vahel on valed. Eriti närvi ajavad "keep left/right/center over crest" mis on tihti vähe mööda, aga kuna tempo on tõusnud, on ka need crestid hüpeteks muutunud, niiet kui maandud, on juba hilja icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
10.10.10
Kreisi kasutaja
10.10.10

sõnum 21.12.2015 20:52:19 vasta tsitaadiga

Ooo ja, sama siin, mul pandud early ja siis vahest vuristab liiga ruttu ära, et left4 / right 3 ja olengi left kurvis right icon_biggrin.gif Ja need over crest jump maybe, kui jumpid mitmest üle siis on metsas kaa
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 21.12.2015 21:42:10 vasta tsitaadiga

Vaatasin selle viimase DiRT Show Twitch-is järele. Krt see tüüp kes seal taustal mängima on pandud, selle tausta sound oli üsna tugev, väga raske oli sealt Pauli juttu vahelt kuulata aga midagi ikka õnnestus. Midagi suurt uuendustest muidugi kahjuks ei räägitud. Saate esimene osa oli autasustamine, kus eri mängijatele eri teenete eest (kes kõige kiirem onlines olnud, kes kõige kauem mänginugd, kes kõik achievementid ära teinud, kes mängu kõige rohkem reklaaminud jne) anti auhind. Mõned küsimused mängu tuleviku osas olid isegi, tooks eraldi välja .

* Küsiti kas tuleb mõni uus riik/rajad mängu juurde, Paul ütles, et midagi kindlat ei ole, nad ise tahaksid New Zealandit lisada aga eelarve nagu aru sain on lõpukorral, väga palju raha neil selle projekti jaoks ei ole. Et peavad mõtlema mis ja kuidas saab icon_sad.gif

* Siis räägiti autasustamise süsteemist, et mingi plaan teha see juurde aga mitte midagi fancy-t, ilmselt lihtsalt võistluse lõpus väike graafiline poodiumi vahepeale.

* Siis räägiti, et tahavad teha mingi checkpoint-i süsteemi, mis pidi kuidagi liigadele olema mõeldud, et kui midagi läheb halvasti siis saad selle kohani tagasi võtta või midagi sellist, väga segane ei saanud täpselt aru?! icon_rolleyes.gif

* Edasi küsiti, et kas mingi uus auto ka mängu jõuab. Paul mainis, et tal on üks tagaveoline, mille nime ta ei nimeta, mille ta tahaks mängu panna (litsents pidi olema ühe teise firma käes) aga jälle eelarve ning raha küsimus, et kas mahub sisse või mitte enam.

* Siis räägiti, et kes on saanud bänni, siis hetkel kuni jaanuarini, siis lastakse bännid maha aga kui varem bänni saanud uuesti cheat-ivad siis on eluaegne bänn online võistluste osas.

* Edasi oli juttu, et põhiliselt keskendutakse konsooli launchi jaoks hetkel, et see oleks okei, vead välja aetud jne, konsool pidi neil uus maailm olema, et see on raske neile, et keskenduvad sellele. Seega paistab, et mingeid suuri arendusi siit enam ei tule. Vähemalt praegu jäi küll mulje, et hetkel vaatame ja laseme konsooli variandi ka välja, edasi paistab mis saab icon_sad.gif

See oleks küll paganama kahju kui sellega DiRT Rally arendus lõppeks, kogu see saatelõpu osa tundus küll väga asjade kokkutõmbamise moodi, kiideti ennast, tänati toetajaid jne. Võibolla ikka mõtlevad vähemalt mingi DLC laadsete lisade pealegi. Kuigi ennast huvitaks just rohkem see simu edasi arendus - füüsika, rajad, pinnas, normaalne multiplayer tugi ja võimalused, korralikud mod-imise võimalused, jne kõik see mis tegelt oleks tähtis.

Aga väga kahtlane, et see tuleb. Saate lõpus siis Paul räägib finants teemadel. Paistab, et tüüpiline Codemaster või noh - raha, raha, raha, eelarve, kasum jne. Paul ka midagi mainib, et finants teema on ikkagi tähtis teema neile ja pigem nad nüüd teavad, et Dirt-i mootor on hea ning võiksime seda tulevastes projektides ära kasutada. Ehk ilmselt peab ootama Dirt Rally 2-te kus võibolla siis uued suuremad arendused tehakse. Eks mõnes mõttes võib aru saada, et firma tahab kasumit teenida jne aga noh kui tahad ja lubad rallisimulaatorit teha siis võiks minna ju lõpuni välja, mitte poolel teel seisma jääda.

Nii võibki hetkel kokku võtta, et Dirt Rally-i on küll väga hea ja kohati Richard Burns Rallyst parem aga RBR-i killerit siit ikkagi veel ei tule. Tahaks väga arvata, et eksin Dirt-i tuleviku osas, eks aeg jälle näitab, mis saab.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
villu70
HV Guru
villu70

sõnum 21.12.2015 22:19:01 vasta tsitaadiga

Equinox, thumbs_up.gif
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 121
tagasi üles
Syncmahv
HV Guru
Syncmahv

sõnum 22.12.2015 00:33:50 vasta tsitaadiga

Equinox, Paul rääkis tegelikult ka natuke täpsemalt sellest autost mis on siis tegelikult 911 mille litsents siis teatavasti EA käes(terve Porsche).
Mina sain jällegi nii aru et kindlasti tuleb contenti juurde kuid mitte enne kui konsooli launch üle elatud aprillis, hetkel täielikult sellele keskendatud.
Modimise võimalust ei tule kuna pole mingit võimalust kontrollida seda koodi mida modijad mängu paneksid, sellest ka selline piirang.
Eks paistab siis, loodetavasti peale konsooli launchi hakkab elu jälle pihta.
Kindlasti oleneb tulevik paljustki sellest kui palju konsoolide peal plaate maha müüakse.
tagasi üles
kermu
HV kasutaja

sõnum 22.12.2015 00:44:40 vasta tsitaadiga

Tänane viimane etapp Junior WRT's. Kadettil sigamõnus hääl ikka icon_cool.gif .

Link
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
Equinox
HV veteran
Equinox

sõnum 22.12.2015 01:04:36 vasta tsitaadiga

Syncmahv kirjutas:
Paul rääkis tegelikult ka natuke täpsemalt sellest autost mis on siis tegelikult 911 mille litsents siis teatavasti EA käes(terve Porsche).

Oli jah nii, ma ei olnud ise kindel kas kuulsin õigesti, 9-millegagi ta mainis tõesti seal icon_smile.gif

Syncmahv kirjutas:

Modimise võimalust ei tule kuna pole mingit võimalust kontrollida seda koodi mida modijad mängu paneksid, sellest ka selline piirang.

Vot see on asi, millega ma Codiga üldse nõus ei oleks. Las mäng annab võimaluse, mäng ei peagi ise millegi eest vastutama ega kontrollima. Mängijad ise teevad seda. See on paljudes teistes modimis võimalustega mängudes samamoodi. Modile rate-ingu süsteem peale ja mängijad ise valivad lõpuks kas kasutavad seda mod-i või mitte. Aga ära jätta sellise vabandusega, mina näen siis vaid ühte, raha ei ole enam nii suurte võimaluste jaoks ning mängu planeerimise staadiumis ilmselt seda võimalust lihtsalt sisse arvestatud polnudki. Aga noh kui see on ametlik seisukoht siis polegi muud teha kui ilmselt oodata nagu RBR-i puhul, et community lõpuks häkib DR-i mootorit niipalju lahti, et saab kõrvalt uusi radu ja autosid ikkagi sisse laadida või asendada olemas olevatega.

Syncmahv kirjutas:

Mina sain jällegi nii aru et kindlasti tuleb contenti juurde kuid mitte enne kui konsooli launch üle elatud aprillis, hetkel täielikult sellele keskendatud.
Eks paistab siis, loodetavasti peale konsooli launchi hakkab elu jälle pihta.
Kindlasti oleneb tulevik paljustki sellest kui palju konsoolide peal plaate maha müüakse.

Annaks, et see tõesti tõsi oleks - oleks tore. Peame kevade ära ootama siis.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Jack.igg
HV kasutaja
Jack.igg

sõnum 22.12.2015 01:44:24 vasta tsitaadiga

Need developerid ei saa sellest aru ,et nad võivad ju mod supporti racenetist lahti siduda ja modidega saad rallisi korraldada läbi teiste pluginate nagu RBR-is tsehhi ja ungari plugin. Ralli korraldajale peaksid lihtsalt samamoodi replay faili saatma ja siis pole sul mõtet petta liigas millest osa võtad. See mäng sureb varsti välja nii kui community-l ei lasta autosi ja radasi endal juurde meisterdada. RBR-is on osad mod mapid kõvasti huvitavamad sõita kui seda originaalid on. Mul endal on hetkel RBR-i radasi arvutis 18GB icon_biggrin.gif .
tagasi üles
Durin
HV kasutaja

sõnum 22.12.2015 09:09:08 vasta tsitaadiga

klOun kirjutas:
Kui päris rooli ja pedaale pole kusagil hoida, panna jne.. soovitan mina Xbox 360 Wireless Speed Wheel nimelist asja.. super lihtsalt kui kompaktse asjaga saab hakkama ja on parem kui mistahes puldiga.

Seda juhtmevaba rooli ei saa mitte kuskilt enam osta kahjuks. Või siis ma ei leia , kust osta..
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 22.12.2015 10:07:45 vasta tsitaadiga

Durin kirjutas:
klOun kirjutas:

Seda juhtmevaba rooli ei saa mitte kuskilt enam osta kahjuks. Või siis ma ei leia , kust osta..

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=Xbox+360+Wireless+Speed+Wheel&_sop=15 icon_rolleyes.gif
http://www.amazon.co.uk/Official-Xbox-Wireless-Speed-Wheel/dp/B0057M7HPC/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1450768028&sr=8-6&keywords=Xbox%2B360%2BWireless%2BSpeed%2BWheel

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Dirt Rally mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 36, 37, 38 ... 67, 68, 69  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.