Aga noh piripillid kes kaeblesid WHQL driverite vähesuse üle AMD poolelt peaks rahul olema. Nüüd on nagu nvidial, kus paar fixi ja uus WHQL
Tänan väga. Ma pigem võtaks reaalsed jõudluse tõusu ja uute featuuridega betad iga paari kuu tagant nagu varem oli aga mida mina ka tean... _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Kohutav jõledus. See rookis ükskord mul AMD driveritega koos välja ka kõik USB driverid. Mainboard ja hiir enam ei töötanud ja andis mässata. Ma ei mäleta kuidas tööle sain (mina ju ei tea nõksu kuidas arvutit kasutada kui hiir ja klaver ei tööta, lugesin sõnad peale ja sosistasin midagi vist)
VSR on selleks, et kuvada resolutsioone, mida kuvar tegelikult ei toeta.. näpi ringi ja tee selgeks asjad, siis saad aru, kas ja mida kasutada.. _________________
Proovisin elus esimest korda CrossfireX-i. Peale teise HD 6850 lisamist töötas viiest proovitud mängust vaid üks (Tomb Raider).
Skyrim ja Fallout New Vegas virvendasid hirmsal komber, Shift 2 ei läinud käima ja Borderlands 2-e fps kõikus nulli ja ühe vahel.
Tulemus tundus liiga uskumatu ja sai Crimsonilt kolitud tagasi viimase Catalysti beeta peale, mille järel töötasid kõik mängud laitmatult.
Proovisin elus esimest korda CrossfireX-i. Peale teise HD 6850 lisamist töötas viiest proovitud mängust vaid üks (Tomb Raider).
Skyrim ja Fallout New Vegas virvendasid hirmsal komber, Shift 2 ei läinud käima ja Borderlands 2-e fps kõikus nulli ja ühe vahel.
Tulemus tundus liiga uskumatu ja sai Crimsonilt kolitud tagasi viimase Catalysti beeta peale, mille järel töötasid kõik mängud laitmatult.
Crimson oli ka beeta? 6850 CF panna tundub ka väga mõistlik
Crimson oli ka beeta? 6850 CF panna tundub ka väga mõistlik
Alguses pidi HD 6xxx kaartide jaoks viimaseks draiveriks jääma Crimsoni beeta versioon. Aga kuna selles beetas oli mingi oluline kala (ei ole süvenenud selle olemusse), siis said need kaardid veel ühe draiveri, mis minu teada pole beeta.
6850 CF kui ta viimaks töötas, tuli kolmes (Tomb Raider, Skyrim, Borderlands 2) viiest eelpoolmainitud mängudes selgelt kasuks - võimaldades mängida märksa kõrgma pildilu ja stabiilsema fpsi-ga. Tomb Raideris näitas lausa pea 100% fpsi kasvu. Aga nagu mainitud, siis tegemist oli vaid katsega puhtalt huvi ja lõbu pärast, kuna teine kaart oli juhuslikult käepärast.
Tomorrow kirjutas:
No seda võib paljude vanemate kaartide kohta öelda: töötavad vanemate draiveritega paremini.
Nende draiverite vanuse vahe on väga väike, jättes mulje, et AMD lasi just nimelt Crimson Editioniga vanemate kaartide Crossfire õhku.
Küssa. Kas 270x ongi nii nõrk kaart, et ei suuda LOW settingute peal GTA4 60fps jooksutada? vahepeal kukub sinna 10-20 fpsi kanti kui linna peal kruiisida. GTA 5 peab ka kõik maha tõmbama graafika, et normaalselt mängida saaks. Prose on FX8320.
Küssa. Kas 270x ongi nii nõrk kaart, et ei suuda LOW settingute peal GTA4 60fps jooksutada? vahepeal kukub sinna 10-20 fpsi kanti kui linna peal kruiisida. GTA 5 peab ka kõik maha tõmbama graafika, et normaalselt mängida saaks. Prose on FX8320.
Viga kuskil mujal. GTA 4 sai tehtud HD4870x2 peal enamvähem põhjas ja 270x on ikka tunduvalt parem kaart sellest. Mis 3Dmark 11 näitab kui viitsid lasta. _________________ Purgatory Judgement
Viga kuskil mujal. GTA 4 sai tehtud HD4870x2 peal enamvähem põhjas ja 270x on ikka tunduvalt parem kaart sellest. Mis 3Dmark 11 näitab kui viitsid lasta.
Kapitan, GTA4 ongi uuemate kaartidega raskusi millegipärast. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Evil14, Nagu öeldud kuni 20% parimal juhul. Enamus juhtudel 1-5% ehk siis vahe mida sa palja silmaga ei märka. Põhilised on ikka bugfixid nagu CF FreeSync, <30 FPS FreeSync ja CF FramePacing. Lisaks DX9 peale toodud need asjad nüüd kah.
Pigem huvitaks just CF kasutajate kommentaarid. Väidetavalt on asi hulga paremaks läinud.
Panin mõned päevad tagasi crimson driveri peale ja peaks mainima et bsodi ega muud tõsist muret pole olnud
280x cf @1100mhz.
Metro LL ja modid on sama head kui ennem, ennem pold midagi viga ja nüüd sama.
Bioschok infinite jookseb sujuvamalt kui ennem aga ikka mitte ideaalselt. Samas nägin esimest korda elus artet ukse peal pärast 15 minutit mängimist
Olen BSi läbi mänginud 2 korda + mõlemad episoodid ja 0 artet muideks.
Stalker lost alpha jookseb sujuvamalt
Duke nukem megaton jookseb ideaalselt
3d mark ja unigine scoorid ei tõusnud kahjuks, seega raw powerit juurde ei tulnud
Mingi aja pärast proovin ära 3way cf, praegu lihtsalt ei viitsi. Võibolla lähen poodi ja ostan hunniku alkot ja tõmban külili end, vaatab.
Edit: proovisin seda amd virtual super resolutsiooni Päris hea asi on, aga:
tsitaat:
1920 X 1200 60hz allows for...
2048 X 1536 @ 60hz
2560 X 1600 @ 60hz
3840 X 2400 @ 60hz (AMD Radeon™ R9 285, AMD Radeon™ R9 Fury Series)
Mul on 1900*1200 molu ja saan panna 2560*1600 max, mis on päris hea, aga kuidas rohkem saaks panna? Mingi häkk kuskilt? _________________ So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Killhoven, jajah, ammu teada, et AMD kaardi jooksutamiseks vaja 3x 2KW toitekat ning kaadrisagedus on seejuures 0-lähedane.
Hea on veel see, et kasutati täitsa uudset tehnoloogiat (FCAT, mis ammu juba koos Frame Time Variance graafikuga mõne lehe ülevaadetel kirjas) ning mängude ülevaates kasutati ammendavat hulka mängusid, et saada täilik pilt tegelikust hetke olukorrast.
/s off
Aga suures plaanis on neil õigus, et tuleks keskenduda min FPS rohkem, sest see loeb, mitte võimalikult kõrge keskmine FPS. Mainisin seda juba "Polaris" teemas ka...
Video seletab jah ilusti ära, kus jõnksutama hakkab, samas võrdluseks välja toomata Nvidia kaarte. Käisin just Frame Time ja min FPS graafikud üle ja tulemus on tglt pooleks.
Nagu olen ennegi maininud tuleks vaadata konkreetsete mängude võrdluseid ja sealt vaadata, milline kaart konkreetses mängus paremini toimetab Mitte seebivahu pealt ennustada, et "nvidia on kõige parem" ning 3 mängus, mida mängitakse on need just need, kus Nvidia just kõige kehvemini toimetab.
Killhoven, jajah, ammu teada, et AMD kaardi jooksutamiseks vaja 3x 2KW toitekat ning kaadrisagedus on seejuures 0-lähedane.
Hea on veel see, et kasutati täitsa uudset tehnoloogiat (FCAT, mis ammu juba koos Frame Time Variance graafikuga mõne lehe ülevaadetel kirjas) ning mängude ülevaates kasutati ammendavat hulka mängusid, et saada täilik pilt tegelikust hetke olukorrast.
/s off
Mida seal valesti öeldi? AMDi DX11 draw call performance on katastroofiline ja koosneb konkreetselt brute forcingust, sest selle firma ajuriarendajad tuleks ise kõigepealt valmis arendada. DX12 on AMDi jaoks kink taevast.
Vael, Nõus, aga kui tihti sa monitori Hz-i muudad? _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Lasin kh uusimad peale siis, sama targalt lasin maha ja toppsisin miskit vanemad tagasi mis mul olid.
Overclocki tehes jääb endiselt memory clock idles peale ning tänu sellele sööb seinast hea ~40w rohkem idles + toodab rohkem müra. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
See seal paar päeva juba olnud üleval.
Tomb Raider ja FSX töötavad, muid asju pole proovinud samas probleeme pole näinud.
Ehk siis samamoodi nagu eelmised lugematu hulk draivereid. _________________ Purgatory Judgement
Nagu ma aru saan, siis VSR(virtual super resolution @ 2160) lülitab "tehniliselt" DP 1.2 lingi UHD olekusse ning piirab kaadrisageduse @60 HZ peale. Seega pole vist lootustki monitori saada 144Hz peale, kuigi tegelikult liigutab ju andmed 1440p mahus display porti pidi, lihtsalt GPU töötleb vahepeal 2160 resol nagu AA puhulgi ja väljastab downsampled pildi? Nii et mootoris lubatud SSAA 4x on mõistlikum ses mõttes.
Vael, VSR on kasu seal kus mäng ei toeta üldse AA või toetab ainult Post-Process AA nagu FXAA, SMAA jne. Ehk siis see on täielikult mänguülene säte. Ja ei piira 60Hz peale. Ma võiks vanduda, et olen VSR kasutades näinud kõrgemat FPS-i kui 60 mängudes. _________________ Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
Siis on kui korralik DX12 kraam välja tuleb, hetkel TR ja Hitman ei lõika suurt kasu.
Thief`is oli ikka tuntav vahe DX ja Mantle vahel, kaardiks oli siis R9 270X
Lase 3DMarki DX11/Mantle/DX12 testi ja vaata palju vahe on. _________________ Purgatory Judgement
Vael, VSR on kasu seal kus mäng ei toeta üldse AA või toetab ainult Post-Process AA nagu FXAA, SMAA jne. Ehk siis see on täielikult mänguülene säte. Ja ei piira 60Hz peale. Ma võiks vanduda, et olen VSR kasutades näinud kõrgemat FPS-i kui 60 mängudes.
Mas rääkinud FPS, vaid monitori refresh rate-st, ehk monitori Display seadetes üle 60Hz peale ei saa sättida.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.