Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Mida arvad sina EV kaitseväe ajateenistusest? |
Kokkuvõttes oli kasulik/huvitav aeg |
|
38% |
[ 171 ] |
Kokkuvõttes oli mõttetu ja kahetsen |
|
13% |
[ 62 ] |
Pole läbinud ajateenistust |
|
47% |
[ 212 ] |
|
hääli kokku : 445 |
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
02.04.2004 21:50:52
|
|
|
TheIV kirjutas: |
Seega kuna ma ise lähen kah 11 August Narva-Jõesuu piirivalvese siis kes siit veel sinna läheb võiks privas ühendust võtta ja kes teab paar õletki teha. |
jaa j2relmaksud/v6lad on jama, aga et narva, sellist asja poleks ma vaenlasele ka soovinud
tunnen kaasasealt just eriti tihti v2lja ei saa vastupidiselt p2rnule, kus iga reede oli pmst kindel kojus6it, kui just sitaga maha ei saa
seet6ttu ka tuleb t2isvarustusega minna ja kindlasti kell kaasa
neil kel telkmantli all magada tuleb, neil soovitaks koormakatet kaasa v6tta - kulub 2ra
pärnus muidu sai roppu moodi t2ristada
viimase laskelaagriga sai korraga 240 padrunit iga ak4 mees ja mg3 mehed said 400 padrunit
gustavi ja m69 mehed said lasta ka mingi kas oli 4 v6i 8 pauku per toru, ehk siis laagri eelarve ulatus kuskil yle 100'000 - v2hemalt minu arvutuste kohaselt
aga muidu laskmisi ikka sattus kokku sai mingi kena 600-700 padrunit n2gu ja kuulipritsud said mingi lugematu arvu
esimene laskelaager said juba 1000 per l6ust
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Denke
HV kasutaja

|
02.04.2004 22:29:57
|
|
|
Enam-vähem täpselt 10 a. tagasi sain Jägalast välja. Polnud viga aga uuesti enam ei tahaks minna.
viimati muutis Denke 02.04.2004 22:31:20, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Piipz
HV veteran

|
02.04.2004 22:30:40
|
|
|
mul sõbra onu käis venemaal erivägedes 5,5 aastat... selline süsteem oli, et jalavägi 2a, merevägi 3a ja eriväeosad 5 või 6a.
tal lihtsalt ei vedanud, tõmmati ta kuskile siberisse vangivalvuriks ja kõik. pidi umbes sama olema, nagu oleksid ise vangis. kroonusse läks üks aga tuli hoopis teine mees. vot see on bad luck.
mingi 8 kuu pärast oma kodumaa pinnal iga päev 3 korda ennast lõhki süüa ja vähemalt 4h öösel magada on jumala supercool ju. te va arvutihäkkerid "päriselus" niikuinii rohkem ei maga :p:p
mis sõjaväest te siin räägite. see on ju Elo lastelaager, väike kätekõverdus included
viimati muutis Piipz 02.04.2004 22:33:06, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 37 loe/lisa |
   |
34 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
02.04.2004 22:32:05
|
|
|
libe, mina ei tahaks lasta mg3-st 300 lasku. Kui siis vaid juhul et keegi teine pärast seda sitta puhastab
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
3 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
02.04.2004 22:54:39
|
|
|
ttt kirjutas: |
libe, mina ei tahaks lasta mg3-st 300 lasku. Kui siis vaid juhul et keegi teine pärast seda sitta puhastab  |
omad nipid, paukpadruneid ma siin muidugi ei loetlenud
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Jumbu
HV Guru

|
02.04.2004 23:07:02
|
|
|
Denke kirjutas: |
Enam-vähem täpselt 10 a. tagasi sain Jägalast välja. Polnud viga aga uuesti enam ei tahaks minna. |
siis täpselt minu aastakäik
nimi, allüksus, auaste ja lähim raketibaas?
_________________ modepensionil |
|
Kommentaarid: 86 loe/lisa |
   |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tundurundu
Kreisi kasutaja

|
02.04.2004 23:36:46
|
|
|
mina siis orjasin aastakese Õhukaitse pataljonis.. hea nimi... ei olnud seal mingit õhukaitset...
ühesõnaga, enne sõjaväge ma oskasin ka rohkem püssi lasta kui enamus peale seda...
ja taktikast teadsin rohkem kui 3 kuud Võrus jobutanud seersantidest jobud...
Mõttetu üritus, sellisel kujul nagu ta OLI(?!?!?!) aastal 94/95
Riik peaks sellise ahistamise eest kompensatsiooni maksma...
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
73 |
|
tagasi üles |
|
 |
acer
HV veteran
|
02.04.2004 23:47:39
|
|
|
oeh, kiidate teist nagu sit*a pilpa peal mina igatahes väldin iga hinna eest seda kohta
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
03.04.2004 00:11:48
|
|
|
no võib arvata, et tõsised close combati jne mängijad omavad piisavalt taset, et tolle aja tegelastele tõesti stateegias ära panna
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
03.04.2004 16:54:54
|
|
|
c kirjutas: |
(minul mitte, sest segastel asjaoludel juhtus minu püssiga....) |
mh.. LB?
üldiselt sellest 8 kuust pildikesi meelde jäänud seinast seina alates täisvarustsues iagasugu huvitavate vidinate (kummikud, distsipliin) ostimisest, voodirallidest ja suurpuhastusmaratonidest kuni suht muhedate saunaõhtute ja paadimatkani (ilma varustuseta).
aga see on lausa hämmastav, millised ideed sünnivad igavlevate reameeste peades - vähamalt nii kaua on lõbus kuni vahele ei jää. talvised motoriseeritud patrullid võivad ka mõnikord üsna lõbusad olla 8)
kuig enda praeguses krnoonilises laiskuses süüdistan ma üsna sageli just seda 8 kuud...
_________________ 0xDEAD
0xBEEF |
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
sethtanel
HV veteran

|
03.04.2004 17:16:39
|
|
|
nüüd peaks seal vist igatahes kergem olema, vähemalt tapal võeti arvesse inimõigused al aastast 2001 vist. täpselt peale seda kui minu noorte aeg lõppes.
inimõigused - enam ei olnud mõtetut peksmist, mõnitamist, invaliidistamist, võis käia poes, ei olnud enam raha välja pressimist allohvitseride poolt. jne jne. aga minu noorteajal see kõik veel toimus - õnneks polnud ma nii masla mees et oleks kellelegi ette jäänud samas mõnest mehest oli seal tõesti kahju, kes ikka täiesti tümaks tehti.
enesekiituseks pean veel mainima, et sõdurieksamil sain ainsana kuldmedali (taheti saata ka lahingukooli ja aspirantuuri - aga keeldusin)
üldiselt keeras see asi elu täiesti pahupidi ja persse, võeti mind sinna vägisi ja vist isegi poliiz ajas mind taga, kuigi minuga nad ei kohtunud. siis ei teagi kas polizei asi 100% õige oli. - kool jäi lõpetamata, vabanedes olid kasvanud võlad ülepea jne. jne.
mina sain seal ilusti hakkama, kui mõni mees ära minestas siis aitasin ka mina teda ja tema asju tarida, aga selline ajude piix tuleks kindlasti ära keelata ma arvan tegelt.
_________________ Rendi mõistlikult. www.realrent.ee |
|
Kommentaarid: 174 loe/lisa |
   |
153 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
03.04.2004 17:23:22
|
|
|
tsitaat: |
ei olnud enam raha välja pressimist allohvitseride poolt.
|
meilt pressiti kogu aeg suitsu välja, "laenati" nö. lisaks "laenasid" jaoülemad kogu aeg teed, kohvi, suhkrut, veekeetmisaparaati jne.
muuseas, kes nägid F-16 lennukeid täna üks pani suure kärinaga üle keila igatahes kell 15:21
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
6 :: |
7 :: |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin_kivi
HV veteran
|
07.04.2004 04:10:25
|
|
|
Kuperjanovi ÜJP, 2000-2001, n-srs.
Siin vahepeal oli juttu sellest, et kui palju kaalub täisvarustus.
Enne seerurännakut (63 km) sai kogu nodi ära kaalutud -
Seljakott kaalus 23,6 kg (seda mäletan täpselt),
ülejäänud varustus (kiiver, relv, rakmed, kaiseväeriietus koos saabastega jne) oli vist 14,5 kg.
|
|
Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
4 :: |
4 :: |
37 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
07.04.2004 14:55:55
|
|
|
kuperjanov on hetkel lebolaager, oma aja reputatsioonist pole enam haisugi
poisid magavad metsas telkides - ennekuulmatu
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
sigakoer
Kreisi kasutaja
|
07.04.2004 14:59:50
|
|
|
digweed kirjutas: |
vahipati weitzenbergi vahtkonnas sama lugu,ka võeti ja vahele jäädi 8) |
Meil tagalapataljonis jäi mingi tshurbann postil pihkumisega korrapidajale vahele. Valus.
Üks teine mees võttis kätte ja laskis postil olles täiesti lambist relvast valangu oma jalge ette maha. Tema rühmavanem n-srs Bluum lendas peale, röökis, lubas uut ja vana ning võttis talt automaadi käest ära. Seersant sai kiitust otsustava tegevuse eest, vaene reamees see-eest mitte vähe vastu päid-jalgu ning pisteti aresti ka, et miks ta postil TUNNIMEES olles "suvalisele matsile" laetud relva käest ära andis.
|
|
Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Nganasan
HV kasutaja

|
07.04.2004 16:10:04
|
|
|
meil üks lambapea oli tunnimees ja nägi unes et teda vahetati välja ja tuli ise postilt ära, läks suitsunurka suitsu tegeama, seega post oli u pool tundi valveta, korrapidaja abi ärkas üles tegi silmad lahti ja vaatas - kaks tunnimeest korraga vahtkonnaruumis ja magas edasi, arvas ka et näeb und ilmselt, aga õnneks teisel tunnimehel oli piisavalt taipu kiiremas korras postile ronida, hea et öö oli ja keegi peale ei sattunud, muidu oleks see plokkar küll vastu päid ja jalgu saanud
teinekord, kui reageerija olin, koos mingi vanema lennu plokkarist venkuga, siis pidime öösel vahetustega päevniku lauas istuma, aga see sai jäi nii raskelt magama, et üleajateenijast korrapidaja võttis tal relva seest luku ära (relv oli laual ja vend ise magas selle otsas, aga ikka ei ärganud), päeval tehti siis relvakontroll reageerijatele ja oh selle venku näoilmet, kui avastas, et lukku pole, eks tal paras ports lisasid jälle kukkus
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
07.04.2004 16:26:41
|
|
|
Mnajaa nagu vist enamustes lendudes oli meil suurem hulk idanaabritest plokke kes pidevalt edendasid pohhuistlikku meelelaadi ning slangisid isegi seal kus midagi tegema ei pidanud ... Aga mõnus oli näha lõpupoole meeleolu, kus enamus lendu (ma loomulikult kaasaarvatud) sai välja enneaegselt - 3 päeva enne jõule, ent ~5-7blokistist koosnev üksus jäi sinna Jaanuari keskpaigani
e. Mai kuu keskpaigus sisse ning 21.dets. välja ma ise
|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
v6hik
HV kasutaja

|
07.04.2004 16:33:10
|
|
|
Ma tunnimees olin ühe teise tüübiga käisime laatsaretis magamas. Telefoni panime iga poole tunni tagant helisema ning unise häälega sai ettekandeid tehtud. Pataljoni korrapidaja tuli sinna laatsareti toimkonna venna käest küsima kuidas olukord on ning meie kõrvaltoas hoidsime hinge kinni, relvad olid kusagil haigete voodis tekiall.
Soojemate ilmadega sai lihtsalt üks kuiv koht otsitud ja lageda taeva all norsatud. Kõik toimkonnad sai läbi proovitud välja arvatud mis kusagil autopargis toimusid. Kui normid vennad tunnimehed olid siis oli isegi huvitavam postil tiksuda kui vahtkonnaülem või abi olla.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
07.04.2004 16:50:01
|
|
|
Naera ennast pabulaks, millised imelikud kusimused.
Kiidan. Koige parem on kui ise lahed ning saad teada.
Iga 3 aasta tagant sojavagi muutub. Pean silmas seda et algul retsitakse parast 3 v 4 aasta moodumist loppeb see.
Koik oleneb kui suured idikad on seerud ning kui palju neil nuppu on ning kui suured aktivistid, kes viitsivad jannata.
Alati on voimalus kaevata. Kes kaevama laheb see on ise asi. Selline inimene on olemas nagu Laign
a, ei tea mis auaste tal nuud on vanasti oli major laigna.
Koige parem viis on see et sa tead seadusi hasti ning teed vahet kaskudel ja voimu kuritarvitamise vahel. kui kuritarvitamine siis saada pikalt. Kaua nad sinuga ei janda ning void valja viia selle kohtuni ning sina paased sojavest vabaks ning nemad voivad saada kuni vabaduse kaotuse.
Pealegi praegu toimuvad muudatused sojavagedes mis votab kindlasti vahemalt 10 aastat.
Pohjus miks keegi ei taha minna sest see on juu ajaraiskamine.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad.
viimati muutis Andium 07.04.2004 16:54:10, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elof
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 212 loe/lisa |
   |
175 |
|
tagasi üles |
|
 |
Max Powers
|
07.04.2004 17:14:55
|
|
|
Kas tõesti on see Brok viimasel pildil? Ta kuidagi kõhnaks jäänud siis.
Selle esimese pildi laua peal isegi magatud
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
   |
182 |
|
tagasi üles |
|
 |
sethtanel
HV veteran

|
07.04.2004 18:35:46
|
|
|
kui siin juba hääde lugude jutustamiseks läks siis panen ka esimese jutukese hakkama:
esimene jutt tuleb esimesest päevast suurtükiväegrupis. oli siis kohale vägistatud ka üks paks ja natuke ullike venku. kõik käisid siis patarei veebli juurest läbi ja järsku mingi jama see venku väidab et tema on venelane, no täitsa jama, "miks see siia toodi ja ...." aga lõpuks tuli siiski välja kui süüdlane ikka tunnistas, et jah venelane olen aga passi järgi vot eestlane.
_________________ Rendi mõistlikult. www.realrent.ee |
|
Kommentaarid: 174 loe/lisa |
   |
153 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
07.04.2004 19:21:59
|
|
|
aga passi järgi vot eestlane
|
passi rahvust ei märgita
ja eesti kodanik pidi ta nii või teisiti olema, sest ainult eesti kodanikke võetakse ajateenistusse
või oot-oot, kas ta nagu väitis, et ta ei ole eesti kodanik?
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|
 |
Andium
HV veteran
|
07.04.2004 20:05:41
|
|
|
dvd vader kirjutas: |
aga passi järgi vot eestlane
|
passi rahvust ei märgita
ja eesti kodanik pidi ta nii või teisiti olema, sest ainult eesti kodanikke võetakse ajateenistusse
või oot-oot, kas ta nagu väitis, et ta ei ole eesti kodanik? |
Seda nad teada ei saanud seda uuritakse veel siiamaani ning nad joudsid juiba ajateenistuse ara lopetada. Sest riigiasutustes on asja ajamine nii aeglane ning aega noudev protsess.
_________________ Olen alati ühel arvamusel inimestega, kes minuga nõustuvad. |
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
dvd vader
HV Guru
|
07.04.2004 20:15:02
|
|
|
Seda nad teada ei saanud seda uuritakse veel siiamaani
|
wtf? kuidas on selline asi üldse võimalik? meil vahetult enne ajateenistuse toimumise kohta sõitmist kontrolliti meil kõigil passid ja id-kaardid üle, väeosas kontrolliti kah üle... kuidas see võimalik ikkagi on, täiesti mõistetamatu? kas on sinine pass või id-kaardil kodakondsuse koha peal märge "est" või ei ole... lihtne ju. kuidas on võimalik, et selline vend pääseb riigikaitseosakonna uksest kaugemale?
|
|
   |
51 |
|
tagasi üles |
|