Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 66, 67, 68  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 05.11.2015 11:45:40 vasta tsitaadiga

Ei, lihtsam on sõna üheselt mõistetavalt välja kirjutada, kui et nende lühenditega mässata.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tiiger15
HV veteran
Tiiger15

sõnum 05.11.2015 21:33:23 vasta tsitaadiga

Kui ühe meeldiva persooniga sai aetud seda internet arvutis teemat, siis lõpus kui asi juba tööle oli saadud palusin pakkumiste osakonnal ka minuga ühendust võtta, et minu nutikas 9+4g piiramatu mingi tagasihoidlikuma paketi peale downgradeda kuna hotspoti vajadus on nüüd kodus kadunud ja mobiilset internetti kümnetes kordades vähem tarvis. Täna siis helistati. Pakuti avalikke pakette ala 5€ 100 minutit, 100 smsi ja 300Mb internetti. Nojah. Homme esindusse ja lõpetan selle pulli nendega ära! Leidsin omale sobiva kõnekaardi (ei ole elisa võrgus) mille tingimused on kordades paremad sama raha eest icon_smile.gif Ja tõenäoliselt ka levi! Koduse elisa pakutud lahendusega olen aga rahul. Vähem kui kahe päevaga 6Gb kasutatud
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 18.11.2015 22:20:35 vasta tsitaadiga

Saatsin neile kirja kolme küsimusega. Automaatne vastus tuli, et vastatakse hiljemalt 48h pärast (2 päeva). Aega läks aga 4 päeva ja vabandatii.
"Seoses päringute mahuga lõplik vastus viibib. Vastame Teile esimesel võimalusel. Vabandame viivituse pärast ja loodame mõistvale suhtumisele. "
Nüüd on sellest vastusest möödas 9 päeva thumbs_up.gif Huvitav, mida nad seal teevad nii kaua?

tagasi üles
wiinanina
HV kasutaja

sõnum 18.11.2015 22:32:18 vasta tsitaadiga

kjaups kirjutas:
Saatsin neile kirja kolme küsimusega. Automaatne vastus tuli, et vastatakse hiljemalt 48h pärast (2 päeva). Aega läks aga 4 päeva ja vabandatii.
"Seoses päringute mahuga lõplik vastus viibib. Vastame Teile esimesel võimalusel. Vabandame viivituse pärast ja loodame mõistvale suhtumisele. "
Nüüd on sellest vastusest möödas 9 päeva thumbs_up.gif Huvitav, mida nad seal teevad nii kaua?

Sai umbes viis aastat tagasi liitumispakkumist küsitud.
Siiamaani pole vastatud.
Neil võtabki kõik kaua aega.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 18.11.2015 23:24:35 vasta tsitaadiga

Nende tugiteenus on müstika tõesti. Igal pool kirjutatakse kuidas vastamine võtab aega + kliendiinfo telefoniliinile ei pääse ammugi.

Õnneks/kahjuks endal Elisa siselevist (kõnelevi 0 lähedane toas) kõrini ja lähen Diili üle. Muidu OK, aga kui elad kohas kus siselevi pole, siis kaua aega akna ääres rääkimas käia ei viitsi. + mobiilse interneti vajadus on viimasel ajal kõvasti langenud.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 52
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 19.11.2015 10:39:53 vasta tsitaadiga

Elisa ise reklaamib küll ideaalset siselevi... Kutsu "eksperdid" külla icon_lol.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 03.12.2015 15:27:48 vasta tsitaadiga

Mida arvate sellest https://www.elisa.ee/et/eraklient/internet/mint-arvutis/mint-lepingulised-paketid
Kas kannatab sellega võrgus ka mängida või on ping pidevalt laes? Kuidas üldse sellega kogemused teil?
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
markedmen
HV kasutaja
markedmen

sõnum 03.12.2015 15:34:34 vasta tsitaadiga

eks oleneb paketist-asukohast jne. Endal see kõige kallim pakett, hetkel testisin speedtest'is ja ping 28ms, Download 30,5Mbps, Upload 22Mbps. Sellega annab, siiamaani pole probleeme olnud, kuigi väga aktiivselt ei mängi. Aga kui sinu piirkonnas on nett umbes, siis ei anna kindlasti.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 03.12.2015 15:46:50 vasta tsitaadiga

Pelan sageli World of Tanks Blitzi üle 4G EU serveris ja seal ping pidevalt silma ees. Ehk siis omast kogemusest ütleks, et heal juhul on ping ~30ms, tavaliselt 40-60 vahemikus ning mõnikord (aga tõesti harva) peakid sinna 90-110 vahele.
Muhekas
HV Guru
Muhekas

sõnum 03.12.2015 16:02:31 vasta tsitaadiga

Tegelikult salamisi lootsin, et on download ja upload suuremad. Korraks käis mõte peast läbi, et viskan Elioni välja ja Elisa võtan selle asemele. Kuid siis erilisi erinevusi pole andmete poolest

Spoiler Spoiler Spoiler

Tänud vastamast teile thumbs_up.gif
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 03.12.2015 17:51:47 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Tegelikult salamisi lootsin, et on download ja upload suuremad. Korraks käis mõte peast läbi, et viskan Elioni välja ja Elisa võtan selle asemele. Kuid siis erilisi erinevusi pole andmete poolest

Spoiler Spoiler Spoiler

Tänud vastamast teile thumbs_up.gif

see sõltub asukohast ka ikka. saad prooviks võtta.

Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 11
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 03.12.2015 18:22:51 vasta tsitaadiga

El-Fuego kirjutas:
Mida arvate sellest https://www.elisa.ee/et/eraklient/internet/mint-arvutis/mint-lepingulised-paketid
Kas kannatab sellega võrgus ka mängida või on ping pidevalt laes? Kuidas üldse sellega kogemused teil?

Nagu eelnevalt öeldud, sõltub asukohast ja masti koormusest. Endal kogemused päris head, kannatas mängida ~60-80'se pingiga BF3 nii et mühiseb icon_biggrin.gif
tagasi üles
K8hv3x
HV kasutaja

sõnum 14.12.2015 23:12:19 vasta tsitaadiga

kahetsen seda, et liitusin elisaga ja ostsin veel järelmaksuga uue telefoni...

suvel 2015 ostetud uus telefon Sony Aqua M4
hind oli vist 279eur
suhteliselt algusest peale oli probleem telefoni laadimisega: usb juhtme paned külge siis hakkab laadima, asetad telefoni kuskile laua peale (samal ajal laadimise tuli põleb ja telefon laeb)
mõni hetk hiljem laadimise tuli hakkab vilkuma ja telefon laeb/ei lae/laeb/ei lae (samal ajal on telefon väga aeglane, näiteks klahviluku maha võtmine võtab ~2 minutit, mitu korda peab seda kõrval nuppu (lock vms) vajutama et pildi ette võtaks)
liigutades telefoni/usb kaablit probleem kaob, kõik korras

vahest on nii et liiguta telefoni/kaablit nii kuidas tahad aga telefon laeb korralikult, no problem

elisasse loomulikult ma ei läinud kuna ei olnud väga hull probleem
telefoni laen 1-2 korda nädalas kui sedagi

aaargh
ok
mõned päevad tagasi
telefon oli tühjaks saamas, aku % vähem kui 10
panin telefoni laadima (õhtune aeg oli)
laadis korralikult kuni 45%-50% ja siis ma läksin magama
hommikul telefoni aku tühi !!!?????? (mitte keegi seda ei kasutanud, 4g ja kõik muud asjad on välja lülitatud) WTF
~kaks tundi jobasin sellega et võtaks pildi ette ja saaks akut vähekene laetud
facepalm

kopp ees
läksin siis elisasse võttes karbi ja laadija + telefoni + isikutõend kaasa
ütlesin teenindajale mis probleem mul on
minu andmeid ta muidugi ei küsinud
ainult küsis millal telefon ostetud
tõi kusagilt tagant usb-laadija, ühendas telefoniga ja kõik ok, telefon laeb... (vaatab mulle lolli näoga otsa, et mis pada juttu ma ajasin talle vms)
proovis siis teise laadijaga ka (see mis telefoniga kaasa tuli, originaal), kõik ok
telefon laeb ja probleemi ei ole

"telefoni ei ole mõtet garantiisse saata kui see töötab"
"proovige sõbralt või kellegilt teist laadijat küsida/kasutada"

10/10 teenindus

unustasin lisada:
telefon laeb, siis hakkab see tuli vilkuma
eemaldan usb kaabli/laadija aga telefon vilgub ikka edasi ja ekraanil näitab "charging"

ei ole teist laadijat küll aga on teine mini usb kaabel
proovitud mõlema kaabliga ühendada telefoni arvutiga ja mõlema kaabliga esineb sama probleem mis laadimisega
ühendus arvutiga katkeb ja siis tuleb tagasi
ühendad arvutiga, asetades telefoni arvuti peale
kõik ok, mitte keegi telefoni ei katsu/liiguta, arvuti ei vibreeri/maavärinaid ei toimu
ja ühendus lihtsalt katkeb

no jaa praegu telefon ilusti laeb, liigutan seda usb-juhet nii kuidas annab igale poole (kõvasti ei sikuta ega vääna) ja mitte midagi, kõik ok. laeb korralikult
WHAT THE f

so mad

viimati muutis K8hv3x 14.12.2015 23:21:22, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 14.12.2015 23:15:01 vasta tsitaadiga

Sony Aqua M4 pidi suht ebaõnnestunud mudel olema. Endine kolleeg üle laua ütles, et ära jumala eest osta.

Samas sain G3 garri viia. Kui Elisa ei taha, saad otse hooldusesse ka saata.

RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 14.12.2015 23:20:20 vasta tsitaadiga

Eino teenindaja vaatas kohapeal et justkui hakkas toimima. Neid juhtumeid ennegi olnud kus justkui ei lae ja siis järsku peale pikalt poweri ja volalla peal hoides hakkab laadima vms. Sul ilmnes viga uuesti ja võimalik ikka minna ja paluda hooldusse saata. Ma loen välja et kohapeal sa ise ka nägid et toimetas... Viid nüüd hooldusse ja asi ants. Ega elisa su telefoni katki teinud, ilmselt ikka tootja praak.

Kas m4 on tõesti hapu? Siin just üks kingiks silmapiiril...

tagasi üles
K8hv3x
HV kasutaja

sõnum 14.12.2015 23:50:31 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
Eino teenindaja vaatas kohapeal et justkui hakkas toimima. Neid juhtumeid ennegi olnud kus justkui ei lae ja siis järsku peale pikalt poweri ja volalla peal hoides hakkab laadima vms. Sul ilmnes viga uuesti ja võimalik ikka minna ja paluda hooldusse saata. Ma loen välja et kohapeal sa ise ka nägid et toimetas... Viid nüüd hooldusse ja asi ants. Ega elisa su telefoni katki teinud, ilmselt ikka tootja praak.

Kas m4 on tõesti hapu? Siin just üks kingiks silmapiiril...

jah teeninduses peale ~kahte minutit testimist, probleemi ei esinenud. küsisin, et kas te pikemaks testimiseks hooldusesse võtta ei saa?
muidugi siin kõik töötab aga lähen koju telefoni laadima siis hakkab see probleem uuesti
tema selle peale soovitas mul kellegilt (sõbralt/tuttavalt) laadijat laenata ja seda et telefoni pole mõtet hooldusesse saata kui see töötab ja tegelik probleem on laadijas vms
ma ütlesin et mul ei ole kellegilt laenata teist laadijat
teda see üldse ei huvitanud (oleks kas või pakkunud välja variant osta seal kohapeal uus laadija? nope nothing... )

m4 kohe kindlasti ei soovita

enne telefoni uuendamist (mõni aeg peale ostu)
menüüs ringi liikudes/4g'd kasutades telefon läks suhteliselt kuumaks ja aku vastupidavus väga halb
nüüdseks on see probleem lahendatud tarkvara uuendusega
kaamera eriti hea ei ole aga pilti saab teha
8GB mälu icon_eek.gif millest ~3Gb saab tegelikult kasutada (android 4gb ja apps ~1.3gb - igast bloatware'i mida ma ise alla laadinud ei ole)

ennist olen ostnud mitmeid kasutatuid telefone 40-60 euro ringis ja pole mitte kunagi mitte ühegi telefoniga probleeme olnud (olen kõik telefonid peale ühe edasi müünud odava hinnaga ja keegi pole ühendust võtnud, et kuule telefon ei tööta)

m4 ostsin kuna vana telefon nokia n8 oli tööl katki läinud (ekraanil mõra ja telefoni kasutada enam ei saanud)

tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 15.12.2015 00:13:20 vasta tsitaadiga

Ei õigusta midagi aga kui ta oleks vastu võtnud siis mitte elisa ei hoolda vaid saadab selle ikkagi tootjapoolt aksepteeritud töökotta. Kui nüüd 2 nädala pärast telefoni kätte saad ja iirjas, et viga ei avaldunud siis oleks sa veel kurjem olnud. Paraku sinu puhul jah viga ilmselt oleks välja tulnud aga seda teenindaja tol hetkel ilmselt ei teadnud. Pigem oleks võind ehk viidata jah, et hetkel töötab aga igaksjuhuks võime saata... Klient ei pruugi muidugi sellepeale ise tulla ja võtab ju teenindaja juttu kuulda.

Vii ikka hooldusse, ükskõik kas läbi Elisa või otse. Saad oma telefoni korda.

tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 15.12.2015 13:21:42 vasta tsitaadiga

Hooldustega on ka tegelikult täpselt see teema, et nad testivad küll, kuid enamasti vistakse laadimisprobleemidega telefon kuskile kaabli otsa seisma ja vaadatakse aku mahtuvus ning pinged üle. Kui need on seal korras, siis keegi seal juhtmeid mudima või erinevate laadijate/kaablitega katsetama ei hakka. Üks hea variant on võimalusel asi videosse võtta ning see kuskile Drive'i visata ja lasta hooldustööle link videole ka kaasa panna. Siis vähemalt tõestus olemas, et mingitel tingimustel viga avaldub.
Murdock
HV kasutaja

sõnum 17.12.2015 19:11:45 vasta tsitaadiga

Mõttetu mees kirjutas:
Sõbral mingi vana Elisa nutikalt piiramatu pakett. Täna helistati talle Eliast ja kukuti uut "paremat" paketti pähe määrima. Et ära vahetaks. Mahtu vähem, hinda rohkem. Kuna kuidagi nad uut paketti eriti kiita ei osanud, siis pandi maha selline pärl, et vana paketiga on palju katkemisi ja see on ebastabiilne. Uus pidavat parem olema.

Mul ka vana nutikalt piiramatu 9 + 4G, mis teeb kokku 11 euri. Selle sees on kõneaega 1000 minutit ja neti kiirus 5 MB. Ei saa nuriseda, sest mahupiirangut mul tõesti reaalselt ei ole ja mobiilset netti kasutan ikka päris usinalt.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 19.12.2015 10:46:07 vasta tsitaadiga

Kuna ei leidnud vastavat teemat, siis küsin siin - kuidas ma oma Mobiil-ID PINi vahetada saan Androidil? SIM-Toolkit'i pole ega ka Mobiil ID rakendust mitte.
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Pailaps
HV Guru

sõnum 19.12.2015 10:53:14 vasta tsitaadiga

Tomv kirjutas:
Kuna ei leidnud vastavat teemat, siis küsin siin - kuidas ma oma Mobiil-ID PINi vahetada saan Androidil? SIM-Toolkit'i pole ega ka Mobiil ID rakendust mitte.

Sim toolkit on rakendus, mis asub SIM kaardil. Seega, kui telefon ei kuva antud asja, siis proovi teises telefonis võimalusel.

masmre
Kreisi kasutaja
masmre

sõnum 19.12.2015 12:05:01 vasta tsitaadiga

Elisa rakenduse nimi on ELISA. Sellega saab vahetada, ise küll sain.
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 76
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 19.12.2015 13:58:13 vasta tsitaadiga

Kui sul mobiilID sim siis peab see rakendus olema. Seesama rakendus hüppab ka siis lahti kui sisselogimisel pinnut küsitakse. Mul ka "Elisa" nimega ja telefon paneb selle automaagiliselt "tööriistad" kausta.
tagasi üles
vortex
HV veteran
vortex

sõnum 19.12.2015 22:30:47 vasta tsitaadiga

Erinevad tootjad/ROMid nimetavad seda erinevalt. CM12.1 põhistel on sügisel väljastatud Elisa Mobiil-ID nano-SIMil oleva rakendus nähtav kui "SIM Tool Kit".
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 21.12.2015 10:37:10 vasta tsitaadiga

Oehjah, ise loll. Kõigil eelnevatel telefonidel ja operaatoritel on olnud SIM-Toolkit või Mobiil ID nime all vastav rakendus. Elisa on muidugi otsustanud semantilise käki keerata ning rakenduse nimeks panna täiesti abstraktselt "Elisa". Aitäh!
Murdock
HV kasutaja

sõnum 21.12.2015 11:20:55 vasta tsitaadiga

Kusjuures mul vanema Sony Xperia Acro S'ga teatud custom romid ei tunnistanud üleüldse elisa mobiil id'd.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 24.12.2015 11:53:47 vasta tsitaadiga

Klienditeenindus venib neil küll nagu tõrv külmal suvel.

Tahtsin naisele telefoni osta. Vali aga kodukalt välja ja saadetakse postiga kohale (ise olin eemal, et olekski täpselt kuni nädala pärast postist läbi käinud ja ära toonud).
Kodukal telefon ka ilusti olemas, valin välja sobiva värvi ning "Lisa ostukorvi" nupp tuhmub.
Laos pole. Ok, naist väga värv ei huvita, võtan muu värvi. Ühtegi toodet antud mudelil müüa ei ole, kõigil "Laos otsas" icon_evil.gif
No mida te nendest siis sätite oma kodukal müüki, kui osta ei saa!

Kõnele ei vasta, ei viitsi oodata. Saadan parem meili (07.12).
Tuleb taas kohe vastus, bla bla, et teie kiri on menetlusse võetud ja vastame 48h pärast.

Kolmandal päeval tuleb taas kiri, et mahukuse vmt tõttu vastus viibib (09.12).

Jõudsin koju, ronisin autorooli ja käisin Kristiine keskuses trügimas, sitaks ootamist (kolm teenindajat, millest kaks tegelesid ühe kliendiga terve see aeg ja üks majandas ennast tööle vmt).
Sain löögile, mudelite valik üüratu, sain kohe kätte ja leegid.

NÄDAL HILJEM SAAN VASTUSE KLIENDITEENINDUSEST (22.12)

kirjutas:
Hea xxxxx

Tänan Teid pöördumise eest ja vabandan siiralt vastuse viibimise pärast.

Vaatasin üle ja näen, et antud seade on täitsa Elisa laos kui ka esindustes olemas. Näen ka, et olete jõudnud endale juba seadme soetada!

Aitäh, et olete Elisa klient!

Soovin Teile ilusat jõuluaega!

tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 24.12.2015 12:53:37 vasta tsitaadiga

Kui telefon kodukale pannalse müüki ja järsku laost otsa saab, ehk väike auk tekib siis ega keegi hakka seda maha võtma vahepeal kui neid nagunii juurde tuleb. See igalpool epoes ju nii.
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 24.12.2015 17:46:29 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
Kui telefon kodukale pannalse müüki ja järsku laost otsa saab, ehk väike auk tekib siis ega keegi hakka seda maha võtma vahepeal kui neid nagunii juurde tuleb. See igalpool epoes ju nii.

Ka siis kui sama seis seal ilutseb nädal + aega ?

Mujal NORMAALSETES KOHTADES on ilusti kirjas "LAOS", "TELLIMISEL" vmt. Mitte esilehel telefon ilutsemas ja ennem ei saagi mingit infot, kui üritad ostma hakata.
Ah jah, kui värvust ei valinud, siis lasi telefoni ostukorvi ka lisada, selle unustasin juba ära.

tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 24.12.2015 17:49:33 vasta tsitaadiga

Aga palun, kirjuta see tagasiside neile kui küsitlus tuleb või kodulehel see hindamise asi ette hüppab..
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 25.12.2015 20:48:11 vasta tsitaadiga

Nad tahavad, et sa läheks tooks ise poest ära, siis ei kehti 14-päevane tagastamisõigus (koduukseleping).
Kommentaarid: 249 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 228
tagasi üles
hippokrates
HV kasutaja

sõnum 30.12.2015 17:36:08 vasta tsitaadiga

http://maaleht.delfi.ee/news/maaleht/uudised/elisa-ullatas-soodsa-paketitasu-tostmisega?id=73308437

Elisa suhtekorraldusjuhi Marika Raiski vastus meenutab kuidagi ühe tuntud, see aasta ühest oma alajäsemest loobuma pidanud Tallinna tegelase vastuseid. icon_biggrin.gif Tele2 hiilgas kunagi sarnase käitumisega - mõned kuud varem sõlmitud lepingule keevitati ligemale 80% hinda juurde ja sellest suudeti teavitada kõigest "arve päises ja kodulehel".

See on ikka müstika kuidas mobiilsidefirmal on SMS'd tõeline defitsiitkaup, et nende abil ei suudeta klienti teavitada.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
Lord Ami
HV veteran
Lord Ami

sõnum 30.12.2015 18:23:09 vasta tsitaadiga

See on teada-tuntud skeem: Müüa odavama poolsem pakett ja hiljem selle hinda salaja tõsta. Nii on paljude Elisa klientidega juhtunud. Arvel oli see kajastatud ja JOKK. Nii on mobiilside arvetega, netipulkade arvetega ja kindlasti muude arvetega juhtunud...
tagasi üles
marli1
Kreisi kasutaja
marli1

sõnum 30.12.2015 22:25:41 vasta tsitaadiga

Arve kättetoimetamine tasuline ju- kui tellitud pole siis ei jõuagi arves olevad teated inimeseni.

Äkki uus teenus- tasuline info kättetoimetaminse teenus- nii 5.- teade?
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
Tomv
Kreisi kasutaja
Tomv

sõnum 31.12.2015 00:29:37 vasta tsitaadiga

Pole küll lepingut käepärast, aga kas tõesti selline tegevus lubatud? Kas teoreetiliselt saaks nad siis tõsta paketitasu €25 peale ja kui kasutajal tähtajaline leping siis ongi munad pihus ja midagi teha ei saa?
MaXakas
Kreisi kasutaja
MaXakas

sõnum 31.12.2015 01:21:28 vasta tsitaadiga

Tomv kirjutas:
Pole küll lepingut käepärast, aga kas tõesti selline tegevus lubatud? Kas teoreetiliselt saaks nad siis tõsta paketitasu €25 peale ja kui kasutajal tähtajaline leping siis ongi munad pihus ja midagi teha ei saa?

Oli vist nii, et tähtajalise lepingu võid kas muudatuse teatamisest või jõustumisest alates 30 päeva jooksul üles öelda, kui kõik kohustused (järelmaks jne) likvideerid. Kui selle 30 päeva mööda lased, siis jah, munad kruustangide vahel.

rex
HV Guru
rex

sõnum 31.12.2015 09:37:40 vasta tsitaadiga

Järelmaks on eraldi teema, kui aga oled "tasuta" seadme saanud ja teine pool lepinguväliselt hinda tõsta plaanib, võid tähtajalise lepingu ilma mingite lisatasudeta üles öelda. Seni tarbitud teenuse arve tuleb muidugi ära maksta.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 04.01.2016 04:55:29 vasta tsitaadiga

Parim lastepakett (andmeside pole oluline)?
rex
HV Guru
rex

sõnum 04.01.2016 12:10:48 vasta tsitaadiga

Tee vanaema nimele pensionäripakett ja anna lapsele. Väljahelistamisele muidugi limiit peale, kuna nende pakettide minut kipub kirves olema.
tagasi üles
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

sõnum 08.01.2016 11:52:26 vasta tsitaadiga

Oli kellelgi HinnaVaatluses kuskil tehtud tänuväärne tabel, erinevate operaatorite pakettide hinnavõrdluseks - ei suuda seda kuidagi leida, või on see soikunud-kadunud?
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
Betamax
HV Guru
Betamax

sõnum 08.01.2016 12:47:08 vasta tsitaadiga

LKits allkirjas oli see vahepeal, aga see oli vist eelmise aasta esimeses pooles. Vaevalt, et see enam ajakohane on.
Kommentaarid: 751 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 564
tagasi üles
hippokrates
HV kasutaja

sõnum 08.01.2016 12:51:22 vasta tsitaadiga

Soovitaks lihtsalt mingit endale pasliku "letialust" pakkumist küsida.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 08.01.2016 19:30:53 vasta tsitaadiga

hippokrates kirjutas:
Soovitaks lihtsalt mingit endale pasliku "letialust" pakkumist küsida.

Nad ei kipu neid pakkumisi niisama küsimise peale tegema, ilmselt muidu ei saagi kui algatad konkurendi juurde üleviimise, siis kukuvad mõlemad sulle helistama icon_smile.gif
Lõpptulemus on ikka see, et aastaks tehakse siis krutitakse vaikselt mainides hind otsa ja siis pead otsast pihta hakkama.
Kalkuleeri palju aastas säästad kui niimoodi vaeva näed.
Kommentaarid: 262 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 228
tagasi üles
Lotharius
rallisibul
Lotharius

sõnum 08.01.2016 19:40:38 vasta tsitaadiga

Tulebki põhimõtteliselt kõigile kolmele operaatorile liitumissoov esitada. Ootad pakkumised ära ja siis kõige madalamaga üritad teist kahte moosima hakata, et midagi paremat pakutaks. Eks oleneb, kui suur tarbija oled ka. Isiklikult leiaks iga operaatori juurest 10-15€ vahemikus paketi, millega saaks vabalt kuus hakkama ja nii hädas ka pole, et peaks sellistes summadega veel kauplema ka hakkama (ilma pereta inimese võlud ehk, tõenäoliselt nelja või kuue inimese telefoni arveid makstes räägiks muud juttu icon_smile.gif )
hippokrates
HV kasutaja

sõnum 08.01.2016 19:55:32 vasta tsitaadiga

Kusjuures Diil pole mul küll hindu kruvinud ja paketid on jäänud kehtima ka peale seda kui need hinnakirjast kadunud on, samuti on nad neid vanu pakette mulle leti alt olnud nõus müüma kui mul on olnud vaja uusi lepinguid juurde saada. Tele2 pealt sai ära kolitud kuna see tunne, et minu peale urineeritakse, muutus väljakannatamatuks. icon_cry.gif
tagasi üles
rex
HV Guru
rex

sõnum 09.01.2016 10:42:10 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Lõpptulemus on ikka see, et aastaks tehakse siis krutitakse vaikselt mainides hind otsa ja siis pead otsast pihta hakkama.
Kalkuleeri palju aastas säästad kui niimoodi vaeva näed.

Ma kauplesin kaheks aastaks letialuse välja ja panin kohe ka endale kalendrisse meeldetuletuse ära. Säästan kokku 120€ ja pakett isegi natuke moekam kui varem. Asjaajamine ei võtnud kokku tundigi, nii et päris ok tunnitasu ju.
tagasi üles
puna
HV Guru

sõnum 10.01.2016 22:18:43 vasta tsitaadiga

Säästmisega seoses pärast üle kolimist olen säästnud minimaalselt 30.- eur kuus kusjuures varem küsisin arvete kohta, aga nagu vastuseid ei tulnud.
nüüd juba aastaid niimoodi ligi 400.- aastas siis säästnud
kusjuures enne ei olnud ka netipakette ja teisi lisasi juures
Kommentaarid: 361 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 313
tagasi üles
RustyZ
HV Guru
RustyZ

sõnum 12.01.2016 10:20:04 vasta tsitaadiga

http://forte.delfi.ee/news/tarkvara/kingitus-elisa-mobiilse-interneti-kasutaja-loeb-eesti-paevalehe-digilehte-tasuta?id=73400031

hea uudis neile kes tahvlis või pulgas netti ei kasuta. Ise mingi hull digilehe fänn ei ole aga vahel on mingi huvitav artikkel millest saad lugeda ainult krdi esimese lõigu ja siis tahaks tervet lugeda aga päevapiletit ka nagu selle ühe pärast osta ei taha. Kasulik teada thumbs_up.gif

tagasi üles
MultiUser
HV kasutaja

sõnum 15.01.2016 11:46:35 vasta tsitaadiga

RustyZ kirjutas:
http://forte.delfi.ee/news/tarkvara/kingitus-elisa-mobiilse-interneti-kasutaja-loeb-eesti-paevalehe-digilehte-tasuta?id=73400031

hea uudis neile kes tahvlis või pulgas netti ei kasuta. Ise mingi hull digilehe fänn ei ole aga vahel on mingi huvitav artikkel millest saad lugeda ainult krdi esimese lõigu ja siis tahaks tervet lugeda aga päevapiletit ka nagu selle ühe pärast osta ei taha. Kasulik teada thumbs_up.gif

Jah, sellist jama on nad ka varem ajanud. Saavad su e-maili aadressi kätte ning siis see "tasuta" pakkumine aegub mõne aja pärast soovitusega OSTA see teenus. Ja spämmi jätkub kauemaks icon_wink.gif
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 17.01.2016 22:26:16 vasta tsitaadiga

Käitumismustri jälgimine käib igal sammul.
Näiteks laed poest elisa raamatu äpi ja siis helistatakse sulle stiilis..bla-blaa, et vaatasime, olete äpi allalaadinud aga pole ühtegi ostu veel sooritanud. Kas teil on mingi probleem või?

Et dafug nagu? icon_evil.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Elisa (üldine bränd, press ja teenindus) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 66, 67, 68  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.