Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 285, 286, 287  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
sooty
HV veteran

sõnum 18.12.2015 10:50:34 vasta tsitaadiga

Vist jah sedasi, nad välismaale läinud pakkide infoga ka kitsid vahest. Kõik Eestist väljas oli pime mul üks kord.

Kas keegi peale Omniva tassib üle Eesti tähitud ärikirju laiali? Oleks vaja saada mingi inimese allkirjastatud lipik ka pärast. Täna sain jälle üllatuse osaliseks postkontoris ja tekkis huvi. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.12.2015 11:31:08 vasta tsitaadiga

Õnneks vist aasiat ja euroopat hoitakse erinevates ruumides, ses suhtes ei sorteerita samas augus.
Kunagi keegi midagi mainis selle kohta

Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 18.12.2015 12:08:26 vasta tsitaadiga

Ehk keegi oskab kommenteerida. Mismoodi tuleks pakk Omnivaga saata, et UK's allkirja vastu saaks paki kätte ikka? Nimelt sai saadetud õele pakk kuu aega tagasi umbes. Ütlesin teenindajale ka veel, et kindlasti allkirja vastu peaks olema. Ehk trackinguga ja puha. Sai makstus selle umbes <2kg paki eest 12-15€ umbes. Tunne oli hea... et selle raha eest kujutasin head teenust juba ette.

Tulemuseks oli see, et UK poolel jäeti pakk lihtsalt koridori usketaha. Vat tase mis teenuse eest maksin. Eestis olen maksmum näinud pooleldi postkasti topituid asju, aga lihtsalt uksetaha maha jätta. Sealne mingi komme? Kiri oli ka mingis võõramaa keeles küljes. Ju mingi võõrtööline oli. Eeldan, et viga ongi siis selles töötajas.Või siiski mitte?

Selline oli muidu paki kleeps - http://wstaw.org/m/2015/12/18/plasma-desktopXG3449.png See ikka tähendab allkirja vastu andmist? Vaatan, et seal see isiklikult väljastamise osa pole linnukesega. Sellepärast jäeti uksetaha?

Tahtsime siis kontrollida, et mida tracking kood kirjutab. Sain vist nii aru, et trackingut peaks saama kontrollida UK poolel https://www.royalmail.com/track-your-item Selgus, aga see, et sealt ei leidnud seda koodi.
Kes Omniva partner olla võiks seal?

Või on lootusetu seis ja tuleb loota lihstalt õnnele ka tähitu puhul kui ei taha mõne kullerteenusega saata?
Lihtsalt uue paki saatmine kohe ees. Pean minema Omnivas enne saatmistp pikemalt uurima ikka kuidas asi on.
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 37
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 18.12.2015 12:15:26 vasta tsitaadiga

Eks ka royal mails (vms postiettevõte UKs) ole omad jopskid tööl, kes vaatavad kuidas päeva kiiresti õhtusse veeretada saaks. Võid ju neile kaebekirja kirjutada, sealmaal peaks firmad veidi rohkem kirjadele reageerima, vajadusel maini ka tarbijakaitset jne. Eestis omniva suht vilistab nendele kaebustele ja lõpuks jääd ise eesliks...

Äkki oleks pidanud "väljastada isiklikult" ka panema, see nagu garanteeriks, et seda ei anta naabrimehe kätte vaid reaalselt vaid dokumendi vastu kindlale inimesele.

Kui ma nüüd mäletan, siis mu enda tähitud saadetisi on ka toodud sekretäri kätte. No sekretär on muidugi kordades usaldusväärsem kui ukse taha jätmine icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
sooty
HV veteran

sõnum 18.12.2015 12:31:19 vasta tsitaadiga

iceincube, https://wwwapps.ups.com/calTimeCost?loc=et_EE

ja jätkub aega muudeks asjadeks ka peale Omniva kirumise
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 18.12.2015 15:49:44 vasta tsitaadiga

sooty, sain paki saatmise hinnaks 82,00€ - paki sisu pole ka niipalju väärt icon_lol.gif mingis hinnakalkuleerimise pdf tabelis Standardiga saates (see vistk õige low-levelim saan aru?). Oleks siis online kalkulaatorgi veel- väga tagurlik icon_biggrin.gif
See pole reaalne alternatiiv hetkel siiski. Tundub mingi pigem ekspress ja äri teenuste jaoks mitte tavakasutajale kellel pole kiirus nii tähtis. Vb oleks pidand oma soovi ja hinnaklassi täpsustama.

* Ega ma omnivat sarjagi. Eks ma teinekord uurin palju see personaalse kätte toimetamise checkbox maksab. Tookord ei pakutud ka seda mulle.
tagasi üles
Laizk
HV kasutaja
Laizk

sõnum 18.12.2015 18:37:14 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
Äkki oleks pidanud "väljastada isiklikult" ka panema, see nagu garanteeriks, et seda ei anta naabrimehe kätte vaid reaalselt vaid dokumendi vastu kindlale inimesele.

võimalik, kuid see välistab nt ka mõnele muule perekonnaliikmele väljastamise icon_lol.gif
st. vaid see sama isik saab/võib allkirjastada kes pakipeal saajaks märgitud - sellisel juhul peaks kindlasti pakile ka mitu nime panema kui mitu inimest samal aadressil elab icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 18.12.2015 22:45:32 vasta tsitaadiga

No see ei ole nii suur probleem...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
Green_Day
Kreisi kasutaja

sõnum 19.12.2015 00:18:59 vasta tsitaadiga

http://tarbija24.postimees.ee/3438775/kullerid-keeldusid-rasedat-pakkide-tassimisel-aitamast

Enne, kui tellida, võiks teenuse tingumised selgeks teha.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 19.12.2015 00:30:41 vasta tsitaadiga

see ei õigusta töötajate ebaviisakust. normaalses ettevõttes oleks kindlasti sobiv lahendus leitud, vaevalt et selline olukord postifirmas esmakordne on. omniva esindaja vastus on ka muidugi selline et kliendid nagu segaks töö tegemist.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
JRISETH
Kreisi kasutaja

sõnum 19.12.2015 01:00:32 vasta tsitaadiga

dvd vader kirjutas:
see ei õigusta töötajate ebaviisakust. normaalses ettevõttes oleks kindlasti sobiv lahendus leitud, vaevalt et selline olukord postifirmas esmakordne on. omniva esindaja vastus on ka muidugi selline et kliendid nagu segaks töö tegemist.

Pole ju kirjas mis kuller(id) täpselt ütles(id). Äkki tema arvates on vastus "Ei, me ei tassi seda tuppa" ülbe. Täielikult selle firma viga, kes selle teenusega saatis. Oleks pidanud õige teenuse tellima, millega ka koju oleks saanud kauba viidud. Omniva viga pole ju siin mitte mingisugust.
Kommentaarid: 231 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 203
tagasi üles
dvd vader
HV Guru

sõnum 19.12.2015 01:10:41 vasta tsitaadiga

omniva viga on see, et järjekordne PR ämber. sellises olukorras ei peaks firma enda õigust taga ajama (isegi kui tal on õigus), vaid vabandama ja rõhuma näiteks pereväärtustele ja tegema mingi jõulukingi neile vmt. selline asi eriti midagi ei maksa, aga praegu lihtsalt enda õigust taga ajades oma niigi savijalgadel mainet lahjendab veega. uudised sellest, kuidas töötajad rasedat mõnitavad (olgu see siis tõsi või mitte), kui oleks tegemist näiteks mõne lääneriigi börsifirmaga, ei mõjuks hästi ei börsikursile ega juhatuse palgafondile. aga seni kuni meil eestis sellised firmad on mugavustsoonis, siis eriti vaeva ei nähta.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 7 :: 51
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.12.2015 01:37:37 vasta tsitaadiga

Mul poes on ka transa välisukseni, sealt edasi on autojuhiga kokkuleppe küsimus. Ses suhtes tassib küll kui vaja.
tagasi üles
napoleon
Unknown virus
napoleon

sõnum 19.12.2015 02:27:33 vasta tsitaadiga

Millegipärast arvan, et kui see rase oleks paki koju saanud, oleks ka kokkupanemist nõudnud. Samas ilma täiendavate eeldusteta sellega olen nõus, et kuller oleks võinud võimaluse korral aidata.
Kommentaarid: 77 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 19.12.2015 04:59:48 vasta tsitaadiga

Kommentaaridest jäi silma:
Mina olengi see loll ja s
Võtan julguse kokku ja vaatan, mis laimu ja sõimu osaliseks ma nüüd saan;)
Artikli jupike oli väga üldine ja mitte mingeid fakte andev.
Tegelikult, Agu Sihvka moodi, oli kõik nii:
Tellisime nari/kompaktvoodi (laua ja kapi jms-ga), juurde ostsime samalt lehelt kullerteenuse. Kuna siiani on kõik mööbel ja suured kodumasinad kenasti 5. korrusele korterisse tulnud, siis eeldasime, et kullerteenus seda tähendabki (meie naiivsus).
Eelmisel päeval helistati ja lepiti toomise aeg kokku (mitte poole sõnaga ei mainitud, et suured pakid on, mida nemad ei korterisse ei vea - muidu oleks leppinud õhtusema aja või kellegi appi kutsunud). Väga rõõmustav oli see, et nad tulid peaaegu tund varem!icon_smile.gif Helistasid alt kella, mina avan ukse ja edasi on tükk aega vaikust. Lõpuks hakkasin kuulma mööbli üles tulemise helisid:) ootasin rõõmsalt uksel, piparkoogikauss ootas laual, et raske töö tegijaid pärast väikse jõuluampsuga rõõmustada. Tuli kaks meesterahvast, üks üle keskea teine täitsa noor. Ütlen "Tere!", kumbki ei vasta. "Viskasid" suure ja pika paki üle korteriukse ja läksid uuesti alla. See pakk oli reaalselt nii raske, et ma ei suutnud seda isegi mitte lükata! Kokku oli neli pakendit, millest siis 3 jäeti koridori. Alguses ei öelnud ma neile midagi, ootasin, et toovad ehk kõik üles ja siis tõstavad korterisse. Aga kui juba allkirja küsiti, siis vaikselt palusin, et äkki saaks need pakid ka tuppa tõsta. Selle peake vastas vanem meesterahvas väga üleolevalt ja kurjalt "Ei! Need jäävadki sinna!" Ja läinud ta oligi.
Loomulikult saan aru, et olen isegi õnnega koos, sest nad vedasid ju need pakid siiski 5. korrusele! Kusjuures pakid asetseid nii, et takistasid naabrite uste avanemist! Ükskõik mida tehes, võiks ju siiski jälgida seda, et kõrvalised isikud ei satuks ohtlikku olukorda (anud juhul lõksu jäänud naabrite näol, keda küll õnneks kodus ei olnud;), aga seda ju kuller ei teadnud)Õnneks tuli üks naabrinaine varem koju, ja sikutasime need pakid ühiselt tuppa.
Enne avalikku vingumist suhtlesin telefonitsi nii mööblifirma kui Omnivaga. Mööblifirma vabandas, helistas veel teinegi töötaja mulle tagasi ja vabandas/ selgitas veelkord, et neil ei ole ka väimalik muude kullerfirmadega lepinguid sõlmida, kuna nende tooted on niivõrd suuremahulised ja Omniva on ainuke, kes on valmis neid transportima. Omniva raius aga kangelt, et nende kullerid ei pea midagi tõstma ja a la "olgu ma õnnelik, et niigi läks". Pakkusin neile välja, et vaadaku üle oma teenused ja tingimused edaspidi (tehku lisa teenuseid vms) ning kulleritele võiks viisakas olemise ka kohustuslikuks teha. Tassib või mitte, aga "Tere! ja "Head aega!" võiks elementaarse teeninduse juurde kuuluda.
Piparkoogid jäid sel korral meestel saamata ja Omniva on kaotanud kliendi:(

Ps! jah ma olen viimaseid nädalaid rase, kuid mu eest ei ole vaja kõike ära teha. Aga tõesti ei hakka ma vedima pakke, mida on raske tassida isegi kahel suurel mehel.
No materdage nüüd!icon_smile.gif

Ja see ka:
njh
Aastaid tagasi olin ehituspoes ostmas ja kaks tädi oli sinna mingeid kuivsegusid ostma saadetud. Kui meil mõlemal olid ostud tehtud siis uurisid nad ka transpordivõimalusi. Võimalus oli aga eraldi tasu eest ja hiljem. Kuna poe inimesed olid mul tuttavad ja mul oli plaan samasse kanti minna niikuinii, siis kuidagi juhtus nii et ma lubasin laomehel need kotid omale kaubikusse visata ja lubasin siis tädidele need aitähhi eest kohale viia. Kohapeal siis selgus et tädid kujutasid ette et ma vean need kotid sellesama aitähhi eest ka teisel korrusel olnud remonditavsse ruumi - ma oma nn linnariietega, omast ajast, tasuta ja ca 200+ kg kuivsegusid... Tõstsin need kotid kenasti siis välisukse ette maha ja soovitasin tädidel oma remondimehed neid vedama panna. Selle peale olid nad poodi tagasi helistanud ja neid seal sõimanud et olla halb teenus olnud. Ja minul jäi isegi see aitähh saamata.
Kommentaarid: 70 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 66
tagasi üles
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 19.12.2015 10:41:54 vasta tsitaadiga

ses valguses saan isegi aru miks ON24 transa nii kallis on, ka väikese asja ostu korral icon_eek.gif

tsitaat:
Transporditeenuse liik „Koju“ - Kõik saadetised toimetatakse klientidele nende poolt soovitavasse asukohta. Suuremate saadetiste puhul on tagatud saadetise paigutamine kasutuskohta, sest kasutatakse 2-mehelisi kullermeeskondi. ON24 kullerteenusega on kaetud kogu Eesti. „Koju“ teenuse hind on 13 € või 19 €, kui saadetise hulgas on suuremõõtmeline toode. Suuremõõtmeliseks tooteks loetakse toodet, mille reaal- või mahukaal on 60 kg ja rohkem. Mahukaalu arvestamise koefitsient on 200 kg/m³.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.12.2015 12:03:39 vasta tsitaadiga

WäntWõll kirjutas:
Pole Omniva süsteemi veel sisestatud, kui Omniva käes siis näed mis Eesti siseselt tehakse, kaua sorteeritakse jäätmejaamas jne.

Oligi nii, Eestisse saabudes hakkas asi tööle. thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
salatoimik
HV Guru
salatoimik

sõnum 19.12.2015 12:26:52 vasta tsitaadiga

arm2004 kirjutas:
ses valguses saan isegi aru miks ON24 transa nii kallis on, ka väikese asja ostu korral icon_eek.gif

tsitaat:
Transporditeenuse liik „Koju“ - Kõik saadetised toimetatakse klientidele nende poolt soovitavasse asukohta. Suuremate saadetiste puhul on tagatud saadetise paigutamine kasutuskohta, sest kasutatakse 2-mehelisi kullermeeskondi. ON24 kullerteenusega on kaetud kogu Eesti. „Koju“ teenuse hind on 13 € või 19 €, kui saadetise hulgas on suuremõõtmeline toode. Suuremõõtmeliseks tooteks loetakse toodet, mille reaal- või mahukaal on 60 kg ja rohkem. Mahukaalu arvestamise koefitsient on 200 kg/m³.
Oh see on veel odav. Vaikselt nillin üht lauda ühest poest, aga tundub, et pean ise minema hoopis tartusse ja vaatama kas neil seal kohapeal on, kuna transa hind on krdi 35€ icon_eek.gif
arm2004
HV Guru
arm2004

sõnum 19.12.2015 13:11:12 vasta tsitaadiga

salatoimik kirjutas:
arm2004 kirjutas:

tsitaat:
Oh see on veel odav. Vaikselt nillin üht lauda ühest poest, aga tundub, et pean ise minema hoopis tartusse ja vaatama kas neil seal kohapeal on, kuna transa hind on krdi 35€ icon_eek.gif

icon_biggrin.gif

samas korraliku laua puhul ma vast ei erutuks. mingi 100eurose kökatsi puhul oleks muidugi liiast.

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 19.12.2015 13:30:06 vasta tsitaadiga

http://kasulik.delfi.ee/news/uudised/video-vaata-mis-toimub-omniva-sorteerimiskeskuses-ja-miks-pakid-hilinevad?id=73234077
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 22.12.2015 08:45:07 vasta tsitaadiga

Naine pole siiani omnivast ainsatki teadet saanud thumbs_up.gif

Origin Country - Tracking Consuming: 625 ms
2015-11-22 20:30 Estonia, Item Arrived at Estonia
2015-11-21 16:21 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to ESTONIA
2015-11-08 18:50 MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Estonia
2015-11-08 16:55 MPC PMIH (KLIA), Dispatch PreAlert to Estonia

tagasi üles
kalaluu
HV kasutaja
kalaluu

sõnum 22.12.2015 10:29:34 omniva vasta tsitaadiga

19. hommikul helistasin ja palusin Tartusse ümber suunata icon_smile.gif

Helistasin 22. uuesti ja kordasin oma soovi ja 23. sain õnneks kätte selle paki. Mis seal ikka, jõulud ju...
Manus

viimati muutis kalaluu 24.12.2015 10:04:42, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 18
tagasi üles
iceincube
HV veteran
iceincube

sõnum 22.12.2015 18:25:51 vasta tsitaadiga

Keegi võiks nüüd sinna tsüklisse mingi break'i geneda icon_biggrin.gif
Päris humoorikas pilt.
tagasi üles
somnambuul
HV veteran

sõnum 22.12.2015 18:40:19 vasta tsitaadiga

5. dets gearbestist postitatud kola jõudis täna kohale. Pole paha.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
kjaups
MeesKesTuliMetsast
kjaups

sõnum 24.12.2015 11:26:23 vasta tsitaadiga

Hakkasin uurima, et üks saadetis peaks ka lähipäevil Eestisse jõudma (omniva standard). Kuna pühad ka vahel, siis vast ca 27-29 peaks ajaliselt kätte saama.
Omniva leht midagi ei näidanud ja lükasin huvi pärast 17trackingust läbi.

Latest Event -- 2015-11-24 21:30 Estonia, Item Arrived at Estonia

Origin Country - Tracking Consuming: 955 ms
2015-11-24 21:30 Estonia, Item Arrived at Estonia
2015-11-23 18:14 MPC PMIH (KLIA), Item Sent to ESTONIA
2015-11-17 19:45 MPC PMIH (KLIA), Item Posted Over The Counter to Estonia
2015-11-17 19:42 MPC PMIH (KLIA), Initial item information received

Woah... Peab klienditeenindusse taas ühe vihakõne tegema...

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Arvutifirmade, sidefirmade, logistikafirmade ja tootjate foorum »  Omniva / Eesti Post ja ELS arutelu mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 153, 154, 155 ... 285, 286, 287  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.