Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 4 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 54, 55, 56  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
6kantv6ti
HV kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 09.12.2015 23:41:04 vasta tsitaadiga

Kas kellelgi teist on olnud kunagi kodus päris saksa lambakoer?

Mul oli kunagi ammu, R.I.P, see Dogmeat on 100% ehe näide missugune saksa lambakoera iseloom on, nad koperdavad kogu aeg risti jalus, uluvad suva koha peal, on mänguhimulised ja... ja koperdavad taaskord risti jalus. Minu koer ei viitsinud oksi vedada, korralikke küttepuid tõi metsast. Kassidega sai läbi, naabritega üldse mitte, või noh siis ta tundis halvad inimesed kohe ära, ülejäänutega tahtis ise luurele minna.

Tegin Dogmeatile Sanctuarysse kuudi ja saatsin sinna, peale seda kui MacCready kaaslaseks sain, nüüd on uus probleem, see MäcVend tahab suhtesse astuda. Krdi europehmo ja vikerkaaretriibuline reffar.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 10.12.2015 09:31:31 vasta tsitaadiga

6kantv6ti,

icon_lol.gif Väga hea sõnastu...väga hea icon_lol.gif thumbs_up.gif

Status0,
Uhke. baasi lähedal palju avastamist icon_biggrin.gif

kas siis kui olen level 15, saan üle power armor 45 ka üldse midagi leida? icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Status0
HV kasutaja
Status0

sõnum 10.12.2015 10:14:17 vasta tsitaadiga

6kantv6ti kirjutas:
Kas kellelgi teist on olnud kunagi kodus päris saksa lambakoer?

Mul oli kunagi ammu, R.I.P, see Dogmeat on 100% ehe näide missugune saksa lambakoera iseloom on, nad koperdavad kogu aeg risti jalus, uluvad suva koha peal, on mänguhimulised ja... ja koperdavad taaskord risti jalus. Minu koer ei viitsinud oksi vedada, korralikke küttepuid tõi metsast. Kassidega sai läbi, naabritega üldse mitte, või noh siis ta tundis halvad inimesed kohe ära, ülejäänutega tahtis ise luurele minna.

Tegin Dogmeatile Sanctuarysse kuudi ja saatsin sinna, peale seda kui MacCready kaaslaseks sain, nüüd on uus probleem, see MäcVend tahab suhtesse astuda. Krdi europehmo ja vikerkaaretriibuline reffar.

Dogmeat on päris tore. Olen ise ka "koera inimene" ja päris vahva on koeraga ringi seigelda. Kuid hetkel võtan kõik kaaslased läbi, et neilt boonus berk saada. Seni on parim klapp olnud Cait'iga, talle meeldib, kui paljalt ringi jooksen, alksi joon ja narksi panen icon_biggrin.gif Caiti sõnavara Iiri aktsent on ka hea: "Foking Shoit!" Piper on liiga, "kodukana" ja nagu teine ema.
Vaatamata sellele, igal kaaslasel on oma lugu ja kohati andekas dialoog, jalgu jäävad nad kõik icon_smile.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Cb4
HV Guru
Cb4

sõnum 10.12.2015 10:18:11 vasta tsitaadiga

Miks ma kedagi peale koera ei leia icon_evil.gif
tagasi üles
Status0
HV kasutaja
Status0

sõnum 10.12.2015 10:24:23 vasta tsitaadiga

Mõned kaaslased, panen igaks juhuks spoilerisse:
Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
ToivoLep
Kreisi kasutaja

sõnum 10.12.2015 10:26:42 vasta tsitaadiga

Jõle jama on see värk icon_mad.gif 66 tunni pealt on nüüd mänguga ühel pool thumbs_down.gif Tegin hästi rahulikult läbi, uurisin võimalikult palju, möllasin settlementidega, tegin main questid läbi ja sai ka järelnoppimisega tegeletud. Võibolla uurin veel nii 10 tundi maailma aga jah... mis ma nüüd siis tegema hakkan icon_question.gif Kuna ma ei rutanud siis veelkord läbi mängima ka ei kutsu.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 62
tagasi üles
Status0
HV kasutaja
Status0

sõnum 10.12.2015 10:45:40 vasta tsitaadiga

Ise väldin hetkel "The Molecular Level" qesti lõpetamist ja üritan kõike muud teha, et siis enne finaali oleks enam vähem kõik tehtud. Kuid mul on küsimus, nimelt, kui põhilugu läbi on, mis questid alles jäävad, saab midagi veel teha?
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 10.12.2015 10:56:30 vasta tsitaadiga

Status0 kirjutas:
Ise väldin hetkel "The Molecular Level" qesti lõpetamist ja üritan kõike muud teha, et siis enne finaali oleks enam vähem kõik tehtud. Kuid mul on küsimus, nimelt, kui põhilugu läbi on, mis questid alles jäävad, saab midagi veel teha?

radiant questid jäävad alati alles kui vastav faction on alles jäetud, ehk mine sinna ja tapa seda jne.
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
Status0
HV kasutaja
Status0

sõnum 10.12.2015 11:00:47 vasta tsitaadiga

firemark kirjutas:
Status0 kirjutas:

radiant questid jäävad alati alles kui vastav faction on alles jäetud, ehk mine sinna ja tapa seda jne.

Selge. Tänan vastamast.
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 10.12.2015 14:47:51 vasta tsitaadiga

ToivoLep, ela elu. Välispoliitika on VÄGA huvitav. Lükkab ümber nii mõnedki ühiskonna dogmad, kui asjasse süveneda.
ToivoLep
Kreisi kasutaja

sõnum 10.12.2015 15:13:02 vasta tsitaadiga

labidas kirjutas:
ToivoLep, ela elu. Välispoliitika on VÄGA huvitav. Lükkab ümber nii mõnedki ühiskonna dogmad, kui asjasse süveneda.

Kühvel kurat, terve selle teema oled sa pea iga post pasundanud kuidas sulle see mäng ei meeldi ja kõik valesti on. Miks sa oma närve veel rikud seda teemat veel lugedes icon_smile.gif Ühiskonna dogmade asemel ma parem õngitsen riiulist järgmise seikluse peale ja jään lisaosa ootama.
Kommentaarid: 65 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 62
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 10.12.2015 15:49:41 vasta tsitaadiga

firemark kirjutas:
Status0 kirjutas:

Hmm, kas siis nö. lõpus peab valima minuteman, BoS, synth ja railroad vahel ja peale valitu teised siis on täielikult mängust kadund koos põhitegelastega ja kohad tühjad -a'la bos'i koptereid ei tiiruta, castle muutub tühjaks, preston kaob sanctuaryst ära jne.???
Kommentaarid: 155 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 132
tagasi üles
firemark
HV Guru
firemark

sõnum 10.12.2015 16:16:32 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
firemark kirjutas:
Status0 kirjutas:

Hmm, kas siis nö. lõpus peab valima minuteman, BoS, synth ja railroad vahel ja peale valitu teised siis on täielikult mängust kadund koos põhitegelastega ja kohad tühjad -a'la bos'i koptereid ei tiiruta, castle muutub tühjaks, preston kaob sanctuaryst ära jne.???

Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis firemark 10.12.2015 16:39:24, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 101 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 92
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 10.12.2015 16:34:49 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
firemark kirjutas:
Status0 kirjutas:

Sa pead oma jutu spoileri vahale toppima, räägid kogu mängu sisu ette, ma pole üldse näiteks main missiooni alustanudki...
Kommentaarid: 217 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 187
tagasi üles
labidas
HV veteran
labidas

Autoriseeritud ID-kaardiga Online
sõnum 11.12.2015 02:04:54 vasta tsitaadiga

ToivoLep, pole ma midagi kirjutanud, et mäng ei meeldi... lihtsalt palju praaki on ning praak mulle ei meeldi. Lootused olid kõrged, mäng valmistas pettumuse. Võiks ka väga pikalt kirjutada, mis täpsemalt selles mängus jama on, kuid ei viitsi enam. Sai põhjalikumalt räägitud Skyrimi ajal ning on tunne, et pool tekstist tuleks copy paste nagu Skyrimi kohta. icon_biggrin.gif kühvel beer_yum.gif thumbs_up.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 34
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 11.12.2015 19:07:54 vasta tsitaadiga

roboti häkkimise perk robotit enda kasuks ei anna tööle panna ? muidu mingi enekas ja shut down jne
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
kala1
Kreisi kasutaja
kala1

sõnum 11.12.2015 19:12:27 vasta tsitaadiga

-Kaivo-, viimase robot hack leveliga saad
tagasi üles
IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 11.12.2015 21:01:21 vasta tsitaadiga

Keegi teab, kuidas saab seda jetpacki tööle? Olen kõik nupud läbi proovinud...
Kommentaarid: 217 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 187
tagasi üles
And3rs
HV vaatleja

sõnum 11.12.2015 21:13:26 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:
Keegi teab, kuidas saab seda jetpacki tööle? Olen kõik nupud läbi proovinud...

hüppamise all on kaks korda vaja vajutada, vaikimise nupp space.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 12.12.2015 01:04:22 vasta tsitaadiga

PS. ära hoia nuppu all, vaid "nõksuta". hoiad kõvasti fusion coret kokku ja niimoodi tehes saab lõputult kõrgele lennata (kuni fusion core saab otsa).
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
Status0
HV kasutaja
Status0

sõnum 12.12.2015 08:50:35 vasta tsitaadiga

Kas keegi viitsib paari sõnaga õpetada, kuidas edukalt häkkida terminaale? See on peaaegu ainus tegevus mängus, mis mulle ei meeldi, sest ma ei oska. Enamus ajast on Nick asja minu eest ära teinud, kuid on kordi, kui ka tema ei saa hakkama ja pean ise tegema (raisikasin 3 punni Master ranki saamiseks).
Valin huupi sõna ja vaatan likenessi järgi järgmise sõna? Nt. KOER- likeness 2, siis sobiks sõna AER?
tagasi üles
simo5555
HV kasutaja
simo5555

sõnum 12.12.2015 09:31:38 vasta tsitaadiga

Status0 kirjutas:
Kas keegi viitsib paari sõnaga õpetada, kuidas edukalt häkkida terminaale? See on peaaegu ainus tegevus mängus, mis mulle ei meeldi, sest ma ei oska. Enamus ajast on Nick asja minu eest ära teinud, kuid on kordi, kui ka tema ei saa hakkama ja pean ise tegema (raisikasin 3 punni Master ranki saamiseks).
Valin huupi sõna ja vaatan likenessi järgi järgmise sõna? Nt. KOER- likeness 2, siis sobiks sõna AER?

Mõte on sul õige, jah. Valida saad sõna 4 korda. Likeness näitab mitu õiget tähte õiges kohas on, ehk kui valid KOER ja likness on 2, siis õiges sõnas on vähemalt 2 tähte sama kohapeal. Ehk õige sõna võib olla näiteks NAER (E ja R on siis 2 tähte), aga ei ole näiteks RAKE (E ja R on olemas, aga vale koha peal). Lisaks on hea nipp, et vali 3 sõna ära. Kui pole õiget leidnud, siis otsi sulu sümboleid: (){[ jne (kui hiire sulu alguse peale paned siis ta automaatselt valib terve sulgude sees oleva sümbolite rea). Neile vajutades saad ära kaotada mõne vale sõna ja tihti resetib proovimise kordi. Ehk kui oled 3 sõna juba välja praakinud, siis mõne sulu sümboliga saad ära kaotada veel mõne sõna ja saad uuesti valida 4 sõna.
Kommentaarid: 57 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
psydeblo
HV Guru
psydeblo

sõnum 12.12.2015 11:36:57 vasta tsitaadiga

Või paned 3x mööda, paned terminali kinni ja võtad uuesti lahti ja proovid uuesti. Ja seni kuni pihta saad lõpuks.
Kommentaarid: 148 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 135
tagasi üles
euforia
Kreisi kasutaja
euforia

sõnum 12.12.2015 12:09:55 vasta tsitaadiga

Huvitav asi juhtus kohas nimega Country Crossing
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
siven
HV veteran
siven

sõnum 12.12.2015 12:28:43 vasta tsitaadiga

Status0 kirjutas:

googelda... aga soovitan tõmmata modi.
ise tegin master lock ja hack kohe kui sai... aga meeldis kõik safid jne avada lõpuks läks nii tüütuks ,et panin modi mis näitab alati õige sõna ja lockpicking on suva kohas lihtsalt keerad.
aga skill peab endiselt olemas olema et avada saaks.
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 149
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Fallout 4 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 54, 55, 56  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.