|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
6kantv6ti
HV kasutaja
|
09.12.2015 23:41:04
|
|
|
Kas kellelgi teist on olnud kunagi kodus päris saksa lambakoer?
Mul oli kunagi ammu, R.I.P, see Dogmeat on 100% ehe näide missugune saksa lambakoera iseloom on, nad koperdavad kogu aeg risti jalus, uluvad suva koha peal, on mänguhimulised ja... ja koperdavad taaskord risti jalus. Minu koer ei viitsinud oksi vedada, korralikke küttepuid tõi metsast. Kassidega sai läbi, naabritega üldse mitte, või noh siis ta tundis halvad inimesed kohe ära, ülejäänutega tahtis ise luurele minna.
Tegin Dogmeatile Sanctuarysse kuudi ja saatsin sinna, peale seda kui MacCready kaaslaseks sain, nüüd on uus probleem, see MäcVend tahab suhtesse astuda. Krdi europehmo ja vikerkaaretriibuline reffar.
|
|
| Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
10.12.2015 09:31:31
|
|
|
6kantv6ti,
Väga hea sõnastu...väga hea
Status0,
Uhke. baasi lähedal palju avastamist
kas siis kui olen level 15, saan üle power armor 45 ka üldse midagi leida?
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
1 :: |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
10.12.2015 10:14:17
|
|
|
| 6kantv6ti kirjutas: |
Kas kellelgi teist on olnud kunagi kodus päris saksa lambakoer?
Mul oli kunagi ammu, R.I.P, see Dogmeat on 100% ehe näide missugune saksa lambakoera iseloom on, nad koperdavad kogu aeg risti jalus, uluvad suva koha peal, on mänguhimulised ja... ja koperdavad taaskord risti jalus. Minu koer ei viitsinud oksi vedada, korralikke küttepuid tõi metsast. Kassidega sai läbi, naabritega üldse mitte, või noh siis ta tundis halvad inimesed kohe ära, ülejäänutega tahtis ise luurele minna.
Tegin Dogmeatile Sanctuarysse kuudi ja saatsin sinna, peale seda kui MacCready kaaslaseks sain, nüüd on uus probleem, see MäcVend tahab suhtesse astuda. Krdi europehmo ja vikerkaaretriibuline reffar. |
Dogmeat on päris tore. Olen ise ka "koera inimene" ja päris vahva on koeraga ringi seigelda. Kuid hetkel võtan kõik kaaslased läbi, et neilt boonus berk saada. Seni on parim klapp olnud Cait'iga, talle meeldib, kui paljalt ringi jooksen, alksi joon ja narksi panen Caiti sõnavara Iiri aktsent on ka hea: "Foking Shoit!" Piper on liiga, "kodukana" ja nagu teine ema.
Vaatamata sellele, igal kaaslasel on oma lugu ja kohati andekas dialoog, jalgu jäävad nad kõik
|
|
| Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
10.12.2015 10:18:11
|
|
|
Miks ma kedagi peale koera ei leia
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
10.12.2015 10:26:42
|
|
|
Jõle jama on see värk 66 tunni pealt on nüüd mänguga ühel pool Tegin hästi rahulikult läbi, uurisin võimalikult palju, möllasin settlementidega, tegin main questid läbi ja sai ka järelnoppimisega tegeletud. Võibolla uurin veel nii 10 tundi maailma aga jah... mis ma nüüd siis tegema hakkan Kuna ma ei rutanud siis veelkord läbi mängima ka ei kutsu.
|
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
10.12.2015 10:45:40
|
|
|
| Ise väldin hetkel "The Molecular Level" qesti lõpetamist ja üritan kõike muud teha, et siis enne finaali oleks enam vähem kõik tehtud. Kuid mul on küsimus, nimelt, kui põhilugu läbi on, mis questid alles jäävad, saab midagi veel teha?
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
10.12.2015 10:56:30
|
|
|
| Status0 kirjutas: |
| Ise väldin hetkel "The Molecular Level" qesti lõpetamist ja üritan kõike muud teha, et siis enne finaali oleks enam vähem kõik tehtud. Kuid mul on küsimus, nimelt, kui põhilugu läbi on, mis questid alles jäävad, saab midagi veel teha? |
radiant questid jäävad alati alles kui vastav faction on alles jäetud, ehk mine sinna ja tapa seda jne.
|
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
10.12.2015 11:00:47
|
|
|
| firemark kirjutas: |
| Ise väldin hetkel "The Molecular Level" qesti lõpetamist ja üritan kõike muud teha, et siis enne finaali oleks enam vähem kõik tehtud. Kuid mul on küsimus, nimelt, kui põhilugu läbi on, mis questid alles jäävad, saab midagi veel teha? |
radiant questid jäävad alati alles kui vastav faction on alles jäetud, ehk mine sinna ja tapa seda jne. |
Selge. Tänan vastamast.
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
10.12.2015 14:47:51
|
|
|
ToivoLep, ela elu. Välispoliitika on VÄGA huvitav. Lükkab ümber nii mõnedki ühiskonna dogmad, kui asjasse süveneda.
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ToivoLep
Kreisi kasutaja
|
10.12.2015 15:13:02
|
|
|
| labidas kirjutas: |
| ToivoLep, ela elu. Välispoliitika on VÄGA huvitav. Lükkab ümber nii mõnedki ühiskonna dogmad, kui asjasse süveneda. |
Kühvel kurat, terve selle teema oled sa pea iga post pasundanud kuidas sulle see mäng ei meeldi ja kõik valesti on. Miks sa oma närve veel rikud seda teemat veel lugedes Ühiskonna dogmade asemel ma parem õngitsen riiulist järgmise seikluse peale ja jään lisaosa ootama.
|
|
| Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
62 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
10.12.2015 15:49:41
|
|
|
radiant questid jäävad alati alles kui vastav faction on alles jäetud, ehk mine sinna ja tapa seda jne. |
Hmm, kas siis nö. lõpus peab valima minuteman, BoS, synth ja railroad vahel ja peale valitu teised siis on täielikult mängust kadund koos põhitegelastega ja kohad tühjad -a'la bos'i koptereid ei tiiruta, castle muutub tühjaks, preston kaob sanctuaryst ära jne.???
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
firemark
HV Guru

|
10.12.2015 16:16:32
|
|
|
| Auron kirjutas: |
Hmm, kas siis nö. lõpus peab valima minuteman, BoS, synth ja railroad vahel ja peale valitu teised siis on täielikult mängust kadund koos põhitegelastega ja kohad tühjad -a'la bos'i koptereid ei tiiruta, castle muutub tühjaks, preston kaob sanctuaryst ära jne.??? |
Spoiler 
sa vastasid ise oma küsimusele, kuid alles jääb minuteada ainult see minuteman grupeering lisaks.
viimati muutis firemark 10.12.2015 16:39:24, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 101 loe/lisa |
   |
92 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
10.12.2015 16:34:49
|
|
|
| Auron kirjutas: |
Hmm, kas siis nö. lõpus peab valima minuteman, BoS, synth ja railroad vahel ja peale valitu teised siis on täielikult mängust kadund koos põhitegelastega ja kohad tühjad -a'la bos'i koptereid ei tiiruta, castle muutub tühjaks, preston kaob sanctuaryst ära jne.??? |
Sa pead oma jutu spoileri vahale toppima, räägid kogu mängu sisu ette, ma pole üldse näiteks main missiooni alustanudki...
|
|
| Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
4 :: |
187 |
|
| tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
11.12.2015 19:07:54
|
|
|
| roboti häkkimise perk robotit enda kasuks ei anna tööle panna ? muidu mingi enekas ja shut down jne
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
11.12.2015 19:12:27
|
|
|
-Kaivo-, viimase robot hack leveliga saad
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
| Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
11.12.2015 21:01:21
|
|
|
| Keegi teab, kuidas saab seda jetpacki tööle? Olen kõik nupud läbi proovinud...
|
|
| Kommentaarid: 217 loe/lisa |
   |
4 :: |
187 |
|
| tagasi üles |
|
 |
And3rs
HV vaatleja
|
11.12.2015 21:13:26
|
|
|
| IceUul kirjutas: |
| Keegi teab, kuidas saab seda jetpacki tööle? Olen kõik nupud läbi proovinud... |
hüppamise all on kaks korda vaja vajutada, vaikimise nupp space.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
12.12.2015 01:04:22
|
|
|
| PS. ära hoia nuppu all, vaid "nõksuta". hoiad kõvasti fusion coret kokku ja niimoodi tehes saab lõputult kõrgele lennata (kuni fusion core saab otsa).
|
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Status0
HV kasutaja

|
12.12.2015 08:50:35
|
|
|
Kas keegi viitsib paari sõnaga õpetada, kuidas edukalt häkkida terminaale? See on peaaegu ainus tegevus mängus, mis mulle ei meeldi, sest ma ei oska. Enamus ajast on Nick asja minu eest ära teinud, kuid on kordi, kui ka tema ei saa hakkama ja pean ise tegema (raisikasin 3 punni Master ranki saamiseks).
Valin huupi sõna ja vaatan likenessi järgi järgmise sõna? Nt. KOER- likeness 2, siis sobiks sõna AER?
|
|
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
simo5555
HV kasutaja

|
12.12.2015 09:31:38
|
|
|
Kas keegi viitsib paari sõnaga õpetada, kuidas edukalt häkkida terminaale? See on peaaegu ainus tegevus mängus, mis mulle ei meeldi, sest ma ei oska. Enamus ajast on Nick asja minu eest ära teinud, kuid on kordi, kui ka tema ei saa hakkama ja pean ise tegema (raisikasin 3 punni Master ranki saamiseks).
Valin huupi sõna ja vaatan likenessi järgi järgmise sõna? Nt. KOER- likeness 2, siis sobiks sõna AER? |
Mõte on sul õige, jah. Valida saad sõna 4 korda. Likeness näitab mitu õiget tähte õiges kohas on, ehk kui valid KOER ja likness on 2, siis õiges sõnas on vähemalt 2 tähte sama kohapeal. Ehk õige sõna võib olla näiteks NAER (E ja R on siis 2 tähte), aga ei ole näiteks RAKE (E ja R on olemas, aga vale koha peal). Lisaks on hea nipp, et vali 3 sõna ära. Kui pole õiget leidnud, siis otsi sulu sümboleid: (){[ jne (kui hiire sulu alguse peale paned siis ta automaatselt valib terve sulgude sees oleva sümbolite rea). Neile vajutades saad ära kaotada mõne vale sõna ja tihti resetib proovimise kordi. Ehk kui oled 3 sõna juba välja praakinud, siis mõne sulu sümboliga saad ära kaotada veel mõne sõna ja saad uuesti valida 4 sõna.
|
|
| Kommentaarid: 57 loe/lisa |
   |
55 |
|
| tagasi üles |
|
 |
psydeblo
HV Guru

|
12.12.2015 11:36:57
|
|
|
| Või paned 3x mööda, paned terminali kinni ja võtad uuesti lahti ja proovid uuesti. Ja seni kuni pihta saad lõpuks.
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
135 |
|
| tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
12.12.2015 12:28:43
|
|
|
Valin huupi sõna ja vaatan likenessi järgi järgmise sõna? Nt. KOER- likeness 2, siis sobiks sõna AER? |
googelda... aga soovitan tõmmata modi.
ise tegin master lock ja hack kohe kui sai... aga meeldis kõik safid jne avada lõpuks läks nii tüütuks ,et panin modi mis näitab alati õige sõna ja lockpicking on suva kohas lihtsalt keerad.
aga skill peab endiselt olemas olema et avada saaks.
|
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|