Tavaline aku ongi unprotcected - see tähendab seda, et tema ja tarbija vahele peaks panema mingi skeemikese, miis siis alalaadlimist ja ülelaadimist takistab - põhimõtteliselt BMSi.
Kui kasutad neid USB akupanga sees, siis seal see loogika on olemas.
Tegelikult iga vähegi viisakas consumer product, mis Liitium elemente kasutab, peaks ise hoolitsema see eest, ma ei teagi kuhu oleks vaja protected elemente
Konkreetselt need elemendid ei ole üle testitud, need istuvad 3.6V peal ja pole kordagi veel ise laetud. Pole tahtnud laadid kui kasutama ei hakka kohe - osad tootjad vähemalt lisavad mingeid kemikaale, mis hoiustamise ajal eluiga pikendavad, kuid mile toime esimeste laadimistega ära kaob.
Kui need sain siis paari elemendiga tegin testi, mahtuvus tundus õige olema küll.
Need Panasonicud on läbimõõdult suuremad. Led taskulampi ei tahtnud ära mahtuda. Teised lähevad lõdvalt sisse. _________________ Pooldan igareedeseid kondoomivastaseid ühiskogunemisi vabaduse väljakul.
LTO elemendid vahepeal müügile tuld.
3C lubatakse >10 000 tsüklit.
0,5C >50 000 tsüklit
Laadida saab terve aku täis 10min kui vaja. Normaale laadimine 1h. Võib laadida -15 kraadi juures.
-30 juures saab kätte 80% mahutavusest.
€/wh 2x kallim kui Lifepo4 aga teoorias kestab ~10x kauem
Kaal ja ruumala on ka peaaegu 2x Lifepo4
Teoorias peaks kestma rattal ~40 aastat
Samas enne võib-olla tuleb vahepeal juba paremaid tehnoloogiaid.
Teoorias on tõesti asi tore aga reaalne elu siiski proosalisem ma kardan, eriti just nende lubatud tsüklite osas. Lisaks kaal/Wh suhe on ikka täielik "disaaster" võrreldes LiFePO4-ga. Seega ei tundu eriti atraktiivne.
Teoorias on tõesti asi tore aga reaalne elu siiski proosalisem ma kardan, eriti just nende lubatud tsüklite osas. Lisaks kaal/Wh suhe on ikka täielik "disaaster" võrreldes LiFePO4-ga. Seega ei tundu eriti atraktiivne.
Liikuvatele masinatele jah, aga näiteks kodused elektrijaamad väga äge lahendus. _________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121
Seda ei tea keegi, ainult usalduse küsimus.
Ma ootan nati, ehk hind läheb rohkem alla.
Majaakule juurde ja uus rattaaku tuleb esialgu ikka vist Lion elementidest mis Tesla autol/Powerwall-il
Saab 4x odavamalt Kw/h. Kui aku läbi saab, siis on juba kindlasti midagi paremat/odavat.
Ilmselt ei ole nii vastupidav, kui tavaline rohkemate pooluspaaridega otseveoline, ülekanded ikka kuluvad. Samas on väiksem ja kergem, pühapäevarallitajale võib mõistlikum isegi olla.
Niih hakkan nüüd 18650PF celle tellima.
Endal vaja 400tk. Kui võtta 540tk oleks odavam ja 140tk jääks siis üle.
Kellelgil on soovi 2,8€/tk 50-140tk osta?
Kellel soovi on kokku pandud elektri ratas 24v 250w , kaasa liitum ioon aku . Rattal mootori vedu ketiga. Hinnaks 200 euri.
Saadaval eraldi veel 36v 450w mootor 60.- euri, kontroller 20.-. Plii aku 3tk 12v 50.- ja veel jubinaid mis sinna vaja.
Kirjuta meilile kui huvi a750.a750@gmail.com (audru)
Tekkis ka huvi elektriratta vastu. Lappasin siin mõned leheküljed, aga selleajaga piisavalt infot ei leidnud. Tahaks palju ise ehitada, meeldib selline nokkimine
Mis selleks vaja läheb:
Toorikut (ratast)
Mootorit
Akut (akusid)
laadijat
krt see bali.ee aku on ka 18650 cellidest, ma ei tahaks erineva keemiaga packe kokku panna eriti, seega 48/10 Lifepo4 akut endiselt võib pakkuda, 2 tk isegi.
DVDRW, Tänud. Eks ma hakkan step by step uurima. Kõigepealt üritan saada tooriku. Mingi ports 18650 akusid mul on. Umbes 100tk. Teist samapalju vist veel vaja.
Millised lahendused niiöelda mootori puhul on. Kas ainult koos veljega lahendused on kõige mõistlikumad? _________________ If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Mingi suvalistest erinevatest elementidest ära küll akupakki koostama hakka. Kui siis juba samasugused elemendid kõik tellida kusagilt, soovitavalt veel võiks samast partiist olla.
Tekkis ka huvi elektriratta vastu. Lappasin siin mõned leheküljed, aga selleajaga piisavalt infot ei leidnud. Tahaks palju ise ehitada, meeldib selline nokkimine
Mis selleks vaja läheb:
Toorikut (ratast)
Mootorit
Akut (akusid)
laadijat
Endal ka sama mõte, et teeks valmis. Igapäevaseks töölkäimiseks.
Keeruline on orienteeruda selles alles alustades, et mis oleks mõistlik vahemalt alustamiseks. Eks veeredes kasvab isu _________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine."
Mingi suvalistest erinevatest elementidest ära küll akupakki koostama hakka. Kui siis juba samasugused elemendid kõik tellida kusagilt, soovitavalt veel võiks samast partiist olla.
Kui bms peal on siis pole vahet millest kokku panna. _________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.