Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 675, 676, 677 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 25 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
4%
 4%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 61

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
erick
HV Guru
erick

sõnum 04.12.2015 17:12:08 vasta tsitaadiga

Yankuonu kirjutas:
erick kirjutas:
p6kk, 1v1 on mõttetu liiga isikliku skilli vaatepunktist. Sama hästi võiks loteriid mängida elukutselisena. RNG osakaal on liiga suur. Olen teinud minevikus paar 1v1 duelli eesti mängijate vastu, väga väike erinevus on WN8 1400 ja WN8 2400 mängija vahel.

Spoiler Spoiler Spoiler

Nunuh, soovitan sul teha paar duelli ja siis rääkida icon_lol.gif Mis otsustab võitja:

1. kes saab esimesena mõne crit hiti ammoracki (reload jääb hetkeks aeglasemaks kuni repair kiti kasutad, sellest piisab) või kütusepaaki (lähed põlema ja isegi kui automatic fire extinguisher on, oled juba ~100 ekstra dämmi sisse saanud, mis on arvestav eelis kui mõlemal on sama tank sama crew skilli ja DPMiga)

2. kui kõrged dämmirollid tulevad (kui sina rollid kõige madalama ja vastane kõige kõrgema, siis kuigi mõlemad tegite ühe peneva lasu, siis sama 250 alfa juures üks võis teha nt 188 dämmi ja teine 312 dämmi, erinevusega ~125HPd - päris kriitiline mängu lõpus, kas pole?)

3. campimine, peaaegu alati võidab see, kes campib kauem ja spotib esimesena. Kuna kõigil tankidel peale lightide on liikudes camo oluliselt halvem kui paigal seistes, siis taas, kolm korda arva, milline taktika toidab rohkem tingimustel, kus HP poolid on sisuliselt võrdsed.

Siia alla käib ka esimese lasu eelis. Kes esimesena lasu sisse laseb, ja seejärel agressiivselt peale tuleb, võidab rõhuva osa ajast.

4. cappimine ei ole tõsiselt võetav taktika erinevalt 7v7 või isegi 3v3, see ainult annab ära su positsiooni ja võimaldab vastasele piisavalt pikalt aega, et ise valida nurk, mille alt sulle läheneda endale maksimaalselt sobivatel tingimustel. Ühel tankil kulub cappimiseks 1min 40s ja veel 5s peale cap'i lõppemist on ta haavatav - kui sureb, võidab vaenlane.

Aga ma nendin, et see on ainult minu kui piiratud kogemustega duellisti arusaam asjast. Kui keegi on sellega rohkem tegelenud, siis võib vabalt selgitada asja peensusi meile, ja ülaloleva ümber lükata.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sakinaga
HV Guru

sõnum 04.12.2015 19:00:57 vasta tsitaadiga

Kui teha piisavalt lahinguid, siis see rng kaob ära ja võidab ikkagi parem mängija, ka 1v1-s.

Teistel teemadel: T-54 Mod 1-ga mina Ace'i kätte ei saa, liiga noob vist icon_biggrin.gif ca 3000-3300 dammi, 5-7 killi, ca 1000 spotti, ja no ei piisa.

Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 05.12.2015 00:21:50 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Yankuonu kirjutas:
erick kirjutas:
p6kk, 1v1 on mõttetu liiga isikliku skilli vaatepunktist. Sama hästi võiks loteriid mängida elukutselisena. RNG osakaal on liiga suur. Olen teinud minevikus paar 1v1 duelli eesti mängijate vastu, väga väike erinevus on WN8 1400 ja WN8 2400 mängija vahel.

Spoiler Spoiler Spoiler

Nunuh, soovitan sul teha paar duelli ja siis rääkida icon_lol.gif Mis otsustab võitja:

1. kes saab esimesena mõne crit hiti ammoracki (reload jääb hetkeks aeglasemaks kuni repair kiti kasutad, sellest piisab) või kütusepaaki (lähed põlema ja isegi kui automatic fire extinguisher on, oled juba ~100 ekstra dämmi sisse saanud, mis on arvestav eelis kui mõlemal on sama tank sama crew skilli ja DPMiga)

2. kui kõrged dämmirollid tulevad (kui sina rollid kõige madalama ja vastane kõige kõrgema, siis kuigi mõlemad tegite ühe peneva lasu, siis sama 250 alfa juures üks võis teha nt 188 dämmi ja teine 312 dämmi, erinevusega ~125HPd - päris kriitiline mängu lõpus, kas pole?)

3. campimine, peaaegu alati võidab see, kes campib kauem ja spotib esimesena. Kuna kõigil tankidel peale lightide on liikudes camo oluliselt halvem kui paigal seistes, siis taas, kolm korda arva, milline taktika toidab rohkem tingimustel, kus HP poolid on sisuliselt võrdsed.

Siia alla käib ka esimese lasu eelis. Kes esimesena lasu sisse laseb, ja seejärel agressiivselt peale tuleb, võidab rõhuva osa ajast.

4. cappimine ei ole tõsiselt võetav taktika erinevalt 7v7 või isegi 3v3, see ainult annab ära su positsiooni ja võimaldab vastasele piisavalt pikalt aega, et ise valida nurk, mille alt sulle läheneda endale maksimaalselt sobivatel tingimustel. Ühel tankil kulub cappimiseks 1min 40s ja veel 5s peale cap'i lõppemist on ta haavatav - kui sureb, võidab vaenlane.

Aga ma nendin, et see on ainult minu kui piiratud kogemustega duellisti arusaam asjast. Kui keegi on sellega rohkem tegelenud, siis võib vabalt selgitada asja peensusi meile, ja ülaloleva ümber lükata.

Minu duellid on peetud, nii mõnelgi korral medal kaelas ja finaal lahinguid peetud. Aastaid... vist ei ole liialdus öelda, et oleks balti liiga kulla eest sõitnud tasuta ja prem tanke ostnud.

1. RNG on alati. Keegi ei ütle et sa ammoracki ei lenda ja põlema ei lähe aga 1v1 ongi see määrav kes oskab oma perset kaitsta, trackib õigel ajal, sunnib kasutama vastast repair kit-i, sihib mootori ruumi või püüab relva puruks lasta jne. Sama crew skill ja tank võib olla, hea mängja ongi see kes suudab vastase üle mängida ja suudab luua võimalusi. Tegemist ei ole lageda platsi peal üksteise pihta mürskude lennutamisega.

2. Kõrge või madal dmg roll. Tulgu kumb tahes aga siiani ei ole ükski tüüb võitnud balti liigat tänu sellele, et tema tegi terve turniiri jooksul ainult high rolle. Kõigil on madalad rollid ja kõrged. Oluline on see, et sa suudad edukalt dmg-it vahetada ja ei eksi.

3. Kaitsta ja campida on alati lihtsam, suurem võimalus saada esimene lask. Küsimus ei ole selles kas vastane näeb sind esimesena vaid see kuidas sa talle ligi saad ja kui ta sind näeb siis pead olema sina juba arvestanud sellega ning tead kust tema sind spotib. Campimine teatud kohtades on kasulik teatud suundadel. alati on kusagilt võimalik sind välja kaevata. Ainult campides ja kaitstes ei võida. Balti liiga võitmiseks pead ka ründe lahinguid suutma võita.

4. Cap on nõrkadele - nõustun siin ja väga ei panustata selle peale 1v1-s aga olen täitsa võitnud nii kui kaitsev mängja uitab teise mapi otsa oma katkise mootoriga IS-3-s ja enam tagasi ei jõua icon_smile.gif

Lihtsalt natuke mõtlemisainet, sa vist ei ole 1v1 väga mänginud?

erick
HV Guru
erick

sõnum 05.12.2015 02:23:35 vasta tsitaadiga

Nagu eespool kirjutasin, siis olen paari eesti mängija vastu teinud mõned duellid omal ajal. Siis said valitud ka täpselt samad tankid, et kõik oleks võrdne.

Kui palju lahinguid sellisel turniiril ühe vastase vastu teha saab? Esimestes ringides Best of 3? Mis need reeglid on, mis RNGd minimeerivad?
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 06.12.2015 16:56:50 vasta tsitaadiga

Erick, kuidas sa nädalavahetustel mängid? Igas tiimis on pea pooled tomatid ja lihtsalt ei suuda üksi carryda. Küll ronitakse mu TDle pe*sse sisse ja muud lollused. Ei tohigi vist nädalavahetuseti mängida.
WNi ei julge isegi vaadata...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 06.12.2015 17:49:10 vasta tsitaadiga

Kõik mängud kaotab ära, uskumatu. Debiilikuid on lihtsalt liiga palju selles mängus. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

erick: suvaliselt oma sõbraga mängid siis see pole 1vs1 balti liiga. balti liigas on sul 10 minti aega ja seal peab mängima ja kuhugi kaardinurka peitu pugeda pole mingit mõtet. sa väga kardad pähesaada mulle tundub, kuna oled nii kõrgeks mängijaks end tituleerinud tänu kõrgele wn8sele. Kuna liiga mängud toimuvad treeninglaagris siis tulemused ei mõjuta kuidagi ei WN8s, WR ega miskit muud.

viimati muutis p6kk 06.12.2015 17:58:31, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 06.12.2015 17:54:43 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Kõik mängud kaotab ära, uskumatu. Debiilikuid on lihtsalt liiga palju selles mängus. icon_evil.gif icon_evil.gif icon_evil.gif

Spoiler Spoiler Spoiler

Ma räägin- nädalavahetuseti on mängud lapsi ja lihtsalt juhmakaid täis. Igas mängus on pool tiimi punane. mõttetu mängida kui end välja vihastada just ei soovi.
Ainuke asi, mis võibolla rahustab, on derp kahurid ja tomatijaht. See tuletas meelde, et võiks õhtu läbi SU-100Yga sõita, teenib raha ja rahustab närve icon_lol.gif

MM ei ole katki, mängijad on katki thumbs_up.gif
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 06.12.2015 18:12:50 vasta tsitaadiga

MM on katki kuna sa oled selles kõhulahtisuse laines. vahet pole mis tanki võtad või mis server, kaotama sa pead ja kaotadki. nii see mäng on tehtud, muidu mul oleks ammu WR juba 80%

Lõpuks sain T-54 proto duubli tehtud http://wotreplays.com/site/2318769#sand_river-p6kk-t-54_first_prototype
Tankiäss kah, lihtne on protoga neid teha
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 08.12.2015 18:24:53 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
erick: suvaliselt oma sõbraga mängid siis see pole 1vs1 balti liiga. balti liigas on sul 10 minti aega ja seal peab mängima ja kuhugi kaardinurka peitu pugeda pole mingit mõtet. sa väga kardad pähesaada mulle tundub, kuna oled nii kõrgeks mängijaks end tituleerinud tänu kõrgele wn8sele. Kuna liiga mängud toimuvad treeninglaagris siis tulemused ei mõjuta kuidagi ei WN8s, WR ega miskit muud.

Keegi tahab näha mu 1v1 skille, siis võib mu striimi vaadata - randomites on neid situatsioone rohkem kui küll.

Kus seda formaati üldse enam mängitakse?

EDIT

Uhhh. Esimene sessioon peale 4 päevast eemalolekut WoTist, keskmine WN8 4159, keskmine WR 22%. Radley Walters ühe mängu eest, kus 3,5K dämmi ja 8 killi, aga jääb viiki kuna vastaste tiimis on veel 2 tanki elus selleks ajaks kui mul mürsud otsa saavad. Hästi.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
kalm
HV vaatleja

sõnum 08.12.2015 20:35:04 vasta tsitaadiga

and?
UB
HV Guru
UB

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.12.2015 21:21:40 vasta tsitaadiga

Kui keegi tahab klanniga liituda, siis ootame enda sekka Border Guard, on olemas oma Teamspeaki kanal ning kuna meie koostöö ei ole just väga tugev, siis otsime endale ka Combat Officer-i kes suudaks lahingut juhtida. Esialgu mängime alles madalama järgu kindluse lahinguid ning igasugune abi lisajõudude näol on teretulnud.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sakinaga
HV Guru

sõnum 08.12.2015 23:33:18 vasta tsitaadiga

Las ma arvan, mängisid Type-59 avg damaget vaadates icon_biggrin.gif
erick
HV Guru
erick

sõnum 09.12.2015 00:23:28 vasta tsitaadiga

maatriks, jep, hea tank millega ennast soojaks ajada peale väikest pausi.
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 09.12.2015 00:31:37 vasta tsitaadiga

Inflated WN8 samuti hea mängija käes.
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 09.12.2015 03:25:40 vasta tsitaadiga

Peale mitmemängulist kaotust on küll tunne, et tahaks alljärgnevat süsteemi. icon_smile.gif
https://www.facebook.com/1419946438297229/videos/1542589059366299/

Ritsard
HV kasutaja

sõnum 09.12.2015 09:18:01 vasta tsitaadiga

Ei saa aru virisemisest, et random on tomateid täis. Tomatiteta selliseid tulemusi ei näeks.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 09.12.2015 10:47:38 vasta tsitaadiga

Ritsard kirjutas:
Ei saa aru virisemisest, et random on tomateid täis. Tomatiteta selliseid tulemusi ei näeks.
Spoiler Spoiler Spoiler

thumbs_up.gif Tõsi, elagu tomatid ja olgu nad tänatud. icon_biggrin.gif

erick
HV Guru
erick

sõnum 09.12.2015 11:37:53 vasta tsitaadiga

maatriks kirjutas:

Ma vahepeal tuletan meelde, et WN8 on tanki-spetsiifiline ja kas see on sul hea või mitte sõltub otseselt sellest, kui hästi sina seda tanki mängid võrrelduna serveri keskmisega. Type 59-l on ikkagi tõsised "omapärad" gun handlingu poole pealt, see ei ole kaugeltki kõige lihtsam tank millega dämmi farmida. WN8 expected dam on tal üks madalamaid T8 mediumite seas (1052), hetkel ainult T-54 mod 1 ja T-44 ongi madalama expected dämmiga (1027), enamus ülejäänud T8 mediumeid on seal 1100-1300 kandis. Olen mitmele sõbrale proovida andnud, kes pikalt arvasid, et Type 59 on OP, noh, kui ise sõita said, siis korraga enam polnud nii OP midagi icon_razz1.gif
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 09.12.2015 17:53:16 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
maatriks kirjutas:

Ma vahepeal tuletan meelde, et WN8 on tanki-spetsiifiline ja kas see on sul hea või mitte sõltub otseselt sellest, kui hästi sina seda tanki mängid võrrelduna serveri keskmisega. Type 59-l on ikkagi tõsised "omapärad" gun handlingu poole pealt, see ei ole kaugeltki kõige lihtsam tank millega dämmi farmida. WN8 expected dam on tal üks madalamaid T8 mediumite seas (1052), hetkel ainult T-54 mod 1 ja T-44 ongi madalama expected dämmiga (1027), enamus ülejäänud T8 mediumeid on seal 1100-1300 kandis. Olen mitmele sõbrale proovida andnud, kes pikalt arvasid, et Type 59 on OP, noh, kui ise sõita said, siis korraga enam polnud nii OP midagi icon_razz1.gif

Mis te siin vaidlete, et kel pikem on. Parem vaadake kuidas arty carry'b.

http://wotreplays.com/site/2324869#el_halluf-andrez3d-bishop

WN8 andis selline mäng 10998
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 09.12.2015 18:30:21 vasta tsitaadiga

andrez3d on oma kuulsa kolmetriibubishopiga ikka T5-T6 lahingute hirm icon_smile.gif Ütlen ausalt, kui tuleks randomis vastu, siis poeksin kusagile kivi taha peitu ja ainult snaibiks.
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 09.12.2015 18:40:27 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
andrez3d on oma kuulsa kolmetriibubishopiga ikka T5-T6 lahingute hirm icon_smile.gif Ütlen ausalt, kui tuleks randomis vastu, siis poeksin kusagile kivi taha peitu ja ainult snaibiks.

Sellega on see probleem, et Bishop suudab ka kivi taha lasta. Aga see mäng oli vist isegi tier 7.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 09.12.2015 18:47:26 vasta tsitaadiga

erick, kas sul on Type 59-s kõrgem WN8 kui teistes tankides?
maitc
HV vaatleja

sõnum 09.12.2015 22:07:29 vasta tsitaadiga

link :: http://wotreplays.com/site/2325409#karelia-jope_77-su-122-44

Mida küll sellistega teha? Auhinnakas sain siniseks icon_evil.gif
tagasi üles
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 09.12.2015 23:16:28 vasta tsitaadiga

Njaa, tuleb tunnistada, et ega sa ise ka väga kirgas kriit seal ei olnud... TDde koht on taga kivide juures ja snaipimine, need, kes seal ees võimlema hakkavad, saavad kiirelt surma, eriti kui selline armee vastas. KV3 oli palju mõistlikum valik seal eesliinil. Enda tiimiliikme tulistamine näitab muidugi erilist lollust. Viimati sai ka mingi TD tomat pahaseks kui ma kergetankiga "tema" põõsa ära võtsin, pani 800se paugu otse sisse mulle ja vingus, et miks ma ei spoti. Andku mõistust sellistele...

Endal viskas wot täiesti üle ja kolin vaikselt armored warfare peale üle, palju sujuvamad lahingud. Üleeile tegin 10 lahingut AWs, peale seda läksin Woti ja juba teises lahingus tuli tahtmine mõni oma mees lihtsalt läbi monitori maha lüüa. Ma omade tulistamise tasemele muidugi ei lange (välja arvatud üks kord kui kergetankide rühm lihtsalt nurgas passis ja ütles, et nemad välja ei lähe kuna muidu saavad kohe surma) thumbs_down.gif
tagasi üles
maitc
HV vaatleja

sõnum 09.12.2015 23:43:33 vasta tsitaadiga

Oma tiimikaaslase tule alla lükkamine on siis tark tegu või? Ok,koht oli veits vale küll,aga see TD ei ole nii täpne,et kaugelt ja omade seljataga spaipida. Küsimus oli hoopis selles,et mina ei roni kunagi kellegi perse taha,et taganemis tee ära lõigata. Et aru saaks lasingi lintti.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 675, 676, 677 ... 1163, 1164, 1165  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.