Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 674, 675, 676 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

sõnum 01.12.2015 23:27:08 vasta tsitaadiga

Tomatid tahavad kõvad mehed olla ja kaznameestele kohta kätte näidata thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
p6kk
HV kasutaja

sõnum 01.12.2015 23:46:38 vasta tsitaadiga

erickul on lihtsalt paranoia nagu kõik tahaks teda lasta icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif ärge laske mind, laske parem naabrimeest icon_lol.gif

mida carryd mängu ära icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif kõhulahtisus igas mängus. kohe näha kuidas vastased on kordi tugevamad, vaadake kui palju neid ellu jäi

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 0
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.12.2015 11:00:08 vasta tsitaadiga

Täna algab campaigni teine osa ja õnneks el halluf ka sees thumbs_up.gif
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.12.2015 11:56:57 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
erickul on lihtsalt paranoia nagu kõik tahaks teda lasta icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif ärge laske mind, laske parem naabrimeest icon_lol.gif

XVM / clan tag sniping on ammu teada asi. Iga kord kui keegi rikub metagame'i midagi ajuvaba tehes (nt vastase kõik 3 artyt lasevad T8 lighti T10 mängus kuigi heavy liinis on suured tankid kõik spotitud, keegi yolob kaks tieri kõrgemas tankis üle poole kaardi vastase tule all, et sulle 1-3 lasku sisse saada enne suremist, T10 heavy laseb su kõrval oleva oneshot'i asemel sind kuigi sa oled pea täiseludel jne), siis jah, seda märkab.

Kes mõtleb, et mis see ikka ära ei ole, vingun niisama tühja, siis võtke intacti teine konto endale paariks päevaks ja proovige seda tunnet. Jälgiks huviga teie survival rate'i.
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 02.12.2015 12:00:48 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
p6kk kirjutas:

XVM / clan tag sniping on ammu teada asi. Iga kord kui keegi rikub metagame'i midagi ajuvaba tehes (nt vastase kõik 3 artyt lasevad T8 lighti T10 mängus kuigi heavy liinis on suured tankid kõik spotitud, keegi yolob kaks tieri kõrgemas tankis üle poole kaardi vastase tule all, et sulle 1-3 lasku sisse saada enne suremist, T10 heavy laseb su kõrval oleva oneshot'i asemel sind kuigi sa oled pea täiseludel jne), siis jah, seda märkab.

Kes mõtleb, et mis see ikka ära ei ole, vingun niisama tühja, siis võtke intacti teine konto endale paariks päevaks ja proovige seda tunnet. Jälgiks huviga teie survival rate'i.

Ma hakkan ka end üsna hästi ja erilisena nüüd tundma, kuna minu survival rate on 25% ringis. icon_biggrin.gif

Kommentaarid: 1191 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 883
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 02.12.2015 12:47:48 vasta tsitaadiga

yerba, sa ei taha teada, milliseks see veel siis muutub kui sa hakkad päriselt fookust saama. intacti eelviimasest YT videost saime näiteks teada, et BEST oli liiga hard clan tag mida kanda (no ilmselt mitte talle, küll aga paljudele teistele), ja seetõttu see muudeti BB4-iks.

Minu isiklik (ja loomulikult mu enda vaadete tõttu väga kallutatud) seisukoht on, et kui BESTi tag'i kandmisega ei harjuta, siis EU Top 10 klanni asja pole. Aga no nagu me juba teame siis paljud BB4 mängijad lihtsalt tiksuvadki seal vaikselt stagnatsiooni poole, ja kes saab neid süüdistada, et nad ei soovi niiöelda pensionieas saada rohkem artat kui hädapärast vajalik.
tagasi üles
Aspek
HV vaatleja

sõnum 02.12.2015 19:12:11 vasta tsitaadiga

Tere on huvi osta wot acc võidu rate 57+, wn 8 2500+ ja peaks olema tr 10 icon_cool.gif
tagasi üles
yerba
HV Guru
yerba

sõnum 03.12.2015 01:24:32 vasta tsitaadiga

Aspek kirjutas:
Tere on huvi osta wot acc võidu rate 57+, wn 8 2500+ ja peaks olema tr 10 icon_cool.gif

Ja mis sellise acci eest tänapäeval ka pakutakse?

Kommentaarid: 1191 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 883
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 03.12.2015 01:36:27 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
yerba, sa ei taha teada, milliseks see veel siis muutub kui sa hakkad päriselt fookust saama. intacti eelviimasest YT videost saime näiteks teada, et BEST oli liiga hard clan tag mida kanda (no ilmselt mitte talle, küll aga paljudele teistele), ja seetõttu see muudeti BB4-iks.

Minu isiklik (ja loomulikult mu enda vaadete tõttu väga kallutatud) seisukoht on, et kui BESTi tag'i kandmisega ei harjuta, siis EU Top 10 klanni asja pole. Aga no nagu me juba teame siis paljud BB4 mängijad lihtsalt tiksuvadki seal vaikselt stagnatsiooni poole, ja kes saab neid süüdistada, et nad ei soovi niiöelda pensionieas saada rohkem artat kui hädapärast vajalik.

Ilmselt olen paranoiline, kuid BEST muudeti BB4'ks, et mõned siin kiidelda ei saaks, et BEST tema lapsuke on.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 03.12.2015 11:16:51 vasta tsitaadiga

andrez3d, joo vähem icon_biggrin.gif
tagasi üles
andrez3d
HV veteran
andrez3d

sõnum 03.12.2015 15:58:29 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:

Nagu tõeline Savisaarlane, kui midagi konstruktiivset öelda ei ole, siis hakatakse lahmima.

viimati muutis andrez3d 03.12.2015 16:37:51, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 91
tagasi üles
intact
HV vaatleja

sõnum 03.12.2015 16:16:11 vasta tsitaadiga

Aspek kirjutas:

http://wot-life.com/eu/player/goatlust/
Selle accounti võin maha müüa.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
j2pe
HV kasutaja

sõnum 03.12.2015 16:19:25 vasta tsitaadiga

http://wot-life.com/eu/player/peedub kui keegi tahab fcm ja e25 ka olemas.
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
indu
HV veteran
indu

sõnum 03.12.2015 16:48:33 vasta tsitaadiga

andrez3d kirjutas:
erick kirjutas:

Nagu tõeline Savisaarlane, kui midagi konstruktiivset öelda ei ole, siis hakatakse lahmima.

Ei meeldinud Besti tag algusest peale ja kuna keegi minuga vastu ei vaielnud siis muutsin ära.
Kuna clannis on enam jaolt vanad peerud , siis sai nimeks pandud BB4 (Best before) ehk parim enne möödas.

hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 03.12.2015 17:52:58 vasta tsitaadiga

indu kirjutas:
andrez3d kirjutas:
erick kirjutas:

Ei meeldinud Besti tag algusest peale ja kuna keegi minuga vastu ei vaielnud siis muutsin ära.
Kuna clannis on enam jaolt vanad peerud , siis sai nimeks pandud BB4 (Best before) ehk parim enne möödas.

ilus jutt indu, aga ma siis ühting andrez3d arvamusega, et kõigil viskas Urmo jutt lastest üle...

p6kk
HV kasutaja

sõnum 03.12.2015 18:03:53 vasta tsitaadiga

erick, EU Top 10 klanni asja pole

Kellel see motivatsioon on? Erick, tee mõni 1vs1 liiga mäng esimesele kohale, palju ägedam kui kuulata koguaeg seda wn8 jahumist. Võid vabalt striimida oma võistlust ja saad kindlasti juurde palju uusi vaatajaid.
tagasi üles
erick
HV Guru
erick

sõnum 03.12.2015 18:47:44 vasta tsitaadiga

p6kk, 1v1 on mõttetu liiga isikliku skilli vaatepunktist. Sama hästi võiks loteriid mängida elukutselisena. RNG osakaal on liiga suur. Olen teinud minevikus paar 1v1 duelli eesti mängijate vastu, väga väike erinevus on WN8 1400 ja WN8 2400 mängija vahel.
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 03.12.2015 20:04:16 vasta tsitaadiga

Kardad lihtsalt proovida jõudu heade mängijate vastu. Iga spordimäng on RNG. Jalgpallis on RNG, korvpallis on RNG, piljardis on RNG. Mis see wn8 loeb üldse kui mängid suures võistluses 1vs1? Seal pead ju lihtsalt kaval ja osav olema. Kardad wn1400 käest pähe saada? icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

krt, EU2 on hullumeelne lag juba pikemat aega. Ping läheb õhtul ka väga kõrgeks.
tagasi üles
Yankuonu
HV kasutaja
Yankuonu

sõnum 03.12.2015 22:31:30 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
p6kk, 1v1 on mõttetu liiga isikliku skilli vaatepunktist. Sama hästi võiks loteriid mängida elukutselisena. RNG osakaal on liiga suur. Olen teinud minevikus paar 1v1 duelli eesti mängijate vastu, väga väike erinevus on WN8 1400 ja WN8 2400 mängija vahel.

Spoiler Spoiler Spoiler

antikondor
Kreisi kasutaja
antikondor

sõnum 03.12.2015 22:53:57 vasta tsitaadiga

Tiimimängus on 1v1 parim skilli näitaja ever... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 48 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 45
tagasi üles
p6kk
HV kasutaja

sõnum 04.12.2015 01:13:25 vasta tsitaadiga

Kui erick on euroopa top 10 klannis, siis peaks talle auasi olema mõnes liigamängus end top 3 mängida. Sportlikus mõttes, muidu see wn8 on ka sahtlisse mängimine. Panna kõik oma oskused mängu thumbs_up.gif

edit: krt ma ei saa üldse aru miks ma seda mängu mängin. 50% mängudest koosneb debiilikutest, täiesti mõttetu nühkimine mitte millegi nimel. pushida mingile poola jobule ka mingit WR? mul on pangaarvel piisavalt raha et sõita kusagile austraaliasse ja vähemalt pool aastat niisama rannas päikest võtta. mida prset ma seda mängu üldse mängin, kuidas sellest sõltuvusest ometi lahti saaks? on kellelgi ideid?
tagasi üles
rSTO
HV vaatleja

sõnum 04.12.2015 09:03:04 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:
Kui erick on euroopa top 10 klannis, siis peaks talle auasi olema mõnes liigamängus end top 3 mängida. Sportlikus mõttes, muidu see wn8 on ka sahtlisse mängimine. Panna kõik oma oskused mängu thumbs_up.gif

edit: krt ma ei saa üldse aru miks ma seda mängu mängin. 50% mängudest koosneb debiilikutest, täiesti mõttetu nühkimine mitte millegi nimel. pushida mingile poola jobule ka mingit WR? mul on pangaarvel piisavalt raha et sõita kusagile austraaliasse ja vähemalt pool aastat niisama rannas päikest võtta. mida prset ma seda mängu üldse mängin, kuidas sellest sõltuvusest ometi lahti saaks? on kellelgi ideid?

See oli hea icon_biggrin.gif Korra tõi muige esile.
Kuidas lahti saada? Täpselt samamoodi nagu teistestki "sõltuvustest". Vähenda järk järgult ning proovi mingid korrad vahele jätta.
Ise panin tähele, et kui töö tõttu ei saanud mingi nädal teha WOTi siis nagu ei kutsunudki enam mängima. Aga lõpuks siiski ikka sest sain aru, et ma olen liiga palju vaeva näinud WOTi kui hobi näol, et see lihtsalt niisama kõrvale lükata. Hea meelelahutus. Kui Wargaming peaks mingi arty buffi või midagi sellist tegema siis mõtleks pikema pausi peale, kuid praegu ei näe põhjust sest areneda on alati ruumi.
tagasi üles
kr6ll
HV Guru
kr6ll

sõnum 04.12.2015 13:50:45 vasta tsitaadiga

ära mängi lihtsalt. Kui aus olla on see päevade ja tundide kaupa pelamine ikka RÄME aja raiskamine. 10-20 mängu nädalas =meelelahutus. Aga 30 mängu päevas või isegi rohkem on ikka selge probleem icon_rolleyes.gif
Ise teen paar mängu kuus, lihtsalt on targematki teha kui aega surnuks lyya. Jah, olid ajad kui sai rohkem tehtud. Kuid siis otsustasin tegeleda rohkem sellega millest kasu oleks, näiteks hoopis õppida midagi. Hakka näiteks mingit keelt õppima. Laiendab lisaks keeleoskusele ka silmaringi. Ja sellest on kasu. Mis kasu sa saad sellest, et sa seda wot'i päevast päeva taod? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
hannes36
Kreisi kasutaja
hannes36

sõnum 04.12.2015 14:27:36 vasta tsitaadiga

p6kk kirjutas:

see probleem on lahendatav loetud minutite jooksul. Kogu selle raha hunniku võid rahulikult mu kontole kanda. Absull KÕIK kannad ära. Elus püsimiseks pead oma arvuti krempli maha müüma. Problem solved! PM lisa infoks.

globostrat
Kreisi kasutaja
globostrat

sõnum 04.12.2015 14:28:05 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
ära mängi lihtsalt. Kui aus olla on see päevade ja tundide kaupa pelamine ikka RÄME aja raiskamine. 10-20 mängu nädalas =meelelahutus. Aga 30 mängu päevas või isegi rohkem on ikka selge probleem icon_rolleyes.gif
Ise teen paar mängu kuus, lihtsalt on targematki teha kui aega surnuks lyya. Jah, olid ajad kui sai rohkem tehtud. Kuid siis otsustasin tegeleda rohkem sellega millest kasu oleks, näiteks hoopis õppida midagi. Hakka näiteks mingit keelt õppima.

Täpselt nii. Soovitan Hiina keelt.
Siis saad asuda Final Fire mängima ennem kui meie thumbs_up.gif icon_wink.gif
Kommentaarid: 68 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 63
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 674, 675, 676 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.