Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
comodo
HV vaatleja
|
05.12.2015 14:42:56
Andmebaasi andmed lähevad kaotsi |
|
|
Tere!
Tõstsin ühest veebiserverist failid ja andmebaasi teise,aga mingil põhjusel on teatud andmed kaduma läinud. Ütleme nii,et tegu on e-poe stiilis lehega,kus toodetel on andmed nt kõrgus;laius;sügavus; valmistaja maa; garantii kestvus jne. Osadel on kindlad parameetrid (valid loetelust toote sisestamisel) näiteks garantii on 6 kuud või 3 kuud, rohkem variante pole,aga mõõdud on alati erinevad ja need trükid sisse. Ühesõnaga kui ma tõstsin ühest andmebaasist andmed teise,siis kadusid ära need mitte kindlad parameetrid nagu mõõdud.
Proovisin andmebaasi uuesti exportida / importida ja proovisin teisi formaate,aga mingit muutust ei ole. Vanas kodulehes / serveris on andmed olemas ,aga uude serverisse tõstes kaovad ära.
Ma ise ei ole suurem asi IT spets seega kas oskab keegi vihjet anda,et mida võiks vaadata või proovida antud situatsiooni puhul?
Aitäh!
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
05.12.2015 15:36:39
|
|
|
Pigem seal uues serveris mingi teistsugune php versioon näiteks millega leht ei tööta korralikult ja sellepärast jääb mulje et andmebaasist miskit kadunud.
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
comodo
HV vaatleja
|
05.12.2015 15:50:47
|
|
|
Vanas server on Hostingeris ja seal näitab PHP 5.3 ,aga uus on Elion ja näitab PHP 5.2.
Seega viga võib olla selles küll,aga kuidas oleks võimalik antud situatsiooni lahendada,kui on probleem põhjustatud php versioonist?
|
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
05.12.2015 18:35:02
|
|
|
Suure vea tegid et elioni majutuse võtsid. See suht umbes teema neil. Kirjuta kuhugi äkki tõstavad su konto uuema php peale aga üldiselt soovitan zone.ee võtta ja muretum elu.
Seal Elionis igast muud jama veel.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
05.12.2015 21:04:38
|
|
|
Aeglane, enamus asju peab läbi meili nendel lasta näppida (iseteenindus üsna piiratud), vanad PHP, MySQL'i jne versioonid jne.
Zones oleks elu oluliselt muretum, neil on see ikkagi põhiteenus, mitte lisaülesanne.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
05.12.2015 23:48:55
|
|
|
Viimati tegi 30mb mysql exporti phpmyadminnis 5 tundi.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
comodo
HV vaatleja
|
07.12.2015 11:37:44
|
|
|
Otseselt ma nüüd ei võtnud Elioni vaid see oli meil juba ammusest ajast olemas. Hostingeris nokitsesin uue kodulehe kallal ja nüüd soovin Elionis vana lehe asendada uuega.
Aga ma jah pole otseselt kursis nende veebiserverite heade ja halbade külgedega seega peab vist uurima Zone võimaluste kohta.
Aga seniks,kui ma ära pole kolinud,siis ei saagi teada,kas on ikka kindlalt php versiooni viga või mõni muu viga ?
|
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
comodo
HV vaatleja
|
07.12.2015 12:26:32
|
|
|
jnt kirjutas: |
5.2 ja 5.3 on ikka väga erinevad, seega üldse ei imestaks, kui selles asi.
Räägid, et andmed on kaotsis... Vaatasid konkreetselt phpmyadmin'iga näiteks andmebaasi sisse, et seda väidad? |
Kui ma tõstan ühest serverist andmebaasi teise,siis jääb mulje,et andmed kaovad kuhugi ära ,kui ühes serveris funktsioneerib kodulehe süsteem ilusti ja teises teatud sisestatud andmeid ei näita. Ehk siis ma ei väida vaid ma oletan,et andmed lähevad kaotsi.Aga nagu ma juba mainisin ,siis ei ole väga tark IT valdkonnas ja loomulikult võib asi milleski muus olla nagu näiteks php's.
Aga ilmselt muud moodi teada ei saagi ,kui peab ikka Zones järgi katsetama. Siis teab edasi tegutseda.
|
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|