Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Andmebaasi andmed lähevad kaotsi märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
comodo
HV vaatleja

sõnum 05.12.2015 14:42:56 Andmebaasi andmed lähevad kaotsi vasta tsitaadiga

Tere!

Tõstsin ühest veebiserverist failid ja andmebaasi teise,aga mingil põhjusel on teatud andmed kaduma läinud. Ütleme nii,et tegu on e-poe stiilis lehega,kus toodetel on andmed nt kõrgus;laius;sügavus; valmistaja maa; garantii kestvus jne. Osadel on kindlad parameetrid (valid loetelust toote sisestamisel) näiteks garantii on 6 kuud või 3 kuud, rohkem variante pole,aga mõõdud on alati erinevad ja need trükid sisse. Ühesõnaga kui ma tõstsin ühest andmebaasist andmed teise,siis kadusid ära need mitte kindlad parameetrid nagu mõõdud.
Proovisin andmebaasi uuesti exportida / importida ja proovisin teisi formaate,aga mingit muutust ei ole. Vanas kodulehes / serveris on andmed olemas ,aga uude serverisse tõstes kaovad ära.
Ma ise ei ole suurem asi IT spets seega kas oskab keegi vihjet anda,et mida võiks vaadata või proovida antud situatsiooni puhul?
Aitäh!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 05.12.2015 15:36:39 vasta tsitaadiga

Pigem seal uues serveris mingi teistsugune php versioon näiteks millega leht ei tööta korralikult ja sellepärast jääb mulje et andmebaasist miskit kadunud.
comodo
HV vaatleja

sõnum 05.12.2015 15:50:47 vasta tsitaadiga

Vanas server on Hostingeris ja seal näitab PHP 5.3 ,aga uus on Elion ja näitab PHP 5.2.
Seega viga võib olla selles küll,aga kuidas oleks võimalik antud situatsiooni lahendada,kui on probleem põhjustatud php versioonist?
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 05.12.2015 18:35:02 vasta tsitaadiga

Suure vea tegid et elioni majutuse võtsid. See suht umbes teema neil. Kirjuta kuhugi äkki tõstavad su konto uuema php peale aga üldiselt soovitan zone.ee võtta ja muretum elu.

Seal Elionis igast muud jama veel.

mikk36
HV Guru
mikk36

sõnum 05.12.2015 21:04:38 vasta tsitaadiga

Aeglane, enamus asju peab läbi meili nendel lasta näppida (iseteenindus üsna piiratud), vanad PHP, MySQL'i jne versioonid jne.
Zones oleks elu oluliselt muretum, neil on see ikkagi põhiteenus, mitte lisaülesanne.
Kommentaarid: 85 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 78
tagasi üles
ufo56
HV Guru
ufo56

sõnum 05.12.2015 23:48:55 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aeglane

Viimati tegi 30mb mysql exporti phpmyadminnis 5 tundi. icon_rolleyes.gif

comodo
HV vaatleja

sõnum 07.12.2015 11:37:44 vasta tsitaadiga

Otseselt ma nüüd ei võtnud Elioni vaid see oli meil juba ammusest ajast olemas. Hostingeris nokitsesin uue kodulehe kallal ja nüüd soovin Elionis vana lehe asendada uuega.
Aga ma jah pole otseselt kursis nende veebiserverite heade ja halbade külgedega seega peab vist uurima Zone võimaluste kohta.
Aga seniks,kui ma ära pole kolinud,siis ei saagi teada,kas on ikka kindlalt php versiooni viga või mõni muu viga icon_smile.gif ?
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.12.2015 12:01:34 vasta tsitaadiga

5.2 ja 5.3 on ikka väga erinevad, seega üldse ei imestaks, kui selles asi.

Räägid, et andmed on kaotsis... Vaatasid konkreetselt phpmyadmin'iga näiteks andmebaasi sisse, et seda väidad?

Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 102
tagasi üles
comodo
HV vaatleja

sõnum 07.12.2015 12:26:32 vasta tsitaadiga

jnt kirjutas:
5.2 ja 5.3 on ikka väga erinevad, seega üldse ei imestaks, kui selles asi.

Räägid, et andmed on kaotsis... Vaatasid konkreetselt phpmyadmin'iga näiteks andmebaasi sisse, et seda väidad?

Kui ma tõstan ühest serverist andmebaasi teise,siis jääb mulje,et andmed kaovad kuhugi ära ,kui ühes serveris funktsioneerib kodulehe süsteem ilusti ja teises teatud sisestatud andmeid ei näita. Ehk siis ma ei väida vaid ma oletan,et andmed lähevad kaotsi.Aga nagu ma juba mainisin ,siis ei ole väga tark IT valdkonnas ja loomulikult võib asi milleski muus olla nagu näiteks php's.
Aga ilmselt muud moodi teada ei saagi ,kui peab ikka Zones järgi katsetama. Siis teab edasi tegutseda. icon_wink.gif
tagasi üles
jnt
HV Guru
jnt

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.12.2015 13:11:08 vasta tsitaadiga

comodo, päris lihtne oleks phpmyadmin'i vmt tööriistaga vaadata lihtsalt, kas kõikide tabelite peale näiteks ridade summa mõlemas serveris sama on... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 102
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  WWW »  Andmebaasi andmed lähevad kaotsi
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.