|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Cb4
HV Guru

|
29.11.2015 10:29:00
|
|
|
Kujutasin ka korra omale ette eile, et olen kuskile jõudnud ja olen osav. Tuiasin ringi ja kaks deathclaw-d kakerdas seljaga/küljega minu poole. Kähmlesid vms.
Raketiheitja välja ja kõik kolm laksu pihta.
Jõudsin võta uue relva ja pm. olingi kutu. Rohkem ei proovinud.
_________________ Ma ei ole agressiivne juht, olen lihtsalt võistlushimuline.
Did i ever tell you the definition of "Insanity"? |
|
| Kommentaarid: 113 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
29.11.2015 15:14:00
|
|
|
Mispärast see raskustase pidevalt leebema peale lampi läheb? Pean pidevalt tagasi sättima..
Igatahes oli just üks epic vaatepilt mida vist kunagi ei unusta jutt käib siis õhulaevast. Samas trailerist midagi mäletan, et midagi taolist sajas ikkagi taevast alla :S krt vihkan kui trailerid spoilivad suuri asju.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel |
|
| Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
| tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
29.11.2015 15:50:37
|
|
|
Jõhker alumiiniumi ja puidu puudus on. Küla trader peaks uhkes villas juba elama
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vihmausss
Kreisi kasutaja

|
29.11.2015 17:47:55
|
|
|
Peaks mainima, et fucked im so addicated into this game!
Survival raskusastmega oli alguses ikka korralikult madistamine vastastega aga kui juba suurem level ehk 33 ja main pergid käes siis lege mobid saavad one shoti juba kaugelt enne kui silmagi jõuavad pilksatada, sama kehtib ka tava Deathclawiga, tugevamad 2-3 pauku . Tekib kindlasti huvi how the fuck?
Väga lihtne, ehitasin korraliku buildi endale aka Sneaky grill, baaside puhastamine ilma dangeri ja caution'ita.
Relvaks Silencer scope millel omajagu dammi ja hea omadus nimelt kritid teevad omakorda veel double dammi:
Spoiler 
Peale selle olen olen perkide alt valind : Mister Sandman - 50% silenced weps more sneak dmg
Better Criticals - Crits do 2x Extra dmg
Ninja - Sneak attacks do 3.5x dmg
Abiline Deacon ability Cloak & Dagger - 20% more Sneak dmg
Magazines : Guns and Bullets - Ballistic weps do +5% crit dmg (6/10 leitud)
Astoundingly Awesome 3- Scope weps do +5% dmg
Kokku sneak attacki on 5.4x
Spoiler 
Nüüd aga tagasi kaitseväkke, paugutan seal nats ja seejärel 5 päeva pärast reservi.
viimati muutis Vihmausss 29.11.2015 18:18:59, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
29.11.2015 18:05:42
|
|
|
Nüüd on väga huvitav olukord. Kõmmutasin oma kogu laskemoona selle krabi kuninganna peale ära seal kindluses.
Lasen lihtsalt jalga ja jätak missiooni uuesti hiljem?
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewil-apple
HV kasutaja

|
29.11.2015 18:18:12
|
|
|
| Cb4 kirjutas: |
Nüüd on väga huvitav olukord. Kõmmutasin oma kogu laskemoona selle krabi kuninganna peale ära seal kindluses.
Lasen lihtsalt jalga ja jätak missiooni uuesti hiljem?  |
Melee
|
|
| Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
29.11.2015 18:23:40
|
|
|
Ahah. mirelurk queen on selleks vedi karm
Ma loll ei hoidnud üldse tagasi kui neid väiksed nokkisin. Oleks pidanud tiimikaaslastel laskma pingutada.
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rallih007
Kreisi kasutaja

|
29.11.2015 18:46:54
|
|
|
Kes ise materjale otsida ei taha/viitsi siis abi saab siit
Spoiler 
Endal oleks ka abi vaja see NPC Breston peale kindluse vallutamist glichis kuskile hoonesse kinni ja enam ei saa temaga jutustada. Kuna oleks vaja mõned questid ära lõpetada. Oskab keegi ehk mingi viite anda? Konsooli commandi proovisin juba aga kuna ei saa teda selectida, jääb resetimine ka ära.
|
|
| Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hondaa
Kreisi kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RedFusion
HV kasutaja

|
29.11.2015 20:53:22
|
|
|
Ise tegin seda questi kui olin alla lvl 20 ja parim relv oli miskine ~50 dmg rifle. Kõvasti jebimist oli, aga Psychojet + kõvasti miine ja granaate + stimpakid + natuke peitusemängu ja maha ta sai lõpuks
Krt natuke kahetsen, et normal taseme valisin, sest legendary relvi saab jube vähe. Lvl 25 olen, aga ainult 6-7 legendary vastast ette sattunud. Enamus neist ka mingid nõrgad - ghoulid jms. Alien pistoli võtsin endale - too väga hea relv. Päris mõnus dmg per sec, hea salve mahutavus ja korralik range. Sobib nii close kui ka medium range jaoks hästi. Oleks ainult ammot...nagu ma aru saan, siis seda ammot ei saa kuskilt juurde?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
| tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
29.11.2015 21:20:33
|
|
|
| RedFusion kirjutas: |
Ise tegin seda questi kui olin alla lvl 20 ja parim relv oli miskine ~50 dmg rifle. Kõvasti jebimist oli, aga Psychojet + kõvasti miine ja granaate + stimpakid + natuke peitusemängu ja maha ta sai lõpuks
Krt natuke kahetsen, et normal taseme valisin, sest legendary relvi saab jube vähe. Lvl 25 olen, aga ainult 6-7 legendary vastast ette sattunud. Enamus neist ka mingid nõrgad - ghoulid jms. Alien pistoli võtsin endale - too väga hea relv. Päris mõnus dmg per sec, hea salve mahutavus ja korralik range. Sobib nii close kui ka medium range jaoks hästi. Oleks ainult ammot...nagu ma aru saan, siis seda ammot ei saa kuskilt juurde? |
Missile launchereid kõik kohad täis, selle lihtne sellest queenist lahti saada ju.. see queen väga lebo boss, ma level 60 midagi ja kraatri juures tuli mingi über deathclaw mille eest lõpuks lihtsalt ära jooksin kuna miski ei aidanud, nuke värgid ei toiminud üldse.. jõudu
The last minute gaussrifle hea, saab kindlusest selle muti käest osta. selle dam mingi 300-400.
|
|
| Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
29.11.2015 22:05:08
|
|
|
| martin366 kirjutas: |
Krt natuke kahetsen, et normal taseme valisin, sest legendary relvi saab jube vähe. Lvl 25 olen, aga ainult 6-7 legendary vastast ette sattunud. Enamus neist ka mingid nõrgad - ghoulid jms. Alien pistoli võtsin endale - too väga hea relv. Päris mõnus dmg per sec, hea salve mahutavus ja korralik range. Sobib nii close kui ka medium range jaoks hästi. Oleks ainult ammot...nagu ma aru saan, siis seda ammot ei saa kuskilt juurde? |
Missile launchereid kõik kohad täis, selle lihtne sellest queenist lahti saada ju.. see queen väga lebo boss, ma level 60 midagi ja kraatri juures tuli mingi über deathclaw mille eest lõpuks lihtsalt ära jooksin kuna miski ei aidanud, nuke värgid ei toiminud üldse.. jõudu
The last minute gaussrifle hea, saab kindlusest selle muti käest osta. selle dam mingi 300-400. |
Või BoS lennukis tolle ammo venna juurest. Uks lahti ja hoiad E'd peal ja liigutad kuhugi nurga taha : D
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
karvane
HV kasutaja
|
29.11.2015 22:18:14
|
|
|
miinid. tead kust ta veest välja hüppab, viskad sinna mingi 10tk ette või nii ja peaks maale jõudes ka kohe ära kärvama.
|
|
| Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
29.11.2015 22:31:03
|
|
|
Settingust saab kui tasemet nii tõsta kui allapoole lasta. Siis kui on loading screenid, siis vahepeal seal kirjutab erinevaid tipse.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
30.11.2015 10:19:38
|
|
|
Sain ikka maha lõpuks. Õnneks oli salvestus siis kui seal majas kohtuvad ennem lahingut.
Võtsin kõik muud jubinad ilma kuulideta maha ja see suur kärakas ei olnudki siis enam väga hull. Kaks salve minigunist ja 3 raketti. Miinie sai ka paar tükki. Olen level 11.
Ebanormaalne kui hea see mäng on.
Teen homme väljamineku ja uuendan tugevalt masinat. Laadimis ajad praegu 40-60s.
Mäng tava HDD peal ja 6Gb RAM-i liiga vähe. Võib olla on muidugi 680GTX ka veidi lahja sellele.
Mängu karbi peaks ka nüüd ära ostma(kahjuks kohapealt seda ei saa kuskilt vist). Aitab küll demo proovimisest
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
30.11.2015 10:29:46
|
|
|
minu teada kõrge science tasemege on võimalus selle ammo ringi tavalisele ringi craftida.
nüüd kehv olukord on see, et mul suhtkoht enamik queste tehtud. jah, kindlasti paarkümmend locationit on clearimata ja kindlasti annab rohkem farmida. LVL on praegu 51.
minu lemmikud, mida olen jäänud kandma:
* max craftitud irradiated summutiga 10mm (advanced, long ported, large quick eject mag, supressor jms). teeb 49 tavalist ja 50 radiation dammi. väga hea sneak headshotide jaoks gunnerite ja raiderite vastu.
* täis upitud summutiga recon .50 sniper. standardne, mitte lege. väga hea kaugelt vendi üksipulki nokkida. tagid recon scopega ära ja "ootad". piilub välja, boom-headshot.
* minu explosive double barrel shotgun. mitte miski ei niida kõvemaid vastaseid, kui see. isegi mitte gauss (vähemalt minu kogemused). oneshottis lvl50 mirelurk kingi. mõni karmim vastane (kõrge leveveliga super mutant overlord näiteks või deathclaw või mirelurk queen) tahavad üldjuhul 2-3 matsu. probleem muidugi selles, et vajab suhtkoht close range ja shotgun shelle ei leia väga palju (korra oli seda ammot mingi 200 ringis, aga nüüd olen jäänud kõikuma mingi 80-100 vahel ja pean ka merchante otsima, et see allapoole ei läheks.
* olen jäänud kasutama ühte high end (enamik mode leitud kusjuures) laser rifle aimpoint scopega. sellel on suht korralik dam (miski 110), aga tibens-tobens fire rate, hea range, super accuracy (ka puusalt on väga täpne) ning suur salv (25 vist oli). kuna fusion celli ammot on lademetes, siis on see väga hea masside vastu (näiteks ghoulide) kasutada.
* tavalisi fragmentation käbisid kasutan ka. need on väga efektiivsed. ma ei tea kuidas dami resist toimib, aga mul on tunne, et 150dmg granu teeb armored vennale rohkem dammi kui 150-ne relv.
* bleeding (oli vist mingi 30 bleed dmg) triple barrel missile launcher (leidsin tarakani seljast, lol). panin lock target modi ja recoil compen modi peale ja hea kaugelt fire-and-forget mass dmg teha. eriti kuskile kõrgetele korrustele.
vahepeal leidsin mighty (+30% damage modifier) combat rifle (5.56mm), mille uppisin ära miski 130 või nii dmg, panin suure trumlisalve, aimpoint scope, recoil compensated stocki jms ja andsin followerile. Mul oli seda 5.56 ammot üle 1500, andsin püssi ja kogu moona oma talle, nüüd teeb mulle kuulipildujaga katet. vähemalt on teada, et see tal poole fighti peal tühjaks ei jookse.
|
|
| Kommentaarid: 107 loe/lisa |
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
30.11.2015 10:33:29
|
|
|
Koera asemel saab muu kaaslase kuidas?
Kuidas koerale armor selge panna? Või ei saagi?
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
30.11.2015 10:48:02
|
|
|
| ikka saab, peab ainult teise kutsuma ja siis esimesele dismiss followeri tegema (saatma ta kuskile oma settlementi). peni armorit saab leida, osta või mõnikord on armored koerad olemas, neilt saab lootida. aga seda kohe alguses küll ei saanud.
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Cb4
HV Guru

|
30.11.2015 10:57:34
|
|
|
Mul koera armor täitsa olemas. Mitu varianti lausa. Kuid ma ei saa pihta, kuidas selle koerale selga panen
|
   |
95 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kala1
Kreisi kasutaja

|
30.11.2015 11:00:29
|
|
|
paned algul tal invetory ja siis equip
_________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier. |
|
| Kommentaarid: 52 loe/lisa |
   |
48 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
30.11.2015 11:20:28
|
|
|
annad talle ja "T" tähega equip. nii saad ka teistele followeritele konkreetseid juppe selga. nad ise on liialt tainad, et ise parimat valida. ise valivad nad kuidagi randomiga ja riideid ei taha nad üldse vahetada.
Mu curie kannab ballistic weave army fatigue all (vist MK3) ja täis heavy combat armoris peal. nüüd ta ikka nii kergelt ei kuku.
Muidugi kui sa mingite kangete AoE püssidega väntad, siis charisma 8 inspirational level 2 perk on väga kasulik ka (kuigi see vahest tundub bugine ja ikka kärvab minu laskudest).
enne seda on mu companion ikka korduvalt mu enda käbidega saanud maha niidetud. no ja raibe nimelt ronib mu crosshairi ette.
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
UMMI9999
HV kasutaja

|
30.11.2015 14:51:03
|
|
|
| High-Q kirjutas: |
minu teada kõrge science tasemege on võimalus selle ammo ringi tavalisele ringi craftida.
nüüd kehv olukord on see, et mul suhtkoht enamik queste tehtud. jah, kindlasti paarkümmend locationit on clearimata ja kindlasti annab rohkem farmida. LVL on praegu 51.
minu lemmikud, mida olen jäänud kandma:
* max craftitud irradiated summutiga 10mm (advanced, long ported, large quick eject mag, supressor jms). teeb 49 tavalist ja 50 radiation dammi. väga hea sneak headshotide jaoks gunnerite ja raiderite vastu.
* täis upitud summutiga recon .50 sniper. standardne, mitte lege. väga hea kaugelt vendi üksipulki nokkida. tagid recon scopega ära ja "ootad". piilub välja, boom-headshot.
* minu explosive double barrel shotgun. mitte miski ei niida kõvemaid vastaseid, kui see. isegi mitte gauss (vähemalt minu kogemused). oneshottis lvl50 mirelurk kingi. mõni karmim vastane (kõrge leveveliga super mutant overlord näiteks või deathclaw või mirelurk queen) tahavad üldjuhul 2-3 matsu. probleem muidugi selles, et vajab suhtkoht close range ja shotgun shelle ei leia väga palju (korra oli seda ammot mingi 200 ringis, aga nüüd olen jäänud kõikuma mingi 80-100 vahel ja pean ka merchante otsima, et see allapoole ei läheks.
* olen jäänud kasutama ühte high end (enamik mode leitud kusjuures) laser rifle aimpoint scopega. sellel on suht korralik dam (miski 110), aga tibens-tobens fire rate, hea range, super accuracy (ka puusalt on väga täpne) ning suur salv (25 vist oli). kuna fusion celli ammot on lademetes, siis on see väga hea masside vastu (näiteks ghoulide) kasutada.
* tavalisi fragmentation käbisid kasutan ka. need on väga efektiivsed. ma ei tea kuidas dami resist toimib, aga mul on tunne, et 150dmg granu teeb armored vennale rohkem dammi kui 150-ne relv.
* bleeding (oli vist mingi 30 bleed dmg) triple barrel missile launcher (leidsin tarakani seljast, lol). panin lock target modi ja recoil compen modi peale ja hea kaugelt fire-and-forget mass dmg teha. eriti kuskile kõrgetele korrustele.
vahepeal leidsin mighty (+30% damage modifier) combat rifle (5.56mm), mille uppisin ära miski 130 või nii dmg, panin suure trumlisalve, aimpoint scope, recoil compensated stocki jms ja andsin followerile. Mul oli seda 5.56 ammot üle 1500, andsin püssi ja kogu moona oma talle, nüüd teeb mulle kuulipildujaga katet. vähemalt on teada, et see tal poole fighti peal tühjaks ei jookse. |
Endal suht sama relvastus, ainuke vahe, et enamus legendaarsed. Diamond City turult saab Laser Rifle, mis teeb topelt damage, kui vastasel elud täis. Vault 81 saab Combat Rifle, mis laseb ühe lasuga kaks kuuli, ehk põhimõtteliselt topelt dam, kulutades sama palju ammot nagu tavaline. Pumppüss on mul veel suht mõttetu. Kas see explosive lisa AoE dami ei tee, ehk siis end ära tappa ei või kui vastane liiga näkku ronib?
.50 sniper on päris hea, alles eile sai paar Deathclaw'd maha võetud, hetkel mingi legendaarne, mis annab 25% lisa dami, suurendades veidi recoili. Loodan midagi paremat leida, two-shot oleks kõigile relvadele vist ideaalne.
Nexusest saab ka modi, mis legendaarsete vastaste spawn rate'i tõstab, päris lõbus kui igas majas mõni legendaarne supermutant vastu jalutab
Ammoga hakkab endal ka vaikselt kitsaks minema, pidevalt näha, et numbrid ikka vähenevad, kuigi on võetud perk, et leiaks rohkem ammot, ehk peaks kõrgemaid tasemeid sellele võtma, on keegi katsetanud?
_________________ Quid est veritas?
Kes teab vastust? |
|
| Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
| tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
30.11.2015 16:02:00
|
|
|
| ise panin modi peale ,et saab ammot craftida....
|
|
| Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
30.11.2015 17:13:22
|
|
|
Leidsin ise ükspäev mingi legendary hunting rifle, millel unlimited ammo. Sellesmõttes, et ei pea reloadima, vaid laseb järjest niipalju kui sul ammot kaasas on. Hetkel sai teda craftinguga paremaks ka tehtud (oli vist 66 damaget) aga aeglane ta on (speed oli vist 3 kõigest), lähedalt temaga ei võitle.
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
| Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Krooms
HV kasutaja

|
30.11.2015 20:29:17
|
|
|
| Kas keegi on mänguga nii öelda lõpusirgele ka jõudnud? Mis üldse edasi saab, mitu lvl üldse on? Fallout 3 ja New Vegas oli vist mingi 30+lvl.natuke
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sooty
HV veteran
|
30.11.2015 20:41:27
|
|
|
| Krooms kirjutas: |
| Kas keegi on mänguga nii öelda lõpusirgele ka jõudnud? Mis üldse edasi saab, mitu lvl üldse on? Fallout 3 ja New Vegas oli vist mingi 30+lvl.natuke |
ei ole paarist tunnist edasi mänginud (ootan patchid & dlc ära), aga:
| tsitaat: |
Well, I finished it and it was kinda lackluster. I still enjoyed the roaming around part, but everything else was subpar. And once again they failed to do the multiple endings right, but I suppose there weren't enough interesting locations that had actual stories going on to warrant that. My previous comment holds true from beginning to end, it wouldn't take much to make Fallout in Bethesda Style great, but Bethesda clearly don't have the will to pull it off.
|
|
|
| Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
30.11.2015 21:42:45
|
|
|
| Krooms kirjutas: |
| Kas keegi on mänguga nii öelda lõpusirgele ka jõudnud? Mis üldse edasi saab, mitu lvl üldse on? Fallout 3 ja New Vegas oli vist mingi 30+lvl.natuke |
Peale 75h gameplayd (lvl 58 vms) tegin Synthe maha tappes story läbi. Kõvasti avastamist sai ka tehtud enne seda ja vaikselt kadus huvi ära. Alustasin ka full melee "naiskarakteriga" aga ei viitsinud ka seda rohkem kui lvl 6. : D
Vb hiljem mängin edasi, kui huvi tekib taas + dlc jne.
Kiiresti leveleid tahate siis võtke Lucki alt Idiot Savant.. Päris hea on 5x expi saada vahest questidelt. Ja kui ei joppa ja chiitida tahad siis quicksave ja anna nii mitu korda sisse kui procib. Vahest on äge üle 2k expi saada quest turn ini eest. : )
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
30.11.2015 22:02:44
|
|
|
täiesti võimatu ettekujutada, mismoodi keegi üldse seda mängu "melee-karakterina" mängib. okei, kergemate levelite peal maybe...pole neid proovinud, aga see viimane enne survivorit on küll selline, et tihtipeale oled põmm surnud kui kasvõi mingi üks üldse-mitte-eriti-kõva vend jõuab oma sprintimisega enne sinuni kui sina jõuad ta maha tõmmata. ma ei tea mis veel saab suht tugevate ja täpsete inimvastastega, kes tõmbavad su distantilt paari eduka lasuga maha...ja kui neid on mitu
minumeelest saab päris kiiresti leveleid ka kõrge intelligentsiga, sellel on muidugi veel omad muud boonused. igast gun nutid, science, hacker ja lockpicker. level 12 ja juba teen expert seife lahti. väga loll tunne oli alguses ikka kui avastasin mingi koha ära, tegid seal tapatööd ja siis oi võta näpust, seifi vaadata kahjuks ei saa
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Metsjeesus
HV Guru

|
30.11.2015 22:06:57
|
|
|
Arvutuslikult on Savant ALATI kasulik võtta, olenemata Intist. Per int point kasu on suurem madalama Inti juures veelgi vs int 3%.
Kõige tugevam teoreetiline vana oli vist melee igastahes, laksas 1 pauguga kõige survivor tasemel. Redditis ar utuskäigud (sest kohe tuldi muidugi gaussiga, aga viimane jäi paberil ikka alla). Ise ma muidugi meleed ei aja ja pigem vaevlen carry limiidis koguaeg peab Str vist ainult selleks otstarbeks toppima mingihetk...
_________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine |
|
| Kommentaarid: 108 loe/lisa |
   |
94 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KurjaJuur
HV kasutaja

|
30.11.2015 22:28:17
|
|
|
Ise level 60 ja polegi eriti teha midagi enam. Sidequeste otsi nagu ma ei tea mida.
_________________ Steam|Last.fm| |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Rasvane
Kreisi kasutaja

|
30.11.2015 22:32:35
|
|
|
^ Sellepärast huvi suht ära kaduski.
Muidu Melee vennad on väga tugevad, kui perkid õigesse kohta panna. VATS'ga tõmbad kohe näkku ja 2-3shotid enamus asju.
|
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
01.12.2015 02:33:31
|
|
|
oot aga mismoodi sa meleega lendad kohe põmm näkku kinni kuskilt kaugelt mingile tüübile kui sa oled melee vana ise? ability of flight tuleb seal või tegelane siis võtab ja jookseb kiirete sammude, et close the distance teha?
teine asi, et kui ikka vante on terve kari ümber siis sa võid ju vatsiga one-shoteda ühe aga teised lendavad ikkagi selleks ajaks sulle erinevatest suundadest peale ning raiuvad maha. ja noh see liikumise dünaamika seal mängus on ikka okhutav, et mingit eest ära liikumist või hüppamist praktiliselt harrastada ei saa
carry limit on küll vägev jah, kõige suurem keberniit ja majandamine ongi sellega, mis siis et igast deep pocketid ja lone wonderer perk on võetud koos koeraga tasuta pagasiga
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
01.12.2015 03:14:38
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
oot aga mismoodi sa meleega lendad kohe põmm näkku kinni kuskilt kaugelt mingile tüübile kui sa oled melee vana ise? ability of flight tuleb seal või tegelane siis võtab ja jookseb kiirete sammude, et close the distance teha?
teine asi, et kui ikka vante on terve kari ümber siis sa võid ju vatsiga one-shoteda ühe aga teised lendavad ikkagi selleks ajaks sulle erinevatest suundadest peale ning raiuvad maha. ja noh see liikumise dünaamika seal mängus on ikka okhutav, et mingit eest ära liikumist või hüppamist praktiliselt harrastada ei saa
carry limit on küll vägev jah, kõige suurem keberniit ja majandamine ongi sellega, mis siis et igast deep pocketid ja lone wonderer perk on võetud koos koeraga tasuta pagasiga  |
vatsiga saad mitmele eri vastasele ka korraga lasud ära märkida ju
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Polugan
HV vaatleja
|
01.12.2015 10:33:11
|
|
|
Wiltz, saad pooled oma asjad kaaslase kanda anda, mina näiteks topin nii oma comapnioni kui enda inventori täis ja alles siis viin settlementi
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.12.2015 10:43:07
|
|
|
companion + inventory jääb enamiku locationite tühjaks lootimiseks väheks.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
01.12.2015 12:07:59
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| companion + inventory jääb enamiku locationite tühjaks lootimiseks väheks. |
See suht tüütu jah...minu uuesti tagasi...viimati tassisin kogu träni uksetaha ja siis sealt hiljem edasi-tagasi poodi või baasi.
loading aeglane kuna HDD pealt mitte SSD. Lisaks osadel juhtudel ju mingi ajafaktor st. ei saa vahepeal ringi tuiata.
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
01.12.2015 13:12:57
|
|
|
Mul endal eile sai 50h mängitud ja level 27... kaardist mingi 25% on läbi käidud ehk...
Üks hea soovitus, need kes viitsivad tegeleda craftimisega, siis aeg ajalt leiab päris häid relvi, kus modid küljes... need modid saab eemaldada ja panna näiteks enda special legendary relvale, siis ei pea eraldi raiskama craftimis varustust
nende peale. Alus relv peab siis sama olema, teise relva modid ei sobi, aga kui sul näiteks on see odav hunt rifle, aga millel on hea legendary special peal, siis näiteks võtad kuskilt sniper riflelt modid ära ja paned sellele, saad igati hea relva.
Need kes soovivad nexusest midagi sikutada, siis siin on päris hea list asju, mida ise kasutan:
Spoiler 
Must be modid:
Full Dialogue Interface (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1235/?) - teeb dialoogi palju mugavamaks kasutada ja arusaadavamaks.
Lowered Weapons (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/522/?) - relva asend palju loomulikum, ei pea relva kogu aeg käest ära panema.
Darker Nights (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/191/?) - ööd näevad välja nagu õiged ööd, valgus allika all on ainult valgust piisavalt, et näha, muul ajal pead tasku lambiga ringi jooksma, et midagi näeks, muudetakse ära ka npc-de detection radius, seega kui pimedas oled ja sneakid, siis väga raske avastada sind.
More Armor Slots (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/745/?) - Enam ei pea muretsema, millise alus riide peale saad oma 5-e armori juppi panna, nüüd saab kõigile, näiteks ülikond selga ja armor peale...
Working Food Planters (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1490/?) - Enam ei pea muretsema settlementide üle, kus ei ole piisavalt mullast pinnast, et taimi kasvatada, nüüd saad taimi kasvatada pottides
Better Generators (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1029/?) - Kopp ees, et pead oma suure settlementi maast laeni genekaid täis laduma, kasuta seda modi...
Carry Weight Modifications (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/214/?) - Kopp ees, et pead kogu aeg liigse stuffiga majandama enda inventrorys ja kaaslaste omas, kasuta seda.
Louder Rainy Sound (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1073/?) - tunne nagu tõeliselt vihma sajaks, eriti kui kuskil pleki katuse all istud, siis kuuled, kuidas piisad vastu katust kukuvad.
Longer Power Lines (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2241/?) - teeb elektriliinid pikemaks, samas hoiab nad ilusti kõrgel... teinekord hädavajalik.
Increased Settler Population with Infinite Settlement Budget (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1613/?) - võimaldab ehitada suuri settlemente ja sinna rohkem, kui 20 inimest elama panna.
No Respawn (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/704/?) - mind hakkas vihale ajama, et kord cleared alad muutuvad tagasi tavalisteks, sama kola ja samad npc-d sees ja seda kõigest suht lühikese aja
jooksul, see mod parandab selle probleemi...
Graafika parandamiseks:
Enhanced Blood Textures (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/212/?) - eriti meeldib see efekt, kui lased kellelgi pea otsast ära, siis power armori visiir on laiali lendavast kraamist punane.
Enhanced Wasteland Preset (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/40/?) - see läheb paljude asjade nagu ENB jt. graafikat muutvate asjadega konfilikti, aga mulle endale meeldis see neist kõige rohkem... ilus
värviline ja selge graafiline pool.
FAR - Faraway Area Reform (LOD) (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1355/?) - teeb kauged tekstuurid ilusamaks ja ei tõmba fpsi alla. Lisaks ei lähe konfilikti enamuste textuuri modidega.
Immersive Mouth and Teeth (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/903/?) - Hambad näevad charidel cinematicutes jubedad välja? kasuta seda modi
|
|
| Kommentaarid: 218 loe/lisa |
   |
187 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
01.12.2015 14:29:39
|
|
|
mm, ma ei sa aru, kuskohast need legendary relvad tulevad? igasugused nö. special ehk spetsiifilise nime ja mingi lisa "boonusega" relvi olen küll saanud aga ühegi nimetus ei ole legendary ja ega need boonused ka reeglina mitte midagi ei anna ausalt öeldes. legendary vastaste küljest saab ka mingeid spets nimega armori tükke vahel aga ei miskit legendary relva. mille poolest legendary relva "tavalisest" parem on? (täielikult moditud on mul nagunii kõik relvad, noh gun nut 2 piires siiski hetkel)
|
   |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
01.12.2015 14:33:14
|
|
|
Nüüd ootaks mod-i, kus saab enda soovitud asulale korralikke rünnakuid tellida. Muidu ehitamine väga ei motiveeri..
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
| Kommentaarid: 409 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
01.12.2015 15:03:42
|
|
|
| Killhoven kirjutas: |
| Nüüd ootaks mod-i, kus saab enda soovitud asulale korralikke rünnakuid tellida. Muidu ehitamine väga ei motiveeri.. |
Selline mod juba olemas:
http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2995/?
EDIT: see vist toimib ainult sanctuary peal, aga valida saab igasuguse raskusega rünnakuid...
viimati muutis IceUul 01.12.2015 15:06:55, muudetud 2 korda |
|
   |
187 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IceUul
Sinu Ema

|
01.12.2015 15:05:24
|
|
|
| mm, ma ei sa aru, kuskohast need legendary relvad tulevad? igasugused nö. special ehk spetsiifilise nime ja mingi lisa "boonusega" relvi olen küll saanud aga ühegi nimetus ei ole legendary ja ega need boonused ka reeglina mitte midagi ei anna ausalt öeldes. legendary vastaste küljest saab ka mingeid spets nimega armori tükke vahel aga ei miskit legendary relva. mille poolest legendary relva "tavalisest" parem on? (täielikult moditud on mul nagunii kõik relvad, noh gun nut 2 piires siiski hetkel) |
Legendary mobide käest saab relvi, inventorys on täheke juures! Mitte ajada segi südamega, mis tähendab, favourites kuuluvat relva.
|
|
   |
187 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
01.12.2015 18:53:42
|
|
|
| mm, ma ei sa aru, kuskohast need legendary relvad tulevad? igasugused nö. special ehk spetsiifilise nime ja mingi lisa "boonusega" relvi olen küll saanud aga ühegi nimetus ei ole legendary ja ega need boonused ka reeglina mitte midagi ei anna ausalt öeldes. legendary vastaste küljest saab ka mingeid spets nimega armori tükke vahel aga ei miskit legendary relva. mille poolest legendary relva "tavalisest" parem on? (täielikult moditud on mul nagunii kõik relvad, noh gun nut 2 piires siiski hetkel) |
Legendary vastased dropivadki nii relvi kui armoreid millele mingi X omadus. Enamus omadused on siuksed meh a'la seistes saad 15% vähem dämmi vms. kuid on ka häid omadusi nagu relvadel näiteks see, et laseb ühe ammo arvelt kaks lasku korraga ehk topelt dämm, jooksed kiiremini, chameleon efekt ehk stealth peal jne. Lihtsalt joppamist on kõvasti vaja, et sobiv asi saaks eriti hästi sobiva prefixi omale külge.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
01.12.2015 21:08:24
|
|
|
olge päeval 3rd personis, vaadake oma tegelase varjus olevat poolt ning kirjutage konsooli "cl off"
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Kirsa
Kreisi kasutaja
|
02.12.2015 05:11:08
|
|
|
Huhh. Sain ka lõpuks läbi tehtud. Aega läks umbes 96h ja level 46-ni jõudsin.
Ma arvan et hulka side-queste jäi veel tegemata. Eks neid on nüüd võimalik tegema hakata.
|
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
2 :: |
71 |
|
| tagasi üles |
|
 |
High-Q
HV Guru

|
02.12.2015 10:23:51
|
|
|
eile mängisin ja huvitaval kombel ei tulnud mulle BoS-i mees kallale, kuigi olen nendega sõjajalal (main questina valisin institute ja main quest tehtud).
tegin seda holotapede uurimise missiooni (algab raadiomast OMC-810 aktiveerimisest ja distress call otsimisest) ja quest viis mind lõpuks BoS bunkrini (päris viks vastased olid selle läheduses, st deatchclawd, kõrge leveliga mirelurk queen, behemot jms). kui ma ukse lahti tegin, siis ei tulnudki mulle BoS-i mees kallale ja sain temaga täitsa sõbralikult rääkida (mul CHR 10). lootisin ta pleisi tühjaks ja jätsin sinna sitsima.
level on vist 52 ja mängu tehtud u 80h.
kõik bobbleheadid on leitud ja u 80% ajakirjadest. avastamata kohti veel on. glowing sea ots on suht vähe avastatud (ainult main questi jagu)
|
|
   |
97 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
03.12.2015 23:41:38
|
|
|
Mingi 50+ tundi laksind ja muljetaks paari asja mida mõelnud. Nimelt maailm on vägev selles mõttes, et linnad on ikka suht nagu linnad kus kõvasti maju, ka kõrgeid maju kus kolada jne.
Samas asi mida seni täheldan on see, et kui need nn. radiant questid välja jätta siis mitte per$etki pole nagu queste kuigi kuskil kolmveerand kaarti läbi tillatud. Kui näiteks eelnevate osade peale mõelda siis igas nö. vähegi asustatud kohtades oli terve hulga igast questide andjaid jne.
Teine asi on see, et pole nagu siiani ühegi eriti eepilise või meeldejääva kohaotsa sattund - lihtsalt ehitised, maalused garaazid jne.
|
|
| Kommentaarid: 156 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
04.12.2015 08:30:15
|
|
|
allveelaeva oled näinud? Kuigi see ka nagu siseruum ehk mingit wow vaadet tõsti pole.
kohti ikka on... ise üritan külade nõuded ära täita ja siis vaatan edasi rahulikult (proovin ka süveneda).
|
|
| Kommentaarid: 235 loe/lisa |
   |
201 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
04.12.2015 09:21:30
|
|
|
| IceUul kirjutas: |
Mul endal eile sai 50h mängitud ja level 27... kaardist mingi 25% on läbi käidud ehk...
Üks hea soovitus, need kes viitsivad tegeleda craftimisega, siis aeg ajalt leiab päris häid relvi, kus modid küljes... need modid saab eemaldada ja panna näiteks enda special legendary relvale, siis ei pea eraldi raiskama craftimis varustust
nende peale. Alus relv peab siis sama olema, teise relva modid ei sobi, aga kui sul näiteks on see odav hunt rifle, aga millel on hea legendary special peal, siis näiteks võtad kuskilt sniper riflelt modid ära ja paned sellele, saad igati hea relva.
Need kes soovivad nexusest midagi sikutada, siis siin on päris hea list asju, mida ise kasutan:
Spoiler 
Must be modid:
Full Dialogue Interface (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1235/?) - teeb dialoogi palju mugavamaks kasutada ja arusaadavamaks.
Lowered Weapons (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/522/?) - relva asend palju loomulikum, ei pea relva kogu aeg käest ära panema.
Darker Nights (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/191/?) - ööd näevad välja nagu õiged ööd, valgus allika all on ainult valgust piisavalt, et näha, muul ajal pead tasku lambiga ringi jooksma, et midagi näeks, muudetakse ära ka npc-de detection radius, seega kui pimedas oled ja sneakid, siis väga raske avastada sind.
More Armor Slots (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/745/?) - Enam ei pea muretsema, millise alus riide peale saad oma 5-e armori juppi panna, nüüd saab kõigile, näiteks ülikond selga ja armor peale...
Working Food Planters (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1490/?) - Enam ei pea muretsema settlementide üle, kus ei ole piisavalt mullast pinnast, et taimi kasvatada, nüüd saad taimi kasvatada pottides
Better Generators (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1029/?) - Kopp ees, et pead oma suure settlementi maast laeni genekaid täis laduma, kasuta seda modi...
Carry Weight Modifications (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/214/?) - Kopp ees, et pead kogu aeg liigse stuffiga majandama enda inventrorys ja kaaslaste omas, kasuta seda.
Louder Rainy Sound (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1073/?) - tunne nagu tõeliselt vihma sajaks, eriti kui kuskil pleki katuse all istud, siis kuuled, kuidas piisad vastu katust kukuvad.
Longer Power Lines (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2241/?) - teeb elektriliinid pikemaks, samas hoiab nad ilusti kõrgel... teinekord hädavajalik.
Increased Settler Population with Infinite Settlement Budget (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1613/?) - võimaldab ehitada suuri settlemente ja sinna rohkem, kui 20 inimest elama panna.
No Respawn (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/704/?) - mind hakkas vihale ajama, et kord cleared alad muutuvad tagasi tavalisteks, sama kola ja samad npc-d sees ja seda kõigest suht lühikese aja
jooksul, see mod parandab selle probleemi...
Graafika parandamiseks:
Enhanced Blood Textures (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/212/?) - eriti meeldib see efekt, kui lased kellelgi pea otsast ära, siis power armori visiir on laiali lendavast kraamist punane.
Enhanced Wasteland Preset (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/40/?) - see läheb paljude asjade nagu ENB jt. graafikat muutvate asjadega konfilikti, aga mulle endale meeldis see neist kõige rohkem... ilus
värviline ja selge graafiline pool.
FAR - Faraway Area Reform (LOD) (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1355/?) - teeb kauged tekstuurid ilusamaks ja ei tõmba fpsi alla. Lisaks ei lähe konfilikti enamuste textuuri modidega.
Immersive Mouth and Teeth (http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/903/?) - Hambad näevad charidel cinematicutes jubedad välja? kasuta seda modi
|
Spoiler 
_________________ 🕊 Kuruppo ぽ 🕊
https://www.last.fm/user/Ingvaarr |
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
04.12.2015 09:38:17
|
|
|
Velociraptor, linkida ka viitsid?
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
04.12.2015 11:00:50
|
|
|
| Auron kirjutas: |
Samas asi mida seni täheldan on see, et kui need nn. radiant questid välja jätta siis mitte per$etki pole nagu queste kuigi kuskil kolmveerand kaarti läbi tillatud. Kui näiteks eelnevate osade peale mõelda siis igas nö. vähegi asustatud kohtades oli terve hulga igast questide andjaid jne.
Teine asi on see, et pole nagu siiani ühegi eriti eepilise või meeldejääva kohaotsa sattund - lihtsalt ehitised, maalused garaazid jne. |
queste tundub mulle ka (ilmselt küll subjektiivselt aga siiski) vähem kui eelnevates.
aga mtak see tiheasustus ja linn ei ole fallout settingu jaoks nii hea nagu tühi wasteland. seda reaalse tühermaa osa on ikka kole vähe.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
217 |
|
| tagasi üles |