Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
Kas kavatsed peale järelvaatamise lõppemist tellida salvestusteenust 5€ kuus? |
Jah |
|
9% |
[ 51 ] |
Ei |
|
42% |
[ 223 ] |
Mul juba olemas |
|
38% |
[ 201 ] |
Kolin mujale |
|
9% |
[ 48 ] |
|
hääli kokku : 523 |
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
24.11.2015 19:38:30
|
|
|
Nüüd ma saan aru küll miks mõnda kaupa ikka vägisi pähe määritakse, eestlane ei tea mis on hea ja seda peab ikka pähe taguma, et võta proovi ja siis saad aru, et uus on parem kui vana
Enamik on aru saanud, üksikud veel räägivad mingist ajaloolisest puldist ja menüüst. Teemas läheb keeruliseks, ei mäleta paljud seda enam.
Muide võite oma aminosid ja motorolasid esindustes arriste vastu vahetada, kohe pole midagi vaja maksta, 6 kuud nullrenti ja kaks pool aastat 1.99. Rendiperioodil järgmine boks tuleb, siis saate vabalt välja vahetada.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
24.11.2015 20:03:23
|
|
|
Motorolasid korjatakse juba samuti kokku?
|
|
Kommentaarid: 732 loe/lisa |
   |
1 :: |
553 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.11.2015 20:15:54
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Motorolasid korjatakse juba samuti kokku? |
Motorolasid just korjataksegi kokku kui klient soovib selle arrise vastu vahetada. Aminod on need mis muudetakse soodustingimustel arrise saanud kliendil lihtsalt telliseks ja klient võib ise lutsu visata.
Nii on kliendil igal juhul soodsam, ei pea ostma 13€ pulti ja 6 kuud maksma üüri, arrise täiskomplekti lõpphind 2 aastat 6 kuud renti hinnaga 1,99
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.11.2015 21:00:40
|
|
|
indrekp kirjutas: |
Nüüd ma saan aru küll miks mõnda kaupa ikka vägisi pähe määritakse, eestlane ei tea mis on hea ja seda peab ikka pähe taguma, et võta proovi ja siis saad aru, et uus on parem kui vana
Enamik on aru saanud, üksikud veel räägivad mingist ajaloolisest puldist ja menüüst. Teemas läheb keeruliseks, ei mäleta paljud seda enam. |
Mis ajaloost sa räägid?
Elioni enda töötajad kasutavad uut nutit vana menüüga.
Betamax kirjutas: |
Motorolasid korjatakse juba samuti kokku? |
Motorolasid just korjataksegi kokku kui klient soovib selle arrise vastu vahetada. Aminod on need mis muudetakse soodustingimustel arrise saanud kliendil lihtsalt telliseks ja klient võib ise lutsu visata. |
Mis nt minu vahetatud Amino boxidesse puutub, siis ka need funkavad senimaani rõõmsalt edasi, kuigi ma ei kasuta neid üldiselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.11.2015 21:22:18
|
|
|
seeru, varsti 10 aastat vana nutitv valmimisest möödas, kui see pole ajalugu, mis see siis on? Mul ON õigus oma arvamusele!
Mina kasutan uut menüüd 2012 aastast alates, seega minu jaoks on vana ajalugu ja ma pole ainuke.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.11.2015 21:31:23
|
|
|
seeru, varsti 10 aastat vana nutitv valmimisest möödas, kui see pole ajalugu, mis see siis on? Mul ON õigus oma arvamusele!
Mina kasutan uut menüüd 2012 aastast alates, seega minu jaoks on vana ajalugu ja ma pole ainuke. |
Õigus. Tänapäeva kiires elus on ka nn. uus nuti juba tegelikult ajalugu.
Samas kuskil Tallinnast eemal metsavahel ei pruugi eriti aru saada, et jälle 10 aastat möödas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
24.11.2015 21:33:08
|
|
|
Muide võite oma aminosid ja motorolasid esindustes arriste vastu vahetada. |
Näen siin mõnuga korporatiivset irooniat selles ütluses
Kui pult on vajalik, kui selle eest küsitakse mingi summa (13€) esinduses siis pole tähtis kuidas te seda nimetate - kokkuvõttes on üleminek tasuline, lisaks püsikulude kasvule. Kui ei oleks tasuline, siis mis raha te tagastama hakkate?
Ma ei kujuta ette mismoodi erineks S2 puldi noolte kasutamine mõnest muust nooli kasutavast puldist... Aga elionis arvatakse et nende nooled on midagi üübererilist. Nagu päriselt või?
Muide, ei ole nii et ainult kliendil kes on saanud arrise, muudetakse amino telliseks. Ma tean juhust kus katsetati kliendi muidu veidi tõrkuva amino peal telliseks tegemist, pärast aeti kliendile korralikult kärbest kuidas töötav amino ongi sellise tüüpveaga et hakkab ise tegema uuendust ning seejärel muutub telliseks. Väga "usutav" jutt. Väga motiveerib hästi suhtuma...
Mis tingimustel siis Motorolasid korjatakse? Mis boonus vahetajale tekib? Mingi kontent h.265 formaadis on pakkumisel et Motorola ei saa enam hakkama?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.11.2015 21:46:36
|
|
|
Maldur kirjutas: |
Ma ei kujuta ette mismoodi erineks S2 puldi noolte kasutamine mõnest muust nooli kasutavast puldist... |
S2 puldil on veel see hea omadus, et sellega saab kiirelt ümberlülituda teleka sisemisele DVB-T(2) tüünerile ja siis sama puldiga eetrikanaleid vahetada.
Ise kasutan pidevalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
24.11.2015 21:54:08
|
|
|
Muide võite oma aminosid ja motorolasid esindustes arriste vastu vahetada. |
Näen siin mõnuga korporatiivset irooniat selles ütluses
Kui pult on vajalik, kui selle eest küsitakse mingi summa (13€) esinduses siis pole tähtis kuidas te seda nimetate - kokkuvõttes on üleminek tasuline, lisaks püsikulude kasvule. Kui ei oleks tasuline, siis mis raha te tagastama hakkate?
Ma ei kujuta ette mismoodi erineks S2 puldi noolte kasutamine mõnest muust nooli kasutavast puldist... Aga elionis arvatakse et nende nooled on midagi üübererilist. Nagu päriselt või?
Muide, ei ole nii et ainult kliendil kes on saanud arrise, muudetakse amino telliseks. Ma tean juhust kus katsetati kliendi muidu veidi tõrkuva amino peal telliseks tegemist, pärast aeti kliendile korralikult kärbest kuidas töötav amino ongi sellise tüüpveaga et hakkab ise tegema uuendust ning seejärel muutub telliseks. Väga "usutav" jutt. Väga motiveerib hästi suhtuma...
Mis tingimustel siis Motorolasid korjatakse? Mis boonus vahetajale tekib? Mingi kontent h.265 formaadis on pakkumisel et Motorola ei saa enam hakkama? |
Elu on tasuline, võid selle lõpetada ja ei pea enam kunagi kümnist maksma.
Uue nuti, uue digiboksi ja muude UUTE asjade peale minek on alati vabatahtlik kuid alati tasuline. Telekom saab seda sulle ainult soodsamaks teha, võib ju võtta aga ja jätta.
Amino tellise kärbse jutte ajad ju praegu sina ise. Sa "tead" juhust kus "katsetati" jms.
Siin pole midagi katsetada, teenindaja saab süsteemist deaktiveerida amino vaid siis kui väljastab arrise ja määrab vastava asendusseadme, peale seda käivitub amino (kahe nädala pärast) vaid lilla pildini. (punkt)
See vana pult ei puutu enam üldse asjasse, googelda teemat kui otse otsingut kasutada ei oska.
Üleüldse miks ma sellistele jaburatele küsimustele vastan...võibolla häirib mingi soolapuhuja jutt või ma ei tea.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
24.11.2015 22:55:27
|
|
|
Mis tingimustel siis Motorolasid korjatakse? Mis boonus vahetajale tekib? Mingi kontent h.265 formaadis on pakkumisel et Motorola ei saa enam hakkama? |
VIP1113 ei toeta h.265, vähemalt spetsifikatsiooni kohaselt mitte. Seetõttu tundub see väljavahetamise kampaania müstiline küll.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
24.11.2015 23:14:19
|
|
|
Ainuke loogiline seletus on vana nuti kinni müürimine, st arrisega saab vaid uut ja vsjo.
Aga seda nad müürivad veel palju, palju aastaid kinni kui just mõni piix ei tule ja keera räigelt kraani kinni.
Samas kui nad saavad enamus arrise peale, siis selleks ajaks on uusnuti 10 aastat vana
Kui just motorola tarkvaraliselt perse ei keerata, siis Eesti tingmustes(HD hakkab alles levima) kestab see raud veel kaua
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
sulomile
HV kasutaja

|
24.11.2015 23:22:09
|
|
|
See Elioni foorum on nagu õnne 13, korra poole aasta jooksul vaatad, ikka samad tegelased ja ikka sama jutt, "armsaks" hakkab saama. Ainult vajalikku infot asja kohta tuleb teistest foorumitest otsida, siinsed almad ja lained lasevad ikka väsimatult oma joru edasi.
_________________ Oleks mina näinud, kuis sind tehti, oleks öelnud: ärge tehke. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
24.11.2015 23:30:35
|
|
|
Üleüldse miks ma sellistele jaburatele küsimustele vastan... |
Miks te arvate et te midagi vastate? Kas vastasite mõnele jaburale soolapuhuja küsimusele...? Ei ole märganud. Elu on alati tasuline, aga mõned siin räägivad meile et
armjan kirjutas: |
NB! Ei ole üleminek tasuline.
Pult on vajalik. See on kaasnev seade, mida vaja, et saaksid hea kogemuse uues keskkonnas, mida vana pult ei paku. Kui teenus ei sobi, on prooviajal (vanalt uuele minnes) võimalus teenusest loobuda ja ka pult tagastada. Raha tagastatakse tasaarveldusega. |
Nii et kahepeale kokku ka ei tule arukamat juttu.
Amino jutt on tõestatav dokumentaalselt, see jura on esiteks teil juba enda kõnekeskuses salvestatud "kliendi parema teenindamise huvides", ei tasu siin hakata üle kavaldama ümara jutuga. Ja kes ütles et teenindaja seda tegi? Teil on seal palju toredamaid insenere mestis, küll nemad teevad mida paremaks peavad.
Motorola kohta oli ka väga müstiliselt sisukas vastamine, ilmselt võttis lausa higiseks. Tulid olete. Kuigi, aru ma ei saa mis paremat arrisest saada on kui te ei oska ju lihtsamaid asju oma programmidega tagada - kvaliteet on niisugune et õudne hakkab. Näiteks Filmzone+ helirada on räigelt ülekompresseeritud ja moonutab valjemates kohtades lausa nii et kahju hakkab oma tehnikast. Kuidas see arrise juust seda raviks? Aa... see on ju muidugi programmitootja süü... et te kodeerite nagu pähe tuleb (kui üldse tuleb). Ja muidugi tuleb kõigepeal osta uus ruuter TG789 asemele, netijuhe kiiktooli alt ära võtta ja kindlasti käia ära välismaal koolitusel et litsenseeritult ära kuulda üle 70% moonutus helis jne. Nii tublid, nii tublid...
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
-parun-
Kreisi kasutaja
|
24.11.2015 23:46:43
|
|
|
No selles müstika ongi et Arrisel ei ole teenuste osutamise seisukohalt justkui mingeid tehnilisi eeliseid Motorola ees peale mõnevõrra suurema jõudluse, mis pole kriitiline. H.264 näitavad mõlemad samamoodi.
_________________ There are 10 types of people, those who understand binary and those who don't. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
24.11.2015 23:59:09
|
|
|
Täielik dejavu
Keegi käib siin aegajalt midagi õnne 13-st kobisemas. Võiks ka ju seriaali vahetada.
Aga eks igal oma lõbu. Las nii olla ja võtame rahulikult. Nüüd kolm korda järjest.
|
|
tagasi üles |
|
 |
riaak
HV Guru

|
25.11.2015 01:50:53
|
|
|
Muide võite oma aminosid ja motorolasid esindustes arriste vastu vahetada, kohe pole midagi vaja maksta, 6 kuud nullrenti ja kaks pool aastat 1.99. Rendiperioodil järgmine boks tuleb, siis saate vabalt välja vahetada. |
Rendi-motorolat ümber vahetades hakkab rendiperiood uuesti nullist jooksma või jätkub edasi?
Kas Arrisega on vähem probleeme, kui Motorolaga? Mul on see Motorola aastase kasutamise juures paar korda ummuksisse jooksnud ning ehk võiks isegi ümber vahetada, kui Arris murevabam on.
Arris ketrab menüüsid ka kiiremini?
_________________ ¯\_(ツ)_/¯ |
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
105 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
25.11.2015 09:08:23
|
|
|
Maldur, püüa rahulikuks jääda. Elioni teenused ja seadmed pole NII tõsised asjad, et kohe selliselt erutuda.
Dejavu on siin tõesti olemas, midagi pole teha, hea et veel Salvestavast kõvakettaga Aminost ei räägi, (saag käima)
Tegelikult võtame ette totakad võrdlused mis minu sulest kenasti tulevad, inimene on olemuselt uuendusmeelne. Kui digiboksidega telefone võrrelda ja iphone, iphone 4 ja iphone 6 võrdlusesse võtta, siis saate aru kus asub amino, motorola ja arris.
Miks inimene uuendab iga paari aasta jooksul oma telefone ja arvuteid, kuid arvab, et digiboks on igavene ja seda pole vaja vahetada.
Kes tahab arrise juhtmeta puldi lahendust (reageerib sihtimata) ja kiiremat menüüd, ilusamat pisikest disaini ja viimast sõna siis saab seda motorola vastu välja vahetada soodustingimustel.
Alati võib ka 99€ eest osta või täishinnaga rentida aga Telekom pakub vahetusel soodustust! Miks see nii palju poleemikat tekitab, arusaamatu. Miks ma peaksin vahetama, ei peagi.
Teie vastuseks on see, aga ma ju ei uuenda telefone nii tihti Las ta siis olla.
riaak kirjutas: |
Muide võite oma aminosid ja motorolasid esindustes arriste vastu vahetada, kohe pole midagi vaja maksta, 6 kuud nullrenti ja kaks pool aastat 1.99. Rendiperioodil järgmine boks tuleb, siis saate vabalt välja vahetada. |
Rendi-motorolat ümber vahetades hakkab rendiperiood uuesti nullist jooksma või jätkub edasi?
Kas Arrisega on vähem probleeme, kui Motorolaga? Mul on see Motorola aastase kasutamise juures paar korda ummuksisse jooksnud ning ehk võiks isegi ümber vahetada, kui Arris murevabam on.
Arris ketrab menüüsid ka kiiremini? |
Üüriperiood kestab iga uue seadmega 3 aastat. Ehk päev enne 3 aastase üüriperioodi lõppu seadet vahetades jätkad uue seadme üüri kenasti 3 aastat. (kui ei ole tegemist garantiivahetusega)
Arrise eelised eespool kirjas.
NB! kui sul on veel 2.50 Motorola üüris, siis seda vahetades saad Arrisega 1.99 üüri ja minuteada küll sellisel juhul üürilepingut ei pikendata. Uuri esindusest või tehnikult kui kohale kutsud.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
25.11.2015 09:48:35
|
|
|
[quote="riaak"]
Arris ketrab menüüsid ka kiiremini? |
ADSLi otsas on see Arris sama uimane, kui Motorola VDSLi otsas. Ehk siis mingit erinevust ma ei märganud ADSLi juures Arris vs. Motorola.
VDSLi peal on Arris küll märgatavalt kiirem.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 142 loe/lisa |
   |
127 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
25.11.2015 11:45:33
|
|
|
Kes tahab arrise juhtmeta puldi lahendust (reageerib sihtimata) ja kiiremat menüüd, ilusamat pisikest disaini ja viimast sõna siis saab |
Hulgaliselt väärtuslikke uuendusi, peab ütlema...
Kui mul on Motorola välise IR silmaga enda silma alt üldse ära, seejuures pole mul ruumis kohta kus peaksin nii S2 kui universaalpuldiga midagi sihtima, siis jääb järele kaks kõva plussi: kiirem menüü ja viimane sõna. Kiirema menüüga võidame kuipalju aega ja selle viimase sõnaga on nii et ei oskagi kuidagi kommentaarida (soolapuhuja asi, ju nõu ).
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
armjan
Kreisi kasutaja
|
25.11.2015 12:01:17
|
|
|
Kes tahab arrise juhtmeta puldi lahendust (reageerib sihtimata) ja kiiremat menüüd, ilusamat pisikest disaini ja viimast sõna siis saab |
Hulgaliselt väärtuslikke uuendusi, peab ütlema...
Kui mul on Motorola välise IR silmaga enda silma alt üldse ära, seejuures pole mul ruumis kohta kus peaksin nii S2 kui universaalpuldiga midagi sihtima, siis jääb järele kaks kõva plussi: kiirem menüü ja viimane sõna. Kiirema menüüga võidame kuipalju aega ja selle viimase sõnaga on nii et ei oskagi kuidagi kommentaarida (soolapuhuja asi, ju nõu ). |
Maldur, milline mesilane Sind nõelas?
Soolapuhujad siin (mina ja Indrek), olgu nii...aga millisel moel Sina etem oled? Ausalt, midagi asjalikku sa ei ütle. Nõelad ja ironiseerid. Ma ei leia mingit vajadust suurematsorti arutellu Sinuga minna. Sul on oma usk, mida ümber lükkama pole mõtet hakata.
NB! Motorolasid EI VAHETATA välja nii nagu Aminoid. Aminotest tahetakse lahti saada, tõsi - igivana tehnoloogia! Selleks on tehtud soodsad pakkumised kliendile. Kes soovib, kasutab seda ära, kes ei soovi, oma valik.
Aminot ei blacklistita ilma, et kliendiga sel teemal suheldud, uus seade kliendil olemas ja seejärel läheb Amino blacklisti!
See, et sauna taga keegi rääkis, ei ole info, millega midagi teha saab. Kui Sul on pretensioon, ole mees, esita see Elionile.
Konkreetsele küsimusele ma vastan. Sooja õhu puhumine, mis siin toimub, ei anna isiklikult mulle mingit pidepunkti, millele vastust soovitakse. Süüdistused, iroonia, ärapanemine ja muidu vastik õhkkond, kuhu oma aega tõepoolest panustada ma ei soovi! Niigi palju tööd ja meie arendajad teevad kõva tööd, et Maldurile "kräppi" toota. Kogenematud ja mitteoskajad, nagu nad meil on.
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
25.11.2015 12:06:27
|
|
|
Aminod võiks võrgust ära saada. Võimalus tekiks MPEG-4 AVC-d tarbida MPEG-2 asemel. Saaks veel rohkem ümber pakkida, et ruudumerd ja plekkheli edasi kanda.
Motorola ja Arrise vahe on mälumaht. Erisus tekib salvestamise kausta avamisel. Kuskil 1000 salvestuse peal tekib raskusi, telekavast saab avada.
Mina oma mätta otsast vaadates kolisin hoopis STV pilti vaatama. Märgatav rahaline sääst iga aasta. Saab puhkama sõita. Soovitan ka Maldurile. Seega jääge terveks.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
25.11.2015 12:12:12
|
|
|
armjan, loe nüüd indrekp, viimast posti ja ütle, kas see on adekvaatne vastus, kui eesmärgiks on konstruktiivne arutlus? Soovite konstruktiivset arutlust, siis näidake ise kah eeskuju ja jääge konstruktiivseks. Mõttetu vastu plõksimisega ei saavuta te seda kunagi ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Maldur
HV veteran
|
25.11.2015 12:26:04
|
|
|
armjan kirjutas: |
... selle viimase sõnaga on nii et ei oskagi kuidagi kommentaarida (soolapuhuja asi, ju nõu ). |
Maldur, milline mesilane Sind nõelas?
Soolapuhujad siin (mina ja Indrek), olgu nii...aga millisel moel Sina etem oled? [/quote]
Saan aru hetke emotsioonist, kuid soolapuhujaks nimetasin ma iroonilselt ennast mitte teid. Tõlgin - mina ei oska kommentaarida arrise viimase sõna tehnoloogiat .
Aga kräppi te toodate kahjuks küll ja peale selle te ka ei kannata kui seda öeldakse ilusasti läbi lillede (see pole vist mina?) või otse kui asi halvasti on (see olen vist mina...). Aga et olla konkreetne siis omapoolse panusena panen õhtul üles enda poolt esitatud väite kinnituseks et Filmzone+ heli on alla igasugust arvestust - selle graafilise pildi.
Selles mõttes on kahju et mis iganes põhjusel on see rikutud heli, teravik langeb ikka teie peale sest 1) kui kodeerite selle halvasti või 2) olete nõus ostma programmi sisse sellise rikutud heliga siis lõpptarbija ees vastutate ju teie (Elion) nii ehk nii.
Pailaps kirjutas: |
Mina oma mätta otsast vaadates kolisin hoopis STV pilti vaatama. Märgatav rahaline sääst iga aasta. Saab puhkama sõita. Soovitan ka Maldurile. Seega jääge terveks.  |
Tänan heade soovituste eest, kahjuks ei saa vastavalt käituda kuna STV lihtsalt ei ulatu minuni, alternatiiv on satelliit (sest Zuum seda ju pole kui kasvõi silmanurgastki märkame kvaliteeti).
viimati muutis Maldur 25.11.2015 12:32:07, muudetud 1 kord |
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Valtsweb
HV kasutaja
|
25.11.2015 12:30:56
|
|
|
LG telekas nutitv appiga, seadistamisel tuleb ette keelevaliku pilt, peab valima "OK", aga mitte ükski nupp ei reageeri. 784 ruuteri teema?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
A.S.
HV Guru
|
25.11.2015 12:34:18
|
|
|
Selle ruuteriga ei tohigi LG töötada, olevat "äriline otsus".
|
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|