Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Asus RT-N16/RT-N66U/RT-AC66U/RT-AC68U/RT-AC87U jt. seadistamine Elioni DigiTv -ga märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
estdata
Kreisi kasutaja
estdata

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 31.10.2015 12:25:04 vasta tsitaadiga

reints kirjutas:
Kas kõik ruuterid millel on iptv peal kirjas suudavad elioniga toime tulla ? Või olen ma asjast valesti aru saanud ?

ei oska öölda aga tundub asus ruuter ja mikrotik kindlasti suudab läbi murda aga ma ei saa aru nendest alternative subnet maskidest , kas tasub mitu panna või jäta vaid ühe ja kui mitu kas see segab tv tööd ?

kas pildil mis siia manusena viskasin . mis sellest vb keegi kosta , kas tasub panna ja jata vaid ühe subnet maski ja millist ?
ja mida see logi punasega tahab saada ja röögib
Manus
multicast ja iptv
multicast ja iptv

Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 13.11.2015 03:59:39 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
estdata kirjutas:
Kuidas siis võimalik saada internet ja tv samast kaablit tööle, kui smart tv teler siis lülitad smart hub nuppu ja lahed netti ja siis tagasi iptv peale , hetkel asus ruuteritega ei saa sedasi icon_sad.gif

Kindlasti saab, sheeri mulle telerit... icon_biggrin.gif

EDIT: Kuna õpitud abitus on ikka üks jube asi ja hakkab ka tasapisi siin foorumis võimust võtma, siis...
...teeme proovi, ma ei võta endale mingit vastutust, kui teie ruuter peaks selle kõige peale telliseks moonduma, õhku lendama või kass ära surema.

Proovisin RT-N66 peal. Motorola boksiga pilti näeb, arvutile annab 10.* algava ip ja interneti pole ehk toimib samamoodi kui GUI'st panna port 4 VID 4
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 13.11.2015 10:59:58 vasta tsitaadiga

KillFrenzy, ok, tänud seega vajab see asi veel kaevandamist...
Võimalik ka et olen is ekuskil scriptis näpuka teinud.

Anyway, kuna üsna pea peaks mulle ka vastav teler siginema, saab edasi juba sügavamalt analüüsida ja testida... icon_smile.gif

tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 13.11.2015 18:57:24 vasta tsitaadiga

Etz, seda saab ju arvutiga ka testida kas töötab.
784, 789 ja intenoga antakse nii arvutile kui digiboksile tavaline sisevõrgu ip, kaabel järgi, tuleb nii internet ja vlc 'ga võib vaadata vabakanaleid.
Sirvisin snb foorumit ja proovisin erinevaid asju, kahjuks ei ole nii pädev et ise välja mõtleks kuidas saaks samast august pilti ja netti korraga.

Keegi mingid nipid välja mõtleb siis mul hunnik ruutereid millega testida. RT-N56, RT-N66, DSL-N55
tagasi üles
Pailaps
HV Guru

sõnum 13.11.2015 19:38:20 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
784, 789 ja intenoga antakse nii arvutile kui digiboksile tavaline sisevõrgu ip, kaabel järgi, tuleb nii internet ja vlc 'ga võib vaadata vabakanaleid.
Sirvisin snb foorumit ja proovisin erinevaid asju, kahjuks ei ole nii pädev et ise välja mõtleks kuidas saaks samast august pilti ja netti korraga.

Keegi mingid nipid välja mõtleb siis mul hunnik ruutereid millega testida. RT-N56, RT-N66, DSL-N55

RT-N66 peal testiks isegi. Kiibistik Inteno DG301 üsna sarnane. Pean vist poest otsima hakkama.

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 13.11.2015 19:57:59 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:

Ütlen otse, et hetkel on küsimus rohkem motivatsioonis ja vabas ajas.
Kuna mul endal ei ole momendil ilmtingimata vaja, et kõike samast august pritsitakse.

tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 13.11.2015 20:05:42 vasta tsitaadiga

Etz, arvutiga ilmselt lihtsam, kohe selge kas hakkab striim jooksma või mitte, kui telekat sisse välja klõpsida ja mingit äpi laadimist oodata vms.
mul ei ole tegelikult üldse vaja, kuna ise telekat ei vaata ja keegi siin salvestui ka ei kasuta ning lähiajal mingeid samsungi ega lg telekaid ka majja ei ilmu.
Tekkis lihtsalt sportlik huvi kas hakkab tööle või mitte.
tagasi üles
bladerunner
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 19.11.2015 13:07:06 vasta tsitaadiga

Kas keegi on omal sellise võrgulahenduse ka mitte Intenoga stabiilselt ja probleemideta tööle saanud?
Spoiler Spoiler Spoiler

Sissetulev ühendus läbi optika, telefoni pole vaja.
Töötama peavad nii DigiTV kui selle lisateenused - kordusTV, salvestused, Filmiriiul.
Telekad on hetkel ühendatud läbi digibokside.
Tore oleks, kui tulevikus toimiks ka telekasisene Elioni App ja nii, et telekas ikka ise ka nuti-netis saaks edasi käia (YT, Netflix nt).

Saan aru et viimastes postitustes te sellega hetkel pusitegi? icon_rolleyes.gif

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 19.11.2015 20:48:48 vasta tsitaadiga

Suure tõenäosusega on pidu üsna pea läbi ja igasugu edasine "pusimine" igasuguse mõtte kaotanud...

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8847018#8847018
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=8847070#8847070

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 19.11.2015 21:39:16 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:
Suure tõenäosusega on pidu üsna pea läbi ja igasugu edasine "pusimine" igasuguse mõtte kaotanud...

Ise saab seadistada ikka igasuguseid ruutereid, lihtsalt telko ei teinud Thomsonitele vastavat supporti enam, pole ju seadmeidki enam tootmises, veel vähem technicolori arenduses ja keegi ei vorbi firmwaret nendele seadmetelegi enam.
Tundub kuidagi ebaloogiline?
Kommentaarid: 259 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 226
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 19.11.2015 21:50:42 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Etz kirjutas:

Ise saab seadistada ikka igasuguseid ruutereid, lihtsalt telko ei teinud Thomsonitele vastavat supporti enam, pole ju seadmeidki enam tootmises, veel vähem technicolori arenduses ja keegi ei vorbi firmwaret nendele seadmetelegi enam.
Tundub kuidagi ebaloogiline?

Küsimus on selles, mille alusel "ebasobiv" seade tuvastatakse ja kas selleks loetakse vaid Technicolor või midagi veel... icon_rolleyes.gif
Ehk siis küsimus on tuvastamise meetodis, kas tuvastatakse mittekõlbulikke seadmeid või kõlbulikku seadet ja ei ole vist küsimustki kumb variant progejale lihtsam oleks.
Elame näeme, sest isegi kui sa tead...siis öelda sa seda naguinii ei tohi ja selles suhtes ei saa sulle ka midagi ette heita... icon_wink.gif

tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 20.11.2015 00:42:47 vasta tsitaadiga

Tegelikult võiksid teenuse toimimise üksikasjad olla avalik info, vähemalt selles osas mis puudutab ruutimist. Elioni poolt oleks õige suhtumine niisugune, et kui keegi soovib nimetet infot kasutada, siis palun väga aga meie toetame tasuta ainult Inteno ruuterit. Teadmata üksikasju jääb mulle viimaste uudiste valguses küll mulje et Elioni poolt on tegemist lihtsalt kelmusega.
loox
HV kasutaja

sõnum 20.11.2015 03:15:36 vasta tsitaadiga

-parun- kirjutas:
Tegelikult võiksid teenuse toimimise üksikasjad olla avalik info, vähemalt selles osas mis puudutab ruutimist. Elioni poolt oleks õige suhtumine niisugune, et kui keegi soovib nimetet infot kasutada, siis palun väga aga meie toetame tasuta ainult Inteno ruuterit. Teadmata üksikasju jääb mulle viimaste uudiste valguses küll mulje et Elioni poolt on tegemist lihtsalt kelmusega.

Kunagi vanal hallil ajal oli Elioni foorumis üleval üksikasjalik juhend ruuteri nullist konfigureerimiseks. Ja üks hea inimene oli isegi nõus lemmiklistile lisama sissekande arvutist striimi vaatamiseks.
tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 20.11.2015 09:05:36 vasta tsitaadiga

Ei tea minagi seda konfi ja ilmselgelt ei olegi see vajalik ja avalik info, kuidas sisemiselt "mootor" töötab. (See info võiks liiga lihtsaks teha konkurendi teenuste arenduse, aga seda pole ju vaja nii lihtsalt kätte anda)
Telekom tagab oma teenused kindlate seadmetega ja suppordib ainult neid. Sestap ka neid poolmuidu liitumisel kaasa antakse, kui need ei sobi ära võta ja katseta ise.
Klient ise ehk saaks nagu Etz, ütles võrgundusalaste teadmistega ise hakkama, tuleb lihtsalt piisavalt palju logistada ja katsetada. Kui ise võrgunduse aluseid ei tunne, siis võid niikuinii võõra ruuteri ära unustada, sest isegi ettekirjutatud parameetritega ei suudaks tavakasutaja ruuterit õigesti ära häälestada. See ei ole nii, et võtan asuse ruuteri panen linnukese siia ja linnukese sinna ning kõik käib ideaalselt.
Just sellepärast pole mõtet Etz, suguseid tülitada oma supporti sooviga.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 21.11.2015 12:53:05 vasta tsitaadiga

Asuse ruuterites on ainus ametlikult toetatud variant, sillatud TV, nii nagu Elioni algusaegadel Speedtouchidega oli.
See töötab suurepäraselt Elioni pakutavate STB'dega, pane ainult vajalikud VLAN numbrid GUI'st sisse ja teenus tuleb.
VLAN ID'd jms. vajalikud parameetrid on siin ja igalpool mujal foorumites ilusti juba aastaid saadaval.

Probleem on pigem igasugu SmartTV äppidega, sest need vajavad IGMP proxyt ja ruuditud multicasti.
Ka see vôimalus on Asustel olemas, aga sellega on mitmeid nüansse, alustuseks by default istub see Elioni teenuste jaoks valel interfacel ja seda enam graafilisest liidesest ei mudi.

Ruutingutega pole probleemi, need antakse ilusti DHCP'ga kaasa.

Selles suhtes et siin teemas nüüd küll Elioni peksta pole môtet, pigem minge Asuse support foorumise ja tehke feature request, et oleks normaalne ja kasutajasôbralik vôimalus IGMP proxy ja vlan'i parameetreid graafilisest liidesest näppida. icon_rolleyes.gif

Hetkel käib see asi räige häkiga, mida ma siia postitama ei hakka, kuna mul isiklikult ei ole mingit isu kellegi telliseks lastud ruuterit taastama hakata.
Kui ma peaksin leidma mingi natukesegi inimlikuma viisi, siis ilmselt jagan selle info ka siin välja ning siis saab igaüks juba omal riisikol proovida. icon_wink.gif

EDIT: Hetkel oleks siis lahenduseks ruuteritele Tomato peale ajada ja edasi on kõik GUI`st enamvähem ilusti konfitav.
Mingi hetk teen siia ehk mingi illustreeritud juhendi samuti.
AsusWRT puhul paraku nii lihtne ei ole, hetkel on ainus lollikindel meetod lähtekood alla tirida, siis vastavad muudatused teha ja kokku käristada ning ruuterile selga ajada, pole just eriti lõppkasutaja sõbralik IMHO. Võibolla õnnestub mingi hetk Elioni profiil IPTV seadistuste lehele saada, aga ma ei veaks selle peale kihla.

tagasi üles
loox
HV kasutaja

sõnum 22.11.2015 20:12:00 vasta tsitaadiga

Etz kirjutas:

EDIT: Hetkel oleks siis lahenduseks ruuteritele Tomato peale ajada ja edasi on kõik GUI`st enamvähem ilusti konfitav.
Mingi hetk teen siia ehk mingi illustreeritud juhendi samuti.
AsusWRT puhul paraku nii lihtne ei ole, hetkel on ainus lollikindel meetod lähtekood alla tirida, siis vastavad muudatused teha ja kokku käristada ning ruuterile selga ajada, pole just eriti lõppkasutaja sõbralik IMHO. Võibolla õnnestub mingi hetk Elioni profiil IPTV seadistuste lehele saada, aga ma ei veaks selle peale kihla.

Väga kiiduväärne tegevus, ootan huviga.
Elioni profiili panemisega on paraku nii, et võid küll asja üles panna, aga siis tuleb jälle mingi füüsilist maailma eirav "äriline otsus", ja kõike tuleb uuesti otsast alustada.
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 22.11.2015 20:42:44 vasta tsitaadiga

loox, kui aus olla, siis tegelikult olen tasapisi käega löömas...ei jõua (ole aega) kogu seda rongi lihtsalt üksi vedada... icon_rolleyes.gif
Millal ja kas ma mingi juhendi kokku panna jõuan, ei hakka esialgu lubama...ka Tomatoga on piisavalt mõningaid agasid...

tagasi üles
indrpo
HV Guru

sõnum 22.11.2015 20:48:22 vasta tsitaadiga

Etz, oled spets või ei ole, kopeeri siis purginäppijatele need read ära mida vaja,
Pidi ju imelihtne ja töökindel see alternatiivruuter olema. Näpi mida tahad, miski rikki ei lähe ja kõik töötab 24x7
Wifi levi on alati katkematu ja seade ei hangu ega restardi kunagi.
Teenused läbi selle küll ei tööta aga no seade ise vähemalt töötab.

Ok, iroonia. icon_biggrin.gif
tagasi üles
-parun-
Kreisi kasutaja

sõnum 22.11.2015 21:01:53 vasta tsitaadiga

indrekp, kohatu iroonia.
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 22.11.2015 23:50:34 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Etz, oled spets või ei ole, kopeeri siis purginäppijatele need read ära mida vaja,
Pidi ju imelihtne ja töökindel see alternatiivruuter olema. Näpi mida tahad, miski rikki ei lähe ja kõik töötab 24x7
Wifi levi on alati katkematu ja seade ei hangu ega restardi kunagi.
Teenused läbi selle küll ei tööta aga no seade ise vähemalt töötab.

Ok, iroonia. icon_biggrin.gif

Kahjurôôm on ikka kôigesuurem rôôm on ju nii...
Anyway ava siis shampus, Tomato häda on see, et ei performi...

Ja siia pole ma hetkel veel midagi visanud sellepärast, et siis hakkaks kiun, et enamus nendest ruuteritest ei tee ilma CTF'i abita 300Mbit'igi.
Ainsad mis seda suudavad on RT-AC56 ja RT-AC68U ja vingemad, mille lagi jääb sôltuvalt mudelist ilma CTF'ita 400-500Mbit/s kanti.

Ja et sa teaksid, enne kui keksima hakkad, siis Inteno kah paljalt CPU otsas ei tee, aga seal kasutatakse CTF'i, muidu ei tuleks sealt 400Mhz prosega purgist üle 100Mbit samuti mitte.

Kuna aga Broadcom küsib oma SDK eest räiget $$$$ ja NDA lepinguid, jms siis on igasugu opensource projektidel sellega natuke kehvasti. Alustades rahast ja lôpetades sellega et neil pole enamasti taga organisatsiooni, kellega üldse lepinguid sôlmida.

Asuse enda softis ja Merlini omas on samuti CTF olemas, aga puudub vôimalus jällegi sobivat konfi teha.

Head iroonitsemist...ma olen sellega juba harjunud, et sulle jäävad jalgu kôik need, kes meinstriim lahendustega ei lepi ning keda see enamuses veest keedetud supp, mida pakutakse ei rahulda.

Ja teenuse töötamise kohta ütleks ma seda, et esialgu vähemalt digiboxidega ja eraldi vlan`is asi veel endiselt töötab.
Eks me jääme siis nüüd ootama sinu teavitust järjekordsest töövõidust, kuidas tavakasutajate elu taaskord kraanide kinnikeeramise teel lihtsamaks tehti.

tagasi üles
kempi
HV veteran

sõnum 23.11.2015 01:29:21 vasta tsitaadiga

Tegelikult ongi lihtne, kui on valikus Elion profiil või abc123 skriptid.

Infoks nii palju, et miski aasta tagasi kurdsin Samsungi ja Asuse koostööst, kus kanal 7 ei töötanud, kanalid uimerdasid ja miskit veel. Teleka uuendustega on tänaseks suht kõik ajalugu - ainus asi, mis kummitab on see, et vahel käima pannes on vaja peale Elioni äppi käima minekut kanalit vahetada, et pilt ette tuleks. Seda siis ainult peale teleka pikemat väljas olekut. Tõenäoliselt miski tund+ väljas olekut, ei ole mõõtnud.

Kasutan kordus tv / filmi laenutust - kõik toimib. Salvestust ei ole siiani kasutanud - ei näe pointi...

Etz, tänud pusimast - endal võrgus nii palju nutti ei ole, et midagi käristada. Suur miinus on muidugi ka see, et ma ei saa võrku õhtuti maha lasta kuna tarbijad on taga, kes kohe virisema hakkavad icon_smile.gif

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 23.11.2015 13:24:03 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:
Proovisin RT-N66 peal. Motorola boksiga pilti näeb, arvutile annab 10.* algava ip ja interneti pole ehk toimib samamoodi kui GUI'st panna port 4 VID 4

Mina sain küll sisevõrgu LAN IP kõigidest portidest, tõsi küll IPTV üle NAT`i hetkel endiselt ei tööta, seal küsimus on IGMP Proxy confis mis kuulab valel interfacel.
Hetkel mul on tunne, kuna see genereeritakse automaatselt ja pistetakse /tmp/igmpproxy.conf, mis pole persistentne siis mõistlikeim variant seda lahendada on teha eraldi oma konfifail jffs`ile
ja IGMP proxy deemon lihtsalt scriptiga maha tappa ja siis juba uuesti oma konfifailiga käivitada.

Port 4 annab sulle jah 10.x IP, sest mind söödaks kodus ära, kui ma TV täielikult maha võtaks oma eksperimentide ajaks, seega script seda hetkel ei muuda, kui see ei meeldi korja 4u sealt vahelt ära.

Tõenäoliselt kolin kogu selle "sitaga" siit ka mingi hetk github`i on tunduvalt lihtsam maintainida, kui siin teemas.

tagasi üles
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 23.11.2015 13:43:26 vasta tsitaadiga

Etz, 1-3 pordis andist jah tavalise LAN IP. Kui vaja katsejänest võin testida igast jura. Telliseks läheb siis ei mölise ja näpuga ei näita su poole icon_lol.gif

Eile tahtsin tomatot seal peal katsetada, ei õnnestunud, millegipärast ei tulnud üles ruuter enam.

Panin prooviks asuse originaali, võrreldes merliniga on wifi cpu load väiksem. Kui 100mbps üle wifi lasta oli merliniga load 90% asuse originaaliga 40%
Samuti oli wifiga mingi anomaalia, lingi kiirus kukub 6mbps peale kõikidel seadmetel, vahest minutitega vahest toimib terve päev.
Eetri reostust ei usu, eramaja metsas põhimõtteliselt ja väga imelik oleks et 2,4 ja 5 mõlemad mingit müra täis oleks, ning teise ruuteriga toimib.

tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 23.11.2015 13:53:44 vasta tsitaadiga

KillFrenzy, wifi osa on closed source nendel ja 1:1 sama nii Asuse enda kui Merlini softis.
Tomato asemel oleks mul huvi ikkagi see Merlini softiga käima saada, see on stockile kôige lähedasem.
Originaaliga on kôige kurvem lugu, seal ei päästa ka scriptid, sest scriptide tugi puudub.

See et lingi rate ära kukub, kui datat ei saadeta on normaalne, powersaving.

tagasi üles
tanel_k
HV vaatleja

sõnum 23.11.2015 13:54:10 vasta tsitaadiga

Ma ka nõus kodus testima ja katsetama, brickimist ei karda, asusel üsna kerge taastada ruuterit. Mul siis kodus ac66u ja samsa telekas
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  Asus RT-N16/RT-N66U/RT-AC66U/RT-AC68U/RT-AC87U jt. seadistamine Elioni DigiTv -ga mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 20, 21, 22  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.