praegune kellaaeg 17.06.2025 14:21:57
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Equinox
HV veteran

|
19.11.2015 20:02:44
Re: Probleemid Sertifitseerimiskeskus DigiDoc4j kasutamisel |
|
|
BDOC peaks ikka olema kohe juba esimesest versioonist toetatud, teegis vähemalt küll, utiliit muidugi ise kasutab seda teeki samuti. Ma ise olen küll veel vana JDigidoc teegi peal (utiliite ei kasuta, sest nende funktsionaalsus ei rahulda) aga mingi aeg plaanib Digidoc4j peale minna üle, kuna JDigidoc teegi tugi kaob varsti. Aga ma arvan, et sul on 2 varianti - kas võtta supportiga ühendust (olen ise mitmeid kordi telefonitsi saanud asjad lahendatud nendega) või siis uurida lähtekoodist. Kui sa saad kogu call stacki ka kätte siis peaks olema nähe, mille peale täpsemalt see viga ikkagi antakse. https://github.com/open-eid/digidoc4j/blob/master/src/org/digidoc4j/main/DigiDoc4J.java
public static void main(String[] args) {
try {
if (System.getProperty("digidoc4j.mode") == null)
System.setProperty("digidoc4j.mode", "PROD");
run(args);
} catch (DigiDoc4JUtilityException e) {
logger.error("Errors occurred when running utility method: " + e.getMessage());
System.err.print(e.getMessage());
System.exit(e.getErrorCode());
}
logger.info("Finished running utility method");
System.exit(0);
}
|
_________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015 |
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauno266
Kreisi kasutaja
|
19.11.2015 20:52:02
|
|
|
Võtsin ühendust SK-ga. Tuleb välja, et kuna uus library on ehitatud üles SD-DSS teegile, siis ei toetata hetkel allkirjata konteinerite tegemist. Lisaks utiliit töötab praegu ainult andmekandjal oleva .p12 serdiga. Ehk siis ID-kaart on suht kasutu utiliiti kasutades.
Käsurida, millega saaks allkirjad pandud näeks hetkel ideaalis välja siis selline:
java -jar digidoc4j-util.jar -in test.asice -add test.txt text/plain -pkcs12 teststore.p12 teststorepassword |
Eniveis... sain oma küsimusele vastuse. Võib lukku panna kui kellelgi miskit muud lisada pole siia.
|
|
Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
2 :: |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|