praegune kellaaeg 18.06.2025 00:18:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
JannoMadis
HV vaatleja
|
18.11.2015 17:40:43
Probleem monitoriga(LG flatron E2251) |
|
|
Tere, ostsin omale mõnda aega tagasi kasti, mis ei taha minu monitoriga hästi läbi saada. Panen juhtme sappa ja monitor ütleb ,et d-sub power saving mode vms nii HDMI kui ka VGA ei taha hästi töötada. Ei usu ,et viga juhtmetes oleks, sest kui ma olen nii arvutit kui ka monitori mõlemat käima ja kinni pannud korraga, siis vahepeal õnnestub pilt ette saada ja siis jääbki töötama. Huvitav on see, et pean kõige pealt VGA juhtmega pildi ette saama ja siis HDMI juhtmega asendama. Ei saa aru, kas viga on monitoris või videokaardis. Teise kasti külge pannes toimib ilusti, võtab kohe pildi ette.
Kaart on Gigabyte R9 280X 3GB.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
ThedEviL
HV Guru

|
18.11.2015 17:48:35
|
|
|
JannoMadis, videokaartidelt ei tule enamusajast HDMI pesast äratamis ega magama minemis signaali.
Proovi DVI>HDMI kaabliga.
Meil eranditult kõik monitorid, mis on HDMI sisendiga, on seetõttu ühendatud DVI>HDMI kaabliga.
Ja kõik sellised monitorid on LG toodangud.
Sümptomid: Kui arvuti välja lülitada, monitor ei lähe ise sleepi vaid näitab no signal, kuni ta siis ise tuttu läheb.
Kui arvuti käima paned, ei ärka monitor ülesse ennem kui pead selle käima lülitama ja õige sisendi valima. DVI>HDMI kaabliga pole mingeid probleeme.
|
|
Kommentaarid: 108 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|