Kas baasi pilte ka jagate. Äkki saab mõne laheda idee ära pätsata
Minu maja selline:
Sisustada väga jõudnud ei ole.
Spoiler
Esimene korrus on inimestele (magamiskohtade idee pätsasin KrisVr-ilt ). Teine korrus minu oma. Genekas on katusel, aga sellest voolusüsteemist veel aru pole saanud Majas pooled lambid põlevad, pooled mitte.
Juurde teen veel laoruumi ja power armori varjualuse.
Kahtlane, mängul on miinimumiks pandud 7870 ja nüüd laseb sellega Ultral? Tahaks siis nüüd teada, et miks mul küll ultral ilusti 60fpsi välja ei vea
Võin küll öelda, et väljatoodud videos on veits videokaarti klokitud, endal defaultis, aga kas just see niipalju aitab
nondes klippides on valgustus kõige vähem koormust pakkuv
kui sama test teha õhtu- või hommikupäikesega kuskil puude vahel, siis on ka fps surmmadal
krt mul langeb gtx970 fps kohati 40 peale, kuigi godray's peaks olema mahavõetud _________________ ☠
Proovisin, algul oli eht tunne, saab kuidagi moodi ~23fps abil läbi mängitud. Nii kui punkrist välja sain langes fps 8-13-ni.
Jätan paremaid aegu ootama
Võid minu seadeid proovida kui soovid. Failid käivad Documents>My Games>Fallout 4.
Ava Fallout4Prefs.ini ja muuda rida kus ütleb sD3DDevice="NVIDIA GeForce GTX 470". Pane sinna enda videokaart. Ning muuda read "iSize" enda resolutsiooniks.
Vajadusel võid muuta samast failist nt. fMeshLODLevel1FadeDist, fShadowDistance, fDirShadowDistance, fLODFadeOutMult jõudluse parandamiseks. Samuti Fallout4.ini failist fMeshLODLevel1FadeDist.
Ise saan 30+fps väljas, siseruumides 50+fps ja pildil pole üldse viga. Peamised mis välimust parandavad on peal, nt. wetness, godrays, ning dof.
Mul Phenom 965 ja GTX 670. Kõik jookseb kenasti enamasti 60 peal, vahel kukub 40 peale. Kõik ultra ja godrays maas. Täitsa rahul olen, arvasin et selle iidse rauaga pole enam midagi teha.
Küll aga mis mäng see on mida mängid 12h ja ikka ainult 1 põhimissioon tehtud. Eriti ehitanud ka ei ole vaid ainult settlemente aidanud ja maailma avastanud. Hetkel olen üli rahul. Närvi ajab ainult, et relvad on pidevalt tühjad. Täiesti tavaline, et kui legendaryd saan veel kuidagi hernepüssiga maha siis viimased saab tohutult toitu näost sisse ajades relva otsas täägiga maha toksitud. Huvitav, kui põhimissioone teha siis kas mingi relvaärikaga tutvust ei tule
viimati muutis ToivoLep 16.11.2015 02:06:52, muudetud 1 kord
Küll aga mis mäng see küll on mida mängid 12h ja ikka ainult 1 põhimissioon tehtud. Eriti ehitanud ka ei ole vaid ainult settlemente aidanud ja maailma avastanud. Hetkel olen üli rahul. Närvi ajab ainult, et relvad on pidevalt tühjad. Täiesti tavaline, et kui legendaryd saan veel kuidagi hernepüssiga maha siis viimased saab tohutult toitu näost sisse ajades relva otsas täägiga maha toksitud. Huvitav, kui põhimissioone teha siis kas mingi relvaärikaga tut ust ei tule
Olin algul sama probleemi ees, vapsjee ammot ei olnud. Pidevalt edasi liikudes aga tekkis juurde - kui mitte praegust tüüpi siis teisi kindlasti. Ja mingiaeg saad jälle uue ammotüübiga relva ja siis vaatad, ops 500 kuuli sinna olemas jne
Ja siis natuke veel hiljem kas jopates või Gun Nut 3'ga saad sniperi .50 caliks teha ja tolleks ajaks peaks ilusti 800+ olema.
Spoiler
Main missi tehes lähed mingiaeg DC'sse jah - seal merchante piisavalt. Küll aga on ammo päris kirves ilma perkideta.
e: Phew, sain 31. Peaks vist 2 punkti Armorsmithi loovutama - saaks Deep Pocketed teha...
Kas baasi pilte ka jagate. Äkki saab mõne laheda idee ära pätsata
Minu maja selline:
Sisustada väga jõudnud ei ole.
Spoiler
Esimene korrus on inimestele (magamiskohtade idee pätsasin KrisVr-ilt ). Teine korrus minu oma. Genekas on katusel, aga sellest voolusüsteemist veel aru pole saanud Majas pooled lambid põlevad, pooled mitte.
Juurde teen veel laoruumi ja power armori varjualuse.
Lampide jaoks on vaja, et kaablitega ühendatud powe conduit kõrval oleks, neile eraldi midagi külge pole vaja ajada. Tulebki see ainult kõrvale panna ja särab
Peaks mainima, et pole eelmisi Fallouti osasid mänginud ja vb seepärast ka selline arvamus, et: mega kõva mäng! Täpselt sellist olen ammu oodanud. Kuigi sattusin ühe bug'i otsa, kus esimene missioon selle kellegi "Paladin ..."'ga (sealt police stationist tüüp kes powearmoriga on) minema mingi joone tühjaks tegema ja mingi raadiosignaali vist üles panema, siis seal hoones ringi liikudes temaga järsku jookseb kogu rada pidi esi ukse juurde peaaegu tagasi ja siis läheb läbi seina kaldtee peale How the fuck am I supposed to follow him now?
Lisan siis ka endapoolse arvamuse, peale 12 tunnist mängimist.
Selline tunne, et tegu on lihtsalt veidike lisavidinatega fallout 3ga. samad vastased ja kaardi ülesehitus on suht sarnane, ehk see majade ja skillide jaotus süsteem on erinev, aga mäng ise on suht sama IMHO _________________ ARVUTID 3G1,5/3G2,5/5G1,5/5G2,5 KAABEL HDD kettad
Howlongtobeat´i on tulnud nüüd piisavalt infot. http://howlongtobeat.com/game.php?id=26729
Pikkuse poolelt tundub olema eelmiste falloutide kanti. Ise mängin kõik mängud suhteliselt lahti nii, et päris pikk seiklus veel ees tulemas.
Kas keegi viitsib seletada lahti, kuidas selle purified wateri müümise käima saab?
Ala mul on kenasti vee ülejääki mis tekib workshoppi, ma tegin müügiputka (proovisin ka erinevaid) ning ühtegi neist ei ilmunud seda purified waterit.
Kas siis point on see, et ma pean müüma oma putkale selle vee ja siis ootama, kuni nad selle ise suurema summa eest maha müüvad ja raha workshoppi poetavad?
Esmamulje on nii ja naa. Bethesda tõesti laseb vana rasva peal liugu ikka korralikult - see on samaaegselt nii hea kui halb. Mängu sisuline pool tundub hea, nagu ikka. Kui FO3 ja New Vegas meeldisid, siis ilmselt meeldib FO4 ka. Uuendusi palju pole, mainimist väärivad väikesed erinevused leveldamises, dialoogide visuaalne pool ja muidugi itemite craftimine/hoonete ehitus. Ehk et tegu (väga) hea mänguga, aga arengu puudumine tekitab nördimust. Sisuliselt on tegu FO3-ga, millel on erinev map ja story + asjade ehitamise võimalus. Graafika ja animatsioonid on tõesti pettumust valmistavad...olgu, gameplay ja sisu on põhilised, aga selliselt mängult ootaks paremat graafikat, hetkel on areng selles osas liiga väike. Map võiks ka olla suurem.
Noh, vähemalt jookseb mäng hästi - GTX 660 + i5-3470 3.2 GHz jooksutas kõik 'high' ja godrays 'low' seadetel ilma mingi laggita täiesti sujuvalt. Eks mingihetk mõõdan FPS-i ära ja proovin 'ultra' peal ka
Et selles suhtes min ja rec req ei tasu uskuda
ma graafikat pettumust valmistavaks küll ei hindaks. seal on päris räme edasiminek väga mitmes (kui mitte kõigis) aspektides.
setting dikteerib visuaali omajagu, võib-olla sellepärast tundub väike? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Kannatas ka ilusti täis ultra peal lasta, aga fpsi muidugi ei tulnud pähe mõõta. Hiljem võtsin motion bluri ja lens flare maha, godrays keerasin medium või high, shadows kah madalamaks. Muidu jookseb ilusti 60FPS, aga vahepeal mingi lampi tõmbab fpsi alla lihtsalt. Uurisin kõik andmed üle ja minu riistvaras ei tundu asi olevat.
Kunagi aega ja viitsimist tekib, siis võibolla proovin ka teises kastis ära (Athlon II x4@2.6GHz + 4gb ram + HD 7750 1GB).
-edit-
Mängust endast siis niipalju, et fallout nagu fallout ikka. Kes fo3 ja fnv on mänginud, neil peaks väga tuttav värk olema üldise ülesehituse poolest. Kuna oleme ausad, asi ikkagi konsoolile üles ehitati, siis kesise rauaga midagi väga ülemõistuse polnudki loota. Samas poleks vast ka neilt parema rauaga midagi väga teistsugust tulnud . Edasiminek on tegelikult ikka igas osas toimunud. Mäng on tehtud ikka kõvasti mängitavamaks fo3-ga võrreldes. See uus ehitamise ja settlementida värk on kah täitsa normilt neil välja kukkunud, let the sims begin . Power armor ons väga lahe. Relvade/armori tuunimine on väga tore vahelduseks. Combat on suht nauditav, cover system pole just teab kui hea, aga kõlbab/toimib küll, et seda ka kasutada.
viimati muutis Diesel157 17.11.2015 00:45:22, muudetud 1 kord
Sai ka vähe pelatud. FO3 meeldis väga.
Ootusi väga kõrgele ei seadnud ja seega need paar tundi, mis ma mängisin, meeldis mäng väga.
Profiili kastiga kõik asjad põhjas on fps 40-60 vahel.
Tekkis nagu väike küss craftimise kohapealt. Eelnevates mängudes sai paljusid asju craftida maailmas leitavatest jubinatest - siin nagu teame saab asjad nö. laiali lammutada ehk scrappida ja tekib nö.tooraine. Küsimus ongi, et kas üheltmaalt on asju ka leitaval kujul vaja craftimisel kasutada või võib asjad rahulikult laiali lammutada materjalideks?
Oletame et mingi asi X koosneb asjadest Y+Z, ja kui sa seda laiali ei lammuta ning tahad ehitada asja V mis koosneb ainult asjast Y, siis sa saad seda teha (see tähendab, et ei pea laiali lammutama asja X, et saada materiali Y), aga material Z läheb kaduma... olen ma õigesti asjast aru saanud? Ei viitsi täpselt mängus läbi katsetada Aga valmis asju craftimiseks ma ei tea kas vaja läheb, loogiline nagu oleks, et Blowtorchi oleks vaja Flamethroweri jaoks aga pole nii kaugel mängus veel, kõigest 9h
sa ei pea midagi tegema. mäng saab automaatselt aru mida kasutada. näiteks, kui tahad relva upgradeda ja vaja vedrusid, siis sobib selleks ka leitud röster. sealt võetakse automaatlselt vajalikud vedrud ja ei pea ise midagi laiali lammutama. ülejäägid lähevad workshopi kogusse.
valmiskujul asju minu teada väga vaja ei ole. kui just ei käi ringi junk jetiga ja mängukarudega tolvaneid ei lase
Tegin öösel väikese video FPSi testiks, tea kuidas ta nii kole väja kukkus . Ei ole viitsinud eriti ehitada, mängu alguses panin püsti, eks hiljem kunagi tuunib.
Tegu on eelmise Falloutiga, mida on natuke moditud. Pilt on ilusamaks kruvitud lihtsalt. Kõik samad hädad on küljes, mis eelmisel mängul ka. gamebreaking glitches. Ise olen kohanud absoluutselt kõiki FO3 hädasi vist. Redelid käivad üle jõu, NPCd on aeg-ajalt täiesti vigased (mul on olnud üsna mitu peata ratsanikku ning üks vant liikus horisontaalasendis mitte vertikaalis), tekstuurid on aegajal ikka nii kohutavad, et ma kohe jään uurima (wall licking), siseruumides näeb aeg-ajalt objektide vahelt läbi ja kuna taga pole midagi, siis on see lihtsalt valge (piilud praost läbi ja vastu vaatab valge A4, eriti häiriv pimedates siseruumides), kõige raskema raskusastmega level 28 olen juba demigod (raskusaste tundub aint vastaste HPd mõjutavat, mingeid mehhaanilisi muutusi ei ole) ja palju muud sellist.
Teisalt on mängu absoluutselt tugevaim külg avastamine. Ja see on lõbus, eriti kui oled nii kõva juba, et lõkse ei aktiveeri ja ükski terminal ega seif enam takistuseks pole. Paar skriptitud eventi on ka nii hästi tehtud, et tasub mainimist. Mingis mahajäetud maja ees keegi karjus appi-appi ja kui lähenesin, jooksis NPC ees sisse. Hiilisin järgi sisse ja jäin seina äärde kuulama, kuidas bandiitod omavahel arutavad, et miks me kohe sisse astudes tüübile kuuli pähe ei saatnud jne. Siis vaidlevad, et kes nüüd vaatama läheb , et kuhu see vend jäi, kes sisse tuli a la you dont have balls to go see where he is. See pole mingi questi raames vaid suva random event. Väga hea imho. General Atomics Factory QA test on ka omapärane, aga seda ma lasen teil ise avastada
(Mine)craftimine on kena lisa kellele selline asi meeldib. RPG elemente on veel kokku tõmmatud ning dialoogi asi on täiesti perse keeratud. See on ka minu teine suur kaebus (idiootse gamebryo-creation mootori kasutamine on nr1)
Tegu ei ole RPGga klassikalises mõttes, vaid RPG sugemetega poolkõva shootereriga. Skyrim with guns. Kellele FO3 meeldis, sellele meeldib FO4. Kellele ei meeldinud, siis ei usu, et FO4 meeldib. Kes tahab klassikalist FO1 v FO2 stiilis RPGd, siis mängige Wasteland 2te. Vaatamata tehnilistele hädadele, mis on Bethesda mänge vaevanud aastast 2008 juba, on tegu igati toreda meelelahutusega. Iseasi on kas meie, kui mängurid ja kliendid, peaks andma Bethsdale freepassi nende hädade osas, mida ei ole suudetud 7 aastat ja 2 iteratsiooni parandada. _________________ Avatar by Flacko
Kõik mis junk on läheb craftimiseks, muud kasu pole... väärtus on müües nendel ka väga madal, samas relvasid ja armoreid jms. tasuks enne vaadata, kui laiali lammutad võid poes päris head raha saada.
Ma olen ise nüüd omal peamised craftimis perkid kätte saanud ja võin öelda, et enamus toorainest saab junkist ja ehitusplatsidel scrapimisele minevatest objektidest kätte. Soovitan hoida kogu junki seal workshopis, pärast saab vajalikud
osad kätte mida vaja. Junk automaatselt craftimise käigus lammutatakse osadeks nagu ma olen aru saanud.
Soovitan sellist kohta linna aretamiseks nagu starlight drive-inn, seal suur betooniga kaetud tühi plats, platsi keskel veekogu ja piisavalt ruumi ehitamiseks ja toidu kasvatamiseks. Lisaks kerge aeda ümber ehitada.
Lisaks, iga korralik linn vajab rahvast, selleks soovitan ehitada igasse asundusse raadio jaam, mis hakkab rahvast kohale meelitama, kaardilt on näha, kui rahvast juurde tuleb, siis on vaja charisma 6 peale ajada ja saada
kätte see perk, mis lubab rahvast ühest linnast teise saata, kogud rahva ühte linna kokku, jagad tööülesanded laiali neile jne.
P.S. soovitan kindlasti teha korralik kaitse linnadele, kus on rohkem inimesi, eriti neid lisandunud settlereid, sest kui toimub rünnak, siis need löödakse maha ilma kaitseta... samas mängu tähtsad nimelised npc-d, ära ei sure.
Power armorit ikka leiab mõnuga. Ja see pole veel kõik.
küll sul neid fusion coresid jagub alles
ma olen aru saanud, et neid fusion coresid on mängus piiratud arv, juurde neid craftida ei saa, ainuke variant on oodata ja loota, et mõne vendori käest saab osta...
Lisaks saab perkid peale panna, mis suurendavad kestvust sellel. Põmst power armor on nüüd nagu mingi erirelv, millel on piiratud arv kuule, kasutad ainult siis kui tõesti vaja...
Saab vendoritelt. Lisaks kõvasti neid Cleansing the Commonwealth ja Quartermastery queste teinud, et junki ja Xp koguda, leiab suht tihti neid. Mingi bobblehead andis veel 10% kestvust juurde.
Kui juba mingi 60 core'i koos on, siis eriti pole karta, et otsa hakkavad saama. Mul veel muidugi jetpacke ja asju pole ka. Ei kasuta ka kogu aeg seda. Mingite prahikogumise trippide jaoks pmst ainult, sest carry weight lähen suuremaks. _________________ Steam|Last.fm|
Krt Mul viskas see kuulide puudus ilgelt üle ikka Iga kord, kui kraabin kõik moona kokku ja lähen mingit settlementi aitama tuleb veel rändamise ajal mingite lollakatega kakelda ja jälle väärtuslik moon kaob Samas 3000+ korki rahakotis millega midagi suurt teha ei ole. Noh, pea missioone nagu ei tõmbagi mängima hetkel Otsustasin luck perkist moona otsimise peale tõmmata. Hetkel toksin roosasid ghoule täägiga kümnete kaupa maha. Samas kooli laudade seest nüüd leian moona, ei teagi kas perk siis ikkagi mõjub sellistele peidikutele ka
Ma võtsin kohe selle moonaleidmise perki ja nüüd küll moonaga muret ei ole - eriti kui snaiper olla.
Mul on aga küsimus relva mod-ide kohta. Kas neid leitud relvalt maha kruvida ka saab? Ja mida saab/peab tegema nende vanade üleliigsete modidega mis sul inventory-st istuvad?
Ma võtsin kohe selle moonaleidmise perki ja nüüd küll moonaga muret ei ole - eriti kui snaiper olla.
Mul on aga küsimus relva mod-ide kohta. Kas neid leitud relvalt maha kruvida ka saab? Ja mida saab/peab tegema nende vanade üleliigsete modidega mis sul inventory-st istuvad?
Jah, mode saab maha kruvida ja asendada teisega... samas üks asi mis ma märkasin... ehitasin näiteks mingi x asja, kasutasin x ühikut materjale, samas kui maha lammutasin sain tagasi x/2 ühikut materjale. Kaotus 2x... seega väga ei tasu edasi-tagasi tõmmelda nende asjadega...
Krt ehitamise juures häirivad mõned asjad nagu näiteks:
Kui maastik on eri tasandiga siis asjad jäävad õhku rippuma.
Kui ehitada näiteks aeda siis võiks olla, et kui kahe paneeli vahel on vahe väiksem kui üks terve paneel siis võiks sinna vahele toppides automaastelt muutuda õige suurusega tükiks.
See automaatne üksteise külge sidumine on ühest küljest tore kuid teisest küljest täielik peavalu - kuna manuaalselt saab niikuinii detaile kruttida õige nurgaalla siis võiks saada seda välja lülitada, siis annaks vähemalt kuskilmaalt natuke nurka muuta vms.
Krt ehitamise juures häirivad mõned asjad nagu näiteks:
Kui maastik on eri tasandiga siis asjad jäävad õhku rippuma.
Kui ehitada näiteks aeda siis võiks olla, et kui kahe paneeli vahel on vahe väiksem kui üks terve paneel siis võiks sinna vahele toppides automaastelt muutuda õige suurusega tükiks.
See automaatne üksteise külge sidumine on ühest küljest tore kuid teisest küljest täielik peavalu - kuna manuaalselt saab niikuinii detaile kruttida õige nurgaalla siis võiks saada seda välja lülitada, siis annaks vähemalt kuskilmaalt natuke nurka muuta vms.
Kui ebatasase maa peale maja tahad ehitada siis saab betoonist aluse ise teha. Wood floor all vasakult neljas vist mingi "foundation" nimega.
Siin on selliseid vastakaid arvamusi olnud, et juba nagu nähtud asi. Raske on muidugi iga inimese rahakoti paksust objektiivselt hinnata, kuid kommentaaridest jääb mulje nagu poleks mäng täishinda väärt?
Kui minu jutust jäi mulje, et kogemus on negatiivne, siis vabandan. Paljud asjad ei meeldi endiselt, kuid mängin seda 100h miinimum ja siiani on olen ostuga rahul. Maksin peaaegu täishinda ja season passi kah otsa. Pealegi nende mängudega on see rõõme, et ajapikku väärtus mitte ei kahane vaid kasvab... _________________ Avatar by Flacko
Kui minu jutust jäi mulje, et kogemus on negatiivne, siis vabandan. Paljud asjad ei meeldi endiselt, kuid mängin seda 100h miinimum ja siiani on olen ostuga rahul. Maksin peaaegu täishinda ja season passi kah otsa. Pealegi nende mängudega on see rõõme, et ajapikku väärtus mitte ei kahane vaid kasvab...
Mõtlen ka, et main vennaga mängin kindlasti üle 100h + siis veel teine karakter kelle ilmselt teen Power Armor melee tüüpi kuti. Et ostuga kindlalt rahul ja ei kurda. Bug Spoiler ->
Spoiler
Kuigi 1 väike bug eile tekitas natuke meelehärmi. See Brotherhoodi Shadow of Steel algus kui Vertibirdiga airporti pidi lendama Police Stationi katuselt. Peale 15 sekundit õhulendu lihtsalt viskas deskile ja aitas ainult läbi console ennast airporti directly teleportida skippides selle õhulennu.
Kui minu jutust jäi mulje, et kogemus on negatiivne, siis vabandan. Paljud asjad ei meeldi endiselt, kuid mängin seda 100h miinimum ja siiani on olen ostuga rahul. Maksin peaaegu täishinda ja season passi kah otsa. Pealegi nende mängudega on see rõõme, et ajapikku väärtus mitte ei kahane vaid kasvab...
Mul see täiesti esimene Fallout-i mäng mida mänginud olen. Siiani väärt igat senti - mõne kohapealt saab nuriseda ja paremaks teha, aga kokkuvõttes on ikka väga ok mäng.
hullemat tehnilist sitta kui see mäng, ma ei ole terve oma mänguri karjääri jooksul kohanud. see on lihtslt täiesti uskumatu kuidas keegi tuli selle peale, et taoline käkk välja lasta need vennad tuleks kuskil virtuaalselt maha lasta lihtsalt, näidishukkamine
kõige rohkem ongi kahju sellest, et samas oleks võinud olla vabalt jällegi üks viimaste aastate parimaid mänge, battle dünaamika on suht hea, visuaalselt ja tunnetuse poolest üks parimaid ever minumeelest, efektid on kindlalt parimad, eriti plahvatused ja miniguni tärin. contentil ja environmentil üldiselt pole ka nagu üldse viga aga no lihtsalt NIII palju tehnilist praaki ja sõna otseses mõttes täielikku lauslollust, et oksele ajab. tekstuurid ja kogu mängumaailma graafika kokkuvõttes on ka muidugi nii 5 aastat vana, et hoia ja keela. nuppude jura vähemalt pc peal on lihtsalt naeruväärne. muck potential, suck epic waste! tuleb tuimalt pooleli jätta ja mingi poole aasta pärast vaadata, mis asjast saanud on _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Skyrim oli kõvasti hullem. Ma ise pole väga buge tähele pannud. Graafika koha pealt on jah kahjuks poole jalaga tänapäevas, poole jalaga kauges minevikus.
Story ja NPC poole pealt on väga nõrk mäng. Mul on tunne, et kõige sümpaatsem tegelane on mulle mängu lõpuks dogmeat.
Maailma on sitaks äge. Täiega pull on sattuda peale mingitele lahingutele, oodata, viimasele tüübile kuul ära lajatada ja lootida.
Vaikselt tilgub juba häid mode ka. Sain taskulambile lõpuks varjud ka juurde
Virisejatel soovitan modide poole vaadata, ma ise leidsin juba päris palju head kraami... näiteks pimedamad ööd, graafika modid, linna ehituse piirangu maha võtmine jne.
Skyrimiga oli sama asi... paned modid peale ja hoopis teine mäng...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.