|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
JRISETH
Kreisi kasutaja
|
14.11.2015 12:21:41
|
|
|
| typical kirjutas: |
| Keegi Eestis Letv Le1 (x600) või Redmi Note 2 kasutab? Kuidas kogemused? 800Mhz puudumine väga ei hirmuta küll aga aku kestvus, kõne kvaliteet ja reaalsete uuenduste olemasolu. |
Sõber kasutab redmi note 2, pole kurtnud 4g üle aga samas viibib alati linnas. MIUI Saab pidevalt uuendusi ja buge fixitakse suht kiirelt.
|
|
| Kommentaarid: 232 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
203 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
johannes s
HV vaatleja
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
15.11.2015 16:06:10
|
|
|
johannes s,
Ma tükk aega kaalusin tolle ja oukitel k4000 vahel. Seekord valisin oukitel'i: ilmselt piisab mulle ka 4 tuumast ja samas +1000mah oukitel'il tundus magusam. Lisaks ka vähe odavam.
Aga siiani on väike kahtlus sees, et äkki oleks võinud tolle bluboo tellida.
Anna kindlasti teada, kui kätte saad, mis pill too on ja kuidas asjad toimivad.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.  |
|
| Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
2 :: |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
15.11.2015 17:43:03
|
|
|
| jnt kirjutas: |
johannes s, (y)
Ma tükk aega kaalusin tolle ja oukitel k4000 vahel. Seekord valisin oukitel'i: ilmselt piisab mulle ka 4 tuumast ja samas +1000mah oukitel'il tundus magusam. Lisaks ka vähe odavam.
|
Oukitel -l on korpusele värvitud nupud vastupidi native Lollipop -i loogikaga. Huvitab ka Bluboo -le saab nupud ainult ekraani -le kuvada, nagu Cyanogen võimaldab OnePlus -l?
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
15.11.2015 17:51:34
|
|
|
| ksuuk kirjutas: |
Oukitel -l on korpusele värvitud nupud vastupidi native Lollipop -i loogikaga. Huvitab ka Bluboo -le saab nupud ainult ekraani -le kuvada, nagu Cyanogen võimaldab OnePlus -l? |
Minu arust peaks see mistahes (rooditud) Androidil õnnestuma lisades build.prop faili rea "qemu.hw.mainkeys=0".
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
15.11.2015 17:54:37
|
|
|
| hippokrates kirjutas: |
Oukitel -l on korpusele värvitud nupud vastupidi native Lollipop -i loogikaga. Huvitab ka Bluboo -le saab nupud ainult ekraani -le kuvada, nagu Cyanogen võimaldab OnePlus -l? |
Minu arust peaks see mistahes (rooditud) Androidil õnnestuma lisades build.prop faili rea "qemu.hw.mainkeys=0". |
Nojah, see eeldab ruutimist, Cyanogen -l on see ka võimalik ilma ruutimiseta ja kas ruutimine ja onscreen nuppude lisamine kasvõi Xposed mooduli või Sinu juhendiga ka need Bluboo staatilised sinised nupud va sõrmejäljelugeja, välja lülitab siis?
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
15.11.2015 18:11:43
|
|
|
Nojah, see eeldab ruutimist, Cyanogen -l on see ka võimalik ilma ruutimiseta ja kas ruutimine ja onscreen nuppude lisamine kasvõi Xposed mooduli või Sinu juhendiga ka need Bluboo staatilised sinised nupud va sõrmejäljelugeja, välja lülitab siis? |
Jaa, üsna kindlasti saab neid staatilisi nuppe ka välja lülitada vastavat klaviatuuri paigutusfaili mudides.
|
|
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
15.11.2015 18:47:56
|
|
|
ksuuk, ma olen oma tänase Elephone'iga harjunud, millel on ka "valet pidi" need nupud. Ei ole hullu midagi.
_________________ Progemisest: https://byteaether.github.io/
Seisab keldris vana 386-486-Pentium1? Räägime! Ehk saan vanakesele uue elu anda.  |
|
| Kommentaarid: 117 loe/lisa |
   |
108 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
15.11.2015 18:55:47
|
|
|
| jnt kirjutas: |
ksuuk, ma olen oma tänase Elephone'iga harjunud, millel on ka "valet pidi" need nupud. Ei ole hullu midagi.  |
Suht harjumatu oli alguses jah valetpidi nupud.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
15.11.2015 19:31:15
|
|
|
| hippokrates kirjutas: |
Nojah, see eeldab ruutimist, Cyanogen -l on see ka võimalik ilma ruutimiseta ja kas ruutimine ja onscreen nuppude lisamine kasvõi Xposed mooduli või Sinu juhendiga ka need Bluboo staatilised sinised nupud va sõrmejäljelugeja, välja lülitab siis? |
Jaa, üsna kindlasti saab neid staatilisi nuppe ka välja lülitada vastavat klaviatuuri paigutusfaili mudides. |
Ok, hea teada, siis kui normaalne hiinakas maksab max 100.-, siis on õige hetk ostmiseks, lisaks Cyanogen lubab järgmisel aastal just soodukatele keskenduda - http://www.gsmarena.com/cyanogen_to_bring_75_phones_to_market_marshmallowbased_v13_coming_next_year-news-14989.php
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karu7899
HV kasutaja
|
16.11.2015 18:53:47
|
|
|
| Nii, sõber tellis sealt gizchina.com lehelt endale selle LeTV s1 ära ja valis saatmis meetodiks DHLi. Nüüd nad tahavad, et paki ära deklareeriks. On võimalus valida, et DHL ise deklareeriks selle ära(18€ tahavad selle eest) või siis deklareerib ise. Ise deklareerida on loomulikult parem aga ei tea, kas on võimalik nii teha, et peaks vähem käibemaksu maksma pannes arvele väiksema summa? Äkki keegi teab, kas hiinlased panevad sinna paki peale ka mingi summa ja kui nad panevad, kas see on ka õige?(Mul on olnud juhuseid kus paki eest olen maksnud 50€ aga paki peale pandud 15€, kas nii tehakse alati seal Hiinas)?
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
GTC
HV kasutaja
|
16.11.2015 18:59:35
|
|
|
| Karu7899 kirjutas: |
| Nii, sõber tellis sealt gizchina.com lehelt endale selle LeTV s1 ära ja valis saatmis meetodiks DHLi. Nüüd nad tahavad, et paki ära deklareeriks. On võimalus valida, et DHL ise deklareeriks selle ära(18€ tahavad selle eest) või siis deklareerib ise. Ise deklareerida on loomulikult parem aga ei tea, kas on võimalik nii teha, et peaks vähem käibemaksu maksma pannes arvele väiksema summa? Äkki keegi teab, kas hiinlased panevad sinna paki peale ka mingi summa ja kui nad panevad, kas see on ka õige?(Mul on olnud juhuseid kus paki eest olen maksnud 50€ aga paki peale pandud 15€, kas nii tehakse alati seal Hiinas)? |
Heatahtlik soovitus: maksa maksud öige summa pealt, liiatigi pole see summa suur.Tollil on õigus ja seda ka kasutavad reaalselt pakk avada ja pärast maksad ikka juurde kui deklareerised absurdse summaga.
|
|
| Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vidget
HV Guru

|
16.11.2015 19:03:42
|
|
|
| Nii, sõber tellis sealt gizchina.com lehelt endale selle LeTV s1 ära ja valis saatmis meetodiks DHLi. Nüüd nad tahavad, et paki ära deklareeriks. On võimalus valida, et DHL ise deklareeriks selle ära(18€ tahavad selle eest) või siis deklareerib ise. Ise deklareerida on loomulikult parem aga ei tea, kas on võimalik nii teha, et peaks vähem käibemaksu maksma pannes arvele väiksema summa? Äkki keegi teab, kas hiinlased panevad sinna paki peale ka mingi summa ja kui nad panevad, kas see on ka õige?(Mul on olnud juhuseid kus paki eest olen maksnud 50€ aga paki peale pandud 15€, kas nii tehakse alati seal Hiinas)? |
Nad tahavad saada sinult ostuarvet ja maksekorraldust. Peaksid neid võltsima hakkama, kui tahad vähem maksta, aga sellega vahele jäädas on jama rohkem kui rubla eest.
|
|
| Kommentaarid: 148 loe/lisa |
   |
1 :: |
4 :: |
128 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
16.11.2015 19:22:28
|
|
|
Otsid emtas koodi, lisad maksedokumendid ning täidad nende lihtsa blanketi ära. 18 eur selle eest maksta pole mõtet.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JRISETH
Kreisi kasutaja
|
16.11.2015 19:35:32
|
|
|
DHL saadab sulle pakil oleva sildi koopia ja seal peal on näha mis väärtus on pandud ostja poolt. See saadetakse siis kui annad neile teada, et soovid ise deklareerida. 18 euri maksta vast liialt aga kui esimest korda deklareerid võtab ikka veidi aega aga midagi rasket ei ole.
|
|
   |
203 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
16.11.2015 19:40:40
|
|
|
| ot: |
| mingi masu tulnud , et igas shoppingu teemas tahetakse riiki tillist tõmmata? |
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
16.11.2015 20:00:40
|
|
|
| Jälle sobib ütlus: "Kui kardad, ära tee ja kui teed, ära karda."
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Karu7899
HV kasutaja
|
16.11.2015 21:51:37
|
|
|
| Tänud soovituste eest, edastasin need sõbrale ja ta otsustas deklareerida "seaduslikult". Paari päeva pärast peaks telefon kohale jõudma ja siis võin kirjutada siin, kuidas telefon tundub.
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Taux007
HV veteran

|
17.11.2015 00:47:25
|
|
|
| Kuidas hiinakatest tahvelarvutid tunduvad? Kas 150-200€ eest võiks juba midagi oodata või pigem mitte? (9-10" ehk iPadi mõõdus, Androidiga, eelkõige lugemine, veebisurf, WiFi)
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
|
| Kommentaarid: 84 loe/lisa |
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
goclever
HV kasutaja
|
17.11.2015 21:17:42
|
|
|
Olgugi et ma suurt hiinakatest ei tea, ostaksin Mi4.
800mhz puudumine tähendab et linnast väljas on enamasti 3G nett.
_________________ Telefonid : Mi8 ja Note 3
Rootin telefone ja paigaldan custom rome.
Hinnad olenevad telefonist, küsi julgelt  |
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
17.11.2015 21:37:46
|
|
|
| goclever kirjutas: |
800mhz puudumine tähendab et linnast väljas on enamasti 3G nett. |
Osta tänapäeval uus telefon ilma full LTE toeta tundub kuidagi mõttetu?
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
17.11.2015 21:41:05
|
|
|
| Mi4c on märksa uuem ja võimsam.
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
17.11.2015 22:46:56
|
|
|
| goclever kirjutas: |
800mhz puudumine tähendab et linnast väljas on enamasti 3G nett. |
Osta tänapäeval uus telefon ilma full LTE toeta tundub kuidagi mõttetu? |
Mida siis vaadata sellises hinnaklassis ?
|
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
17.11.2015 22:53:39
|
|
|
| walkman kirjutas: |
Mida siis vaadata sellises hinnaklassis ? |
Mis see "selline" hinnaklass on?
|
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
walkman
Kreisi kasutaja
|
17.11.2015 22:59:42
|
|
|
Mis see "selline" hinnaklass on? |
Paistavad sellises 250€ hinnaklassis olevat.
|
|
   |
74 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ksuuk
Kreisi kasutaja
|
17.11.2015 23:11:41
|
|
|
Paistavad sellises 250€ hinnaklassis olevat. |
Kui aus olla, siis kiibitsemisest hoolimata, pole ma ühtegi hiinakat ise ostnud, seega ei oska ka soovitada, viimastest vast äkki OnePlus X, see maksab 269.-, aga transport lisab 25.- otsa.
Ise ostaks hiinaka, kui see maksaks max 100.- koos transpordiga, läheb katki, viskan minema ja ostan uue. Sest foormiite, sh OP väitel hiinakate garantiijuhtum tähendab kuude kaupa ilma telefonita olemist (seega vajad veel asendustelefoni) ja transpordikulude sinna/tagasi tasumist, 2 x 25.-, seega esimese aasta (75% kindlusega midagi läheb katki) kulu transpordi peale juba kokku 75.-.
325.- eest saab kohalikul turul juba täitsa korraliku ja 2 aasta garantiiga isendi.
viimati muutis ksuuk 17.11.2015 23:14:38, muudetud 1 kord |
|
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
17.11.2015 23:11:47
|
|
|
Osta tänapäeval uus telefon ilma full LTE toeta tundub kuidagi mõttetu? |
Ma arvan, et ühte detaili ei maksa ka päris takerduda, mille puudumisel kogu telefon valikust peaks välja jääma. Vaata ikka kui tervikust, sest "hiinakate" puhul jääb valik muidu ruttu väga kesiseks. Oled ju ise nö. "oma elu asjatundja" ja tead öelda, kui eluoluline see sagedus sinu jaoks võiks olla. Kui 4G 800 MHz tugi on lävendiks telefoniostul, siis nt. 5.5" Jiayu S3 on endiselt väga hea valik, raud pole see päris kõige viimasem sõna, aga siiski endiselt tasemel, aga see eest on softi pool tänu sakslaste tööle väga-väga hea. Viietolliste puhul OnePlus X on ilmselt suhteliselt okei. Odavama otsa omadest võib Mlais MX täitsa proovimist väärt olla. Ühel austria kutil on päris lai valik põhjalikke ülevaateid Youtubes: https://www.youtube.com/user/ITXtutor/. Tasub vaadata. Samuti on http://www.kimovil.com/en/ suurepärane lehekülg endale sobivate variantide välja peilimiseks. Xiaomi on alati kindel valik, kui see 800 MHz 4G puudumine ei morjenda.
|
|
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
19.11.2015 13:03:42
|
|
|
Tundub, et praegu on 5 tollistest kõige meeldivam valik Mi4 C.
Odavamad nagu Ulefone Paris on ikka äärmiselt kehvad, kas siis softi poolepealt või puuduliku riistvara, Ulefone vingu on XDa igatahes täis, nii Be Touch 2, Parise kui teiste kohapealt.
Xiaomi puhul saad vähemalt loota mingisugusele tootjapoolsele toele ja ehk on ka lisanänni, nagu toega ümbriseid.
Peab veel vaid dimensioonid üle mõõtma, sest suur on ta ikkagi. Tiba on ka dilemmat kas 16gb 2gb ram või 32gb 3gb ram.
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
JRISETH
Kreisi kasutaja
|
19.11.2015 20:49:10
|
|
|
| lightbluefox kirjutas: |
Tundub, et praegu on 5 tollistest kõige meeldivam valik Mi4 C.
Odavamad nagu Ulefone Paris on ikka äärmiselt kehvad, kas siis softi poolepealt või puuduliku riistvara, Ulefone vingu on XDa igatahes täis, nii Be Touch 2, Parise kui teiste kohapealt.
Xiaomi puhul saad vähemalt loota mingisugusele tootjapoolsele toele ja ehk on ka lisanänni, nagu toega ümbriseid.
Peab veel vaid dimensioonid üle mõõtma, sest suur on ta ikkagi. Tiba on ka dilemmat kas 16gb 2gb ram või 32gb 3gb ram. |
Hinnavahe väga väike 16gb ja 32gb vahel, ma võtaks 32gb. MIUI võtab suhteliselt palju RAMi, seda tuleks meeles pidada.
|
|
   |
203 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
23.11.2015 15:29:19
|
|
|
| kas gearbestis sai esimese ostuga mingi voucheri ka või oli see loterii?
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
23.11.2015 17:26:58
|
|
|
Sain ka ühe Meizu M2 Note kätte ning igati asjalik pill oma raha eest, üleliigsed hiina appid on ka suht lihtsasti eemaldatavad ning siis pole nagu aru saadagi, et kuskilt hiinast ostetud Eriti meeldib see, et ühe nupu all on nii back kui ka home nupud.
Äkki keegi Meizu kasutaja oskab öelda mis värk siis on kui ekraanil mingit sisu scrollida (sõrme ülevalt alla libistades) ning üles otsa jõudes liigub akna sisu ekraani keskele ning tegib kiri HOLD. See tekib just siis kui oled juba akna sisuga üles jõudnud ja teed ühe lisatõmbe ülevalt alla.
Avaekraani peal on scrollitav widget ja see käitub ka sama moodi, kuidas seda välja lülitada saaks?
Spoiler 
|
|
| Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
| tagasi üles |
|
 |
sihker
HV kasutaja
|
23.11.2015 19:06:43
|
|
|
| Ei tea, Meizu M1 Note-ga sellist asja pole. Mul on peal Flyme 4.5.6I. Pane ekraanilukk peale, vaata, mis siis näitab.
|
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
23.11.2015 20:21:13
|
|
|
DJope, mis hinnaga ja kuskohast ostsid?
Mul Meizu MX5 ja "hold" on selle tarbeks, et ühe käega ulatuksid vajutama. Oletame, et tahad kõige ülemist asja vajutada, aga ei ulatu põidlaga selleni. Siis tirid tolle alla poole ja "hold" asendis see üles tagasi ei karga ja nüüd ulatud vajutama. Ma pean tunnistama, et mul see kasutust ei leia. Küllap pole harjunud, et selline võimalus on ja enne jõuab teine käsi appi tulla
Väljalülitamise kohta ma pole leidnud. Ega väga ei sega ka tegelikult
|
|
| Kommentaarid: 63 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
DJope
HV veteran

|
23.11.2015 21:45:42
|
|
|
Tellisin Gearbestist, 155$.
Kui nii võtta, siis see "hold" võib tõesti kasulik funktsioon olla, aga koduekraanidel võiks see keelatud olla. Kui ekraani keskel ülavalt alla tõmmata, siis ta võiks notificationid alla tõmmata, aga praegu hakkab widgetit scrollima Eks peab veits ümber harjuma või mingit teist widgetit kasutama.
Keegi seda Security appi ka kasutab? Kange tahtmine see ka maha tõmmata
|
|
| Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
3 :: |
141 |
|
| tagasi üles |
|
 |
GTC
HV kasutaja
|
23.11.2015 22:12:45
|
|
|
Nii, minu Oktoobri lõpus kättesaadud Elephone P7000 Pioneer otsustas partnerluse minuga lõpetada, GSM transmitter ilmselt, kõik funkab aga sisse ja välja helistada ei saa enam, .proovin GearBestile tagasi saata ja refundida..Rohkem vist seiklusi "hiinaktega" ei soovi
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
23.11.2015 22:13:42
|
|
|
| GTC kirjutas: |
Nii, minu Oktoobri lõpus kättesaadud Elephone P7000 Pioneer otsustas partnerluse minuga lõpetada, GSM transmitter ilmselt, kõik funkab aga sisse ja välja helistada ei saa enam, .proovin GearBestile tagasi saata ja refundida..Rohkem vist seiklusi "hiinaktega" ei soovi  |
Nii nõrk oledki ainult üks katse.
|
|
| Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
GTC
HV kasutaja
|
23.11.2015 22:16:44
|
|
|
Nii nõrk oledki icon_biggrin.gif ainult üks katse.
Ei ole nörk 2 MI 3 ja MI4 LTE toimivad mul suurepäraselt, Ulefone Be Touch 2 tagasi saadetud ja nüüd siis Elephone P7000 läheb sama teed. 3:2 siis skoor "hiinakate" kasuks
|
|
   |
67 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
23.11.2015 22:21:46
|
|
|
| DJope kirjutas: |
Tellisin Gearbestist, 155$.
Kui nii võtta, siis see "hold" võib tõesti kasulik funktsioon olla, aga koduekraanidel võiks see keelatud olla. Kui ekraani keskel ülavalt alla tõmmata, siis ta võiks notificationid alla tõmmata, aga praegu hakkab widgetit scrollima Eks peab veits ümber harjuma või mingit teist widgetit kasutama.
Keegi seda Security appi ka kasutab? Kange tahtmine see ka maha tõmmata  |
Smart touch alt sättida ja koduekraanil alla tõmmates tulebki notification lahti, aga see eeldas selle konkreetse asja sisselülitamist.
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
23.11.2015 22:49:59
|
|
|
lightbluefox, mina võtaks Meizu M2 kohapealt sellise otsuse, et kuna Kännukas ka asja müüb, siis võiks isegi jumet sellel olla. 179€ hind on muidugi teisest puust meie kaubandusvõrgus. Aga orinetiiriks kõlbab kindlasti
|
|
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hippokrates
HV kasutaja
|
23.11.2015 22:53:13
|
|
|
Ei ole ikka lithne valida,
Ilmselgelt oleks parim Mi4c (32gb). ~230€
Sõelal oleks ikkagi ka
Bluboo xtouch x500 ~170€
Meizu m2 ~100€
Zopo Speed 7 ~150€
|
Xiaomi ja Meizu on kvaliteetsemad tooted kui Zopo ja Bluboo (tegelikult on Bluboo kvaliteet mulle veidi küsimärgiks, pole piisavalt selle kohta lugenud), seega kuna hind mängib ka rolli, oleks valik lihtne - Meizu. Kaamera on Meizul ehk veidi kehvem kui Xiaomil, samas on olemas microSD pesa kui vaja salvestusruumi odavalt suurendada. M2 aku on väiksem kui Mi4c-l, samas on ta energiavajadus kindlasti väiksem. M2 on ka veidi väiksem ja kergem kui Bluboo ja Zopo. Kuna mängimine pole sulle oluline, siis seda enam tundub Meizu küllaltki "nobrainer".
viimati muutis hippokrates 23.11.2015 22:54:11, muudetud 1 kord |
|
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
23.11.2015 22:53:52
|
|
|
| tsitaat: |
Bluboo xtouch x500 ~170€
|
Kõige parem omaduste ja hinna suhe vist hetkel üldse.
Ainuke miinus on OTG puudumine, kuid ise pole kordagi kasutanud, seega ei oska ka sinu vajadust hinnata.
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
23.11.2015 23:01:54
|
|
|
WäntWõll, tollel on ka näpusensor ja ülevaated tunduvad nagu ka positiivsed...
Huvitab ka mis tulevik neil on, Blueboo kohta pole isegi XDAs suurt midagi, Meizu kohta öeldi, et bootloader lukus.
Ehk kuidas nende uuendustega võiks olla...
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
23.11.2015 23:30:24
|
|
|
WäntWõll, tollel on ka näpusensor ja ülevaated tunduvad nagu ka positiivsed...
Huvitab ka mis tulevik neil on, Blueboo kohta pole isegi XDAs suurt midagi, Meizu kohta öeldi, et bootloader lukus.
Ehk kuidas nende uuendustega võiks olla... |
Ostes hiinaka siis mina raha ei ole pannud 6.0 osas, tähtis et 5.1 jookseb kenasti
Mõistlik soov ja enamjaolt minu tellitud masinatel on see ka täidetud, ega siis vanem droid mingi suva raud ei ole, töötab ikka.
Osad otsivad tänaseni 5.1 downgrade 4.4.4-le, mine hullu tea miks seda ihata aga nii on.
Lisaks isegi firmakad müüvad kalli raha eest vananenud os-iga masinaid mida keegi kunagi ei uuenda.
Usun et see on seotud telefoni üldise elueaga tänasel päeval, üle aasta juba veteran ja kõlbab koolilapsele trööpamiseks
|
|
   |
300 |
|
| tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
24.11.2015 00:15:47
|
|
|
Hetkel nii Mi4c kui ka Meizu M2 tellitud. Eks näeb, kas kahekordne hinnavahe õigustab end. Riistvaraliselt justkui peaks...
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
| tagasi üles |
|
 |