Timberg, imho ei kurda mina küll graafika üle. See on üks väheseid asju millest mul mängude ajal enamvähem sügavalt pohhui on, peaasi, et põnev mängida oleks. Ja siiamaani on mul küll huvitav olnud
Ma kurtsin animatsioonide mitte graafika üle. Graafika oli "ok"
Timberg, ei mõista mis seal kehva. Vb. mul lihtsalt liiga suva sellest. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Timberg, imho ei kurda mina küll graafika üle. See on üks väheseid asju millest mul mängude ajal enamvähem sügavalt pohhui on, peaasi, et põnev mängida oleks. Ja siiamaani on mul küll huvitav olnud
Ma kurtsin animatsioonide mitte graafika üle. Graafika oli "ok"
Vb tõsi. Samas on animatsioonide osas ka midagi uuenduslikku. Nt see saber deflect, mis tõsi, töötab vaid lihtsamates olukordades.
Hüppamise osas nõus. Datacronide järgi mõnes keerulises kohas on päris valus tõmmelda.
Priido, mäng on mul installitud küll, aga pole viimasel ajal üldse mängima jõudnud. Samuti lasen Empire poole peal, peaks vist olema mingi Assassin seal kui ma ei eksi ja F2P järgi kõige suurem level. Üldiselt mingi pool aastat tagasi kui ma seal paari sõbraga aktiivne olin, siis ma ei sattunud mitte ühegi eestlasega kokku. Niiet ma miskipärast sügavalt kahtlen, et sa üldse kellegi leiad.
Vahelduseks küsiks, et kuidas see uus lisapakk on? Kui keegi üldse proovinud on, sest Revani lore on kohati teretulnud nähtus. Sai omal ajal ju tema lorei korralikult uuritud kui käsil oli KOTOR ja KOTOR2. Kui juba sellest juttu tuli, siis küsiks ka selle Carteli expansioni kohta, et kuidas sellega on? See on mäng kus ma hindan kõrgelt story't, kui see on mingi ebaloogiline ja igav käkk, siis ega vast ei tõmba küll mängima.
Kurat, tahan ka just story pärast veits teha seda, aga no lihtsalt ei suuda. Mäng hakib nii õudsalt et ei ole võimalik asja nautida. Kõige paremini jookseb siis, kui graafika põhja viskan. Ilmselt peaksin vahetama oma videokaardi kehvema vastu, siis jookseks mäng ka normaalselt. Sest praegu tundub jah et graafika arvutatakse nii kiiresti ära ja siis pilt magab kuni füüsika järgi jõuab, mis siis et füüsikat pole seal ollagi. A ju siis game loop nii palju prahti täis.
Kuidas neid asjandusi saab, mida nelja factioni tegelastele viia, et influenci tõsta
Story ajal tuli neid mingil määral ja Weekly SF annab ühe, aga üks nädalas nagu ei toida.
Kuidas neid asjandusi saab, mida nelja factioni tegelastele viia, et influenci tõsta
Story ajal tuli neid mingil määral ja Weekly SF annab ühe, aga üks nädalas nagu ei toida.
Odessen planeedil on vendor selle jaoks kust saab neid vahetada common data crystal'ite vastu.
Lisaks on weekly missioonid igal planeedil kust neid samuti saab peale nende missioonide lõpetamist.
Odessen planeedil on vendor selle jaoks kust saab neid vahetada common data crystal'ite vastu.
Lisaks on weekly missioonid igal planeedil kust neid samuti saab peale nende missioonide lõpetamist.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.