Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Star Wars: The Old Republic märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 46, 47, 48  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 23.11.2012 22:25:06 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
Ma ei tea ühtegi teist sellist mängu, kus oleks tasuline subimine ja tasuta variant kõrval.

Kõik F2P MMOd on sellised, jõu! Subid, saad rohkem invetaariumiruumi ja igasugu muid perke.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 23.11.2012 22:44:53 vasta tsitaadiga

Need ei ole subidega ju.. sa mõtled micropaymentidega ostad endale hüvesid juurde vist. Selliseid mudeleid tean küll jah.
Tundub, et EA/BioWare on läinud kolme teed praegu: Full sub, F2P võimalusega raha eest täiendada oma võimalusi ja micropaymentidega Full subis asju juurde ostes Cartel coinidega icon_question.gif Pole väga süvenenud, kuna ei ole soovi raha sinna enam panna.
Põhimõtteliselt üritatakse koorida sajaga.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
Scart
HV Guru
Scart

sõnum 24.11.2012 00:07:30 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:
Need ei ole subidega ju.. sa mõtled micropaymentidega ostad endale hüvesid juurde vist. Selliseid mudeleid tean küll jah.

Age of Conan ja teised tervitavad.
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 24.11.2012 02:10:41 vasta tsitaadiga

sirius4k kirjutas:

Põhimõtteliselt üritatakse koorida sajaga.

Mis sa ise teeks kui sul on firma balansis p****ekukkunud 200M USD projekt?
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 24.11.2012 05:35:09 vasta tsitaadiga

pole vist mõtet sead eriti tasuta regada, võimalused on ikka väga piiratud mis muuda tasuta mängimise üldse mitte toredaks, 2 hotbars?? LOL ja mis kõige olulisem operatsioone ei ole üldse võmalik mängida.
me ei ole väga palju mmosid pelanud, aga näiteks ddos on võimalik teenida ddo puntke ja siis poest igasugu uniocke and contenti juurde osta jms, muidugi võtab favori farmimine kõvasti aega ja asju mida lahti osta on meeletult
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 24.11.2012 11:44:24 vasta tsitaadiga

SWTORis on samamoodi. On Cartel Coinid mille eest saab siis endal ja teistel paljusid piiranguid unlockida.
Tasuta on tasuta, tasuta ajad peavadki sitad olema, et mängimine oleks võimalikult närvesööv aga samas kaasahaarav, siis rohkem lootust et subid icon_smile.gif
See tasuta asi on mõeldud ikka mänguga tutvumiseks ja miks mitte kiirematel aegadel raha säästmiseks. Saab rahulikult ilma subita paar kuud mängida kui tead et väga palju aega sel ajal mängule kulutada ei saa.
Samuti on igal ühel ise võimalus valida funktsioone, millest ta kasu saab, mitte ei pea maksma kogu kupatuse eest rohkem.
http://www.darthhater.com/articles/feature/22357-the-real-cost-of-cartel-market-items
Need unlockid on itemi kujul ja pakutakse ka oksjonimajas neid mängu in-game raha eest.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
nardae
HV kasutaja

sõnum 25.11.2012 19:22:03 vasta tsitaadiga

Priido kirjutas:
Oodata tasuta versioonilt subiga võrdseid funktsioone on tegelikult natukene absurdne. Tegemist on ikkagi äriga. Pealegi täituvad need 2 bari alles suht tegelase loo lõpu poole. Aga loomulikult igasugused limiidid on alati ebameeldivad.

ei oota samu funktsioone.
aga kui skille pole kusagile panna siis ju küll tiba kehvasti.

võiks ju veel jaburamaks minna ja panna reso limiidi peale, et f2p saab aint 800x600 resoga mängida... umbes samasse auku jaburus.
Ja ega ma eriti kurb nüüd küll pole, et mängida ei saa/taha. Soov oli lihtsalt vaadata, mis muutunud on. .. Aga see selleks

joulukas
Kreisi kasutaja
joulukas

sõnum 28.11.2012 11:40:07 vasta tsitaadiga

Ei ole see tasuta pilt üldse nii kehvake. Tõsi ta on, et subsi pealt tulles tunned kuidas piiride vastu põrkud, samas kui ainult tasuta mänginud seda nii palju ei tunne.

See 2 action bari käib jah närvidele, aga story contenti läbimiseks ei ole see nüüd küll kriitiline, tee siis valikud teatud skillide osas.

Mina tunnen küll headmeelt, et saan head storyt kogeda ilma rahata ning vajadusel saan mõne euro kulutamisel seda mmo osa kah mekkida. Keegi ei keela iga kuu 13€ hakkama panna ja siis kõike seda teha, mida F2P mehed Catrel Marketilt saavad.

Forgotten
HV kasutaja

sõnum 28.11.2012 14:16:14 vasta tsitaadiga

Kui 2 action bari mõistlikult täita, siis mahub sinna kõik vajalik ära. Quicktravel, buff, speeder ja toggle skillid võib vabalt valida Abilities alt. Sedasi optimeerides jääb mõni slot kindlalt tühjaks.

Ja kui selline optimeerimine on ülemõistuse, siis ostke minimaalne kogus Cartel Coine(4 euri vist maksis), et saada Prefered player statust. Varsti on prefered playeritel kasutada 4 action bari.
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Priido
Kreisi kasutaja
Priido

sõnum 28.11.2012 20:41:10 vasta tsitaadiga

No actionbaridega on nii et näiteks mu level 50 sorcerer, keda aktiivsemalt mängin mõned korrad nädalas flashpointide ja operationite tarbeks kasutab 2 ja poole bari jagu abiliteid. Esimesel on healing spellid ja lisaks biochemi vajaminev jura. Teisel on dps spellid ja kolmanda bari abilitite koopiad, kolmandast pool kasutan keybindide jaoks, et oleks selgelt näha mis ability on millisele hiirenupule visatud. Lisaks on kolmandalt barilt tähtsamad spellid dubleeritud ka teisele barile, et oleks selgemini cooldownid combatis näha. Kolmandast teine pool bari on täidetud buffide ja näiteks speeder + telepordid.
Ehk siis tõesti kahele barile mahuvad ilusti kõik vajalikud abilitid ära. Loomulikult mida rohkem actionbare, seda mugavam on mängida, aga kui hiire jaoks eraldi actionbari ei kasuta ja näiteks stimi inventorist ja buffi spellbookist peale viskad ja ka teleporti spellbookist kasutad siis mahub kõik sinna ilusti ära.

Ei ole just kõige mugavam tõesti, aga palju sa ikka end buffid ja telepordid. Mäng sellepärast küll seisma ei jää.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 13
tagasi üles
nardae
HV kasutaja

sõnum 28.11.2012 21:46:52 vasta tsitaadiga

Seisma ei jää midagi, saab ühe bariga ka hakkama. Asi pole selles.
Lihtsalt, olles eelnevalt asja mänginud ja sooviga sarnast, 4 bariga, olukorda taastada, ei olnud võimalik. Teise jaoks võibola savi. Aga ise ma ei hakka asja proovimagi kui ma pean spellide/potionite/jne asjade kasutamiseks kotis/skill listis ringi müttama.
Char limit on 2, valida ka ei antud, mis chare ma alles soovin jätta. Enda mäletamist mööda oli chare vähemalt 4 tk.
Small things. Aga need saavadki alati saatuslikuks.

Mafia
HV veteran
Mafia

sõnum 28.11.2012 22:10:27 vasta tsitaadiga

Ärge tormake kohe neid bare omale ostma, uue update-ga saavad Prefered Memberid (Need kes on varem mängu ostnud/subinud) 2 bari juurde icon_razz1.gif
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=562422

Forgotten
HV kasutaja

sõnum 28.11.2012 22:26:08 vasta tsitaadiga

nardae kirjutas:
Seisma ei jää midagi, saab ühe bariga ka hakkama. Asi pole selles.
Lihtsalt, olles eelnevalt asja mänginud ja sooviga sarnast, 4 bariga, olukorda taastada, ei olnud võimalik. Teise jaoks võibola savi. Aga ise ma ei hakka asja proovimagi kui ma pean spellide/potionite/jne asjade kasutamiseks kotis/skill listis ringi müttama.
Char limit on 2, valida ka ei antud, mis chare ma alles soovin jätta. Enda mäletamist mööda oli chare vähemalt 4 tk.
Small things. Aga need saavadki alati saatuslikuks.

Mul on 7 characterit tehtud trial ajal ja momendil kõik mängitavad. icon_lol.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
nardae
HV kasutaja

sõnum 28.11.2012 22:40:04 vasta tsitaadiga

mul 2 ainult valikus
ei tea kuhu siis teised kadusid

Tonso
HV vaatleja

sõnum 29.11.2012 03:45:26 vasta tsitaadiga

nardae kirjutas:
mul 2 ainult valikus
ei tea kuhu siis teised kadusid

ehk ulbivad kusagil pilves icon_smile.gif muidu sama lugu mul kah , kaks ainult alles.
tagasi üles
veso
Kreisi kasutaja
veso

sõnum 29.11.2012 10:34:47 vasta tsitaadiga

Kohe saab subscriptioni ka taha lüüa onju? Ja kui ühe korra olen subscriptionit ostnud siis olen edaspidi peferred player nagu ma õigesti mõistan?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 2
tagasi üles
Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 29.11.2012 17:55:41 vasta tsitaadiga

veso kirjutas:
Kohe saab subscriptioni ka taha lüüa onju? Ja kui ühe korra olen subscriptionit ostnud siis olen edaspidi peferred player nagu ma õigesti mõistan?

kui f2p peale tagasi vajud, siis vast kehtivad ikka samad reeglid nagu f2p peal.

mul endal sub, pole proovinud f2p peal mängida.

tagasi üles
sirius4k
HV veteran
sirius4k

sõnum 30.11.2012 10:29:43 vasta tsitaadiga

Ma sain aru, et kahte chari saad kasutada ainult, mitte kaks chari on olemas üldse kõigist teistest.
Mul endal kõik 8 chari alles.
Kommentaarid: 56 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
joulukas
Kreisi kasutaja
joulukas

sõnum 30.11.2012 12:35:16 vasta tsitaadiga

Kaun kirjutas:
veso kirjutas:

kui f2p peale tagasi vajud, siis vast kehtivad ikka samad reeglid nagu f2p peal.

mul endal sub, pole proovinud f2p peal mängida.

Ei ole päris nii - kui korra oled subs olnud, siis saadki selle preferred playeri peale ja saad veidi enam manööverdamise ruumi võrreldes puhaste f2p mängijatega.

Siin list, kus kirjas, kes mida kuidas saab http://www.swtor.com/free/features

Ise olu sub ja ka ostsin mängu kui see müüki tuli, nüüd naudin preffered ja ootan kuni lisa action bare saab

Kaun
HV kasutaja
Kaun

sõnum 30.11.2012 12:49:20 vasta tsitaadiga

joulukas, tänan info eest. mul peaks detsembris ka sub läbi saama, võimalik et jään ka siis f2p play peale. oleneb palju PvPd saab teha.
tagasi üles
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 08.12.2012 00:26:32 vasta tsitaadiga

F2p ja "prefered" (st mäng ostetud või midagigi cratellist ostetud) on kaks eri asja. Aga ka viimane on ikka väga ebameeldivalt piiratud. Samas story on vägagi avatud ja sellestmõttes ikkagi imo mängitavam kui lotro f2p (ja ddo?). Samas pole lotro'd kunagi f2p mänginud ja ega väga võrdlusmomenti pole, samas võimalus punkte f2p'na koguda on sümpaatne. Seda ka siis kui oled subscriber.

Aga muide. Mängisin launchist nii kuu või paar ja olin ka ühes Eesti guildis "Sith happens". Rääkige kus eestlased praegu mängivad ja kellega ühendust võtta?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.12.2012 00:44:06 vasta tsitaadiga

Sai ära proovitud.

Muljed mängu kohta. Graafika ok, liikumine ok. Animatsioonid üllatavalt halvad (hüppamine nt jääb visuaalselt alla world of warcrafti betale, mis oli aastal 2004 icon_razz.gif). Mäng oleks olnud lahe, kui oleks halvema graafika, aga analoogse sisuga ilmunud nt 2005... praegu... liialt vanamoodne. Veel enam arvestades seda, mis rahad mängu alla pandi. Mul on tegelikult kahju, et starwarsi tausta ja nime ei suudetud ära kasutada.

Nagu aegade algusest reklaamitud, on mängul tõesti palju helindatud dialoogi ja palju videosid. Muu... fail. Ega siin midagi uut enamus HV kasutajate jaoks vast pole.

Kui oled kõva starwarsi fänn, siis free to playna miks mitte läbi toksida see stoori osa. Videod on ilusad icon_razz.gif (kuigi igavad).
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 10.12.2012 10:57:15 vasta tsitaadiga

Timberg, imho ei kurda mina küll graafika üle. See on üks väheseid asju millest mul mängude ajal enamvähem sügavalt pohhui on, peaasi, et põnev mängida oleks. Ja siiamaani on mul küll huvitav olnud icon_razz.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
kukemaim
HV vaatleja

sõnum 11.12.2012 13:48:36 vasta tsitaadiga

Nooh? Kas pole siis kuskil eestlaste guildi? Ja muide kas kõik serverid on umbkeelseid tiblasi ja türklasi täis või see on Freedon Naddi eripära?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Eints
Kreisi kasutaja
Eints

sõnum 11.12.2012 17:00:03 vasta tsitaadiga

f2p eripära...
Kommentaarid: 73 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Star Wars: The Old Republic mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... , 46, 47, 48  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.